Samtale med styreleder

Merchant
NANOV 06.07.2021 kl 12:25 38883

Som jeg opplyste om tok jeg kontakt med styreleder på fredag da jeg som en del andre aksjonærer anså måten CEO Brauns avgang ble kommunisert til markedet ikke som tilstrekkelig i henhold til aksjeloven § 6-2 (2) ivm § 6-12 følgende.

Jeg fikk melingen fra styreleder at vi gjerne kunne ta en samtale i går. Vi hadde samtalen i dag som varte i rund 20 min.

Styreleder bekreftet at han allerede hadde snakket med mange andre aksjonærer som hadde samme syn på saken som jeg. Han hadde stor forståelse og redegjorde for prosessen som ledet til at børsmeldingen ble gitt som vi alle måtte erfare. Han orienterte om at styret nå vil vurdere å komme eventuell med en tilleggsmelding. Han hørte nøye på mine juridiske vurderinger vedrørende dette spørsmål.

Men det vesentlige for meg var som jeg også hadde forventet at styret og styreleder ikke endrer på guidingen!

På mitt spørsmål vedrørende Dr. Lars Nieba bekreftet styreleder at han må i den fasen av paradigme selskapet er per i dag har full fokus på hans egentlige oppgaver. Også redegjorde han hvorfor Marlene ble valgt som interim. En forklaring som jeg syntes var gjennomtenkt.

For meg var samtalen en veldig god bekreftelse på at vi har en styreleder som tar selskapets utvikling og alle aksjonærers interessert svært seriøst. Kursfallet vi har sett de siste dager er helt absurd og for meg en kjøpsanledning.

Det gjenstår å se om vi får en børsmelding fra selskapet. Men hvis ikke er det for meg helt klart bekreftet at ingenting har forandret seg vedrørende guiding.

Avslutningsvis påpekte styreleder at enhver aksjonær kan ta kontakt med styreleder da han anser det som en av hans oppgaver å svare på spørsmål fra aksjonærene som gjelder selskapets ledelse innenfor lovens rammer!
Redigert 06.07.2021 kl 12:37 Du må logge inn for å svare
Merlin
07.07.2021 kl 14:42 4063

Ingen årsak Kajtek. Det bør jo være noen som kommer med litt motvekt til alt det negative! Jeg er en glad optimist på NanoVs vegne og tviler ikke på at de kommer i mål.

Les deg gjerne opp på Novartis hjemmesider. Også Bayers kjøp av Algeta, som benytter kjemisk målstyring, og ikke antigenet CD37 som mål viser at Larsen og Bruland har stor forståelse og kunnskap. Søk gjerne på "Hva Larsen og Bruland skjønte om CD37 og Lu177 før konkurrentene". Jeg mener at NanoV sitter på et mye og mer omfattende produkt enn Algeta som jo ble solgt til Bayer for en høyere sum en Endocyte ble solgt for til Novartis. Novartis gjorde et kupp med Endocyte!

Jeg har vært med på dette i mange år, også Algeta fra starten og har forsøkt å bygge opp kunnskap om metodikk og nyheter innen RIT. Jeg har ståltro på NanoV og mener aksjen er på et ekstremt billigsalg for tiden. Bruk gjerne markedstøy som nå til å kjøpe. Bruk den forbigående usikkerheten positivt.
Merlin
07.07.2021 kl 15:05 3992

En interessant spekulasjon er om Braun jobbet for raskt å selge NanoV til “Big Pharma”, men at det skar seg i forhold til NanoVs og hovedaksjonærenes strategi. Det kan ha resultert i en konflikt som har medført at Braun så for seg et vesentlig lengre engasjement enn han hadde forventet seg. Om dette er tilfelle tror jeg vi skal være glade for at det ikke skjedde. Et billigsalg av NanoV nå er ikke i aksjonærenes interesse. Med betinget markedsadgang mot slutten av neste år derimot, da snakker vi.
Kajtek
07.07.2021 kl 15:14 3964

