IDEX & Zwipe PayOne distribusjon 2022-2024

heiltfint
IDEX 09.06.2021 kl 21:14 376521

Oversikt over noen av Zwipe partnere som har planlagt å distruere Zwipe PayOne fra H2 2021.
Zwipe PayOne bruker fingeravtrykksensor fra IDEX Biometrics.


Zwipe og Goldpac samarbeider om å lansere biometriske betalingskort og relaterte tjenester til Goldpacs kundenettverk. Goldpac-kunder noen av de største finansorganisasjonene i verden. Goldpac er sertifisert av VISA, MasterCard, China Union Pay, American Express, JCB og Diners. Goldpac planlegger å videreføre biometrisk betalingskort med full lansering av programmet før 2022. Goldpac leverer 264 millioner betalingskort i året.

IDEMIA lanserer den nye generasjonen biometriske kort, F.CODE Gen2 neste generasjon sikre biometriske kortbrikke, (som ZWIPE har sikret seg verdensomspennende distribusjonsrettigheter) klar til utrulling i andre halvdel av 2021, Idemia produserer 600 millioner kort per år.

Zwipe er nå i kontakt med mer enn 40 av verdens 50 største kortprodusenter, hvorav 18 samarbeid er kunngjort (og 4 er for tiden anonyme) Zwipes strategiske partnerskap med IDEMIA, De fleste store risikopunkter er allerede bestått, og vi retter oss mot de første kommersielle distribusjonene for 2021.

Zwipe og KL HI-TECH den nest største betalingskortprodusenten i India sammerbeider for å bringe neste generasjon betalingskort til India. KL HI-TECH leverer for tiden totalt 50 millioner kort per år, KL HI-TECH tar sikte på å produsere Zwipe Pay One-kort fra 2. kvartal 2021, pilot ZPO Biometric Cards globalt fra 3. kvartal og første markedslansering i slutten av 2021

FSS er blant de ledende leverandørene av kortutstedelsesprodukter globalt, og kortporteføljen består av 800 pluss millioner betalingskort for Tier One-banker og betalingsbehandlere. Partnerskapet med FSS vil bidra til å skalere distribusjonen av Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort globalt. Det første fokuset vil være på Canada, India og en rekke land i Europa, Midtøsten (GCC-land) og Afrika. Begge partnerne vil sikte på å starte piloter fra 2.H 2021

Be ys Pay den franske leverandøren av betalingsløsninger har inngått et partnerskap med Zwipe for å tilby biometriske betalingskort. Samarbeidet vil gi Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til å være ys Pay-kunder i det franske, belgiske, Luxembourg og nederlandske markedet. De to selskapene forventes å ha kontakt med utstedere fra dette kvartalet og levere piloter fra andre halvdel av 2021. Be Ys Pay leverer for tiden totalt 30 millioner betalingskort per år

Zwipe kunngjøre at de har fullført fire nye partnerskap med fremtredende kortprodusenter i Asia-Stillehavet og Europa. Med Zwipe har disse kundene valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for levere biometriske betalingskort til utstederne Kortprodusentene planlegger å starte biometriske kortpiloter med Pay ONE-teknologien før utgangen av 2021, og vil gå videre med kommersielle lanseringer hvis forsøkene lykkes. Den samlede årlige kortforsendelsen fra disse nye kundene er mer enn 150 millioner kort,

Midt-Østen betalingstjenester (MEPS), en ledende regional one-stop-shop for betalingstjenester og produkter, samarbeider med Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort i Midt-Østen og Nord-Afrika (MENA) -regionen. MEPS utsteder 20 millioner EMV-betalingskort hvert år og tar sikte på å gjøre det tilgjengelig for våre kunder for pilotering og kommersiell distribusjon i løpet av H2 2021

Zwipe Pay ONE-piloter kunngjorde med Vopyin Sweden som pilot from Q3 2021, Vopyin vil sikte mot en første kommersiell lansering av 100.000 biometriske betalingskort i 4. kvartal

Zwipe og TietoEVRY går sammen om å lansere biometriske betalingsløsninger til banker i Norden og Baltikum. for å rulle ut biometriske betalingskort og «wearables» i stor skala,

Eika gruppen (og antagelig sparebank gruppen
TietoEVRY og Eika Alliance, en av Norges største banker ohar inngått en omfattende strategisk avtale for levering av neste generasjons kjernebank- og betalingsløsninger, De 53 lokale bankene i Eika Alliance som deltok i prosjektet har signert den nye avtalen tilbyr et bredt spekter av bank- og forsikringsprodukter til cirka 700 000 kunder i det norske markedet. Overgangen til den nye løsningen vil foregå trinnvis, med alle Eika-bankene som skal operere på den nye plattformen innen midten av 2023.


