IDEX & Zwipe PayOne distribusjon 2022-2024

heiltfint
IDEX 09.06.2021 kl 21:14 360750

Oversikt over noen av Zwipe partnere som har planlagt å distruere Zwipe PayOne fra H2 2021.
Zwipe PayOne bruker fingeravtrykksensor fra IDEX Biometrics.


Zwipe og Goldpac samarbeider om å lansere biometriske betalingskort og relaterte tjenester til Goldpacs kundenettverk. Goldpac-kunder noen av de største finansorganisasjonene i verden. Goldpac er sertifisert av VISA, MasterCard, China Union Pay, American Express, JCB og Diners. Goldpac planlegger å videreføre biometrisk betalingskort med full lansering av programmet før 2022. Goldpac leverer 264 millioner betalingskort i året.

IDEMIA lanserer den nye generasjonen biometriske kort, F.CODE Gen2 neste generasjon sikre biometriske kortbrikke, (som ZWIPE har sikret seg verdensomspennende distribusjonsrettigheter) klar til utrulling i andre halvdel av 2021, Idemia produserer 600 millioner kort per år.

Zwipe er nå i kontakt med mer enn 40 av verdens 50 største kortprodusenter, hvorav 18 samarbeid er kunngjort (og 4 er for tiden anonyme) Zwipes strategiske partnerskap med IDEMIA, De fleste store risikopunkter er allerede bestått, og vi retter oss mot de første kommersielle distribusjonene for 2021.

Zwipe og KL HI-TECH den nest største betalingskortprodusenten i India sammerbeider for å bringe neste generasjon betalingskort til India. KL HI-TECH leverer for tiden totalt 50 millioner kort per år, KL HI-TECH tar sikte på å produsere Zwipe Pay One-kort fra 2. kvartal 2021, pilot ZPO Biometric Cards globalt fra 3. kvartal og første markedslansering i slutten av 2021

FSS er blant de ledende leverandørene av kortutstedelsesprodukter globalt, og kortporteføljen består av 800 pluss millioner betalingskort for Tier One-banker og betalingsbehandlere. Partnerskapet med FSS vil bidra til å skalere distribusjonen av Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort globalt. Det første fokuset vil være på Canada, India og en rekke land i Europa, Midtøsten (GCC-land) og Afrika. Begge partnerne vil sikte på å starte piloter fra 2.H 2021

Be ys Pay den franske leverandøren av betalingsløsninger har inngått et partnerskap med Zwipe for å tilby biometriske betalingskort. Samarbeidet vil gi Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til å være ys Pay-kunder i det franske, belgiske, Luxembourg og nederlandske markedet. De to selskapene forventes å ha kontakt med utstedere fra dette kvartalet og levere piloter fra andre halvdel av 2021. Be Ys Pay leverer for tiden totalt 30 millioner betalingskort per år

Zwipe kunngjøre at de har fullført fire nye partnerskap med fremtredende kortprodusenter i Asia-Stillehavet og Europa. Med Zwipe har disse kundene valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for levere biometriske betalingskort til utstederne Kortprodusentene planlegger å starte biometriske kortpiloter med Pay ONE-teknologien før utgangen av 2021, og vil gå videre med kommersielle lanseringer hvis forsøkene lykkes. Den samlede årlige kortforsendelsen fra disse nye kundene er mer enn 150 millioner kort,

Midt-Østen betalingstjenester (MEPS), en ledende regional one-stop-shop for betalingstjenester og produkter, samarbeider med Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort i Midt-Østen og Nord-Afrika (MENA) -regionen. MEPS utsteder 20 millioner EMV-betalingskort hvert år og tar sikte på å gjøre det tilgjengelig for våre kunder for pilotering og kommersiell distribusjon i løpet av H2 2021

Zwipe Pay ONE-piloter kunngjorde med Vopyin Sweden som pilot from Q3 2021, Vopyin vil sikte mot en første kommersiell lansering av 100.000 biometriske betalingskort i 4. kvartal

Zwipe og TietoEVRY går sammen om å lansere biometriske betalingsløsninger til banker i Norden og Baltikum. for å rulle ut biometriske betalingskort og «wearables» i stor skala,

Eika gruppen (og antagelig sparebank gruppen
TietoEVRY og Eika Alliance, en av Norges største banker ohar inngått en omfattende strategisk avtale for levering av neste generasjons kjernebank- og betalingsløsninger, De 53 lokale bankene i Eika Alliance som deltok i prosjektet har signert den nye avtalen tilbyr et bredt spekter av bank- og forsikringsprodukter til cirka 700 000 kunder i det norske markedet. Overgangen til den nye løsningen vil foregå trinnvis, med alle Eika-bankene som skal operere på den nye plattformen innen midten av 2023.


