En viss risiko for børsmelding om forsinkelse i rekrutteringen

Garderobemannen
NANOV 22.06.2021 kl 14:09 24203

Ikke for å helle malurt i noens beger, men et scenario jeg ikke synes er alt for usannsynlig til å forbigås i stillhet, er at NANOV kan komme til å måtte børsmelde at rekrutteringstakten til Paradigme blir mer forsinket enn hva markedet forventer. Forventningene er ganske tydelig kommunisert fra ledelsen. Så snart ledelsen ser at dette ikke vil holde, må de vurdere om de skal sende en melding.

Covid 19-situasjonen er dessverre mer uoversiktlig enn man trodde tidligere på forsommeren, noe diverse utsettelser av gjenåpningsplaner i flere land har vist.

En slik melding ville dessverre vært en "gavepakke" til short-aktørene, og kursen ville antakelig blitt dyttet mye nedover i løpet av sekunder.

Jeg tror investorene gjør lurt i å også ta høyde for dette scenariet, som er lett å glemme når man leser øvrige tråder om NANOV. Sitter man med belåning da, ryker dette fort på stop-loss.

Jeg ønsker på ingen måte at dette skal skje, men husk at det er profesjonelle shorterfond som vedder ganske mange millioner i mot long-investorene. De har ikke hatt noen hast med å dekke seg inn, og de vil nok benytte enhver slik anledning til å forsøke å profitere.

Etter dagens oppdatering dreier det meste seg om rekrutteringen til Paradigme, og neste nyhet fra selskapet dreier seg nok om dette.
Redigert 13.08.2021 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
Fjellgutten
05.08.2021 kl 10:54 7822

Cashen holder ut 1 halvår 2022. Uten partner i løpet av inneværende år er det vel dags for å tenke emisjon litt over nyåret.
Tror det er god tid til å tenke tidspunkt for ny inngang.
Slettet bruker
05.08.2021 kl 11:19 7721

"Hvis denne rekrutteringshastigheten ikke klart øker i andre halvdel av 2021 kan det hende selskapet finner seg selv i en situasjon hvor de må forsøke å hente kapital igjen før dataavlesning", fremhever meglerhuset (DnB)

I disse farmaselskapene er det trolig fornuftig å tenke at det verste alltid vil skje. Så da kan en vel begynne å tenke på hva investorer er villige til å bidra med i en emisjon
focuss
05.08.2021 kl 11:23 7700

Merlin
Da er vi oppe i 270000 usd/sprøyte foreløpig. Når vi 500000 usd/sprøyte?
heilo888
05.08.2021 kl 11:52 7596

Partner før data fra Paradigme er bare ødeleggende for aksjonærverdiene.
En emisjon i forbindelse med dataslipp ut på våren/forsommeren 2022 er langt å foretrekke, og vil sikkert bli kraftig overtegnet selv på en langt høyere kurs enn man ser pr. i dag!
Kappa3278
05.08.2021 kl 11:59 7570

Tror ikke vi vil få noe "langt høyere kurser" om det ikke kommer partner på banen.
Hva skulle eventuelt løfte kursen langt høyere en det den befinner seg nå?
Kan ikke se hva det eventuelt skulle være...
focuss
05.08.2021 kl 12:07 7530

Heillo
Neida, det ordnes med conditions og wherases. Proffe folk skriver proffe avtaler, men de proffe folkene må sitte på begge sider av forhandlings bordet. Man forhandler i good fait eksklusivt etter et LoI. Det er slik det foregår, dersom man ikke er amatører.
Redigert 05.08.2021 kl 12:08 Du må logge inn for å svare
focuss
05.08.2021 kl 12:11 7498

Det viktige er at ledelsen skjønner hva selskapet er verdt. Om de gjør det er jeg faktisk litt usikker på. Ikke bare litt heller.
stockwalker
05.08.2021 kl 12:14 7477

Nå har det vært 2 fossefall i Nano siden 30. juni (-28%) og sklir videre ut på hengemyra... kursen er altså svakere men substansen i selskapet er ganske sterkere
Merlin
05.08.2021 kl 12:54 7327

Det var en svært viktig opplysning som kom, og det var at 6 av 7 i Archer-1 fortsatt ikke hadde hatt tilbakefall!

