IDEX & Zwipe PayOne distribusjon 2022-2024

heiltfint
IDEX 09.06.2021 kl 21:14 364182

Oversikt over noen av Zwipe partnere som har planlagt å distruere Zwipe PayOne fra H2 2021.
Zwipe PayOne bruker fingeravtrykksensor fra IDEX Biometrics.


Zwipe og Goldpac samarbeider om å lansere biometriske betalingskort og relaterte tjenester til Goldpacs kundenettverk. Goldpac-kunder noen av de største finansorganisasjonene i verden. Goldpac er sertifisert av VISA, MasterCard, China Union Pay, American Express, JCB og Diners. Goldpac planlegger å videreføre biometrisk betalingskort med full lansering av programmet før 2022. Goldpac leverer 264 millioner betalingskort i året.

IDEMIA lanserer den nye generasjonen biometriske kort, F.CODE Gen2 neste generasjon sikre biometriske kortbrikke, (som ZWIPE har sikret seg verdensomspennende distribusjonsrettigheter) klar til utrulling i andre halvdel av 2021, Idemia produserer 600 millioner kort per år.

Zwipe er nå i kontakt med mer enn 40 av verdens 50 største kortprodusenter, hvorav 18 samarbeid er kunngjort (og 4 er for tiden anonyme) Zwipes strategiske partnerskap med IDEMIA, De fleste store risikopunkter er allerede bestått, og vi retter oss mot de første kommersielle distribusjonene for 2021.

Zwipe og KL HI-TECH den nest største betalingskortprodusenten i India sammerbeider for å bringe neste generasjon betalingskort til India. KL HI-TECH leverer for tiden totalt 50 millioner kort per år, KL HI-TECH tar sikte på å produsere Zwipe Pay One-kort fra 2. kvartal 2021, pilot ZPO Biometric Cards globalt fra 3. kvartal og første markedslansering i slutten av 2021

FSS er blant de ledende leverandørene av kortutstedelsesprodukter globalt, og kortporteføljen består av 800 pluss millioner betalingskort for Tier One-banker og betalingsbehandlere. Partnerskapet med FSS vil bidra til å skalere distribusjonen av Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort globalt. Det første fokuset vil være på Canada, India og en rekke land i Europa, Midtøsten (GCC-land) og Afrika. Begge partnerne vil sikte på å starte piloter fra 2.H 2021

Be ys Pay den franske leverandøren av betalingsløsninger har inngått et partnerskap med Zwipe for å tilby biometriske betalingskort. Samarbeidet vil gi Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til å være ys Pay-kunder i det franske, belgiske, Luxembourg og nederlandske markedet. De to selskapene forventes å ha kontakt med utstedere fra dette kvartalet og levere piloter fra andre halvdel av 2021. Be Ys Pay leverer for tiden totalt 30 millioner betalingskort per år

Zwipe kunngjøre at de har fullført fire nye partnerskap med fremtredende kortprodusenter i Asia-Stillehavet og Europa. Med Zwipe har disse kundene valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for levere biometriske betalingskort til utstederne Kortprodusentene planlegger å starte biometriske kortpiloter med Pay ONE-teknologien før utgangen av 2021, og vil gå videre med kommersielle lanseringer hvis forsøkene lykkes. Den samlede årlige kortforsendelsen fra disse nye kundene er mer enn 150 millioner kort,

Midt-Østen betalingstjenester (MEPS), en ledende regional one-stop-shop for betalingstjenester og produkter, samarbeider med Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort i Midt-Østen og Nord-Afrika (MENA) -regionen. MEPS utsteder 20 millioner EMV-betalingskort hvert år og tar sikte på å gjøre det tilgjengelig for våre kunder for pilotering og kommersiell distribusjon i løpet av H2 2021

Zwipe Pay ONE-piloter kunngjorde med Vopyin Sweden som pilot from Q3 2021, Vopyin vil sikte mot en første kommersiell lansering av 100.000 biometriske betalingskort i 4. kvartal

