Dermed er utvandringen begynt...???????

Slettet bruker
20.10.2018 kl 20:07 1507

Neida, det er ikke våre fremmede landsmenn som har begynt å reise hjem, for nav-kassen er ikke tom riktig enda... ;-)

Det er vi som på høygir fyller nav-bøtta som lekker som en sil i bunnen og som må se våre unge ranet, voldtatt eller drept, som nå har begynt å flykte fra våre gamle fedreland:

"Estate agent Ottmar Heide said now eight in ten of his customers were leaving Germany and moving to Hungary because of the migrant crisis, and the potentially millions of non-Europeans who will move to Germany every year. The fact that there is already a large German speaking community around the lake, the country is Christian, property and cost of living is cheap, and there are no “migrants” are all reasons for people choosing to move there, claims the report.

One of Mr. Heide’s customers made quite clear for the report why he was moving to Hungary. Michael Müller, a computer scientist and anti mass migration, counter-Islamification Alternative for Germany (AfD) party supporter said he wanted to retire early to somewhere he could feel safe. He told Bayerischer Rundfunk: “in my home-town, when I go out in the afternoon I hardly ever hear a spoken sentence that is [in good German]”

Breitbart London has before reported on this phenomenon of ‘white flight’ to Europe’s more conservative countries. A March report showed young professionals moving from countries with high Muslim migration and youth unemployment such as Spain moving to Czech capital Prague. The city benefits from traditional architecture and safe streets."

https://www.breitbart.com/europe/2016/05/28/western-europeans-flock-christian-monocultural-hungary-escape-migrant-crisis/

"Vesteuropeere flykter til Ungarn for å unnslippe konsekvensene av masseinnvandringen. Det meldes om at franske statsborgere, i likhet med for eksempel tyskere, i stadig større grad forlater Frankrike for å starte et nytt liv i Ungarn. Dette for å unnslippe de stadig mer alvorlige konsekvensene masseinnvandringen har hatt i Frankrike, i likhet med andre vesteuropeiske land. Dette rapporterer FranceInfo.

I en tyve minutter lang dokumentar kalt «Hungary: The promised land» skildres livene til flere franskmenn som nå kaller Budapest hjem.
Blant dem er en ung kvinne, Elsa, som forteller at hun ble angrepet og ranet ved tre ulike anledninger i sitt tidligere nabolag i Frankrike, en svært innvandrertett forstad til Paris.

I 2016 snakket tyske medier med en eiendomsmegler som fortalte om en økning i misfornøyde tyskere som bosetter seg i Ungarn. Et tysk par stod senere frem for nyhetsformidleren ZDF og fortalte at de ikke ønsket å oppdra sitt ufødte barn i Tyskland etter migrantkrisen. Derfor forlot de også hjemlandet.

Det økende antallet vesteuropeere som flytter til Ungarn har ikke gått hus forbi statsminister Viktor Orbán. I en tale tidlig i 2017 ønsket han vesteuropeere velkommen. – Vi skal slippe inn ekte flyktninger. Tyskere, nederlendere, franskmenn og italienere, livredde politikere og journalister som her i Ungarn ønsker å finne det Europa de har mistet i sine hjemland, sa Orbán."

https://resett.no/2018/10/20/vesteuropeere-flykter-til-ungarn-for-a-unnslippe-konsekvensene-av-masseinnvandringen/
Redigert 20.10.2018 kl 20:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.10.2018 kl 22:10 931

Ja du kan spørre, hvem vet. Det er visst ingen regler for opphold, derfor strømmer det på.
Redigert 26.10.2018 kl 22:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.10.2018 kl 22:08 934

Hvilket land kan nordmenn emigrere til, som har en sosialpolitisk omsorg som Norge? Europa er/blir ødelagt.
Slettet bruker
25.10.2018 kl 21:42 995

Hvorfor i all verden fikk Reza, som bodde i Tyrkia, opphold i Norge? Tyrkia er nordmenns ferieland!
Slettet bruker
25.10.2018 kl 21:40 995

Føljetongen om den foreldreløse og nå drepte Reza fortsetter:

"Utlendingsdirektoratet var klar over risikoen for at familien til Reza Alizadi kunne søke asyl om de fikk turistvisum til Norge, bekrefter UDI overfor Document. Såpass reell vurderte UDI faren å være, at man ga familien, som bor i Tyrkia, beskjed om de ville bli returnert til Afghanistan dersom eventuelle asylsøknader blir avslått.

