IDEX & Zwipe PayOne distribusjon 2022-2025

heiltfint
IDEX 09.06.2021 kl 21:14 384916

Oversikt over noen av Zwipe partnere som har planlagt å distruere Zwipe PayOne fra H2 2021.
Zwipe PayOne bruker fingeravtrykksensor fra IDEX Biometrics.


Zwipe og Goldpac samarbeider om å lansere biometriske betalingskort og relaterte tjenester til Goldpacs kundenettverk. Goldpac-kunder noen av de største finansorganisasjonene i verden. Goldpac er sertifisert av VISA, MasterCard, China Union Pay, American Express, JCB og Diners. Goldpac planlegger å videreføre biometrisk betalingskort med full lansering av programmet før 2022. Goldpac leverer 264 millioner betalingskort i året.

IDEMIA lanserer den nye generasjonen biometriske kort, F.CODE Gen2 neste generasjon sikre biometriske kortbrikke, (som ZWIPE har sikret seg verdensomspennende distribusjonsrettigheter) klar til utrulling i andre halvdel av 2021, Idemia produserer 600 millioner kort per år.

Zwipe er nå i kontakt med mer enn 40 av verdens 50 største kortprodusenter, hvorav 18 samarbeid er kunngjort (og 4 er for tiden anonyme) Zwipes strategiske partnerskap med IDEMIA, De fleste store risikopunkter er allerede bestått, og vi retter oss mot de første kommersielle distribusjonene for 2021.

Zwipe og KL HI-TECH den nest største betalingskortprodusenten i India sammerbeider for å bringe neste generasjon betalingskort til India. KL HI-TECH leverer for tiden totalt 50 millioner kort per år, KL HI-TECH tar sikte på å produsere Zwipe Pay One-kort fra 2. kvartal 2021, pilot ZPO Biometric Cards globalt fra 3. kvartal og første markedslansering i slutten av 2021

FSS er blant de ledende leverandørene av kortutstedelsesprodukter globalt, og kortporteføljen består av 800 pluss millioner betalingskort for Tier One-banker og betalingsbehandlere. Partnerskapet med FSS vil bidra til å skalere distribusjonen av Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort globalt. Det første fokuset vil være på Canada, India og en rekke land i Europa, Midtøsten (GCC-land) og Afrika. Begge partnerne vil sikte på å starte piloter fra 2.H 2021

Be ys Pay den franske leverandøren av betalingsløsninger har inngått et partnerskap med Zwipe for å tilby biometriske betalingskort. Samarbeidet vil gi Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til å være ys Pay-kunder i det franske, belgiske, Luxembourg og nederlandske markedet. De to selskapene forventes å ha kontakt med utstedere fra dette kvartalet og levere piloter fra andre halvdel av 2021. Be Ys Pay leverer for tiden totalt 30 millioner betalingskort per år

Zwipe kunngjøre at de har fullført fire nye partnerskap med fremtredende kortprodusenter i Asia-Stillehavet og Europa. Med Zwipe har disse kundene valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for levere biometriske betalingskort til utstederne Kortprodusentene planlegger å starte biometriske kortpiloter med Pay ONE-teknologien før utgangen av 2021, og vil gå videre med kommersielle lanseringer hvis forsøkene lykkes. Den samlede årlige kortforsendelsen fra disse nye kundene er mer enn 150 millioner kort,

Midt-Østen betalingstjenester (MEPS), en ledende regional one-stop-shop for betalingstjenester og produkter, samarbeider med Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort i Midt-Østen og Nord-Afrika (MENA) -regionen. MEPS utsteder 20 millioner EMV-betalingskort hvert år og tar sikte på å gjøre det tilgjengelig for våre kunder for pilotering og kommersiell distribusjon i løpet av H2 2021

Zwipe Pay ONE-piloter kunngjorde med Vopyin Sweden som pilot from Q3 2021, Vopyin vil sikte mot en første kommersiell lansering av 100.000 biometriske betalingskort i 4. kvartal

Zwipe og TietoEVRY går sammen om å lansere biometriske betalingsløsninger til banker i Norden og Baltikum. for å rulle ut biometriske betalingskort og «wearables» i stor skala,

Eika gruppen (og antagelig sparebank gruppen
TietoEVRY og Eika Alliance, en av Norges største banker ohar inngått en omfattende strategisk avtale for levering av neste generasjons kjernebank- og betalingsløsninger, De 53 lokale bankene i Eika Alliance som deltok i prosjektet har signert den nye avtalen tilbyr et bredt spekter av bank- og forsikringsprodukter til cirka 700 000 kunder i det norske markedet. Overgangen til den nye løsningen vil foregå trinnvis, med alle Eika-bankene som skal operere på den nye plattformen innen midten av 2023.