Selv om jeg prøver å lese meg opp så blir det mange ganger for teknisk for meg. Derfor er det så fint når du forklarer det slik at man skjønner hva man snakker om. Men takk for tipset. Det er ganske nytt med enkleaksjer for meg så det er mye jeg har å lære. På tross av alt at jeg ikke er så kjent med biotek så også jeg har tro på Nanov.
Derfor mener jeg at man må bare roe ned nå og bruke tålmodighet . Jeg tror at Nanov kommer tilbake og mye sterkere.
Merlin
07.07.2021 kl 15:51 3873

Ja etter min mening har NanoV nettopp et forsprang på konkurrentene. Et forsprang det skal være vanskelig å ta igjen, siden NanoV sitter med de avgjørende patentene. Derfor er NanoVs fremtid sikrere enn mange ser ut til å forstå.
peaf
07.07.2021 kl 16:18 3808

Det blir en merkelig spekulasjon, Braun kan ikke selge noe som helst uten styrets godkjenning og det vet han. Og hadde han sett noen snarlige milliard inntekter så hadde han gjort alt styret hadde bedd om.
Merlin
07.07.2021 kl 16:33 3771

peaf

Braun har sluttet. Det er vel det merkelige her.
Merlin
07.07.2021 kl 16:37 3741

Tar inn dette her også:

Kjøpsstrategi i 3-deler for investorer i NanoV fremover. Jfr. innlegg av Snøffelen:


1-del:

I disse dager, på billigst mulig kurs, siden siste kvartaler har vist at man kan være ganske trygg på at pasientene man trenger blir rekruttert. Helt uavhengig om siste pasient kommer inn i september 2021 eller mars 2022.

2- del:

Når selskapet melder at de har levert NDAen, for da mener de selv at de er klare. NDA dvs; The New Drug Application (NDA) is the vehicle through which drug sponsors formally propose that the FDA approve a new pharmaceutical for sale and marketing in the United States. The purpose of a NDA is to provide enough information to permit the FDA to reach the following key decisions.
Det er en svært viktig trigger for min vurdering er at siden Lars Nieba ble ansatt så har de hatt stålfokus på CMC.

3- del:

Når Selskapet faktisk har fått tommel opp på alle PAIene som skal gjennomføres. PAI: Pre-Approval Inspection. Program and How to prepare for a successful outcome
Og selskapet er klart for å inngå kommersielle avtaler."
Mao, mitt hovedscenario er at de “ikke får til” /“mulig å gjøre”/“lønner seg” å gjøre kommersielle avtaler før etter punkt 3.

Så satt på spissen så trengte man kanskje ikke ansette en CEO før til neste år.

Alle vet hva de skal gjøre, helt uavhengig av “gallionsfiguren”, det er CMC (Chemistry, Manufacturing, and Control), og der har selskapet en “company man” i Lars Nieba, og det er rekruttering og der tror jeg ikke Braun kunne gjort så mye fra eller til.
peaf
07.07.2021 kl 17:00 3668

Det er vel ingen kø før att kjøpe aksjer eller selskapet så vidt eg kan se. Og att betalutin blir godkjent bare før att de har fast track er nok ett missførstånd, de må ha meget gode resultater om de skall få middlertidlig godkjenning. Anners er det bare på en fase 3 studie som bekrefter att resultaten er gode nok. Og det blir dyrt.
focuss
07.07.2021 kl 17:01 3665

Min hovedbetenkning for tiden er spørsmålet om hvordan fase 3 skal finansieres. Liker ikke at Egberts ikke kan si noe mer om dette. Det betyr ikke at jeg mener han skal si at de vil prøve å få en partner, men en mann i hans stilling burde klare å svare slik at man i det minste kan tro han skjønner og er ops på problemstillingen. Som dreier seg om å unngå en kjempeemisjon. Og at han skjønner aksjonærenes bekymring. Som Spetalen sier, kanskje landets beste investor. En investors hverdag består i å være bekymret. Er man ikke bekymret så er det alltid noen man ikke har forstått. Noen erfarende investorer er kjent med at ofte er det de siste pengene som vinner som betyr den siste emisjonen. Er det den Egberts venter på med å spandere egne penger? Mangelen på transparens i selskapet er plagsom.
Redigert 07.07.2021 kl 17:03 Du må logge inn for å svare
Kappa3278
07.07.2021 kl 17:16 3610