Document meldte i dag at Rezas familie, mor, far og fire barn, søker opphold i Norge etter å ha kommet til landet på et syvdagers turistvisum utstedt av UDI. Begrunnelsen for at visum ble gitt var at familien skulle kunne delta i begravelsen til sin sønn og bror. Trondheim kommune betalte reisen: Nå har «det enslige asylbarnet» Rezas familie søkt opphold i Norge. De seks familiemedlemmene ble onsdag eskortert av politi fra Trondheim til Oslo for å søke opphold i Norge.

https://www.document.no/2018/10/25/udi-vi-visste-at-rezas-familie-ville-kunne-soke-asyl-da-vi-innvilget-turistvisum/

Bare å gratulere! Noen burde miste jobben på denne saken! Vi andre får planlegge å emigrere til et land der vi slipper å jobbe for at løgnere og svindlere skal få gratisliv og bolig på vår regning. Hvor mye har denne familien allerede kostet? La oss håpe de TVINGES ut i jobb alle som én!
Redigert 25.10.2018 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.10.2018 kl 00:01 1063

"En tenåring ble arrestert etter å ha rettet en luftpistol mot lærerens hode på en fransk skole. Nå vurderer myndighetene nye tiltak. En fransk tenåring ble søndag arrestert etter å ha truet en lærer med en luftpistol i klasserommet. Hendelsen, som skjedde på en videregående skole i forstaden Creteil utenfor Paris sist torsdag, ble filmet av en klassekamerat og ble lagt ut på sosiale medier. Hendelsen ble filmet med mobilkamera, og ble senere delt på sosiale medier. Nå drøftes tiltak som mobilforbud for å få bukt med denne typen voldsutøvelse."

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/elev-16-rasende-fordi-han-ble-oppført-med-fravær-trakk-luftpistol-mot-lærer/ar-BBOJZHK?ocid=spartanntp

Mobilforbud??? ????
børst
22.10.2018 kl 22:10 1085

Det er flott i Ungarn. Og de har bra øl der også. Og den tradisjonelle plommespriten, Slivovice.
Redigert 22.10.2018 kl 22:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 21:07 1095

Ja det var et godt eksempel på logikk som krever en viss øvelse i dobbelttenkning for å kunne aksepteres.
Slettet bruker
22.10.2018 kl 20:41 1108

Sånn som denne logiske planen for å stoppe massemigrasjonen fra Afrika? ?

EU: How to Stop Mass-migration from Africa? Bring Everyone to Europe!
https://www.document.no/2018/10/18/eu-how-to-stop-mass-migration-from-africa-bring-everyone-to-europe/
Redigert 22.10.2018 kl 20:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 20:37 1112

Du må nok lære deg dobbelttenkning Havfruen, slik at du kan ha to motstridende tanker i hodet på en gang og akseptere begge to.

Da tror jeg det blir enklere å forstå og akseptere dagens samfunn.
Slettet bruker
22.10.2018 kl 20:28 1117

Mer drap, og skattebetalernes penger får ben å gå på - helt til vi selv tar bena fatt og forlater fedrelandet vi trodde var vårt:

"Trondheim kommune har aldri før betalt reise og opphold for utenlandske statsborgere for at de kan komme i en begravelse i Norge, vedgår kommunaldirektør Camilla Trud Nereid. Reza Alizada ble drept i dobbeltdrapet i Trondheim 17. september. Det ble raskt klart at ingen av de to «enslige asylbarna» fra Afghanistan var så veldig alene. Mor, far og fem søsken ønsket å komme i begravelsen – fra sine bosteder i Tyskland og Tyrkia."

https://www.document.no/2018/10/22/nereid-innrommer-har-aldri-for-betalt-begravelses-reise-for-utenlandske-statsborgere/

Men, hæææ? Var det ikke disse som ikke kunne returneres fordi de ikke hadde foreldre og familie???

https://www.document.no/2018/10/17/reza-og-nasrat-ble-drept-i-trondheim-da-kom-det-frem-at-de-enslige-asylbarna-ikke-var-sa-enslige-likevel/
Redigert 22.10.2018 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 17:11 1155

Og slike går løs iblant oss - ref. menneskerettighetene!