Zwipes partnerskap
•Inkript
•Thomas Greg & Sons
•Goldpac
•XH Smart Technology
•dz card
•TAG Systems
•CPI Card
•Silone
•MF Technology
•Toppan Forms HG
•Masria Cards
•Publicenter
•Asia Credit Card
•Watchdata
•CardMatrix
•Giesecke + Devrient
•Idemia
•Infineon
•Liveo Research
•Smart Technology Services
•Wisecard
•TietoEvry
•areeba
•Beautiful Card Corporation
•FSS (Financial Software and Systems)
•Be ys Pay
•KL HI-TECH
•Tag Systems
*MEPS

Zwipe engasjerer seg i hele betalingsøkosystemet som nås direkte til over 300 banker, samt samarbeider med viktige strategiske partnere i bankene. https://zwipe.com/assets/files/reports-and-presentations/2021-04-28-Zwipe-Investor-Deck-Arctic-28-April-2021-Final.pdf



* IDEX Biometriscs når break-even på ~ 20 millioner enheter per år.
* Zwipe når break-even på ~ 6 millioner enheter per år.

26. mai 2021 - En global smartkortintegrator og produsent går fra pilot til full produksjon av TrustedBio.


Idex biometrics har det eneste biometrisk betalingskortet som sertifisert av China UnionPay og kan brukes til DC/EP Hardware Wallet Initiative.
DCEP/CBDC har mer enn 1 milliard mennesker som potensielle brukere.. IDEX biometrics har foreløbig ingen konkurenter i Kina. Kinas Chutian Dragon for å utvikle en kortbasert løsning med digital valuta / elektronisk betaling (DC / EP). Som avtalt vil den nye kortbaserte digitale lommeboken være sikret av IDEX TrustedBio . IDEX Biometrics ble valgt som strategisk teknologipartner for Goldpacs DC/EP Hardware Wallet Initiative og for å fylle bestillinger på den digitale lommeboken fra Postal Bank of China. Kina planlegger å lansere DC/EP i forkant av vinter-OL som avholdes i Kina i februar 2022.

Målene med DC/EP er fra masseregional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde som etterpå.

Digitale lommebøker vil øke til 4 milliarder innen 2026. Og det kontaktløse betalingsmarkedet forventes å være 15 milliarder enheter innen 2026, hvor 1 av 5 betalingskort er biometriske. Idex tjener netto 1USD pr chip og 1,5USD pr kort.


Hvis vi går ut fra Idex får 10% markedsandel på digital wallet og biometriske betalingskort i 2026, og hvis vi regner snitt på 12kr netto pr kort/chip, 915 mill aksjer/3år og P/E 10. Så vil Idex aksjen være verd 31,- i 2026. (ID og adgangskort er ikke medregnet)

IDEX sikter mot 30% markedsandel.
Redigert 19.01.2024 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I dag kl 12:04 876

Du glemte Zwipe og Alternus også. Store papirtap over alt. Men vi får se om jeg taper alt som r investert da. Heldigvis trenger jeg ikke pengene, men kjedelig som faen da man ønsker jo gevinst. Men livet leker og fortsatt råd til knekkebrød MED pålegg
Mammon
I dag kl 12:06 865

trist som faen altså :(
du må slutte å investere i scams vettu :P

good luck...
tuja
I dag kl 12:11 844

Er nok mange som akkumulerer på dagens nivå. Ikke rare prisingen av selskapet nå (295mill kr). Kommer gjennombruddet utover høsten, ref Graziani, vil kursen ta av.
kroif
I dag kl 12:13 827

Nå må det vel være interessant å få dekket inn den shorten også, må jo være overreaksjon og tvangsalg dette, håper vi kryper oppover igjen, dette var dritt.
ibyx
I dag kl 12:15 819