Ønsketenking, og mest sannsynlig fullstendig uten rot i virkeligheten.
I et selskap hvor kursen har falt 20-25% på en uke er det noe helt fundamentalt galt.
Her kommer det negative nyheter om ikke lenge.
Tidligere var det BP som fikk skylden for nedgangen i kursen, motive den gangen var vistnok ønske om å til rane seg denne juvelen av et selskape for en slik og ingenting.
Da ingen BP dukket opp var det shorterne sin feil, det er bare å glede seg til fortsettelsen i denne tragedien med ticker nanoV.
Fjellgutten
07.07.2021 kl 17:44 3536

Kan ikke dy meg Focus, men ganske påfallende å se hvordan ditt fokus har endret seg i løpet av kort tid. Fra den kanskje største optimisten av alle, bare blue sky all the way, til en angstbitersk investor.
Pentagon
07.07.2021 kl 17:45 3535

Til alle dere som i utgangspunktet lirer av dere den ene hypotesen etter den andre.
Jeg skal dra opp igjen denne tråden her når vi kommer over sommeren. Da tror og håper jeg virkelig mange av dere begynner å forstå hva NanoV faktisk innehar av verdier.
De som repetetivt bare kommer med negativitet kjenner ikke produktet NanoV innehar. De er lov å ha en mening om informasjons flyten over børs, behovet for penger m.m. Men mye av det andre det skrives om kan dere dessverre alt alt for lite om.
( tenker da på fakta om forskningen og disse faktiske resultatene selskapet pr tid har levert)
Igjen så lover jeg at jeg skal ta opp igjen denne tråden rett over ferien.
Jeg kan vel bare foreslå for dere å ta en tlf til styreleder hvis behovet for å spørre om noe er der. Det er legitimt som aksjonær i selskapet, hvis du da VIRKELIG er aksjonær i NanoV.

Pentagon langsiktig aksjonær i NanoV
Redigert 07.07.2021 kl 17:47 Du må logge inn for å svare
Merlin
07.07.2021 kl 18:20 3439

focuss? Nå forventer jeg at du drar dette. Jeg hadde egentlig gitt opp HO, men etter oppfordring fra deg har jeg søkt å delta med motivasjon og kunnskap.

NanoV er en virkelig stjerne på den medisinske himmelen Larsen og Bruland, og miljøet på Radiumhospitalet med sin historisk lange og kompetente erfaring har fått frem!

Resultatene er enestående. Utrolig mange mennesker vil få forbedret livskvalitet og forlengede liv, med en enkel og skånsom behandling.

Norge har her en virkelig representant for hva vi skal drive med fremover her i landet og den kompetansen som finnes innen medisinsk forskning er enestående.

Jeg ønsker å bidra til at dette lykkes og synes kortsiktige utfall i denne sammenheng, som opplagt er opportunistiske og uttalt mot bedre vitende er uetiske. Så skjerp deg før det er for sent. NanoV er en vinner du nå får kjøpt alt for billig!
focuss
07.07.2021 kl 18:26 3428

Presentasjonen Peter Braun holdt i forbindelse med Q1-21 er den beste presentasjonen jeg har sett fra fra nanov noensinne og den hadde han snekret sammen som relativt nyansatt. Den var informativ, positiv og to the point. Ellers så fremkom det at han hadde bidratt/ansvarlig med lansering av en rekke viktige medisiner deriblant MabThera som er Rituximab. Det var også han som gjorde meg oppmerksom på at fase 3 må igangsettes som en forutsetning for BLA filing. Dette trenger vi åpenbart å vite mer om. Når jeg holder dette opp mot Egberts/Malenes manglende transparens til tross for at de på hjemmesiden skryter at det er blant selskapets viktigste "verdier" så sliter jeg litt med tilliten til ledelsen. Og nettopp det er det vel vi ser nå at markedet også gjør. De eneste som kan rette opp i dette er dem selv.


Slettet bruker
07.07.2021 kl 18:32 3406

Innholdet i denne tråden er noe av det mest absurde jeg har sett sålenge jeg har vært i aksjemarkedet og jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Hva er det som surrer i toppen på denne styrelederen og hva flere av aksjonærene her syns er greit? Jeg var så heldig at jeg solgte meg ut med det meste jeg hadde av aksjer etter en lengre diskusjon med focuss. Ikke fordi jeg nødvendigvis er uenig men at jeg fant det rart at markedet aldri var enig. Jeg hadde rett og slett flaks.