Zwipe og TietoEVRY går sammen om å lansere biometriske betalingsløsninger til banker i Norden og Baltikum. for å rulle ut biometriske betalingskort og «wearables» i stor skala,

Eika gruppen (og antagelig sparebank gruppen
TietoEVRY og Eika Alliance, en av Norges største banker ohar inngått en omfattende strategisk avtale for levering av neste generasjons kjernebank- og betalingsløsninger, De 53 lokale bankene i Eika Alliance som deltok i prosjektet har signert den nye avtalen tilbyr et bredt spekter av bank- og forsikringsprodukter til cirka 700 000 kunder i det norske markedet. Overgangen til den nye løsningen vil foregå trinnvis, med alle Eika-bankene som skal operere på den nye plattformen innen midten av 2023.


Zwipes partnerskap
•Inkript
•Thomas Greg & Sons
•Goldpac
•XH Smart Technology
•dz card
•TAG Systems
•CPI Card
•Silone
•MF Technology
•Toppan Forms HG
•Masria Cards
•Publicenter
•Asia Credit Card
•Watchdata
•CardMatrix
•Giesecke + Devrient
•Idemia
•Infineon
•Liveo Research
•Smart Technology Services
•Wisecard
•TietoEvry
•areeba
•Beautiful Card Corporation
•FSS (Financial Software and Systems)
•Be ys Pay
•KL HI-TECH
•Tag Systems
*MEPS

Zwipe engasjerer seg i hele betalingsøkosystemet som nås direkte til over 300 banker, samt samarbeider med viktige strategiske partnere i bankene. https://zwipe.com/assets/files/reports-and-presentations/2021-04-28-Zwipe-Investor-Deck-Arctic-28-April-2021-Final.pdf



* IDEX Biometriscs når break-even på ~ 20 millioner enheter per år.
* Zwipe når break-even på ~ 6 millioner enheter per år.

26. mai 2021 - En global smartkortintegrator og produsent går fra pilot til full produksjon av TrustedBio.


Idex biometrics har det eneste biometrisk betalingskortet som sertifisert av China UnionPay og kan brukes til DC/EP Hardware Wallet Initiative.
DCEP/CBDC har mer enn 1 milliard mennesker som potensielle brukere.. IDEX biometrics har foreløbig ingen konkurenter i Kina. Kinas Chutian Dragon for å utvikle en kortbasert løsning med digital valuta / elektronisk betaling (DC / EP). Som avtalt vil den nye kortbaserte digitale lommeboken være sikret av IDEX TrustedBio . IDEX Biometrics ble valgt som strategisk teknologipartner for Goldpacs DC/EP Hardware Wallet Initiative og for å fylle bestillinger på den digitale lommeboken fra Postal Bank of China. Kina planlegger å lansere DC/EP i forkant av vinter-OL som avholdes i Kina i februar 2022.

Målene med DC/EP er fra masseregional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde som etterpå.

Digitale lommebøker vil øke til 4 milliarder innen 2026. Og det kontaktløse betalingsmarkedet forventes å være 15 milliarder enheter innen 2026, hvor 1 av 5 betalingskort er biometriske. Idex tjener netto 1USD pr chip og 1,5USD pr kort.


Hvis vi går ut fra Idex får 10% markedsandel på digital wallet og biometriske betalingskort i 2026, og hvis vi regner snitt på 12kr netto pr kort/chip, 915 mill aksjer/3år og P/E 10. Så vil Idex aksjen være verd 31,- i 2026. (ID og adgangskort er ikke medregnet)

IDEX sikter mot 30% markedsandel.
Redigert 19.01.2024 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
Mulla3
I dag kl 00:00 1246

Det er så du ikke tror det. Aksjen ble spleiset på ca 50 øre og nå er vi snart tilbake dit. Dette skjer selv om selskapet har et veldig bra produkt på gang. Det forteller meg at aksjemarkedet er som å spille lotto. Når det er mulig å ødelegge et selskap på denne måten. Oslo Børs er et rede for kriminelle.
heiltfint
I dag kl 00:16 1220

YNWA250505 - Hvis Idex skulle mota en ordre på 1 mill kort, hvor lang tid går det før idex motar komponentene (SE) til kortet ?

