diabetes are undiagnosed - 232 million people

Slettet bruker
LIFE 24.06.2021 kl 14:23 24793

v
Redigert 24.09.2021 kl 07:50 Du må logge inn for å svare
Jaws
13.07.2021 kl 13:16 5881

Teknisk analyse utklipp fra investtech..

«Lifecare har brutt den fallende trendkanalen på mellomlang sikt, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen ga salgssignal fra en hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 2.58 kroner. Videre nedgang til 1.06 kroner eller lavere er signalisert. Det er ingen støtte i kursdiagrammet og en videre nedgang indikeres.»
True
13.07.2021 kl 14:01 5859

Frister veldig å bare cashe ut fra Life nå, ta 25K i tap og putte resten i Ensurge som nå har en utrolig lav kurs. Så lenge Ensurge lykkes, kan jeg ta igjen det tapet fra Life relativt raskt.

Min plan var opprinnelig å vente Life ut til Mr. Holter manipulerer kursen opp igjen til en fin exit uten tap. Men ettersom markedet allerede har liten til ingen tillit til Life, og så lenge Holter styrer skuten, vil nok ikke det skje på en goood stund uansett.
Betonghue
13.07.2021 kl 14:33 5852

Vi vil ha Rune Frisvold tilbake ! Hører du Joacim ? Ser forøvrig ar Cimter hverken kjøper eller selger ! Svak i troen ?
True
13.07.2021 kl 15:33 5803

Vipps, da var jeg endelig ute av dette marerittet. Meget surt tap, men heldigvis går skattefradraget på 32% begge veier i Norge... Så SÅ ille er det heldigvis ikke, da jeg mest sannsynlig ville tapt alt slik dette fortsetter.

Lykke til resten som fortsatt er inne. Life er det eneste verdipapiret som har påvirket meg såpass negativt, så jeg tar gjerne det tapet og går videre. Holter og co, og samtlige journalister burde skamme seg for å lure aksjonærer trill rundt.

Håper Finanstilsynet og Økokrim banker på døren til Holter i nær fremtid...
Betonghue
13.07.2021 kl 18:27 5739

Rimelig festlig å se voksne folk drite i buksa på direkten!
True
13.07.2021 kl 18:38 5738

Ja, for all del - ha det festlig videre med Life"care" du... XD
Winter is Here
13.07.2021 kl 19:05 5809

Markedet har talt, aksjekursen falt mye siden påsken og det sier mye. LC bør komme med noe ekte som har litt kjøtt på beina. LC er fortapt inntil videre og det er bare å selge seg ut de som har troa så kan dere kjøpe mere aksjer til billigere penger litt senere.
Redigert 13.07.2021 kl 19:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.07.2021 kl 23:12 5737

Jeg legger ut en googletranslate-oversettelse av Lifecare sin oppdatering. Tror det er viktig å ha fokus på hva Lifecare melder og har meldt. Usedvanlig mye synsing uten særlig hold på disse trådene.

Publiseringsdato: 2. juli 2021
Informasjon til aksjonærene
Våren og forsommeren har vært en travel tid i Lifecare. I tillegg til fortsatt utvikling av Sencell-teknologien, har aktiviteten i denne perioden inkludert forberedelse og implementering av nødvendige organisatoriske tilpasninger, inkludert avklaringer og forhandlinger knyttet til Digital Diagnostics AG og oppkjøpet av Cantimed UG.

Lifecares ordinære generalforsamling ble avholdt 7. mai 2021 og Kine Hereid startet i stillingen som leder for Investor Relations (IR) og controller 3. mai 2021. Inntil nylig har hun fokusert på selskapets overholdelse av EUs regler ' Market Abuse Regulations (MAR), samt strukturere IR, overholde selskapets forpliktelser og være en viktig støttefunksjon i vår daglige administrasjon. Ny styreleder Morten Foros Krohnstad ble valgt på generalforsamlingen. Morten er advokat og partner i advokatfirmaet Schjødt, med mange års erfaring fra ulike styreverv.