Det tilsier en gjennomsnittlig tid uten tilbakefall, basert på tidligere opplysninger på ca. 27 mndr. Det er utrolig bra. Så vidt jeg forsto skulle man komme nærmere tilbake med tall på dette via CMO, som ikke var til stede.

Det bør snarest komme en redegjørelse/pressemelding om en så avgjørende informasjon. Det er nærmest en sensasjon at 5 fortsatt er helt kreftfrie og en med PR ikke har hatt tilbakefall.

Så her må NanoV vise sitt ansvar overfor oss som investorer i selskapet, og kunne meddele en slik viktig opplysning snarest, selv om vi fikk hovedinformasjonen om at ingen hadde hatt tilbakefall. Det er svært oppmuntrende og har gjort at jeg øker beholdningen i dag.

Med så godt resultat er det klart at Big Pharmas interesse for NanoV nå er svært høy! Så spesielt Roche, med mange biofarmaka i konkurranse med Rituximab må her se en enestående mulighet til å beholde sitt hegemoni!
heilo888
05.08.2021 kl 20:54 6942

Godt innlegg fra Observer på TI:

"Dagens sesjon var for undertegnede en betydelig derisk når det gjelder verdien av det kliniske, og hvordan det vil påvirke end scenario.

Jeg skal innrømme at selv om Einarsson på Radforsk forteller at Betalutin mest trolig blir medisin, er dette lite å vektlegge sammenliknet med dagens bekreftelser fra Renoldi og Egberts.

Dette var første gangen de i klartekst sa at effekt og sikkerhet er akkurat så gode som det de forventet og ønsket seg, og bekreftet at de er sikre på at utfallet av Paradigme vil gi Accelerated Approval.
Verdien av en slik kommende bekreftelse fra FDA er overhodet ikke samsvarende med MCAP pr i dag. Oppsiden, frem til nå, har vært befengt med en grad av usikkerhet; hva om read out skuffer? Det ble eliminert i dag, og det betyr, emisjon eller ikke, at her vil vi om ikke lenge få en voldsom reprising av selskapet.

Marco sier også, heldigvis, at beslutningen om å ikke investere mer i Archer 1 er av positiv karakter. Alle parametre de ønsket å se fra denne kombinasjonen er oppfylt. De er klare for å lansere ny kombo-arm i fase III som vil grunnlag for godkjennelse i 2L. Det blir med Rituximab, ikke en biosimolar.

De ønsker også å avholde en R&D for å dele kunnskap og planer for markedet som de ennå ikke har delt. De vil samtidig sørge for at investorene blir betrygget om at investeringene som er gjort innen CMC er vel anvendte penger som sikrer at Betalutin blir godkjent for 2L og 3L.

Sist, men ikke minst, er Egberts klar på strategien for videre markedsstrategi. De vil inngå partnerskap på utvalgte markeder, gjerne de største. Det betyr at de ikke lengre sikter på å kjøre USA alene, men teame seg opp med BP for å få best mulig potensialet ut av synergiene BP kan tilføre. De har apparatet og ressursene man trenger for å booste salget. Det er en god strategi å sitte igjen med 50 % av enorme inntekter fremfor 100 % av marginale inntekter og en tung, lang vei å gå for å nok markedsandeler.

Forsinkelsen ble raskt bagatellisert i min oppfatning i dag siden de langt på vei garanterte for at de vil få AA på Paradigme."
Kontur
05.08.2021 kl 21:14 6877

Veldig bra orientering i dag. Kursen skal opp.
Shorterne styrer på enn så lenge.
Merlin
05.08.2021 kl 21:43 6804

Det er stadig like spennende å være langsiktig aksjonær i Nanov. Dagens gjennomgang viser bedre enn noensinne hvilket potensial selskapet har, og hvor undervurdert det er av markedet. Falketind sier det greit: "Selv har ikke så mye greie på dette fagområdet derfor er det så viktig med .. saklige og faglige betraktninger."