Vet du hva leveringstiden på SE fra infineon er ? (fra bestilling til leveranse)
Jeg vet... du vet ikke
Redigert i dag kl 00:31 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 01:27 1176

Det er ikke så lenge til April så jeg venter gjerne for vi snakker om verdens største marked som åpner seg for IDEX og det med aksjer til under krona som vil bli veldig mye mer verdt - du glemte kanskje det når du solgte deg ut, men det endrer jo ikke det faktum..;)

heiltfint
07.08.2024 kl 04:29
1726
METI krever biometrisk identifikasjon innen 2025

I oktober 2020 kunngjorde Japans økonomi-, handels- og industridepartement (METI) at de planlegger å gi mandat biometrisk identifikasjon for kredittkortbetalinger utført på e-handel og leverandørnettsteder innen april 2025. Biometrisk autentisering av smarttelefoner ved hjelp av fingeravtrykk forventes å være fremtidig metode for identifikasjon. Beslutningen om å gjøre det obligatorisk ble foranlediget av den økende mengden uredelig kredittkortbruk på nettet. I følge en undersøkelse fra Japan Credit Card Association utgjorde skademengden forårsaket av uautorisert bruk av kort i 2021 33 milliarder yen, og det er bekymring for at skaden vil øke med den videre veksten av e-handelstransaksjoner.

METI fant ut at kredittkortsvindel har blitt stadig mer sofistikert de siste årene, ved å bruke AI for å gjette kredittkortnumre, og henvise brukere til falske bedriftsnettsteder for å stjele personlig informasjon fra meldinger sendt til enkeltpersoner. Den utbredte bruken av biometriske kort forventes å forhindre skader forårsaket av slike svindel.

2024/08/06 - https://techtimes.dexerials.jp/en/bonding/advantages-of-ic-cards-with-fingerprint-authentication/
Redigert i dag kl 01:29 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 02:00 1161

Hvis de spiller høy musikk på Stjørdal Sportspub og det er godt besøkt, bør det kanskje være et marked for høreapparater med batterier fra Ensu? Dette må jo være et kjøpssignal. Du må ikke skrive slike ting. Tenk om rosgun dukker opp.
iTRADER09
I dag kl 06:05 1071

e-handel og leverandør-nettsteder. Kan ikke bruke fingerkort til det. Det er snakk om biometri på mobil eller laptop.
Fingerkortene kan brukes til POS transasjoner. Men de aller fleste vil bruke telefon, klokke eller ring til det. Markedet for fingerkort eksisterte kun i Frankrike og nå er det mettet. Idex hadde ikke noe salg til Idemia i Q2, og FPC sitt salg til Thales var ned 97% forrige kvartal. De forbrukere som ønsker seg fingerkort har allerede fått.
iTRADER09
I dag kl 06:39 1048

Nå kjenner jeg ikke Stjørdals sportpub, men jeg regner med at de også betaler 6 mill i året for daglig leder (CEO) og 6.5 mill for sjefs-bartender (CCO) slik det sømmer seg for selskap i den klassen med salg på 31k per dag og i underkant av 50 ansatte?
"If you pay peanuts, you get monkeys"
Cartr
I dag kl 06:44 1044

Det er ikke riktig. Jeg ønsker meg fingerkort og det er det sikkert mange andre som også gjør. Det åslippe den pinkoden ville vært flott og for å ikke nevne sikkerhetsrisikoen med de kontaktløse kortene som finnes. Finner du et kort kan du tømme det for tusener på under en time om du befinner deg på et større kjøpesenter f.eks.