Zwipes partnerskap
•Inkript
•Thomas Greg & Sons
•Goldpac
•XH Smart Technology
•dz card
•TAG Systems
•CPI Card
•Silone
•MF Technology
•Toppan Forms HG
•Masria Cards
•Publicenter
•Asia Credit Card
•Watchdata
•CardMatrix
•Giesecke + Devrient
•Idemia
•Infineon
•Liveo Research
•Smart Technology Services
•Wisecard
•TietoEvry
•areeba
•Beautiful Card Corporation
•FSS (Financial Software and Systems)
•Be ys Pay
•KL HI-TECH
•Tag Systems
*MEPS

Zwipe engasjerer seg i hele betalingsøkosystemet som nås direkte til over 300 banker, samt samarbeider med viktige strategiske partnere i bankene. https://zwipe.com/assets/files/reports-and-presentations/2021-04-28-Zwipe-Investor-Deck-Arctic-28-April-2021-Final.pdf



* IDEX Biometriscs når break-even på ~ 20 millioner enheter per år.
* Zwipe når break-even på ~ 6 millioner enheter per år.

26. mai 2021 - En global smartkortintegrator og produsent går fra pilot til full produksjon av TrustedBio.


Idex biometrics har det eneste biometrisk betalingskortet som sertifisert av China UnionPay og kan brukes til DC/EP Hardware Wallet Initiative.
DCEP/CBDC har mer enn 1 milliard mennesker som potensielle brukere.. IDEX biometrics har foreløbig ingen konkurenter i Kina. Kinas Chutian Dragon for å utvikle en kortbasert løsning med digital valuta / elektronisk betaling (DC / EP). Som avtalt vil den nye kortbaserte digitale lommeboken være sikret av IDEX TrustedBio . IDEX Biometrics ble valgt som strategisk teknologipartner for Goldpacs DC/EP Hardware Wallet Initiative og for å fylle bestillinger på den digitale lommeboken fra Postal Bank of China. Kina planlegger å lansere DC/EP i forkant av vinter-OL som avholdes i Kina i februar 2022.

Målene med DC/EP er fra masseregional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde som etterpå.

Digitale lommebøker vil øke til 4 milliarder innen 2026. Og det kontaktløse betalingsmarkedet forventes å være 15 milliarder enheter innen 2026, hvor 1 av 5 betalingskort er biometriske. Idex tjener netto 1USD pr chip og 1,5USD pr kort.


Hvis vi går ut fra Idex får 10% markedsandel på digital wallet og biometriske betalingskort i 2026, og hvis vi regner snitt på 12kr netto pr kort/chip, 915 mill aksjer/3år og P/E 10. Så vil Idex aksjen være verd 31,- i 2026. (ID og adgangskort er ikke medregnet)

IDEX sikter mot 30% markedsandel.
Redigert 19.01.2024 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
ibyx
28.11.2023 kl 13:36 5823

YNWA250505 skrev Innlegget er slettet
Hva tror du sluttkurs blir idag?
Og husk. Du tjener ikke penger før du har solgt! 😅
Og så ser jeg at det "populært" å tillegge andre misunnelse her.. Nei, vet du hva. Jeg unner alle uten tilgang til roboter her noen plaster på sårene!
YNWA250505
28.11.2023 kl 13:40 5861

Jeg blir overrasket om vi ikke slutter over 0,56 i dag. Betyr ikke så mye, jeg håper bare på en høyere og høyere bunn. Du tror på 0,45 innen fredag og det kommer ikke til å skje. Oppgangen har så vidt begynt og du vet det. Du er bare irritert for at du ikke gjorde som mange andre å hamstret på 0,40
ibyx
28.11.2023 kl 14:18 6062