"UPPSALA (VG) Så sent som i august ble drapsettersøkte Makaveli Lindén (20) satt i isolat etter at han skal ha truet ansatte i fengselet under soning. Kun kort tid før han ble løslatt ble den svenske 20-åringen ansett som så farlig at han ikke kunne være sammen med andre.

På dette tidspunktet satt Lindén inne for å ha tatt seg inn vinduet til et kollektiv i Uppsala sentrum, og truet og ranet beboerne med kniv.

VG har vært i kontakt med folk som tidligere har møtt Lindén under soning. Den nå drapssiktede mannen beskrives som en person som folk var redde for, og som tok en lederstilling. Han krevde respekt og kunne være truende hvis han oppfattet at han ikke fikk det, blir VG fortalt."

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/lindén-ble-satt-på-isolat-i-august-fengselet-fryktet-for-ansattes-liv-og-helse/ar-BBOISsJ?ocid=spartanntp

Modus operandi.

Oh, hellige multikultur, det er så berikende fått å ha fått slike drapsmaskiner iblant oss - de er også mennesker som vi må behandle med respekt!
Redigert 22.10.2018 kl 17:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 12:32 1169

«Derfor har de redusert kravet til svensk språk. Skulle tro det var en spøk, men i Sverige har politikerne forlengst bestemt at innvandrere kan velge svensk som 2. språk.»

Tenk deg den veksten i BNP når alle offentlig ansatte må ha med seg hver sin personlige tolk. Da blir det null arbeidsledighet, og velstand, og velferd til alle ??
Redigert 22.10.2018 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 11:25 1190

"I Danmark derimot har Sosialdemokratene, i motsetning til Arbeiderpartiet, forstått at vi må forsvare oss. Erna Solberg virker uansvarlig på autopilot som strutsen med hodet i sanden.

Er der ikke en politiker i Norge, ikke en eneste en som tør stå frem? Eller, går partidisiplinen til de grader foran oss velgerne?

Tenk, en statsmann som ville holdt en Churchill folke-tale på TV og radio, i ærlig erkjennelse av Europas og vår utfordring som fordrer, som et absolutt minimum, en innvandringsstopp uten smutthull.

Jeg er sikker på at utviklingen også andre steder i Europa snart vil vise at dette er både rett og høyst betimelig. EUs politikk på området er overhodet ikke til å forsvare, tvert imot."

I meningsundersøkelsen under Dan Odfjelds utmerkede artikkel er det 80% som tror det vil bli borgerkrig i Europa, 18% tror konflikter og vold, 1% sier nei, og 1% vet ikke. Det er neppe noen lys fremtid vi har skapt for våre barn! Et samfunn MÅ ha tillit og samfunnslim (historie og verdier som binder sammen), ellers er det ikke noe samfunn!
Slettet bruker
22.10.2018 kl 11:14 1200

"Moren til en ung fransk mann som uprovosert ble stukket ihjel av innvandrere sist juli skrev nylig et åpent brev til Macron hvor hun beskyldte presidenten for sviket mht det å beskytte sitt folk. Hun nærmest latterlig-gjorde Frankrikes stolte slagord:
Frihet: Den forsvant da staten viste seg ute av stand til å garantere hver borgers sikkerhet.
Likestilling: Den forsvant da staten aksepterte at en morderisk minoritet kunne utøve terror.
Brorskapet: Den forsvant da staten tillot vold å styre sosiale og nære relasjoner.

Disse samfunnsmessige oppløsningstendensene er altså ikke noe fantasi-offer skapt av høyresiden, slik venstresiden frekt lenge har påstått. Selv anerkjente franske journalister på venstresiden skriver nå om omfanget av islamiseringen og volden. Det fargerike multikulturelle prosjektet til Gro Harlem Brundtland som Jonas Gahr Støre deretter gjorde til sitt eget, er i uhyggelig grad dessverre forfeilet. Integrering er knapt mulig, det vitner både Frankrike og ikke minst vår nære nabo Sverige oss nå om."
Slettet bruker
22.10.2018 kl 11:07 1207

Den franske innenriksminister, Gerard Collumb, erkjenner etter 18 måneder under president Emmanuel Macron at Frankrike ikke lenger mestrer innvandringen, at den kan ende med borgerkrig sågar.

https://resett.no/2018/10/22/innvandring-far-fransk-minister-til-a-ga-av/
ladaen7,30
22.10.2018 kl 10:54 1211

Mythos
I går kl 15:24
63




Joda, østeuropeere er flotte greier, de dominerer i norske fengsler når det kommer til utlendinger.