Problemet er et banken ikke tilbyr slike kort, og jeg har to banker. Kun kontaktløse som i seg selv utgjør en risiko, så jeg har faktisk tro på dette, og det er sannsynligvis bare et tidsspørsmål før det tar av. Men bankene venter. Skulle hatt statestikk på hvor mange som har blitt svindlet på den konntaktløse ordningen som tilbys.
oivindl
I dag kl 07:43 966

"det med aksjer til under krona som vil bli veldig mye mer verdt - du glemte kanskje det når du solgte deg ut, men det endrer jo ikke det faktum..;)"

Du kan ikke snakke om aksjekurs i fremtiden som faktum.
Bonzo2015
I dag kl 07:55 933

Det kan være gode argumenter for at biometriske kort vil være det foretrukne kort om få år.
Spørsmålet er heller om IDEX vil være på banen når det evt. skjer. Historien viser dessverre at mange innovasjonsbedrifter med gode ideer ikke overlever tiden fram til produktene blir drivverdige. Ofte har vi sett at selskapene knekker nakken på veien, mens nye aktører overtar med frisk kapital og høster fruktene av det som er blitt gjort.
Likviditeten i IDEX forsvinner fort ut med dagens kostnadsbilde. Så selv om aksjonærer sier at de har så stor tro på produktet at de kan vente , så er det ikke sikkert at IDEX som selskap har denne tiden. Det er det som er en stor risiko med å legge alt for mye penger i et selskap i en så kritisk fase som IDEX pr d.d.
YNWA250505
I dag kl 07:56 930

Du vet, men vil ikke si det hehehehehe. Du satt som aksjonær og hausset som bare f. Nå er du ute og tatt ditt tap og baisser 24/7.
YNWA250505
I dag kl 08:00 915

Du har fått med deg at de store aksjonære vil bidra med å låne selskapet penger da de har stålro på Idex og et marked som er på oppløpssiden.
ghjem
I dag kl 08:03 900

YNWA = Orakelet fra Vestfold.

Eneste som har rett her inne
Redigert i dag kl 08:04 Du må logge inn for å svare
Cartr
I dag kl 08:03 899

De har jo holdt ut siden 1996. https://no.wikipedia.org/wiki/IDEX_Biometrics
så de klarer seg nok noen år til og det er vel akkurat det som trengs? På tross av mine siste negative innlegg så skyldes det at jeg er litt forbanna på ledelsen som hele tiden gir falske forhåpninger så de kan fortsette å hente penger, men produktet har jeg tro på og ting kan snu fort. Derfor sitter jeg med store røde tall enda.
ibyx
I dag kl 08:29 812

"hausset som bare f." ...
Stein og glasshuset. Det grenser umoralsk å hausse denne hardt nå i lys av dette: "The Company’s liquidity is constrained"

Men det er forståelig rent "psykologisk" selvsagt.

Savner poki sine "kjølige" resirkulerte links fra nær og fjern med variabel relevans Idex...
YNWA250505
I dag kl 08:32 801

Jeg hausser som bare f, men jeg er jo aksjonær og har tro på selskapet. Slike stakkarslige folk som hausser som bare f når de er inne og selger seg ut og så begynner å baisse er verste sort her inne. Ta nå tapet og gå videre til neste tråd.
rischioso
I dag kl 08:53 732

Kan jo ikke annet enn å le for etter å ha tatt en gjennomgang av et 2-sifret antall innlegg av de 905 du har vært så generøs å dele over år - det være seg i IDEX, ENSU, LOKO eller PLT så går det samme mønsteret igjen - baisse, baisse, baisse, baisse og hyppigst på nedturer. Ikke et eneste positivt innlegg over mange år noe som bare kan bety 1 av 2 ting:

(1) Du har ingen penger å investere og får glede av at andre taper gjennom å forsterke det med negative innlegg ved nedturer.

eller

(2) Du har noen få kroner du tidvis trader kortsiktig på dipper - så kortsiktig at du aldri har behov for å skrive noe positivt.

Om du går under kategorien (1) så er du på et vis unnskyldt for der ligger det nok en diagnose eller 3 i bunn. Går du derimot under kategorien (2) så er delingen din ikke et pøkk verdt for andre enn deg selv og er å anse som ikke annet enn tomrom mellom andre innlegg av betydning.