Zwipes partnerskap
•Inkript
•Thomas Greg & Sons
•Goldpac
•XH Smart Technology
•dz card
•TAG Systems
•CPI Card
•Silone
•MF Technology
•Toppan Forms HG
•Masria Cards
•Publicenter
•Asia Credit Card
•Watchdata
•CardMatrix
•Giesecke + Devrient
•Idemia
•Infineon
•Liveo Research
•Smart Technology Services
•Wisecard
•TietoEvry
•areeba
•Beautiful Card Corporation
•FSS (Financial Software and Systems)
•Be ys Pay
•KL HI-TECH
•Tag Systems
*MEPS

Zwipe engasjerer seg i hele betalingsøkosystemet som nås direkte til over 300 banker, samt samarbeider med viktige strategiske partnere i bankene. https://zwipe.com/assets/files/reports-and-presentations/2021-04-28-Zwipe-Investor-Deck-Arctic-28-April-2021-Final.pdf



* IDEX Biometriscs når break-even på ~ 20 millioner enheter per år.
* Zwipe når break-even på ~ 6 millioner enheter per år.

26. mai 2021 - En global smartkortintegrator og produsent går fra pilot til full produksjon av TrustedBio.


Idex biometrics har det eneste biometrisk betalingskortet som sertifisert av China UnionPay og kan brukes til DC/EP Hardware Wallet Initiative.
DCEP/CBDC har mer enn 1 milliard mennesker som potensielle brukere.. IDEX biometrics har foreløbig ingen konkurenter i Kina. Kinas Chutian Dragon for å utvikle en kortbasert løsning med digital valuta / elektronisk betaling (DC / EP). Som avtalt vil den nye kortbaserte digitale lommeboken være sikret av IDEX TrustedBio . IDEX Biometrics ble valgt som strategisk teknologipartner for Goldpacs DC/EP Hardware Wallet Initiative og for å fylle bestillinger på den digitale lommeboken fra Postal Bank of China. Kina planlegger å lansere DC/EP i forkant av vinter-OL som avholdes i Kina i februar 2022.

Målene med DC/EP er fra masseregional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde som etterpå.

Digitale lommebøker vil øke til 4 milliarder innen 2026. Og det kontaktløse betalingsmarkedet forventes å være 15 milliarder enheter innen 2026, hvor 1 av 5 betalingskort er biometriske. Idex tjener netto 1USD pr chip og 1,5USD pr kort.


Hvis vi går ut fra Idex får 10% markedsandel på digital wallet og biometriske betalingskort i 2026, og hvis vi regner snitt på 12kr netto pr kort/chip, 915 mill aksjer/3år og P/E 10. Så vil Idex aksjen være verd 31,- i 2026. (ID og adgangskort er ikke medregnet)

IDEX sikter mot 30% markedsandel.
Redigert 02.09.2024 kl 10:24 Du må logge inn for å svare
ghjem
23.11.2023 kl 15:06 5765

Med biometrisk contactless vil vel en post bli borte fra bankene sitt regnskap. Svindel med stjålne kort. Vil jo bli umulig og bruke kort uten fingeravtrykket.

Forventer ikke 1 millard kort over natten. Idex trenger ikke mange kortene for og bli cash positive. Markedet kommer vel først i 2025-2026 på bank siden.

Idex har jo flere markeder de kan få inntekter fra. Jeg tror adgangskort blir større enn bankkort i første omgang, spesielt i USA

Hvis det ikke finnes et marked for biometriske kort som du mener. Hvorfor har Samsung brukt tid og penger på å utvikle sitt eget? https://semiconductor.samsung.com/security-solution/biometric-card/
Redigert 23.11.2023 kl 15:32 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
23.11.2023 kl 15:38 5707

For å ta det jeg er enig i først. Jeg tror access vil få større gjennomslag og at det vil skje fortere. Det er er en helt annen beslutnings-struktur i det markedet og kost/nytte funksjonen er mye bedre.

