IDEX & Zwipe PayOne distribusjon 2022-2024

heiltfint
IDEX 09.06.2021 kl 21:14 361806

Oversikt over noen av Zwipe partnere som har planlagt å distruere Zwipe PayOne fra H2 2021.
Zwipe PayOne bruker fingeravtrykksensor fra IDEX Biometrics.


Zwipe og Goldpac samarbeider om å lansere biometriske betalingskort og relaterte tjenester til Goldpacs kundenettverk. Goldpac-kunder noen av de største finansorganisasjonene i verden. Goldpac er sertifisert av VISA, MasterCard, China Union Pay, American Express, JCB og Diners. Goldpac planlegger å videreføre biometrisk betalingskort med full lansering av programmet før 2022. Goldpac leverer 264 millioner betalingskort i året.

IDEMIA lanserer den nye generasjonen biometriske kort, F.CODE Gen2 neste generasjon sikre biometriske kortbrikke, (som ZWIPE har sikret seg verdensomspennende distribusjonsrettigheter) klar til utrulling i andre halvdel av 2021, Idemia produserer 600 millioner kort per år.

Zwipe er nå i kontakt med mer enn 40 av verdens 50 største kortprodusenter, hvorav 18 samarbeid er kunngjort (og 4 er for tiden anonyme) Zwipes strategiske partnerskap med IDEMIA, De fleste store risikopunkter er allerede bestått, og vi retter oss mot de første kommersielle distribusjonene for 2021.

Zwipe og KL HI-TECH den nest største betalingskortprodusenten i India sammerbeider for å bringe neste generasjon betalingskort til India. KL HI-TECH leverer for tiden totalt 50 millioner kort per år, KL HI-TECH tar sikte på å produsere Zwipe Pay One-kort fra 2. kvartal 2021, pilot ZPO Biometric Cards globalt fra 3. kvartal og første markedslansering i slutten av 2021

FSS er blant de ledende leverandørene av kortutstedelsesprodukter globalt, og kortporteføljen består av 800 pluss millioner betalingskort for Tier One-banker og betalingsbehandlere. Partnerskapet med FSS vil bidra til å skalere distribusjonen av Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort globalt. Det første fokuset vil være på Canada, India og en rekke land i Europa, Midtøsten (GCC-land) og Afrika. Begge partnerne vil sikte på å starte piloter fra 2.H 2021

Be ys Pay den franske leverandøren av betalingsløsninger har inngått et partnerskap med Zwipe for å tilby biometriske betalingskort. Samarbeidet vil gi Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til å være ys Pay-kunder i det franske, belgiske, Luxembourg og nederlandske markedet. De to selskapene forventes å ha kontakt med utstedere fra dette kvartalet og levere piloter fra andre halvdel av 2021. Be Ys Pay leverer for tiden totalt 30 millioner betalingskort per år

Zwipe kunngjøre at de har fullført fire nye partnerskap med fremtredende kortprodusenter i Asia-Stillehavet og Europa. Med Zwipe har disse kundene valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for levere biometriske betalingskort til utstederne Kortprodusentene planlegger å starte biometriske kortpiloter med Pay ONE-teknologien før utgangen av 2021, og vil gå videre med kommersielle lanseringer hvis forsøkene lykkes. Den samlede årlige kortforsendelsen fra disse nye kundene er mer enn 150 millioner kort,

Midt-Østen betalingstjenester (MEPS), en ledende regional one-stop-shop for betalingstjenester og produkter, samarbeider med Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort i Midt-Østen og Nord-Afrika (MENA) -regionen. MEPS utsteder 20 millioner EMV-betalingskort hvert år og tar sikte på å gjøre det tilgjengelig for våre kunder for pilotering og kommersiell distribusjon i løpet av H2 2021

Zwipe Pay ONE-piloter kunngjorde med Vopyin Sweden som pilot from Q3 2021, Vopyin vil sikte mot en første kommersiell lansering av 100.000 biometriske betalingskort i 4. kvartal

Zwipe og TietoEVRY går sammen om å lansere biometriske betalingsløsninger til banker i Norden og Baltikum. for å rulle ut biometriske betalingskort og «wearables» i stor skala,

Eika gruppen (og antagelig sparebank gruppen
TietoEVRY og Eika Alliance, en av Norges største banker ohar inngått en omfattende strategisk avtale for levering av neste generasjons kjernebank- og betalingsløsninger, De 53 lokale bankene i Eika Alliance som deltok i prosjektet har signert den nye avtalen tilbyr et bredt spekter av bank- og forsikringsprodukter til cirka 700 000 kunder i det norske markedet. Overgangen til den nye løsningen vil foregå trinnvis, med alle Eika-bankene som skal operere på den nye plattformen innen midten av 2023.