Uansett, forumet er for alle så såpass takhøyde bør vi ha, men ha i minnet at når du deler så tar vi det for hva det er - 1 av 2...;)
Redigert i dag kl 08:55 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I dag kl 09:09 683

du glemte alternativ 3. Han har tapt alle sine penger på Idex for mange år siden og måtte flytte til jungelen der han nå bor. Det er helt greit det og kan skje den beste, men det å henge på forumet 10 år etter og skrive negativt om Idex, det er psykologisk.
ibyx
I dag kl 09:31 615

Det har vært mange som skulle til idexsætra å gjøre seg fete...
Alle falt fra..
Tikk takk tikk takk

Vi hadde et klassisk død-katt-sprell også på morningen...
Symptomene dukker opp... som antatt. Pennystocktendensene.

Som tidligere sagt avskriver jeg ikke at Idex kan ha et marked. Jeg tror bare det er *langt* mer begrenset enn hausserne drømmer om.
Security osv. Nøkkelkort, spesialbehov osv

Men nå virker det som Idex slåss mot klokka.
De har jo en butikk å betale for også. Man kan ikke leve av vareprøver uendelig...
Redigert i dag kl 09:37 Du må logge inn for å svare
heiltfint
I dag kl 09:34 609

Ble skuffet over salget på 0.4 millioner usd, er det mulig at sentry ikke betaler før alle kortene er levert ? (skal leveres gjennom Q2,Q3 og Q4)
'
Siden ordren skulle leveres over 3 kvartal håpet jeg ordre volumet ville være på noen hundre tusen kort,
Redigert i dag kl 09:39 Du må logge inn for å svare
heiltfint
I dag kl 10:14 528

Triggere som kan føre til kursoppgang

- Visa sertifisering
- At flere kortprodusenter motar LOA fra mastercard
- Idemia som er den 2 største betalingskort produsent i verden begynner å levere biometriske kort til blinde, svaksynte og eldre i 2025.
- Inntekter fra ordren fra Sentry Enterprice
- Det er mulig at flere banker lanserer biometriske kort etter nyttår.
- At Idex får invilget lån til videre drift

Kom med flere hvis dere har forslag
Redigert i dag kl 10:20 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 10:33 488

* Låne melding på låneopptaket som er i prosess og som vil gi et pusterom til å komme opp med andre alternativer er nok den første kurstriggeren som vil slå inn og løfte kursen opp og tilbake godt over krona.

Videre så er det å forvente:

- Nye, flere og/eller større bestillinger siden selskapet estimerer økte inntekter allerede i dette halvåret.
- JV/Samarbeidsavtale(r)

Man skal heller ikke bli overrasket om det nå kommer:

- Bud på selskapet med en grei kurspremie nå som MCap er på sitt laveste.
Redigert i dag kl 10:35 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I dag kl 11:55 369

Ja, en finansiering på eksempelvis 30-50 øre vil nok løfte denne langt over krona..;)

Her kommer småsparere til å gruses.

Husk, de er allerede på overtid i forhold til finansiering. Tic tac..;)
Møyfrid
I dag kl 11:57 364

Du lærte ikke mye av tiden i Ensu, Ris..;)

Skal vi få inn Nopetter for å gjenta historien? ..;)
Syden
I dag kl 12:27 294

På mandag ser vi aksjonær listene på hvem solgt og kjøpte på torsdag . Det var ingen av stor som kjøpt eller solgt på onsdag utenom bank. Så får vi se hva som hender fremover .
Blir selskapet nå kjøpt opp og tatt av Børs?til en lav kost.
Så når dem har fått produksjon /Salg etc gått opp så blir det lagt på børs igjen med en kjempe gevinst .
heiltfint
I dag kl 12:51 241

Hva er strategien deres fremover ? Dette er triste greirer
rischioso
I dag kl 13:10 192

Mange gode trades i ENSU og mange gode trades vil det bli her oxo, mens du springer rundt med dommedagsprofetiene dine så tjener vi andre penger - mao, alt er som før med eller uten Nopetter...;)
rischioso
I dag kl 13:12 189

Det stemmer jo ikke - ikke det heller. Ingen lån er forfalt så da er man ikke på overtid og låneprosessen er i gang - en melding som kan tikke inn hvilken dag som helst...;)
mancity
I dag kl 13:28 144