Jeg tror også BPC vil vokse, men med en takt som ikke er vesentlig større enn det vi har sett de siste to årene. Korea kan være et unntak, de har helt andre beslutnings-mekanismer enn det de fleste andre land har (og det kan være en grunn til at Samsung har tatt fram en single chip sensor/SE, men de har hatt den lenge i katalogen og jeg har ikke sett et eneste deployment med den).

Som jeg har nevnt mange ganger her, svindel med stjålet kort er så forsvinnende liten del av totalt tap på kort. Den overveiende delen av kortsvindel er "Card Not Present" svindel, og da hjelper fingerkort fint lite. Innenfor "Card Present" svindel er det igjen en svært liten del som kan avverges med fingerkort: Det er når den kriminelle overvåker en betalings-terminal for beløp over 500 og så stjeler kortet og tar ut så mye hen kan i minibank til kortet blokkeres. Andre "Card Present" svindler som for eksempel ID tyveri baserte, vil ikke fingerkortene hjelpe for, ei heller bruk av vold eller at kortet mistes/stjeles og brukes til småkjøp under 500 kroner til det blokkeres.
Den ene delen som fingerkortet kan tilby beskyttelse for, påfører bankene et tap som er mye mindre enn kostnaden med fingerkort i forhold til chip and pin.
Redigert 23.11.2023 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
23.11.2023 kl 16:08 5663

Vi er alle glade for ditt bidrag da vi vet dette gir deg enorm glede å skrive om Idex. Vi er rause folk og ønsker deg en riktig så god jul.
YNWA250505
23.11.2023 kl 16:12 5684

Så du tror altså at grensen på småbeløp vil fortsette gjelder når biometriske kort brukes? Hehehehe med BC er det ingen grenser eller småbeløp som gjelder. Da trenger du ikke dette håpløse tullet med småbeløp. Finger, tapp og ferdig. Du lever jo fortsatt på 60-tallet.
ghjem
23.11.2023 kl 16:13 5680

Samsung lanserte sin løsning i juni 2023. Det er vel ikke lenge i katalogen.

Jobbe opp mot banker tar tid. Men tror dette vil løsne i 2024. I 2025-2026 står Idex i 10-30kr
iTRADER09
23.11.2023 kl 16:34 5653

Du kan handle med fingerkortet under 500 uten å legge på fingeren.
Dvs en som stjeler et fingerkort kan bruke det akkurat på samme måte som et pin kort for små beløp.
Det var mitt poeng, ikke at rettmessig eier trenger å bry seg.

Jeg vet ikke helt forholdet mellom bruk av andres kort med små beløp og bruk av andres kort med store beløp og PIN. I Norge er det den første typen som dominerer, ifølge en årsrapport fra økokrim for et par år siden.

For å sette tall på det med svindel med kort så kan du se på tallene fra ECB
https://www.ecb.europa.eu/pub/cardfraud/html/ecb.cardfraudreport202305~5d832d6515.en.html

Om du graver litt i det så finner du at can 100 millioner Euro ble tapt til mistet/stjålet kort i 2021 (siste tall jeg har sett). Stort tall så alle må skaffe seg fingerkort selv om de kun kan kutte den delen som går på større beløp, uten at vold er involvert?

For å sette det litt i perspektiv: Det er ble samme år utstedt nær 800 millioner payment cards i Europa.
Om alle disse skulle være BPC isteden for chip and pin så ville det koste utstederne ca 1.5 milliarder Euro (med 20 USD / kort) ekstra. Dvs 1.5 MRD for å spare en ukjent del av 100 millioner. Om jeg drev bank ville jeg ikke være fristet.




Redigert 23.11.2023 kl 16:36 Du må logge inn for å svare
ghjem
23.11.2023 kl 17:11 5576

Det byttes vel naturlig kort ved utløp i hele verden. Da vil det være enkelt for bankene og rulle ut ny teknologi mot en litt høyere kost som er sikrere både for banken og kunden? Det er vel ikke gratis og utstede vanlig chip kort?