Nope. Gidder ikke irritere meg over ting som ikke kan endres.
Har sagt for lenge siden her at før jeg ser positive nok bekreftede signaler så er det *helt ok* å miste en stasjon eller to før man evt går på toget!
Akkurat nå er vi *kanskje* ved et slikt vendepunkt. Men litt oppgang i seg selv er jo ikke nok bekreftelse... Erfaringsmessig, nesten tvert om!
Nei. Det står på soliditeten og størrelsen av ordrene!
Derfor ville en kommentar fra fx K. Spetalen som den eneste analytiker som følger denne vært ok nå, eller fra andre tyngre aktører i finans- eller teknologimiljøet.
Jeg merker meg forresten til litt undring at enkelte av de *svært* aktive bidragsyterne over tid her ikke ha kommentert særlig mye i det siste...
Jeg er litt usikker på om det er et godt eller dårlig tegn? Vel. Kanskje betyr det nada! 😅

PS. Hva er snittkursen hiitil idag? Ca 0,57? Det kan si noe om robotarbeidet her og veien videre... for volumet er ganske friskt.
Roboten jobber ikke for selge seg ut billig såfremt de ikke går i shortmodus tenker jeg. Hvis ikke de kan "skape" trenden så vil den også "surfe" trenden..
VOLUME: 36.8M
65 DAY AVG: 7.05M
522% VS AVG
Redigert 28.11.2023 kl 14:25 Du må logge inn for å svare
Natig
28.11.2023 kl 15:04 6102

Ibyx, leser dine urderinger med interesse. En del gode poenger, både på Idextrådene og Fro-trådene, men konklusjonene dine skal man vurdere nøye. Her har det vært noen sygge bommerter. Både her og på FRO. Å sitte langsiktig og følge trenden har vært gullerdt for meg, ikke noe daytrading! Idex kommer til å gå som en kule med noen få humper underveis mot "de store" høyder.
kaunis
28.11.2023 kl 15:15 6153

No er det vel slik at mange her inne som har vært med en stund, ikke trenger å mase om hvor kursen skal. Det viser bare at noen er her inne, bare er her for å trade fra dag til dag og gir seg nada om hvor langt og lenge kursen er stigende. Her fiskes det daglig om hva andre tror og kursen faller hver dag mot slutten, når nevene ikke klarer lenger å sitte med en bitte bitte liten gevinst til neste dag. Trenden vil, så lenge det fortsetter med den gode utviklingen som har startet, vise en sterk oppgang i kursen for IDEX. Ingen grunn for småbarnene å selg hver dag, men å øve seg til å la aksjene få overnatte en gang , noen ganger. Så kan de øve seg og neste gang prøve to overnattinger på rad, da har de vært riktig tøffe og kan sove trygt en natt uten noe aksjer med overnatting. Slik kan de også bli litt voksne med tiden.
YNWA250505
28.11.2023 kl 15:15 6156

2mill til omsatt siste timen, snittkurs så langt i dag 0.573. tipper vi havner på 42mill i volum og snittkurs 0,571
Blygen
28.11.2023 kl 15:48 6304

Jepp, det er ikke verre enn å komme seg på toget og bli værende:)...mine aksjer er låst ned i skuffen...tar de opp om noen år
kroif
28.11.2023 kl 15:50 6312

Dette høres ut som oppskriften til å tape penger i Idex, selge for å løpe etter kursen dagen der på. Som sikkert mange har fått ved seg har jeg fulgt IDEX lenge, med godt og dårlig hell har jeg vært inn og ut mange ganger, men har endt opp med mange fler aksjer til slutt heldigvis, og fikk kastet meg all inn når den falt 10% under emikurs, det ble rett og slett for billig til å være sant, og det har stemt bra foreløpig.
Har jo ventet på at det store gjennombrudde skal komme i mange år nå, iform av at salget omsider tar av..
Har blitt lurt( ikke forstått at ting ville ta så lang tid tidligere), men nå står IDEX et helt annet sted, en liten visa sertifisering gjenstår som siste godværssky på himmelen, så nå er det kun salg i store volum som gjelder, så vi slipper konvertring av gjeld til aksjer.
ibyx
28.11.2023 kl 15:52 6302