Zwipes partnerskap
•Inkript
•Thomas Greg & Sons
•Goldpac
•XH Smart Technology
•dz card
•TAG Systems
•CPI Card
•Silone
•MF Technology
•Toppan Forms HG
•Masria Cards
•Publicenter
•Asia Credit Card
•Watchdata
•CardMatrix
•Giesecke + Devrient
•Idemia
•Infineon
•Liveo Research
•Smart Technology Services
•Wisecard
•TietoEvry
•areeba
•Beautiful Card Corporation
•FSS (Financial Software and Systems)
•Be ys Pay
•KL HI-TECH
•Tag Systems
*MEPS

Zwipe engasjerer seg i hele betalingsøkosystemet som nås direkte til over 300 banker, samt samarbeider med viktige strategiske partnere i bankene. https://zwipe.com/assets/files/reports-and-presentations/2021-04-28-Zwipe-Investor-Deck-Arctic-28-April-2021-Final.pdf



* IDEX Biometriscs når break-even på ~ 20 millioner enheter per år.
* Zwipe når break-even på ~ 6 millioner enheter per år.

26. mai 2021 - En global smartkortintegrator og produsent går fra pilot til full produksjon av TrustedBio.


Idex biometrics har det eneste biometrisk betalingskortet som sertifisert av China UnionPay og kan brukes til DC/EP Hardware Wallet Initiative.
DCEP/CBDC har mer enn 1 milliard mennesker som potensielle brukere.. IDEX biometrics har foreløbig ingen konkurenter i Kina. Kinas Chutian Dragon for å utvikle en kortbasert løsning med digital valuta / elektronisk betaling (DC / EP). Som avtalt vil den nye kortbaserte digitale lommeboken være sikret av IDEX TrustedBio . IDEX Biometrics ble valgt som strategisk teknologipartner for Goldpacs DC/EP Hardware Wallet Initiative og for å fylle bestillinger på den digitale lommeboken fra Postal Bank of China. Kina planlegger å lansere DC/EP i forkant av vinter-OL som avholdes i Kina i februar 2022.

Målene med DC/EP er fra masseregional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde som etterpå.

Digitale lommebøker vil øke til 4 milliarder innen 2026. Og det kontaktløse betalingsmarkedet forventes å være 15 milliarder enheter innen 2026, hvor 1 av 5 betalingskort er biometriske. Idex tjener netto 1USD pr chip og 1,5USD pr kort.


Hvis vi går ut fra Idex får 10% markedsandel på digital wallet og biometriske betalingskort i 2026, og hvis vi regner snitt på 12kr netto pr kort/chip, 915 mill aksjer/3år og P/E 10. Så vil Idex aksjen være verd 31,- i 2026. (ID og adgangskort er ikke medregnet)

IDEX sikter mot 30% markedsandel.
Redigert 19.01.2024 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 15:47 713

Fortsatt mulighet å komme seg inn rundt krona og milevis under emien fra mai som ble satt på 1,65nok...;)
Redigert i dag kl 15:48 Du må logge inn for å svare
kroif
I dag kl 15:47 713

Mange har kastet kort på "bunn", noen har kjøpt disse, nå kan det fort bli den vanlige løpe etter.
Egentlig ingen store overaskelser i dagens presentasjon, annet enn TTT og forsinkelser i Bangladesh, som vi ikke trengte.
Så en stor porsjon panikk
Syden
I dag kl 15:49 702

Skal bli spennende å se listene på dagens kjøp og salg
Vi får vel dem på mandag
Redigert i dag kl 15:49 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 15:55 676

Panikk ispedd en god dose "shortattack", og resultatet har vi sett i dag. Idex har aldri vært billigere.
Møyfrid
I dag kl 16:10 629

Det bør vel komme en solid kjøpsanbefaling fra Arctic på disse tallene. 3-4 kr…?
Syden
I dag kl 16:17 605

Vi har sett dette i mange Tech aksjer igjennom årene
at mange selges seg ut på bunn kurser .
Har litt is i maven og vent litt
kroif
I dag kl 16:26 578

Meldes plutselig om lån på plass, så ser vi andre boller.
Ikke uvanlig at dette kommer rett i etterkant av slike presentasjoner..
time. will show.
Syden
I dag kl 16:31 556

Gi oss en link på dette
Det
Mammon
I dag kl 16:33 549

Seff Artic er vel sjefsslakteren 🪚 av 🐖🐗🐑
🐷Emi må komme snart selskapet allerede konk 😂
rischioso
I dag kl 17:00 471

Så du kom deg ikke inn her heller?