Jeg har null respekt for denne styrelederen.
Merlin
07.07.2021 kl 18:38 3408

"Det var også han som gjorde meg oppmerksom på at fase 3 må igangsettes som en forutsetning for BLA filing."

Og det betyr ikke, som du tvert imot har skrevet, ny kapitalinnkalling. Såpekoker!

Som kjent er BLA-filingen noe som foregår parallelt med Paradigmeinklusjonen. Den vil raskt kunne mottas når man har lagt opp fase 3, men før kapitalbehovet kommer. NanoV vil også kunne søke om betinget markedsgodkjennelse før det inntreffer og få nødvendig finansiering for fase 3 via salg.. Dette vet du godt din fuskenfant. Men du har kanskje ikke fått med deg hvordan Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnsen nå selger pga slik betinget godkjenning? Og du tror ikke at det bidrar til finansieringen av disse selskapene? AMATØR!!
Redigert 07.07.2021 kl 18:46 Du må logge inn for å svare
focuss
07.07.2021 kl 18:42 3396

Merlin
Jeg tviler ikke på Betalutins verdi som viktig ny medisin, men vi har vel begge sett hvordan dårlig ledelse kan føre selskapet på ville veger de siste årene. Det er viktig å fokusere på potensialet til Betalutin, men uten å fokusere også på fallgruvene kan det gi dårlig resultat for investorer. Det aller viktigste slik jeg ser det er at selskapet nå har en proaktiv holdning til partnerskap som kan være på plass innen filing av BLA og initiering av fase 3. Og selskapets manglende transparens rundt dette påfører investorer risiko som senker kursen. Det er ikke i vår interesse.
focuss
07.07.2021 kl 18:48 3368

Og det hjelper lite å begynne arbeid med partner når vi er ute i Q1-22. Da får vi en kurs som er drevet av emisjonsfrykt alt for lenge. Det arbeidet bør allerede ha begynt.
Bullinvestor
07.07.2021 kl 20:14 3187

Det er bra du engasjerer deg Focuss, jeg tror du har kommet mye lengre hvis du sendte en Mail til styreleder hvor du går litt i dybden ang usikkerheten og fremdrift. Som oppvakt aksjonær vil du bli tatt seriøst. Personlig er jeg av den oppfatning at man bør gjøre noe med det som kan gi løsninger ??
elvis68
07.07.2021 kl 20:32 3123

Tror Focuss syntes det er bedre og gnåle 24/7 på HO om det samme temaet. De fleste har nok skjønt poenget ditt.
dr. Stockman
07.07.2021 kl 20:55 3061

Man kan selvsagt sette noe spørsmålstegn i margen her og der. Hadde det ikke forholdt seg slik så ville naturlig nok kursen befunnet seg på et helt annet sted. Men uansett de nevnte spørsmålstegn så gir dagens kurs lite mening, og DNBs konservative kursmål for aksjen burde i det minste utgjort et gulv for aksjen. I tillegg til den usikkerheten som NANOV må leve med inntil videre er det nå skapt mye kunstig og irrasjonell usikkerhet knyttet til spekulasjoner uten rot i virkeligheten.
focuss
07.07.2021 kl 21:24 2994

Selskapene du nevner har såkalt EUA (Emergency Use Authorization). Vi vil ha en normal FDA behandling som sier 6 måneder ved Priority Review og uten det 10 måneder behandlingstid. I denne perioden ser det ut som at fase 3 skal vare igangsatt og kjøres. Det er dette det er behov for oppklaring rundt ikke minst må vi vite hvor mye vi må ha finansiering til. Så er det som jeg sier sent å begynne med dette i februar.
focuss
07.07.2021 kl 22:00 2916

Og Malene sier de har finansiering frem til H2-22. Er dette riktig dersom fase 3 må igangsettes når vi sender BLA forhåpentligvis i Q1-22?
Stranger
07.07.2021 kl 23:40 2744

Hvis/når en har valgt at sælge, hvorfor skal man komme med så meget møg her i stedet for skrive/ringe til Malene eller hvem skulle det være. Der er nogle der ikke er i psykiske balance. Man må vinde og tabe som en mand.
Carrera
07.07.2021 kl 23:42 2741

