Hareide banker på døren til det mest blodrøde partiet


Hvorfor er det ingen som kan ta denne drittungen med på bakrommet og ta en "alvorsprat" med ham??? Hva er kristne verdier i dag? Selger de seg selv til djevelen?
Oskar2
20.10.2018 kl 15:57 343

Håper Krf ber diktatoren Hareide forlate Partiet som han har ført til splittelser og uro som han ikke har kontroll med, Dette med å påtvinge Sosialistisk ideologi er vel noe som hører fortiden til som heller ikke Krf ønsker å sammenligne seg med. Regjerings kupp uten demokratisk valg for en Ministerpost er vel "ikke god skikk fra en "Moralens vokter.

Dette må vel være resultat av samtaler Jens har hatt med Støre? Så pass drøye ting må de ha blitt enige om på forhånd

Hareide er så ung at han ikke lærte på skolen hva kommunistene gjorde med de kristne....
Okulus
21.10.2018 kl 13:20 250

Og nå, under desperasjonens kvelende favntak, lokker han med at Støre angivelig har en kristen tro. I min syndefulle sjel oppfatter jeg dette trekket som diskriminering på religiøst grunnlag. Kan han tillate seg slikt avvik fra norsk lov? Kan hans kristne tro gi ham tillatelse til avvik, - eller forglemmelse?

Hareide har vært på kanten av regjeringen helt siden Siv vinket farvel til Jens, han har hele tiden ført en "trass" politikk med unnskyldninger med at han ikke kan sitte i sammen med Frp i en maktposisjon. Høyre har vært tafatt i saken ved å bruke statsministeren som snill dame til å passe på Hareide, man trenger 3-4 "vakter" for å holde denne karen på bakken og la Erna gjøre viktigere ting.

Hareide skaper konflikter og usikkerhet i hele landet, dette fører kun til skittkasting og politiske forhold vi bør holde oss for gode til i Norge. Kun et lite parte som pga desperasjon forsøker å bruke all sin makt til å lage tilstander vi ikke vil ha.

Og er det drittkasting han vil ha så der det det han skal få