Lifecare har vært involvert som en av eierne av det tyske selskapet Digital Diagnostics AG (Digid), hvis opprinnelige formål var å utvikle biomarkører for å oppdage forskjellige analyser - og her digitalisere innsamlingen av informasjon i et diagnostisk perspektiv. Prosjektet ble bygget på Lifecares patenterte teknologi, samt Lifecares lisens for produksjonsmetoden for nanosensorer som oppdager glukose. I tillegg viste disse teknologiene seg godt egnet til å oppdage virus. På dette grunnlaget endret Digid hovedfokus i 2. kvartal 2020 mot å utvikle en covid-19 hurtig test. I slutten av mars 2021 vurderte Digid-styret selskapet som insolvent, og selskapets ledelse begjærte insolvens ved tyske domstoler uten forutgående varsel til eierne eller representantskapet.

Denne situasjonen fører til at Lifecare restrukturerer selskapets prosesser for teknologi og produktutvikling. Den eksisterende avtalen som forplikter Digid til å finansiere Sencell-utvikling og produksjonsforberedelser til CE-godkjenning kan ikke lenger oppfylles. Vi har forhandlet med insolvensforvalteren om å inngå en tjenesteavtale med boet, samt å kjøpe ut Digids eiendeler fra boet. Disse forhandlingene stoppet, ettersom et tysk pensjonsfond har mottatt en aksept for sitt bud på Digids eiendeler.

Deretter er prosessen knyttet til Digid nå begrenset til utdeling av utbytte fra konkursboet, der Lifecare vil registrere økonomiske krav som kommer fra den opprinnelige joint venture-avtalen og i egenskap av lisensgiver, basert på lisensavtalen. Lifecares posisjon som aksjonær kan påvirke prioriteten for utdeling av utbytte, og det er derfor uklart i hvilken grad våre krav kan forventes tilbakebetalt.

Lifecare har nå forsterket fokuset på utvikling og produksjonsforberedelser av Sencell-teknologien til CE-merking under egen kontroll. For å unngå misforståelser understreker vi at IP (patentrettigheter og lisenser) som Lifecare hadde lisensiert til Digid ikke er en del av eiendelene til Digids eiendom. Disse IP-rettighetene er avsluttet og tilbakekalt av Lifecare.

I løpet av perioden mai / juni 2021 har Lifecare signert flere avtaler av stor betydning for den fortsatte teknologien og produktutviklingen, og ikke minst fremtidig forretningsutvikling.

Vi har utvidet vårt samarbeid med University of Bath (UK) og professor Tony James for å utvikle forbedrede kjemiske væsker som er egnet for Sencell-teknologien for også å måle flere analytter med glukose. I denne sammenhengen har vi også engasjert Dr. Jordan Edward Gardiner som kjemiker på konsulentbasis. Disse avtalene er viktige for optimalisering av de kjemiske sammensetningene for måling av glukose, i tillegg til å utvikle kjemiske væsker som er egnet for påvisning av andre analytter, som laktat, fruktose, kalsium og flere andre karbohydrater etc. Dette arbeidet er viktig for videre utvikling av Sencell-teknologien i forbindelse med det nye Sencell-patentet som forventes å bli kommunisert fra European PatentOffice i nær fremtid.

Lifecare har også inngått en avtale med University of Oldenburg (Tyskland) som sikrer tilgang til tilpassede skanneelektronmikroskop (SEM) som er egnet for prosessering og produksjon av MEMS- og nanobiosensorkomponentene til Sencell for bruk i de kommende kliniske studiene. Vi har nå startet en prosess for å rekruttere personell med relevant kompetanse innen fysikk og bruk av SEM for å forbedre våre interne ressurser.

Videre har Lifecare kjøpt det resterende 50% av det tyske selskapet Cantimed UG fra Nanoscale Systems, Nanoss GbmH (Nanoss). Lifecare eide tidligere 50% av Cantimed. Vi har til hensikt å utvikle Cantimed UG som en sentral operativ enhet i Tyskland, kontrollert av Lifecare.

Avtalen med Nanoss som kjøper Cantimed inkluderer en lisens innen det medisinske teknologifeltet for 3D-utskrift av nanobiosensorer basert på utkragere, som brukt i Sencell. Teknologien er egnet for flere andre områder innen medisin og medisinske produkter. Lisensavtalen gir Cantimed teknologirettighetene til å produsere det som kan være verdens minste trykksensor. Denne teknologien er en viktig komponent for å redusere størrelsen på Sencell for glukose til tilsvarende et riskorn.