Det er godt at vi er mange aksjonærer som forsøker å følge med, forsøker å forstå selskapet og drøfter og formidler tanker og kunnskaper.
Etter min mening har vi som har god kunnskap om Nanov et stort fortrinn, som gjør oss betydelig sikrere på vår investering enn hva det gjengse marked oppfatter og som gjør oss i stand til å investere lønnsomt i selskapet. Det er klart at read-out kommer til å lykkes! I likhet med Algeta kommer vi om ikke så lenge til å få en voldsom reprising av selskapet

Krav til kunnskap skyldes ikke minst den kompleksiteten som ligger i den medisinske godkjenningsprosessen. Men som vi ser nå, alt går biotechmessig i Nanovs favør. Det er det ikke mange som tror på, og aller minst aksjemarkedet!

Derfor er dagens kurs en enorm kjøpsanledning. De problemer som har oppstått er alle løsbare. Nanov er på god vei til å få AA for Betalutin, og er i ferd med å klarlegge fase 3 slik at de får betinget markedsgodkjennelse. Ved at Archer-1 for 2. linje inkorporeres i fase 3 studiet får Archer-1 en flying start. Det kan medføre relativ rask godkjennelse av Archer-1, som kan bli Standard of Care for 2 FL som er et svært stort marked. Dette er ikke spekulasjoner, og hadde ikke blitt lagt frem av Nanov om de ikke hadde hatt indikasjoner fra FDA. På videre sikt kan Archer-1 også bli godkjent direkte i linje 1.

Renoldi forklarte hvordan Betalutin passer inn med Rituximab direkte, uten å gå omvei om biosimilarprodukter. Det tyder på god kommunikasjon med Roche når han nevner at det kan gi "commersial opportunities". Jeg regner for gitt at han snakker om en patentanvendelse av kombinasjonen, (patentet eies av Nanov), noe som vil sette biosimilarene ut av markedet og gi Rituximab enerett på Archer-1 comboen. Det vil kunne bli en uhyre verdifull løsning for Nanov.
Redigert 05.08.2021 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
bj111
06.08.2021 kl 00:32 6551

Får håpe dere fortsetter med å skrive fornuft og ikke faller tilbake til å sutre om ubetydeligheter slik dere har gjort siste måneden. Får håpe focuss og finner fokus på de rette tingene, han har det i seg men nå er det mest gnøl.
Panis
06.08.2021 kl 00:36 6535

Støtter den bj111
Forum forum
06.08.2021 kl 06:56 6365

Enig i det du skriver, og det er nok ikke en dårlig tid å investere i Nanov om man er langsiktig og ikke har tilgang til PC for å investere i andre selskap i mellomtiden.
Meg bekjent er det lite som vil bevege kursen de neste 3-6 mnd.

Mener det er rikitg at man definerer "raskt" ift fase 3 studie for archer-1. Vi snakker om 3-4 år frem i tid tross alt ved et normalt løp.

Det blir medisin :-)
SomSa
06.08.2021 kl 09:13 6146


Hvis Nano har rett i sin påstand om at korona hindrer rekrutteringen da kan vi vente enda mer forsinkelse og avlesning i 2H 2022

prer seg «som en tsunami»
Den fryktede deltavarianten sprer seg raskt i USA. I Mississippi er sykehusene overbelastet.
https://www.dagbladet.no/nyheter/sprer-seg-som-en-tsunami/74086213?articleToken=e518c879b95f5e4d33b5aef1d4bdc711404deec1b212e4e4ecfb07be454308d6
Hugoil
06.08.2021 kl 23:32 5782

BREAKING NEWS

The F.D.A. is rushing to authorize extra doses of the coronavirus vaccine for Americans with weakened immune systems. The move is expected this month.
Friday, August 6, 2021 3:13 PM EST

The regulatory move would mean that people with impaired immune responses who need an extra shot, such as certain cancer patients, would be able to get one legally. That is a safer alternative than patients seeking shots on their own, as many now do, several experts said.