Så dumt da - tidlig ute med dommedagsprofetier istedenfor å kjøpe - det blir jo ikke noen gevinst av slik - jeg er allerede i pluss - det kan du også være veldig snart, men da må du først kjøpe...;)
Redigert i dag kl 17:07 Du må logge inn for å svare
Odi.1
I dag kl 17:13 442

Får vel en DNB anbefaling snart slik at det tar en Polarkus :-))
Omg snart 90% Minus,,
rischioso
I dag kl 17:17 430

Her er kapital hentet for kort tid siden (mid mai) og ingen forfall er misligholdt så ser ikke helt sammenhengen..;)
Redigert i dag kl 17:22 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I dag kl 17:28 397

Du kan jo starte med å lese regnskapet som ble lagt ut i dag..;

Da er det lettere å se sammenhengen..;
Syden
I dag kl 17:32 387

Det som er så synd her på dette forum at det alt for mange som
ikke eier en aksje som bare elsker å slenge mest mulige piss prate og dritt

ibyx
I dag kl 17:58 326

Å jeg vet ikke det.
Nå har vi også fått apostater, og andre hardcore protagonister er tause.
Vanligvis råder euforien eller "klipp og lim-aksjonismen". Kritikk blir ikke sjelden møtt med "militant" og plump ad hominem holdning.
Selv har jeg kjøpt og solgt 2 ganger idag med noe pluss.
Vi får se hva neste melding bringer og hvordan markedet reagerer.
Faren for at det er no i retning av emisjon er dessverre større enn at det blir en godmelding og ikke bare en "godmelding".
Redigert i dag kl 18:07 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 18:08 292

Det jeg leser er følgende:

Idex Biometrics' kvartalstall viste uendrede inntekter – som ifølge biometriselskapet reflekterer at det fortsatt er i en overgangsfase – og et underskudd etter skatt på 6,7 millioner dollar. Idex varsler at inntektene vil begynne å vokse i andre halvår, men stupte likevel 20,2 prosent til 0,95 kroner.

* Mao, at noen har mistet tålmodigheten er nok årsaken til nedsalget og dermed oppstår muligheten for rimeligere aksjer for oss andre. Selskapet befinner seg ikke i noen likviditetskrise og estimerer økte inntekter allerede i dette halvåret så ingenting fundamentalt som tilsier en slik nedgang, men når det allikevel skjer så er det å anse som en kjøpsmulighet mer enn noe annet...;)
Wrold
I dag kl 18:32 237

Opp eller ned i morgen,mulig mye stopp loss
ibyx
I dag kl 18:33 236

Det hevdes at det også var et shortattack idag. Kanskje litt også, men muligens like mye inndekning?
Vi får holde et øye med det vi kan:
https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0013107490
Det over 0,5%.
Møyfrid
I dag kl 19:02 175

Det er fordi du gjør deg dummere enn du er, i nok et forsøk på meningsløs haussing..;)

Cash and cash equivalents pr 30.06: 2,057....

I dag skriver vi 15.8, altså halvveis inn i Q3. Basert på forbruket i Q1 (-6 mill) og Q2 (-6 mill) er kassen i dag på ca....?...;)

Men la nå heller styret forklare:

Liquidity
The cash balance amounted to $2.1 million as of June 30, 2024, in contrast to $11.0
million as of June 30, 2023, and $11.4 million as of December 31, 2023.
The company’s balance sheet solvency, defined as the value of cash plus accounts
receivable, less short-term liabilities, was negative $7.0 million as of June 30, 2024. The
amount includes the convertible bond liability and the outstanding warrants from the
private placement in the second quarter. The bond has a term greater than 12 months but
is classified as short-term because it may be converted to equity at any time. The balance
sheet solvency amounted to $7.4 million as of June 30, 2023, and $0.9 million as of
December 31, 2023. The board is taking measures to secure adequate liquidity going
forward.


Going concern
The Company’s liquidity is constrained and as of June 30, 2024 more than half of IDEX’s
share capital was lost
. Key shareholders have stated their continued support of the
Company and interest in providing additional funding, because of the momentum evident
in the biometrics card market. The Company is in the process of obtaining a short-term
liquidity loan, expected to be finalized soon. The going concern assumption has been
applied in the preparation of this interim report.

Blir ikke overrasket om det allerede i kveld kommer nyheter om finansiering - til meget gode rammebetingelser.

For utlåner...;)
Møyfrid
I dag kl 19:26 133

Legg også merke til styrets setning: The Company’s liquidity is constrained

I historisk sammenheng er det meget sterk ordbruk fra den kanten.