Hvor står det at man ikke skal bruke fingeravtrykk på beløp under 500kr?
Føre var
23.11.2023 kl 17:17 5558

Hehehehehe og bare dnb tjente 7,56 milliarder etter skatt i tredjekvartal, da blir summen du uffer deg for småpenger for alle bankene i hele europa, heheehehe.
De finner nok på noe så de tjener på dette også!!!
Redigert 23.11.2023 kl 17:19 Du må logge inn for å svare
Beinvest1
23.11.2023 kl 17:41 5585

Snudde fint på 0,454 og vi fikk close over 0,456. Ser bra ut for morgendagen 🤞
Slettet bruker
23.11.2023 kl 17:47 5577

Interessante betraktninger! Hva tenker du om adgangskort og IDEX som løsning?
iTRADER09
23.11.2023 kl 17:47 5579

"Hvor står det at man ikke skal bruke fingeravtrykk på beløp under 500kr?"

Det er terminalen som avgjør om cardholder verification er nødvendig. Når det er over grensa vil terminalen kreve card holder verification. Card holder verification har tradisjonelt vært PIN for kort utstedt i Europa, signatur for kort utstedt i USA, og begge for kort over store deler av Asia. BPC har en biometri som en tilleggsmetode. Eieren kan god bruke BPC kortet med pin for beløp over 500 om noen skulle foretrekke det, og det kan brukes i USA og flere Asiatiske land med signature for beløp over $50.
Redigert 23.11.2023 kl 17:55 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
23.11.2023 kl 17:53 5556

Jeg tror idex er godt posisjonert, spesielt om de kommer opp med en total-løsning slik som de har gjort for payment (og zwipe har jo allerede en med idex sensor i).
Jeg er usikker på hvor mye konkurranse de vil møte. På betalings-kort så møter de i prinsippet bare FPC, ingen andre ser ut til å bry seg. Access markedet er uregulert så det er mye lavere terskel for andre å delta og det er ikke et sterkt krav til formfaktor kort som gjør det mulig å bruke sensorer som ikke er spesielt målrettet mot kort og de går godt under $1 per sensor nå (men jeg har ikke sett noen leverandører av billige sensorer forsøke å tilby et komplett tilbud for access enda).
YNWA250505
23.11.2023 kl 18:07 5523

iTrader med respekt å melde nå er du kun ute etter å trolle. Alle kort byttes ut jevnlig stort sett hvert tredje år og det er ingen tvil om at BC vil på sikt være det bankene vil begynne å sende ut. Det er liksom ingen grunn til å ikke gjøre dette. Det mistes enormt med kort vært eneste år og når BC er på plass vil dette bli sendt ut. Mister du et kort i dag er prisen for å erstatte ødelagt eller mistet kort avhengig av hvilken bank du bruker, men mellom 100 og 150 kroner.

Når det gjelder kontaktløse kort så er det enkelte terminaler som fortsatt ikke har mulighet til dette og innimellom blir du også bedt om å taste pinkode for å verifisere at det er ditt kort. Og maksbeløp er 500 kroner. Dette vil være ubegrenset med biometriske kort.

Når du skal bruke VISA kortet ditt til å handle på internett bør du benytte nettbanktjenesten ”Sikker netthandel – Verified by VISA”. Det betyr at du må identifisere deg med enten BankID på mobil, BankID eller nettbankpassord og kodebrikke. Dette tror jeg du ikke trenger med BC (usikker)





iTRADER09
26.11.2023 kl 11:50 5157

"Dette tror jeg du ikke trenger med BC (usikker)"
Om jeg var kriminell og drev med konto-hacking eller id-tyveri, ville jeg håpe du hadde rett.
Hvordan i alle dager skulle "Sikker netthandel – Verified by VISA” vite at det er rett eier av BC som forsøker å bruke kortet?
Selvfølgelig må eiere av et BPC kort også verifisere seg med BankID, kodebrikke e.l.
For de Idex troende kan de kanskje etterhvert få et HID produkt de kan bruke sammen med PC i stedet for BankID eller kodebrikke, men de aller fleste identifiserer de seg med telefonen, noen gamle mennesker har fortsatt kode-brikke, men jeg tror ikke bankene aktivt promoterer det lenger.
Redigert 26.11.2023 kl 11:50 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
26.11.2023 kl 12:09 5154

Ok vi avslutter dette surret ditt og konkluderer at biometriske kort aldri blir en greie. Jeg selger mine millioner aksjer i morgen kl 9.
Oasen
26.11.2023 kl 18:47 5044