Read the latest
--

Det kom ikke noe svar på dette:
--
Hugoil
04.08.2021 kl 20:51
2599
Hvis vi tenker tilbake til studieomleggingen i oktober 2015; er det noen som husker hvorfor den ble lagt om og var det (helt) nødvendig? Er det private donorer/BP som bestemmer/påvirker?
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/govt-incompetence/end-private-donations-to-fda-cdc-now/
--
Jeg tenker, det var 85 pasienter man skulle ha da, både før og etter...
Redigert 04.08.2021 kl 21:39


Jeg forsøkte å finne en redigert video av FDAs avstemmingsmøte for å gi nødgodkjenning til covid-vaksinene, men fant den ikke. Her er full versjonen:
https://www.youtube.com/watch?v=0SwNwITasQg
Starter ved min14:50
Tok et tak ved 1time:00
Ved 1t:08min sies at det ikke er lov å markedsføre nødgodkjennelser, hva da med is,pizz OG ØL TIL DE SOM VAKSINERER SEG?
Ved 8timer:45minutter takker FDAs covid-sjef Arnold Monto for siste innlegg av FDA-damen og hennes direksjoner siden diskusjonen gikk i sirkler med de 23 professorene. Deretter følger avstemming av om nødgodkljennelse skal gis eller ikke.

Hadde vært interessant å vite navnet på de FDA-kommitteene som berører NANO mest og hvem som er medlemmer der. Antar det er (omtrent) bare ansatte i FDA.
--

https://en.wikipedia.org/wiki/Food_and_Drug_Administration
Criticisms
Main article: Criticism of the Food and Drug Administration
The FDA has regulatory oversight over a large array of products that affect the health and life of American citizens.[82] As a result, the FDA's powers and decisions are carefully monitored by several governmental and non-governmental organizations. A $1.8 million 2006 Institute of Medicine report on pharmaceutical regulation in the U.S. found major deficiencies in the current FDA system for ensuring the safety of drugs on the American market. Overall, the authors called for an increase in the regulatory powers, funding, and independence of the FDA.[116][117]

Nine FDA scientists appealed to then president-elect Barack Obama over pressures from management, experienced during the George W. Bush presidency, to manipulate data, including in relation to the review process for medical devices. Characterized as "corrupted and distorted by current FDA managers, thereby placing the American people at risk," these concerns were also highlighted in the 2006 report[116] on the agency as well.[118]

The FDA has also been criticized from the opposite viewpoint, as being too tough on industry. According to an analysis published on the website of the libertarian Mercatus Center, many feel the FDA oversteps its regulatory powers, and undermines small business and small farms in favor of large corporations. Three of the FDA restrictions under their analysis are the permitting of new drugs and devices, the control of manufacturer speech, and the imposition of prescription requirements. The authors argue that in the increasingly complex and diverse food marketplace, the FDA is not equipped to adequately regulate or inspect food.[119][verification needed]

However, in an indicator that the FDA may be too lax in their approval process, in particular for medical devices, a 2011 study by Dr. Diana Zuckerman and Paul Brown of the National Research Center for Women and Families, and Dr. Steven Nissen of the Cleveland Clinic, published in the Archives of Internal Medicine, showed that most medical devices recalled in the last five years for "serious health problems or death" had been previously approved by the FDA using the less stringent, and cheaper, 510(k) process. In a few cases, the devices had been deemed so low-risk that they did not need FDA regulation. Of the 113 devices recalled, 35 were for cardiovascular health purposes.[
--

Når jeg ser videoen i denne linken kommer jeg til å tenke på om man "risikerer" å se en smooth, først stille sell-off innen øvrig/"tradisjonell" pharma til fordel for type Moderna; litt sånn som med olje ift ESG/green reset?
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/why-we-need-a-separation-of-state-from-the-pharmaceutical-industry/
Redigert 06.08.2021 kl 23:40 Du må logge inn for å svare
Hugoil
18.08.2021 kl 14:56 4049

GSK sotrovimab-the-alternative-to-mrna-vaccines/


The CDC has released data for the past year covering 4.9 million people who were hospitalized between March 2020 and March 2021. Of that number, only 11% tested for COVID. They did not clarify if they were there for other reasons and just happened to test positive for COVID. But they have sorted through the data to try to determine who is dying from COVID. The two main factors are overweight and diabetes. The third most common category was fear-related disorders. Generally, these conditions alone increased your chance of death by about (1.30) 30% and if you had at least two such conditions it increased by about 50%. There were people with multiple conditions and that increased the chance of death by almost 400%. There is really no risk of death for most people and despite the extreme measures like New Zealand shutting down the entire economy, those at risk have been defined now by the CDC which does not justify terrorizing the entire nation.