Eller som Sjeik Ben Reddik Fy Fasan ville sagt det: "Do raka fant..."

..;)
ibyx
I dag kl 19:41 105

Man aner en vis diskrepans i forståelsen av fostrekkelsesbehovet i Idex...
Jeg merket meg selvsagt også: The Company’s liquidity is constrained
Men nå som den nok vil ligne kompanjong Zwipe mer og mer i volatilitet så vet man jo aldri hvor den spretter...
Starter den over krona blir det nok "utlemping" for flere enn småaksjonærer.
Vil tippe selv *noen* av "topp20" også mistrives nå.
Når "verktøyet" glipper eller anvendes feil kan det fort skjære seg.

Det er vel en fare for at short er ganske pop selv om den ikke stikker fram hodet lengre på FT registeret.
Redigert i dag kl 19:43 Du må logge inn for å svare
Cartr
I dag kl 19:43 97

Slik jeg ser det står shorten enda, slik den har gjort lenge. Selv 18 øre før aksjespleisen var ikke lavt nok for dem? Venter de ytterligere nedgang? Får i en reprise på fjordåret, en emi på 85 øre og en utvanning på ca 150 mill aksjeer, og en aksje som etterhvert dupper mellom 30-40 øre...

Jeg håper og tror ikke det, for nå burde IDEX ledelsen skjønne at noe må gjøres. Der snakkes om lån og det er vel de få som alltid får billige aksjer og betingelser som spytter inn penger. Noen tjener rått på dette selskapet mens godtroende norske aksjonær taper som vanlig og fordi vi tror på meldingene som kommer

fra 2019
https://e24.no/bors/nyheter?pinnedEntry=274085
Forventninger fra elektroniske analytikere er at IDEX er på randen av breakeven.
https://uk-finance-yahoo-com.translate.goog/news/idex-asa-ob-idex-breakeven-134129015.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAMhk2BjXfloWl5Vkz9wZCzivN1wigLLMxa9_p5jcVtEsGZve30ZhUSdmaVF9zaO-s3RyxjSGLyxkbxtV-O8ID8IUvJ_L3EpZf5nXYQjZAUb3xp8RzC6HZ2pRLoWBO3eg-U46hJmb8LDnvFyEIZp-ar12Nn5jiyxNOLH4eTjvXpu2&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=no&_x_tr_hl=no&_x_tr_pto=wapp

November 2021 IDEX EMI med Tilbudsaksje til en pris på NOK 2,85
Selskapet har til hensikt å bruke nettoprovenyet fra den rettede emisjonen til å dekke det forventede kontantbehovet frem til tidspunktet for cashflow break even, så vel som til generelle bedriftsformål. De henta USD 30 millioner, tilsvarende NOK 256 millioner, gjennom utstedelse av 89 777 824 nye aksjer.. den gang. https://www.idexbiometrics.com/idex-biometrics-asa-private-placement-successfully-completed-on-9-november-2021/

Og i år var de fullfinansiert og folk ventet bare på at nå går denne snart til himmels. Alt så så lovende ut. Avtalene lå i kø for 3,4 og 1 kvartal, men hva skjedde.... ingenting annet en en ny EMI, noen nye avtaler på slutten av dette året, og et ras fra 2,70 til 90 øre...

Og igjen lurer jeg på hva slags selskap GSA CAPITAL PARTNERS LLP er som har sittet short hele veien fra 3,80 til noe som tilsvarer 18 øre før spleis. De har hente inn noen småkroner, lik null. https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0013107490


Redigert i dag kl 19:45 Du må logge inn for å svare
ibyx
I dag kl 19:48 78

"Noen tjener rått på dette selskapet".
Akkurat det stemmer kanskje. Men jeg evner ikke helt å forstå hvordan når det kommer til "rått", altså svært mye.
Short er nå en ting, men den er jo relativt marginal. Gitt at ikke både x,y og z av protagonister her kjøre dobbelt "hele tiden"...
Men det blir for avansert konspiratorisk...
Men dette med salgbart gjeldsobjekt med rause fradragsmuligheter kan være vei ut? Men for hvem?
Spennende å se hvilke "grep" som kommer når selv mer "husvarme" øyensynlig begynner å føle kulden?
YNWA250505
I dag kl 20:09 36

Key shareholders have stated their continued support of the
Company and interest in providing additional funding, because of the momentum evident
in the biometrics card market.

Med andre ord så er det godt driv i det biometriske markedet. Ok TTT, men snart kommer Visasertifisering og mange deilige ordre og da kan reprisingen starte.