Om det er lite kriminalitet i østeuropeiske land så er kanskje grunnen at de reiser ut og bedriver kriminalitet og reiser hjem og koser seg med utbyttet.
Så at dette er guds beste barn er i kanskje en smule overdrivelse.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/013JJ/34-prosent-av-alle-innsatte-er-utlendinger
polemiker
21.10.2018 kl 17:12 1247

6 av 10 poliser i Sverige oppgir at de aktivt prøver å få seg en annen jobb. Sosialistene har nettopp gjennomført en stor omorganisering av politiet, noe som har medført en dramatisk forverring av situasjonen.

- Enligt en ny undersökning som Novus genomfört för Polisförbundet är det nu bara 4 % som tycker att man kommit närmare medborgarna. Bara 1 % av poliserna tycker att Polisen blivit mer enhetlig och effektiv. Missnöjet med den nya organisationen leder till många avhopp.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6471264

De fleste søker seg over til flyktningindustrien og spesielt Migrasjonsverket. Sistnevnte later ikke til å ha noen budsjett de må forholde seg til, men kan bruke tilnærmet ubegrensede midler. Der får de høyere lønn og bedre arbeidsforhold.

På høstens opptak til politihøyskolene klarte de nesten å fylle opp de 800 studieplassene, men bare etter 3 uker hadde studentantallet falt til 663 i følge politiet. Til neste år har planlagt å øke antall studieplasser til 1020, men hvordan de skal klare å få fylt opp de, er det forløpig ikke noen plan for. For å få lokket flere har de imidlertid åpnet opp for fjernundervisning :-)

De har også i år redusert kravene for å komme inn. Fra tidligere halverte de styrkekravet for kvinner, men nå er det innvandrere de skal lokke til seg. Derfor har de redusert kravet til svensk språk. Skulle tro det var en spøk, men i Sverige har politikerne forlengst bestemt at innvandrere kan velge svensk som 2. språk. Alle skoler fra grunnskolen og opp på gymnasnivå plikter å stille med morsmålsundervisning for innvandrerne.

De har sikkert en morbid oppfatning om at det vil øke integrasjonen og skikkethet i svensk arbeidsliv. Mange har derfor valgt arabisk eller et afrikansk språk som sitt 1. språk. Følgelig har politiet også fulgt opp og det holder derfor med at de har hatt svensk som sidemål.

polemiker
21.10.2018 kl 16:12 1267

I Sverige blir 49% av alle anmeldelser henlagt uten noen form for undersøkelse. Første halvår i 2018 ble kun 14% oppklart, men politiet "budsjetterer" med at den falle til 13% i løpet av året.

I de tre første kvartalene i 2018 ble det begått 346 drap og mord eller misshandel med dødlig utgang i Sverige. Til sammenligning ble det i hele 2017 begått 28 drap og 18 som døde pga. misshandel i Norge. I Sverige oppklares bare 2 av 3 mord, i Norge tilnærmet 100%.

I Sverige renner det inn 1.5 millioner anmeldelser i året, i Norge 320.000. Det bor nesten dobbelt så mange i Sverige som her i landet. ~10 mill mot 5.3 mill. her i landet.

Med den sanseløse importen og spesielt av folk som er storforbrukere av polititjenester, skulle man tro at politikerne sørget for at det ble utdannet flere poliser der borte, men det gjør de ikke. Tvert i mot blir det ferre og ferre politifolk og etterforskere for hver dag som går. Forholdene vil altså ikke bli noe bedre etterhvert, men de vil brått bli veldig mye verre. Etterhvert som stadig flere slutter på grunn av overbelastning og dårlige arbeidsforhold, blir forholdene ytterligere forverret for de som er igjen.

Selv om det skulle komme noen fornuftige personer til makten i landet, vil det ta et par tiår å løse problemet. De eneste som er i nærheten av å skjønne alvoret er Sverigedemokratene, men majoriteten av svenskene vil ikke ha dem. Når de eventuelt får slippe til, vil det være for sent. Nå er det ikke bare i politiet det trengs titalls med milliardinvesteringer, men hele statsapparatet er på knærne.