Må vel snart ha ny spleis? Børsregler?
Ellers er det gjerne noen av "top 20" som også letter seg litt idag?
Men nå som den er i ferd med å bli en fullblods pennystock så skal markedet innvilge et kattesprell eller to!

tuja
I dag kl 12:20 795

30% ned på 2 dager er overreaksjon deluxe. Kommer volumordrene utover høsten, samt kraftig kostreduksjon, vil dagens inngangsnivå bli gull værdt.
Billyjojimbob
I dag kl 12:28 758

Nå kan den snu for min del👍
ibyx
I dag kl 12:50 686

Var det noe med opsjoner på 15 øre?

Vel. Gjorde et lite klipp med positivt utfall her idag. men er egentlig for high risk foreløpig tenker jeg.
Å snitte ned på noe som kan stupe 20 nye prosent imorgen..
Redigert i dag kl 12:57 Du må logge inn for å svare
oto1
I dag kl 13:00 635

Er ikke du snart en av smågutta også?

Ikke nødvendigvis i aksjer, men i verdi?

Du får se om du har råd til å kjøpe deg en klokke du og.
Fin å betale med når bankkortet ikke lengre virker.
rischioso
I dag kl 13:06 600

Yeap - en interessant utvikling og en overreaksjon som et resultat av dumping fra flere større som virker å ha utløst stoploss raid - mao, helt klart verdt å ta et bedt eller 3 og sitte gjennom høst/vinter som litt ekstra krydder i porteføljen....;)
ibyx
I dag kl 13:07 599

Kan dette være starten på slutten?
Hvor langt vil emisjonsvennene strekke seg dersom de ikke klarer å sikre fortjeneste fortløpende lenger?
Da står man liksom igjen med tiltroen til *det store gjennombruddet* som har vært drivkraften til så uendelig mange tråder her?
Savner litt "godlenker" fra poki forresten...
Stille derfra i snart 2 uker... dårlig omen?
Redigert i dag kl 13:07 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 13:13 564

Key shareholders have stated their continued support of the Company and interest in providing additional funding, because of the momentum evident in the biometrics card market. The Company is in the process of obtaining a short-term liquidity loan, expected to be finalized soon.
tuja
I dag kl 13:15 545

LES: "because of the momentum evident in the biometrics card market"
rischioso
I dag kl 13:15 543

Noterte meg også denne - det blir nok kun en snartur under krona...;)
YNWA250505
I dag kl 13:23 509

Snakker du om mancity 115 anklager? Hehehehehe
mancity
I dag kl 13:27 487

Ingen anklager, dersom de store letter seg er det fordi de tror de kan komme inn billigere, eks emisjon eller lån med lav konverteri ngskurs.
iTRADER09
I dag kl 13:27 483

Neppe starten på slutten. Når en vertikal dør så dukker det opp en ny, men nye milliard vyer som bare kan addresseres med Idex's fantastisk off chip sensor.
Redigert i dag kl 13:29 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 13:28 482

Håper Man City blir tuppet med hue og ræva ut av PL. 115 anklager på økonomisk svin del.
heiltfint
I dag kl 13:29 474

Nope, ond spiral... i morgen blir det tvangsalg av aksjer som fører til videre kursnedgang
murpy
I dag kl 13:29 473

Hvor mange blir med ned til bunnen 😂
iTRADER09
I dag kl 13:30 464

Er dette et forum for økonomisk svin del?
Kanskje. Noen vil hevde det.
mancity
I dag kl 13:31 455

Til Tuja. sjeiken betaler slik at City forblir i PL, hele systemet korrupt.
rischioso
I dag kl 13:36 426

Aldri er noe så galt at det ikke er godt for noe - mao, slike bevegelser gir også store muligheter - med forbehold om at man faktisk benytter seg av de og ikke blir stående utenfor å sutre - for det blir det jo ingen gevinst av....;)
Redigert i dag kl 13:36 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 13:38 415

Bunnen er nok nær om ikke allerede og det er nok flere som ble med ned enn de som blir med opp igien, men slik er børs - det er ikke alle forunt å tjene...;)
kroif
I dag kl 13:50 358

For håpe det meldes om et lån slik de skisserer på plass i ettermiddag.
tuja
I dag kl 13:56 329

Fra 3,7 milliarder til 285mill kr i mcap på 3 år. Snodige greier. Det har blitt ropt ulv, ulv lenge, men markedet for biometriske løsninger er stort. Forhåpentlig ser vi det utover 2024-2025.
oto1
I dag kl 14:12 262

Mye gevinster opp gjennom tidene i Idex ja.
Ikke tvil om det.

