Elbil mindre og mindre "grønn" med tiden.


Det har jo vært mange som har hevdet at en dieselbil kunne kjøre langt og lenge før en El-bil hadde tatt igjen dieselbilen miljømessig. Men verre blir det ifølge Simen Huse, som er daglig leder hos Simco AS i Fredrikstad. Et firma som helt siden 1990 her vært ledende i Norge på avansert feilsøking og reparasjoner av elektronikk i biler.
Når El-bilene etterhvert mister garantien og man får problemer med elektronikken så blir reparasjonen så dyr at ofte er det like greit å vrake bilen.
Ny må kjøpes og regnskapet starter på nytt, så El-bilen kommer vel aldri positivt ut for det globale miljøet i det hele tatt om spådommene til Simco holder mål.

Hm, skal se diesel er rene miljøbilen når det kommer til stykket og El-bilen ender opp som en forurensningsfloskel.


https://www.abcnyheter.no/motor/bil/2018/10/20/195444455/tror-elbiler-vil-vrakes-tidligere-enn-andre-biler
Oskar2
20.10.2018 kl 13:38 279

Elbilen er vel en påtvunget politisk "suksess og blir som i alle sosialistiske drømmer at når andres penger er oppbrukt evner de ikke å fornye bærekraften.

Man er jo godt vant med at det meste politikerne får en finger på ender opp i den motsatte av det var forventet.
El-bilen skulle jo redde miljøet men ender kanskje opp med å bli en versting for miljøet.

Noen som er overrasket?
atnorhe
20.10.2018 kl 14:09 265

Og Dieselbilen er et godt eksempel på det. Alle måtte skrote bensinbilen og kjøpe diesel, var beskjeden for ikke mindre enn ti år siden. Så snudde de brått, ville forby diesel,og "sponsret avgifter for de som ville kjøpe el-bil, og sendte regningen til de som var avhengig av diesel eller bensin.

De nyere el-bilene har så mye avansert teknologi, at å fikse feil vil antagelig koste mer enn verdien, når forsikringen er utløpt, som det blir påpekt her i tråden
artig
20.10.2018 kl 17:07 254

Det beste hadde i mine øyne vært å kjøre på gass, eller bensin.
Men, elbil er jo ideelt miljømessig, i byene.

Lokalt så er de vel det, men globalt som jo er det viktige om man skal tro politikerne, så er de en mulig katastrofe om spådommene slår til.
artig
20.10.2018 kl 20:30 234

Selvsagt, men det er jo tydelig at politikerne her er i takt med folket.
For, de også vet at klimareligionen bare er svada.