I tillegg, gjennom oppkjøpet av Cantimed, har Lifecare sikret tilgang til en lisens som dekker det medisinske feltet som sådan, og dette medfører en betydelig utvidelse av Lifecares potensiale for forretningsutvikling. Lifecare har en rekke planer for å utvide bruken av Sencell til videre medisinske applikasjoner og livsstilsapplikasjoner. Den oppnådde lisensen for nanosensor gir Lifecare spennende nye forretningsmuligheter fordi mye eksisterende medisinsk utstyr kan forbedres vesentlig i funksjonalitet og / eller sikkerhet ved hjelp av nye sensorfunksjoner.

Det er klart at Lifecare helst ville foretrukket å se at Digid ikke innleverte insolvens, men på den annen side har denne situasjonen tvunget og ført til at Lifecare tok direkte kontroll over all utvikling fremover. Vi tror dette vil være nyttig for den nåværende og fremtidige utviklingen og vil bidra til å sikre og øke fremtidig aksjonærverdi.

Vi ønsker med dette alle våre aksjonærer en god sommer!
Redigert 13.07.2021 kl 23:22 Du må logge inn for å svare
undrende
13.07.2021 kl 23:19 5746

samme mølet her som i nas trådene.
F**n, må jo kaste ut slikt tull fra forumet.
True
13.07.2021 kl 23:43 5743

Sååå mye flott som Life har stelt i gang og har på gang. Helt merkelig at kursen går nedover og ikke oppover................
Slettet bruker
17.07.2021 kl 16:37 5515

LiFe trengs ikke ta blodsukker gjennomsnitt hver 5 mnd eller mindere ikke sjekke BS daglig
Knallogfall
17.07.2021 kl 22:18 5392

🤦‍♂️Rådet ditt er godt om man vil øke sjansene for å ende opp med charcot fot, nyre- og øyeskader mv.

Hvor ofte man må måle blodsukkeret avhenger av type diabetes, livsstil, generell helsetilstand mv.


Noen som forresten vet hvordan timelinen ser ut for Lifecare nå, triggerliste?
Når kan vi forvente resultater fra de kliniske pilotstudiene av Sencell?
Og når kan vi forvente CE-merking av Sencell?

Ser btw at Westhawk har økt med ytterligere 200k aksjer, har nå 2,2 mill aksjer i LC👍
Redigert 17.07.2021 kl 22:21 Du må logge inn for å svare
kaunis
18.07.2021 kl 14:38 5217

Jeg tror ikke vi kan vente så mye på den korte siden, men på litt lengere sikt har jeg stor tro at vi vil få hyggelige oppdateringer. Aksjen er utskjelt på det aller laveste i menneskers laveste skala, så det tar litt tid før dette er ristet av aksjen. Dette er fremtidens aksje og ting tar tid, så de som ikke har den nødvendige tolmodigheten bør vurdere salg. Hvor riski dette er får hver enkelt vurdere selv, men går dette rette veien kan premien bli veldig stor. Aksjen er no så lavt priset at det må være tiden for å fylle opp før vi får en/flere gode meldinger. Etter hvert vil OSE roe seg litt ned, når det går opp for flere, hvor lang tid det tar for de fleste GRØNNE aksjen vil gi overskudd. Her har nok opphaussingen fra flere byrå ført til store fall allerede. Kalddusjen har begynt å virke og vi ser store minuser på flere av de store favorittene som har steget himmelhøyt over sundt vett. Tiden for aksjer som har fremtiden foran seg og som har et produkt slik som LIFE vil se mye større interesse utover høsten og vinteren.
True
20.07.2021 kl 12:10 4955

Snart nede på 1 kr nå :)
VIC20
20.07.2021 kl 14:12 4892

True, du må holde deg til DOF som er dagens taper og langt under 1 kr 😄 Det rederiet har nok ikke livets rett lenger. Konkurskandidat #1
True
20.07.2021 kl 14:28 4869

Og i går var den dagens vinner og dagen der igjen, so what's your point? :) Er det noe selskap som er i ferd med å gå konkurs, så er det Life...
VIC20
20.07.2021 kl 16:09 4849

Har ikke aksjer i LIFE, og heller ikke DOF som lever på lånt tid. Bare registrerte at du i din frustrasjon måtte inn hit og og prøve å trøste deg selv med dagens fall 😄 Dagens taper i morgen også? 🤷‍♂️
True
20.07.2021 kl 17:43 4854