Hvis jeg har forstått det riktig blir de nye kortene slik at for å kunne bruke kortet må du bruke fingeravtrykk for å aktivere det, og med idex sine kort går avlesning kjapt i forhold til konkurrentene,du trenger ikke å huske passord [ lagret i kortet] som ikke er tilknyttet nettet. Hva er nedsiden ? Gjerne kommenter men slik har jeg forstått det. Og en annen ting så vil det ikke være behov for uttak uten kode siden du bruker fingeravtrykk så svindel med kortet vil være nytteløst så fremst ikke avtrykket ditt er blitt kopiert på et eller annet vis ok kortet er tatt fra deg.
MrViggo
27.11.2023 kl 18:10 4767

”Redeye ceases its coverage of Zwipe due to the end of the contractual period. Redeye will not provide research following quarterly reports or important business events for the company. Redeye’s rating and fair value range will be inactivated.”

https://www.redeye.se/research/963525/zwipe-redeye-ceases-coverage?utm_source=note&utm_medium=email&notificationId=fb704cfd-1458-4b15-8abe-a99399fecfcd
YNWA250505
27.11.2023 kl 18:17 4931

De kutter vel ut Zwipe for å følge Idex fremover :-)
MrViggo
27.11.2023 kl 18:30 4955

Hoppas verkligen inte Idex kommer lägga pengar på Redeye. Finns betydligt viktigare ändamål och det finns bättre analyshus än Redeye.
heiltfint
27.11.2023 kl 19:29 4893

Civix access, Zwipe biometric card
https://youtu.be/Zm0PW9kwKi8
iTRADER09
28.11.2023 kl 02:15 4642

Det gjelder å kutte båndene til "analytikerne" når det for første gang kommer en virklighetsnær "analyse": https://www.redeye.se/research/948970/zwipe-q3-2023-too-little-too-late.

Idex er vel sikkert fornøyd med "analysene" fra Arctic som inntil nå ikke har vært plaget av virkelighetsnærhet, og Arctic sikkert fornøyd med "samarbeidet" med Idex hvor Idex aksjonærene spytter inn noen millioner med jevne mellomrom for Arctic's hjelp til gjennomføring av emisjonene.
Redigert 28.11.2023 kl 02:19 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
28.11.2023 kl 08:31 4776

Sånn ja nå er det meldinger om natta igjen. Rett fra Colombia. Flott bidrag, gratulerer
Odi.1
28.11.2023 kl 08:55 4725

:-)) Kommer på morgonene i Børs News også .... hehe
ibyx
28.11.2023 kl 09:01 4673

Gratulerer med nok en kontrakt!
Men hvorfor er det så vanskelig å tallfeste den?
Begrunn gjerne hvorfor dette er et problem fx mtp kjøpers interesser eller annet?
For det må jo være en forskjell på en ordre verdt fx 1MUSD, 10MUSD eller mer?
Spørsmålet er ikke ment som baissing, men er rett og slett en sammenligning av hva markedet vil se som naturlig å vite i nesten alle andre kontrakter som inngås og børsmeldes i andre selskap på OSE?

Ellers er meldingen litt ullen og uspesifikk? Det snakkes om ordre fra multiple customers? Vi har vel hørt om en konkret nylig? Er det da slik at dagens melding er spesifikt om AuthenTrend og at de i tillegg til forrige utgjør benevningen "multiple customers"?
Natig
28.11.2023 kl 09:10 4631

Mener å huske at Idex har "uttalt" for lenge siden at de ikke oppgir hvem som er kjøper av kontrakt av konkurransemessige hensyn. Og at kun kontrakter over en beydelig størrelse vil bli oppgitt. En kan vel tenke seg at det er en eller flere av de 20 bankene som nå har inngått avtale, og at kontraktene i sum utgjør en betydelig ordre. Det viktigste er at Idex er på gang nå, og det gir nok gjenklang i markedet!
kroif
28.11.2023 kl 09:17 4645

Hvis man leser meldingen, så tolker jeg at dette ikke gjelder bankkort,.
Tipper at dette ikke er de store volumene enda, men et veldig godt tegn at det er mange kunder, fra hele verden, som tyder på at dette er fremtiden, kunden kommer sikkert tilbake når produktet kommer i markedet, og alle skal ha det.
Skulle ikke forundre meg om IDEX ender med å bli kjøpt opp, men håper kursen får stige masse først..