Er det rart at fornuftige svensker flykter?

Redigert 21.10.2018 kl 16:14 Du må logge inn for å svare
Mythos
21.10.2018 kl 15:24 1275

Regner med at flere fra vestlige land emigrerer til Ungarn, Polen og andre land som ikke har åpnet for fri import av muslimer. Har vert både i Polen og Ungarn i år. Det er fredelige land med vennlige mennesker, lav kriminalitet og fritt for muslimer. Jeg er for gammel til at jeg vil emigrere, men anbefaler det til yngre som vil vokse opp i et land som ikke blir overtatt av muslimer.
polemiker
21.10.2018 kl 14:56 1287

Emigrasjon av etniske svensker fra Sverige har vokst ekspolosjonsartet det siste året. De har nå en netto emigrasjon og burde normalt sett ha vært noe som hadde skapt massive overskrifter og stor grunn til bekymring. Slik er det ikke, og hverken media eller myndighetene ser ut til å bry seg om dette. Det var 144.000 som innvandret til landet i fjor, hvorav 80% av dem er fra dysfunksjonelle land og hvorav de aller fleste ikke har noen utdannelse.

Det bor 1.9 millioner i Sverige som er født i et annet land nå. Smak litt på det tallet! Folk fra omtrent alle verdens konfliktområder er nå samlet i vårt naboland. De har også et rikholdig utvalg av representanter fra mafia familer og kriminelle organisasjoner fra hele Europa.

Sverige er også det landet i Europa som har lagt forholdene best tilrette for islamske terrororganisasjoner med nesten ubegrenset frihet til å operere uten at myndigheter og politi blander seg inn. I mange tilfeller får de sågar statstøtte og har inngått egne avtaler med politi og påtalemyndigheter. Sverige er blitt en utklekkingsanstalt for muslimske terrorister og flere "svensker" da også "beriket" andre land i Europa.

Som havfruen nevnte ovenfor, fikke vi et lite eksempel på hva disse nysvenskene kan utrette i vårt land også. Det var naturligvis ikke første gang og kommer garantert ikke til å bli den siste. Mange flere nordmenn kommer til å bli drept og voldtatt takket være de svenske politikernes sanseløse masseinnvandring med folk fra muslimske kulturer.

Innen utgangen av året vil svenskene også år ha tatt i mot en befolkning som tilsvarer 3 norske storbyer. Halvparten kjenner de hverken navn, alder eller forhistorie til. Er det virkelig fortsatt noen igjen i Sverige som tror at dette kommer til å gå bra?
Slettet bruker
21.10.2018 kl 10:19 1335

Her har en kjekk svensk ungdom flyktet til Norge, Riot:

"Aftonbladet: 20 år gammel navngitt svenske etterlyst for drapet på Majorstuen. En 20 år gammel svensk statsborger er etterlyst internasjonalt av norsk politi for drapet på Majorstuen i Oslo mandag, skriver Aftonbladet." - NTB.
artig
21.10.2018 kl 02:19 1372

The idea of a so-called ‘Russian Homestead Act’ was first proposed in early 2015 by the presidential envoy to the Far East Federal District, Yury Trutnev, who suggested offering large plots of land for free to anyone willing to resettle to the Russian Far East to start a farm or business. The program is one of the initiatives aimed at boosting the economy in the region.

Anyone is entitled to apply for up to a hectare of land in the Kamchatka, Primorye, Khabarovsk, Amur, Magadan and Sakhalin regions, the republic of Sakha, or the Jewish and Chukotka autonomous districts.

READ MORE: Homestead Act for Russian Far East – Putin supports free land handout

The land can be used for any lawful purpose but can only be rented, sold, or given away after an initial five-year period.