Åjoda. En stund? Skal vi se... Vært der for min del. Har holdt denne over natta i lengre tid mens kursen var 5 ganger så høy som nå. Glad jeg ikke ble sittende for å si det slik.
Noen ganger skal man bare ta tapene... før de blir "astronomiske".
Du kan godt si det ikke er en *selvfølge" heller at denne fortsatt er på børs. Det er nesten mot alle odds og er kanskje noe av det rareste med dette selskapet.
YNWA250505
28.11.2023 kl 17:57 6108

Idex på listen over unormal høy omsetning: Ratio på 531% Sånt liker vi.
MrViggo
28.11.2023 kl 18:13 6069

Itrader,

Ja jo kan tänka mig Zwipe inte var nöjd med Redeyes tilltagande kritik. Tyckte själv att deras senaste och sista analys var deras bästa.

Hade gärna sett att några större analyshus/banker tar upp Idex till bevakning. Det blir inte riktigt hela bilden när det endast är uppdragsanalyser (Arctic, Zacks SCR). Det blir ungefär som det här forumet, lol.
MrViggo
28.11.2023 kl 18:22 6037

Ibyx,

”det da slik at dagens melding er spesifikt om AuthenTrend og at de i tillegg til forrige utgjør benevningen "multiple customers"?”

Utifrån att orders gäller crypto/digital authenticate i europa, asia och usa så gissar jag det är ordrar till AuthenTrend (Asia), ESignus som även innefattar brand name Hashwallet (europa) ESignus har hq i Spanien, Sentry Enterprises Sentry marknadsför utöver Sentry Card även Sentinel Wallet (usa).

Samtliga är partners sedan tidigare och vi har väntat länge på att få indikationer på att de ska börjar producera kort. Dagens nyhet är väldigt bra.

kroif
28.11.2023 kl 18:31 6194

Godt og se at den avmålte MrViggo også er fornøyd med dagens melding!
IDEX selger til alle mulige nisjer, at de teaser med Google, Apple og Microsoft kan vel tolkes dit hen at de er potensielle kunder?
Og at de har vært i kontakt med disse... hvorfor i all verden skulle disse elles nevnes i en slik melding?
Redigert 28.11.2023 kl 18:32 Du må logge inn for å svare
MrViggo
28.11.2023 kl 20:51 6050

Kroif,

Idex nämner Google, Apple, Microsoft för att ge tyngd och kontext till FIDO, som Idex numera är en del av. Det är garanterat att bli besviken om man tror Idex ska leverera tech till G, A, M produkter. Varför måste alltid det här forumet ha helt orealistiska förväntningar. Dagens nyhet är bra som den är.
kroif
29.11.2023 kl 08:00 5728

MrViggo;
Tenkte det var et morsomt tankespinn, hadde jo vært veldig moro ;-)
Og hva vet vel egentlig vi om det jeg skriver har rot i virkeligheten?
Er det ikke rom for litt spekulasjon på et forum? ;-)
iTRADER09
29.11.2023 kl 08:14 5730

Så lenge spekulasjonene ikke er blasfemiske så er det lov.
Blasfemi derimot, slik som å hevde at Idex ikke vil selge milliarder av fingerkort er det ikke rom for, det slår fotballpolitet og andre dypt troende hardt ned på.
kroif
29.11.2023 kl 08:33 5778

Jeg driter i hvor mange sensorer de selger så lenge aksjekursen går i taket ;-))
Billyjojimbob
29.11.2023 kl 08:42 5768

54,1% gain siste mnd 🌞👍
YNWA250505
29.11.2023 kl 08:54 5816

Det er vel ingen tvil om at Idex sine løsninger som er best i verden finner veien inn til Apple, Google og Microsoft. Tipper Apple kommer med en bil som Idex Biometriske er med i. Spekulasjoner? Tja, det er den veien det går.
MrViggo
29.11.2023 kl 18:20 5532