Oslo, Norway - 28 November 2023 - IDEX Biometrics has received orders from
multiple customers for biometric sensor solutions to be used in digital
authentication and crypto management applications.
YNWA250505
28.11.2023 kl 09:23 4621

Ikke bare kort, men komplett løsning og det er verdt en del mer en bare kort. Krypto blir en stor del av Idex portefølje. Sikkerhet Sikkerhet Sikkerhet
kroif
28.11.2023 kl 09:25 4590

Tette gap før videre stigning?
10mill aksjer første 20min lover bra.
ibyx
28.11.2023 kl 09:29 4561

Vel. med at kun store kontrakter vil bli meldt så mener du altså verdien av disse?
Det høres jo merkleig ut. Hvorfor skulle størrelsen plutselig avgjøre om "konkurransemessige hensyn" kunne tilsidesettes?
Og kroif her mener jo at kontraktene hittil er små, hvorfor da i det hele tatt børsmelde dem?
heiltfint
28.11.2023 kl 12:27 4325

Nice, her er børsmeldingen på norsk til dem som ikke kan lese engelsk :) Og dem er det flere av, så jeg vil oppfordre alle til å oversette tekst fra engelsk til norsk når vi poster på forumet :)

Oslo, Norge – 28. november 2023 – IDEX Biometrics har mottatt bestillinger fra flere kunder på biometriske sensorløsninger som skal brukes i digital autentisering og kryptohåndteringsapplikasjoner. Bestillingene kommer som svar på økende etterspørsel etter hack-resistente digitale sikkerhetsløsninger. IDEX har allerede begynt å sende sensorer og komplette løsninger til disse kundene i Europa, Asia og USA.

Bemerkelsesverdig blant IDEX Biometrics økende antall kunder er Taiwan-baserte AuthenTrend Technology som leverer FIDO2-sertifiserte smartkorttilgangsløsninger til forbrukere og bedrifter over hele verden. AuthenTrends biometriske smartkort, basert på IDEX Biometrics fingeravtrykkautentiseringsløsning, er rettet mot digital identitet. AuthenTrend går til markedet gjennom et omfattende nettverk av ledende teknologipartnere, distributører, forhandlere og systemintegratorer.

"Den intensiverte ordreinngangen fra flere teknologileverandører av passordløse forbrukerapplikasjoner innen digital autentisering og kryptostyring er et sterkt tegn på markedsopptak," kommenterer Catharina Eklof, Chief Commercial Officer i IDEX Biometrics. "Microsoft, Google og Apple jobber allerede med FIDO Alliance for å fjerne passord. IDEX Biometrics-plattformteknologien låser opp nye høyverdiapplikasjoner."

Redigert 28.11.2023 kl 12:42 Du må logge inn for å svare
kroif
28.11.2023 kl 12:38 4296

Gikk du glipp av de første 40% med oppgang?
De hadde vel ikke informert markedet om de ikke mente dette var fin informasjon for aksjonærer og potensielle aksjonærer.
ibyx
28.11.2023 kl 12:47 4278

Selvfølgelig gikk jeg glipp av det! Har jo vært ute her lenge! Men jeg synes det er interessant å følge "dynamikken" i denne. Og info fra andre enn "menigheten" og selskapet selv er ekstra interessant...
Virker som den slutter litt med oppturen nå?
Redd det er et betydelig "robotfokus" på gevinstsikring her fortsatt...
Blir ikke overrasket om vi ser denne under 45 øre innen fredag dessverre...
Bighornsteak
28.11.2023 kl 12:57 4319

Huff, da du er ute av aksjen skjønner jeg ikke hvorfor du gidder å kommentere. Eller vent, sjalu på at andre tjener penger og ikke du?🤔 er synd du gikk glipp av oppgangen, men kanskje du lærer at det er viktig å være tålmodig😉 et tips er å stole på deg selv og ikke andre, du kjøper når du selv vil og selger når du selv vil, og ikke på grunnlag av andres meninger. Mye spennende på gang i idex uten tvil😁
ibyx
28.11.2023 kl 13:01 4305

Trenger man tillatelse av den følsomme "menigheten" atter en gang for mene noe som kan være en smule kontrært her? 😅
men men, nå er visst sklia igang igjen! Det er ikke mye solid fundament i denne oppgangen virker det som?
Redigert 28.11.2023 kl 13:02 Du må logge inn for å svare
ibyx
28.11.2023 kl 13:22 4228

Hmm. Nede og hilser på LOD igjen?
Får håpe det ikke er ibyx som har snakket ned kursen?
Skulle tatt seg ut! *Så* følsom er den vel ikke? 😅
Redigert 28.11.2023 kl 13:22 Du må logge inn for å svare