BIG NEWS fra Sec. Granholm 24.06.2021


https://www.energy.gov/livestream

Mark your calendars! 📅 @SecGranholm is sharing some BIG news about @OTTatDOE's Technology Commercialization Fund TOMORROW during a virtual roundtable at 4:30 p.m. ET. Watch it on

https://t.co/fxpKPDaRhz. https://t.co/E0Oa7vASb6

https://twitter.com/ENERGY/status/1407733702575144960?s=19
Redigert 23.06.2021 kl 20:43 Du må logge inn for å svare

Hvis den går for lukkede dører må en sende en FOIA recuest for å få info

Tror ingen av oss helt har klart å riktig ta inn over oss hvor STORT dette kommer til å bli for RECSI i årene som kommer....We want this part of the bill to be in the next couple of weeks, and the second part of the bill before the fall….its got to happend !! This is the year. Ca 15:00
This is the moment to get this tru, and its got to be BIG and its got to be meaningful…ca 46:15
https://www.youtube.com/watch?v=zKtPOUR2ma4

Det er lov å håpe, men for å være den "kjipe" og kritiske typen et lite øyeblikk. Vet vi noe konkret i det hele tatt, hva konkret vil stå i denne "billen" som kan hjelpe Rec?

Foreløpig er vel det litt uvisst, med mindre noe har gått meg hus forbi. Uansett, det virker som det generelt skjer mye positivt politisk. Jeg er bare spent på hvordan Rec skal tjene på noe av det.
grabein
30.06.2021 kl 11:03 2420

Personlig er jeg veldig glad for at det ikke er formulert ennå, og at markedet ikke er informert. Det betyr nemlig at det ikke er priset inn ennå. Heller ikke åpning av ML.

Ja. Helt klart. Har kjøpt flere ganger siden Desember. Ikke solgt noe enda :) Tror siste 6 måneder av året blir mer kursdrivende. ML er dømt til å meldes åpnet på et tidspunkt. Håper det kan bli litt drahjelp fra politikerne til å stable på beina en solar verdikjede og at ikke bare batterier prioriteres. Ville vært kjekt med begge deler mtp ML.

Rec tror jeg blir en aksje å eie i minst 5 år til, hvor det stadig kjøpes nye aksjer fordi potensialet hele tiden styrker seg. Blir spennende å se :)

Jeg er kjempepositiv til det som nå skjer, men ikke ta aldeles av enda, folkens.
Dette roundtablet som de holdt i Youtube innslaget, omhandlet ikke solar, ei heller selve batteri produksjonen.
den gjaldt mye annet, men nærmest "vår" sektor var det elbiler og lading til disse (infrastruktur for ladenettverk).

Selve pakken for solar og batteriproduksjonen mener jeg skal bli dunket gjennom noe senere i sommer/høst, men det kommer.

Nå ble det i går holdt eget lukket roundtable for solar sektoren, men den vet vi ikke noe om enda, og hva som kom ut av den.
Håper REC var med som part fra privat sektor.

Mye vil skje i 2021 som vil gagne REC, men ha litt tålmodighet enda, folkens!

Nyt sola, ta en bayer, og se frem til fine REC dager:)

Saftige poster som slukes nå, sperrene slukes rått
Fholm
30.06.2021 kl 12:33 1917

men så stuper vi like etter, tror heller disse sperrene er tradeposisjoner

Så. DOE annonserte aldri ett offentlig privat samarbeid i verdikjeden for batterier. Eller har vi gått glipp av noe her?

ææææ. hva betyr siste medling