Foreigners are also allowed to use the land, and the registration of full property rights is only possible after the naturalization of potential owners.
Riot
20.10.2018 kl 23:32 1390


Nja inte riktigt. svensk ungdom söker jobb i Norge och får jobb, norrmän i Sverige ha sitt urprung från något helt annat.
Slettet bruker
20.10.2018 kl 23:07 1406

Halve Oslo er svensk, Riot - og de er ekte flyktninger og ikke bare på ferie her slik nordmenn i Sverige er!
Riot
20.10.2018 kl 22:13 1430


Med din definition är de flesta norrmän i sverige ”riktiga flyktingar”.
I min värld flyr man om man är hotad eller förtryckt där man bor...riktiga flyktingar är ett nytt begrepp.

artig
20.10.2018 kl 21:14 1451

Et aspekt ved dette er at, land som får "hvit" innvandring vil tjene stort på dette.
Altså, de som bor der fra før. Og de som innvandrer.
Slettet bruker
20.10.2018 kl 21:07 1456

Når er avgangen for neste korstog?
artig
20.10.2018 kl 21:05 1457

Leste et sted, at Putin åpner opp for at mennesker fra hvilket som helst land ønskes velkommen til Russland.
Store, frodige områder i øst ønskes befolket.
En må søke, og hvis søknaden innvilges. Så blir en tildelt gratis land.
Noen andre her som har lest eller hørt noe om det?
artig
20.10.2018 kl 20:37 1473

Hva er det som driver disse som ødelegger europa?
Er de tilbakestående, psykopater, eller er det penger med i bildet?
Slettet bruker
20.10.2018 kl 20:30 1478

"Nordmenn med stram økonomi venter med å få barn. Afrikanere på trygd får gjerne flere barn. Da blir det galt at velstanden misbrukes til å finansiere familier uten bærekraftig familieinntekt."

https://www.document.no/2018/10/20/mentaliteten-vi-ma-bryte-med-for-a-lykkes/
Slettet bruker
20.10.2018 kl 20:25 1488

Frankrike går opp i limingen – ord som «borgerkrig» høres stadig oftere. «Situasjonen er svært vanskelig, og uttrykket «Reconquering Republic» («Ta tilbake Republikken») er passende fordi det er narkotikahandlere og radikale islamister som har erstattet republikken i de indre bydelene av Marseille, Toulouse og Paris.» Ordene kommer ikke fra en dystopisk, populistisk skribent, men fra Frankrikes nylig avgåtte innenriksminister, Gérard Collomb. Han er ingen hvem-som-helst. I løpet av hans 18 måneder i stillingen ble Collomb ansett for å gjøre en god innsats, men til slutt ble 71-åringen utslitt av den enorme oppgaven: Jobben som innenriksminister er en av de mest utfordrende stillingene i den franske regjeringen."

https://www.document.no/2018/10/17/frankrike-gar-opp-i-limingen-ord-som-borgerkrig-hores-stadig-oftere/
Slettet bruker
20.10.2018 kl 20:20 1494

"Onsdag kveld kommenterte operasjonsleder Gjermund Stokkli ved politiet i Oslo til NTB at de har sett en økning i unge som raner unge.
– Vi har hatt en god del slike personran i det siste. Det er grove ran, unge som raner unge, de tar personlige eiendeler og dyre merkeklær. Det brukes både kniv og fysisk makt, ofte to til fire gjerningspersoner mot ett offer, sa Stokkli. Onsdag hadde de hatt minst fire slike ran på tre dager i Oslo."
Slettet bruker
20.10.2018 kl 20:19 1496

Godt integrerte fremmede som lever opp til norsk kultur og Fanitullen, dette:

"Politiet har pågrepet fire mindreårige mistenkt for knivran mot to personer på samme alder på Strømmen i Akershus fredag kveld."

https://www.document.no/2018/10/20/mindrearig-par-ranet-med-kniv-fire-unge-pagrepet/
Slettet bruker
20.10.2018 kl 20:15 1502

Svæært få (ingen!) hvite foraktelige menn som dagens feminister hater så i billedgalleriet her! Jentene? De var engelske!

"20 menn i Huddersfield er blitt dømt for voldtekt av 15 unge jenter i den hittil verste av de såkalte grooming-sakene som har kommet for en dag i Storbritannia, der gjenger av hovedsakelig pakistanske menn forgriper seg på sårbare jenter.
Misbruket i form av neddoping og uvanlig nedverdigende voldtekter, også gruppevis, som oftest på isolerte steder, har pågått i årevis, og det yngste offeret i saken er elleve år, skriver Daily Mail."

https://www.document.no/2018/10/20/20-menn-domt-for-voldtekt-av-15-unge-jenter-i-huddersfield/