Here is what the CDC reported:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/sotrovimab-the-alternative-to-mrna-vaccines/
Redigert 18.08.2021 kl 15:08 Du må logge inn for å svare
heilo888
18.08.2021 kl 16:22 3912

Bare de med tålmodighetens evner vil gjøre det meget godt i Nanov.
Alt synes så godt som klart, så nå står det kun på å sitte rolig og ha tålmodigheten til å stå løpet ut.
Kappa3278
19.08.2021 kl 16:11 3462

Merlin, hva tror du, er nanov et bra kjøp på 15, eller blir det en emisjon på rundt nok. 10?
heilo888
19.08.2021 kl 16:46 3392

Kappa du er utestengt fra TI, og fortjener det samme her da du kun er ute etter å terge andre skribenter og å få oppmerksomhet!
Admoff
19.08.2021 kl 16:51 3378

Hvorfor er du interessert i å kjøpe aksjer i et selskap du definerer som tragisk. Min anbefaling er at du venter til den står i 10 øre... lykke til.
Fjellgutten
19.08.2021 kl 17:41 3275

Da kan kanskje ha like mye rett som Merlin i dine prognoser. Hver og en må gjøre sine vurderinger. Men dette blir for dumt. Slag under beltestedet.
Falketind
19.08.2021 kl 17:57 3246

For øvrige stille og rolig på Nano tråden fortiden. Tok å økte beholdningen litt i dag.
Fjellgutten
19.08.2021 kl 18:13 3213

Fryktelig spent på rapporteringen neste torsdag. Tenker det var bevist og gjennomtenkt at forsinkelsen ble kommunisert for litt siden.
Og at det ikke kommer ytterligere info som driver kursen ytterligere sørover. Men, you never know. Andre ?
Falketind
19.08.2021 kl 18:38 3153

Hadde vært kjekt med en "kanin" opp av hatten den dagen.
Redigert 19.08.2021 kl 18:40 Du må logge inn for å svare
bj111
19.08.2021 kl 18:44 3139

Sånn som markedet reagerer bare noen går på do i NANOV så kan vi vel se alt fra kr10 til kr 30 etter den fremleggelsen. Om det vi ser er starten på en generell korreksjon i markedet så tipper jeg vi er nærmere kr 10 etter rapporten. På sikt er derimot nivåene noen helt andre men det må data fra forskningen på bordet først ser det ut til. Jeg undervurderte effekten av noen få uker utsettelse da jeg selv ikke ser dette som noen stor sak, ei heller så jeg på en kortvarig leders avgang som noen sak. Så får en vare håpe at alle kniper igjen og ikke slipper en liten sur en på presentasjonen for lukta vil trolig sende kursen i dass.
Henger i grunn bare med i denne og gir egentlig en god dag i hva kursen måtte være frem til paradigme data kommer.
Hugoil
22.08.2021 kl 15:31 2574

Generelt sett: se hele. Spesielt sett for kreftmedisin-aksjer: hør siste 2 min fra 15:40:
https://www.bitchute.com/video/TsdTTHJteilw/
Carrera
22.08.2021 kl 17:12 2438

Uvanlig stille fra focuss på tråden,han som har vært sjefshausser og til tider manisk med sine innlegg - han har uttalt at kurs 100++ i løpet av året(2021) er plankekjøring!
Han som sier han slår markedet med 3-5000% i året - har han solgt seg ut med halen mellom beina mon tro ?
focuss
23.08.2021 kl 12:40 1925

Ja da har helten din i BergenBio sparket. Ikke en dag for tidlig.
Carrera
23.08.2021 kl 13:25 1820

focuss
Feil tråd,skjønner du er forvirret