Her er det noen som vet noe om lån evt emisjon. Ikke uten grunn aksjen selges nedover. Tipper konvertibelt lån med innløsningskurs 0,1 nok.. Forutsatt tap på 6 musd pr kvartal trenger de 120 millioner nok for 6 mnd potensielt 1.2 milliarder nye aksjer i selskapet. Antar at 6musd er drift eks avskrivniner og at de ikke får inntekter på 6 mnd, hvorfor skulle de det ikke fått til salg av betydning på 28 år.
Allrounder
I dag kl 13:29 140

Tragisk hele greia. Ser ut som det kappes om å komme seg ut. Huff!
tuja
I dag kl 13:32 132

Tror vi kaller det for "shortattack". En spade er fortsatt en spade. Usikkerhet brukes for alt det er værdt.
rischioso
I dag kl 13:33 128

Det interessante hvis vi tar et skritt tilbake og ser på den historiske kursutviklingen de siste 12mdr så ser man at mellom hver betydelige dipp så har det kommet en reprising på mellom 60-120% i løpet av relativ kort tid hvor de samme dommedagsprofetene herjet som værst og forsvant like plutselig som de kom i det kursen snudde opp og det samme vil gjenta seg igjen hvor bunnen for denne gang virker historisk å være nær - så skjønnner godt at mange er på med hver sin tilnærming for alle ønsker en bit av kaka...;)

De siste 12mdr:

16/08-23 Kurs 3,37
27/10-23 Kurs 1,88

Fall rundt 50%

29/11-23 Kurs 3,05 - OPPGANG 60%
11/03-24 Kurs 1,27

Fall ca 60%

27/03-24 Kurs 2,72 - OPPGANG rundt 120%
16/08-24 Dagens kurs 0,85x

Fall rundt 68%

Mao, bunnen kan være veldig nær - om ikke allerede - så mitt råd til alle og enhver baisser som hausser - det man skriver her inne påvirker ikke kursen så følg heller trenden og kun den så er sannsynligheten for fortjeneste desto større - alt annet er å anse som ikke annet enn gjentagende støy - lykke til med timingen for det er nettopp timing alt handler om for de store gutta som styrer festen må tidvis kjøre kursen både opp og ned for å få dette til å gå rundt med gjentagende emisjoner og warrants..;)
Redigert i dag kl 13:41 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I dag kl 13:33 123

Nei, men driften skal ikke finansieres? Jobber de ansatte som frivillige? Har staten fristilt dem for skatter og avgifter? Eier dem byggene?

Ta deg sammen.

Tipper Idex er i en fase hvor et slikt scenario kan gjenta seg:

https://www.finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/07/28/7550359/thin-film-electronics-holdes-i-live-av-ketil-skorstad-edvin-austbo-robert-keith-og-kristian-gjertsen-lundkvist

Dette kan disse gutta til fingerspissene, og dem har tjent seg søkk-rike på det.

I mellomtiden sitter Per-Jahn "fullastet" og drømmer om Visa-sertifisering og "ramp-up for the billions", uten nevneverdig forståelse for konvertible lån eller warrants.
Espabulle
I dag kl 13:40 91

Det er nok av triggere, det har det alltid vært. Dessverre så hjelper ikke det med mindre det resulterer i salg og viser seg på bunnlinjen, anbefaler å gjøre som heiltfint nevnte i en annen post, holde seg unna til man ser bedring på salgssiden. Det skal ikke så mye til om de holder lovnadene om kostnadskutt, spørsmålet er selvfølgelig om det likevel forsvarer en verdi på 300mnok.

Blir spennende å se hva de lander på angående finansiering, disse småbeløpene som holder et kvartal må det i hvert fall bli slutt på, null forutsigbarhet for ansatte og kunder, ekstremt rødt flagg for min del, eneste logiske forklaringen jeg sitter med der er at de faktisk tror på lovnadene sine selv, ikke at det er noe jeg ville satt pengene mine på