Tipper man lotto så betales halvparten av innsatsen tilbake i premier. Altså taper man i snitt ca halvparten.
Er vel noe bedre odds der, selv om komiske Ali har økt tilbakebetalingen til nesten 38% for slike aksjer.

Selv står jeg uten Idex aksjer, men det betyr jo ikke at jeg ikke har gevinster.
Har desidert mest i dno som er opp 7% i dag, og øker utbytter.
Så jeg sutrer ikke :)
rischioso
I dag kl 14:12 261

Ja, en MCap på 3,7milliarder var nok alt for overoptimistisk den gang som en MCap i dag på under 300m vil kunne vise seg å ha vært alt for pessimistisk noe frem i tid. Under nedsalget som pågår nå så er det helt naturlig at prisingen blir frakoblet det fundamentale frem til nedsalget er ferdig så vil det balansere seg ut - BTW, Tigerstaden gikk vel ut for 1 uke siden og skal sikkert inn igjen etter hvert...;)
rischioso
I dag kl 14:18 235

Har vært mang en gang DNO aksjonær, men det er ikke tiden med en inngang der nå slik jeg ser det hvor dagens topp er lik toppen de siste 18mdr så ikke mye å hente der nå - foruten utbytter da...;)
Redigert i dag kl 14:18 Du må logge inn for å svare
Mammon
I dag kl 14:18 235

300m mcap når kassa er negativ, masse gjeld og et varelager som kanskje i beste fall verdt hundretusener? hehe
de får sende gratis vareprøver til div. jallaselskaper oxo melde samarbeidsavtaler LOL

samme dritten skjer i NTI oppblåst møkk
rischioso
I dag kl 14:20 225

Som man pleier å si til de som har det med å overdrive - du får slå av litt for kjente...;)
tuja
I dag kl 14:29 180

Varebeholdningen er vel mere enn noen 100k. Det antydes vel varebeholdning 60-70 mill kr?
ibyx
I dag kl 14:35 145

En tøff dag...
Synes vi har gjort oss fortjent til et sprell snart!
En liten siste tur over krona må være innenfor?
Redigert i dag kl 14:35 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 14:37 133

Slike midlertidige brutale bevegelser har vi vært vitne til tidligere - midlertidige for de har det med å ikke vare lenge. Det mest ekstreme vi har sett i dette caset skjedde ikke lengre tilbake enn i januar i år hvor kursen den 08. januar stod i 2,53nok, den 09. januar var knappe 50 øre og dagen etter den 10 januar tilbake på 2,5nok så her kan det svinge veldig mye på kort tid hvor risken er høy for at man blir fintet ut om man ikke klamrer seg fast og benytter seg av mulighetene mens de er der...;)
Redigert i dag kl 14:38 Du må logge inn for å svare
Billyjojimbob
I dag kl 14:46 89

Blir det close over kronen🌞
oto1
I dag kl 14:50 75

Tja

Hørte nettopp på presentasjonen, og selv om den helt store oppgangen definitivt er avhengig av gjenåpning av eksport, så skjer det mye på Norsk sektor og.

Men skulle jeg kjøpt en oljeaksje nå så er det bwe.

De betaler ikke utbytte per nå, men må være et av de billigste oljeselskapene i verden.

Og selv om en 40-50% oppgang høres lite ut så er det bedre enn 40-50% nedgang.
heiltfint
I dag kl 14:52 63

Det var da spleisen ble utført, 5 aksjer ble til 1 aksje (fra 50 øre til 2,5kr)
Redigert i dag kl 14:54 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 15:04 22

Vi ser nok krona veldig snart igjen, men om det blir allerede i morgen eller om vi må vente litt til spiller jo ingen rolle...;)