Litt av noen antydninger du kommer med her mister ;-) Det er noe du burde slutte med. Jeg har vært aksjonær i Life tidligere og er overhodet ikke frustrert over noe som helst. Glad for å være ute av Life og Dof er oppe og går. Folk snakker som om Dof er ute av bildet på grunn av en rød dag. Tydeligvis mange nybegynnere her inne. Oh well...
Dubois
20.07.2021 kl 23:57 4772

Selskapet uten gjeld står i fare for å gå konkurs, bra jobba.
Slettet bruker
21.07.2021 kl 06:36 4694

fast finger.nå er du på børtur.hold deg til seadrill. i DAG ER DET 40 PROSENT OPPÅ
VIC20
21.07.2021 kl 10:05 4652

Anbefaler deg å konsentrere deg om DOF da. Du bør vurdere å ta tapet nå for aksjen blir fort dagens taper 3 dg på rad 👍 Ikke la frustrasjonen din peile deg over på LIFE trådene. Det bør du slutte med 😉
True
21.07.2021 kl 10:25 4676

Gjesp...
bj111
21.07.2021 kl 11:22 4636

Winter is Here skrev Hadde DD gjeld ?
Ja, de skyldte Life en god sum penger som er tapt. Hadde sikkert gjeld til andre og men det får vi ikke vite.
keisam
03.08.2021 kl 23:27 4177

I manges øyne var det en liten sum penger.
Slettet bruker
17.08.2021 kl 13:29 3920

Det er heller slik at man lurer på hva DU røykte da du valgte Å BLI i dette taperselskapet.
True
17.08.2021 kl 13:38 4089

RIP
Betonghue
24.08.2021 kl 21:38 3908

Cat got your tongue? Her kommer News bønder - ha lommeboka åpen ....
Mariobros
24.08.2021 kl 23:38 3876

FastFinger (største hausseren på FA forum) og hans følgesvenn Gullhaugen er opptatt med å hausse Harmonychain igjen. Fra det ene scam-selskapet til det andre... 😂
Betonghue
25.08.2021 kl 19:54 3747

Som skipper"n sa; Hirr Hirr ! Klare med kjøpsfinger'n ?
bj111
21.09.2021 kl 10:13 3408

Har de fullført emisjon før de fikk fullmakt. Det er EGF den 30 september der de skal få fullmakt til emisjon. I så fall kan en lure på hva de holder på med?
Om dette er haussepiss fra Fast Finger så er det skikkelig lavmål.

Presentasjonen er sikkert positiv den for de bør jo få opp kursen før de kjører emisjon.
FunHouseComp
21.09.2021 kl 10:23 3379

Vanlig hausepiss fra denne Fast Finger som forøvrig opererer under flere profiler her inne.
Slettet bruker
21.09.2021 kl 10:45 3391

Lifecare AS' management team will host an online presentation on Thursday 23
September 2021.

The webcast will be for all shareholders and interested parties at 12:00 - 12:45
CET. There will be a Q&A session following the management presentation. You can
post questions during the event or send them in advance to:
kine.hereid@lifecare.no. The link to the webcast will be available at
www.lifecare.no in the Investors section
https://lifecare.no/events/investor-presentation-09-23/

Further information
Joacim Holter, CEO, Lifecare AS, joacim.holter@lifecare.no, +47 40 05 90 40
Dubois
21.09.2021 kl 11:05 3350

De har fullmakt for 25%, EGF den 30 er en tilbaketrekning av en annen fullmakt.
Gullhaugen
21.09.2021 kl 11:11 3336

Hmm tenk om de presenterer brakingnews på torsdag .....partnerskap m.m.m. Da er det for seint å handle på 1.4 - 1-5

Denne er kunstig lav nå og kan eksplodere 100 - 300 prosent på noen dager.
Redigert 21.09.2021 kl 11:13 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
21.09.2021 kl 11:15 3321

Her sitter Gullhaugen å skriver med Fast Finger. Nå mangler vi bare Rosgun, og et par til..
Redigert 21.09.2021 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.09.2021 kl 19:29 3091

Du er også med🚀🚀🚀rakketen.💪FunHouseComp.

Har du troa?
HP17
21.09.2021 kl 19:59 3044

Kan kursen eksplodere opp inntil 300% på noen dager?
Vennligst utdyp dette.
Slettet bruker
21.09.2021 kl 20:06 3027

Enorm bra at største eierne tok alle emi aksjene, at vi ikke fekk 1stk betyr enormt. Noen har tro🚀🚀🚀

Dette før presentasjon 23.09 vi venter på nyhet.