Om Apple kommer med en bil så kan Apple utveckla och producera egen biometrisk tech. Om det blir Touch ID så kommer tekniken baseras på core tech från AuthenTec. Det intressanta är att Idex nuvarande Chair och långtida styrelsemedlem Larry Ciaccia var med och grundade AuthenTec. Apple köpte AuthenTec år 2012 för ungefär 330 musd, då var Larry CEO hos AuthenTec . Närmare än så kommer förmodligen inte Idex Apples eventuella bilar. Finns fler som arbetat på Idex som har kopplingar till AuthenTec och Picofield. Nykomlingar såsom Ynwa bör ägna en kväll åt att läsa på om Idex historik istället för att titta på fotboll, tipset är att börja med personer som har innehaft VP positioner under de åren som Idex ändrade inriktning från smartphones till kort.
Oasen
29.11.2023 kl 18:52 5544

Ser en ny børsmelding, er det at Sundt as har kjøpt flere aksjer?
ghjem
29.11.2023 kl 19:23 5487

Q presentasjonen 9 november ble det allerede nevnt Initial production orders from AuthenTrend (Taiwan) and two additional authentication partners. Har salget vært såpass positivt at neste bestilling kom 28 november lover dette veldig bra.

https://www.idexbiometrics.com/wp-content/uploads/2023/11/IDEX-2023-Q3-presentation-pub.pdf Side 14.

https://www.idexbiometrics.com/wp-content/uploads/2023/08/Q2-2023-Presentation_Aug-10-2023-v1.pdf Side 9.

Identity and Access management is a $50 -100 billion market.
ghjem
29.11.2023 kl 19:26 5691

Sundt har lånt ut aksjer til emisjonen på 35mill nok. Men ser ut til og ha økt posisjonen med ca 9.7mill aksjer i emisjonen.
ibyx
01.12.2023 kl 09:13 5243

Taket rundt 0,65 blir visst for sterkt å bryte uten nye meldinger?
Er litt viktig nivå nå slik jeg ser det. som skal bekrefte at oppturen ikke er en repetisjon av vårens tur til 1,20-nivået bare på et lavere trinn.
Helt greit å hoppe over en stasjon eller to før ytterlige kvalitetssikring av oppgang foreligger.. 😅 👍
Redigert 01.12.2023 kl 09:16 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
01.12.2023 kl 09:26 5219

Den meldingen kan komme i ettermiddag
ibyx
01.12.2023 kl 09:29 5211

Er å håpe, for nå er aksjerobotene i underbydermodus!
Prøv å kjøpe bare for et noen tusenlapper og tilslaget vil underbys...
Gjorde en test her om dagen og fikk raskt bekreftet mine mistanker...
YNWA250505
01.12.2023 kl 09:30 5315

Vi må bli kvitt shorterne
ibyx
01.12.2023 kl 09:35 5275

Det skjer kun ved at selskapet leverer uten snev av tvil...
Skulle gjerne ha sett analysene shorthusene opererer etter.
Tredjeparts kritiske analyser er dessverre mangelvare her. Det er et stort problem. Ikke tallfestede knapper og glansbilder fra CEO og menigheten holder bare ikke...
Redigert 01.12.2023 kl 09:36 Du må logge inn for å svare
E9 eller UE9
01.12.2023 kl 10:14 5127

Trenger ei god melding her nå for å bli kvitt shortere som ligger som ei mørk sky over Idex.
ibyx
01.12.2023 kl 10:42 5061

Ifølge den påstanden har markedet priset aksjen ganske riktig nå. Og det utnytter selvsagt eventuelle shortere som vet at aksjekursen er avhengig av å vegetere på stadig nye meldinger. En av grunnene til denne meldingsglupskheten er mangelfull verifisering av størrelsen på ordrene i kroner? Slik usikkerhet er "traderfuel". Som i praksis favoriserer robothandel? (som selvsagt styres og eies av mennesker) 😅
Redigert 01.12.2023 kl 10:43 Du må logge inn for å svare
ghjem
01.12.2023 kl 10:43 5098

Hvis de sitter stille påvirker ikke dette kursen?

Hvis de øker shorten selger de aksjen og presser den ned.
Skal de dekke seg inn, da må de kjøpe og aksjen stiger.

Alle har så fokus på at vi må bli kvitt shorterne. Få heller folk til og investere i selskapet. Så forsvinner de automatisk
Redigert 01.12.2023 kl 10:43 Du må logge inn for å svare
ibyx
01.12.2023 kl 10:49 5139

"Få heller folk til og investere i selskapet."
Dette er "tricky"! Det er nettopp en del av strategien til robotene som gjerne står i ledetog med short?
"Så forsvinner de automatisk"
For at det skal skje må det *mye* folk til. Og sannsynligvis ikke bare "vanlige" folk. Hvis ikke blir det fort "gevinstsikring" på nykommernes bekostning atter en gang... 🤔
Sorry. Sett for my "action" her før.
Et vel fundert "krone-kontrakt-verifisert" brudd på 65 øre, så snakker vi! 😅
Redigert 01.12.2023 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
ghjem
01.12.2023 kl 11:15 5266

hvis presset blir for stort på kjøpersiden. Gir de robotene opp

Ingen tvil om at det er roboter i ordrebøkene. Har opplevd de selv når jeg la inn kjøpsordre
ibyx
01.12.2023 kl 11:26 5242

"Ingen tvil om at det er roboter i ordrebøkene." 😅
Neivisst. Hele ordreloggen i IDEX har jo vært slik "hele tiden". Man ser det ved et øyekast, summene, bevegelsene!
De styrer "begge sider" og spotter med en gang et "bytte"! "Svaret" er nesten alltid å underby en "outsiders" siste kjøp og ditto overby siste salg...
Dette er noe av det mest forutsigbare med IDEX handelen.
Prøvde for noen dager å "snitte ned" et lit kjøp. Det var ekstremt uproblematisk for å si det slik. jeg kjøpte 4-5 ganger på fallende kurs. Tro det ble nærmere 5% fall. Og jeg kjøpte kanskje bare for 30k totalt!
Det er spinnvilt!
Kom meg ut igjen i pluss etter denne testen igjen da. Den første på et halvt års tid.

Egentlig burde slik handel være interessant å se på for FT? Hva er den underliggende hensikt osv? Er den i tråd med god praksis?
Redigert 01.12.2023 kl 11:28 Du må logge inn for å svare
ibyx
01.12.2023 kl 11:38 5480

Konsekvens.
Dersom man er en middels småaksjonær som mener at IDEX er *veldig bra* nå, så er strategien for å få billigst mulig aksjer å sette av litt kurtasjekroner og begynne å kjøpe små summer med kort tids mellomrom. poster a 5 eller 10k aksjer er mer enn nok!
Når du "føler" at den blitt billig nok i forhold din egen analyse, så slår du til og kjøper robotposten på 2-300k aksjer som *alltid* ligger omtrent et øre over!
Kursen vil selvsagt falle under dette også.
Dette kan man da ha ulike strategier for selvsagt... Men det er i det minste ganske forutsigbart! 😅
Og så slipper du å kjøpe på "dagstopp"!
Redigert 01.12.2023 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
heiltfint
02.12.2023 kl 01:21 5173

1 des 2023 - FAB DEL Platinum kredittkort (Idex sensor)
https://www.bankfab.com/en-ae/personal/credit-cards/share-platinum-credit-card

30.nov -2023 - Welcome to FAB SHARE Credit Cards (Idex sensor)
https://www.bankfab.com/en-ae/personal/promotions/fab-share-credit-cards

Hvem vet, kansje vi snart får nyheter fra Idemia ?
Redigert 02.12.2023 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Sente
02.12.2023 kl 07:49 5102

Noe nytt fra Idemia hadde vært flott.
FAB Share sensorene ble bestilt for et år siden, har vel vært stille derfra siden.
https://www.idexbiometrics.com/idex-biometrics-receives-volume-production-order-as-idemia-accelerates-biometric-payment-card-expansion/
YNWA250505
02.12.2023 kl 09:13 5081

Tror det er lurt å sitte i aksjen når nyheter kommer for å si det sånn
ghjem
03.12.2023 kl 20:50 4694

Hvis vi går ut fra Idex får 10% markedsandel på digital wallet og biometriske betalingskort i 2026, og hvis vi regner snitt på 12kr netto pr kort/chip, 915 mill aksjer/3år og P/E 10. Så vil Idex aksjen være verd 31,- i 2026. (ID og adgangskort er ikke medregnet)

Hva blir kursen på dette regnestykket idag? Er vel litt flere aksjer nå..