Spot On
Fjellgutten
07.07.2021 kl 23:44 2730

100 % enig Stranger. Slik du nå må gjøre etter at Danmark tapte for England.
Slettet bruker
08.07.2021 kl 00:25 2632

At så mange av dere orker å forklare en vei ut av dette er en gåte? Ledelsen i Nanov er duster. De forstår ikke kopling med børs og hva som sørger for videre eksistens. Siste melding fra selskapet forteller om en ledelse og et miljø som er helt frakoblet fra realiteter.





Redigert 08.07.2021 kl 00:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.07.2021 kl 00:25 2616

Som sagt. Styreleder med resten av organisasjonen! Fullstendig katastrofe og der finnes ingen unnskyldning. Måtte bare gni det inn igjen. Dette fordi jeg håper å kunne kjøpe meg inn igjen på langt lavere kurser.



Slettet bruker
08.07.2021 kl 01:11 2555

Merchant

Jeg stoler ikke på deg fordi greia er rett og slett for utrolig. Aldri om du har hatt denne samtalen med styreleder. Jeg tror at du lyver.
bj111
08.07.2021 kl 01:25 2563

Angrer jeg på at jeg kjøpte NANOV? Ja men ikke på grunn av noe som har skjedd selskapet, de har full kontroll på hva de gjør. Noe dritt å sitte i samme båt med så mange som har rømt fra psyk. Tråden er jo helt kokko, dvs jeg gadd ikke lese hele for så mye gnål er ikke verd å bruke tiden på.
Slettet bruker
08.07.2021 kl 07:30 2408

Focuss har helt tydelig solgt seg ut, det er så lett å se når innleggene hans snur til å prøve å belyse negative ting ved selskapet.
focuss
08.07.2021 kl 07:38 2416

Det virker som det er noen her som er i ferd med å få panikk. Det er det ingen grunn til. Det som er viktig er at ledelsen har en plan som henger på greip. Og det er det minste ledelsen må informere markedet om.
Forum forum
08.07.2021 kl 07:44 2443

Det største problemet her er at folk flest vil ha bekreftelse på det de selv tror.

Merlin snakket om hurtig markedstilgang i 2016, 2017, 2018 også. Men det kom selvfølgelig ikke som vi vet. I dag er det å dra paralleller med en pandemi og hurtigløsninger for vaksine. Det er jo så skivebom at man blir redd. Partneravtale har Merlin snakket om i samme periode som rett rundt hjørne. Også her er det natta.

I mens har aksjen falt dramatisk. Det er bare å trekke pusten og innse at dette kan ta tid.
Stranger
08.07.2021 kl 08:01 2400

Man skal ikke investere i en aktie efter hvad de forskellige skribenter skriver, de skriver efter om de er ind i aktien eller ude. Der er folk herinde som siger aktien skal til kr.300 den ene dag og nogle dage senere det hele er noget møg. Focuss er et godt eksempel.
dr. Stockman
08.07.2021 kl 08:31 2308

Aksjen bør kjøpes fordi mye skal gå galt om den ikke til slutt vil gi en svært grei avkastning for de tålmodige. Så kan det argumenteres i det vide og breie for hvor potent denne avkastningen vil bli. Det avhenger av en lang rekke omstendigheter hvorav noen er innenfor og andre er utenfor selskapets kontroll. Jeg har forhåpninger om enestående avkastning, men en grei avkastning (f.eks. kurs 60-70 kr) er heller ingen katastrofe.
focuss
08.07.2021 kl 08:52 2262

Potensialet i Nanov er uforandret, men det krever at ledelsen setter fokus på problemstillingen Braun viste på Q1 og viser hvordan de skal håndtere den. Nanov har en tendens til å lage planer som kun gjelder frem til neste emisjon. Det holder ikke lenger, nå trengs mer prosjektplanlegging og ikke forskningsplanlegging som tidligere.
rockpus
08.07.2021 kl 08:56 2237

" Det aller viktigste slik jeg ser det er at selskapet nå har en proaktiv holdning til partnerskap som kan være på plass innen filing av BLA og initiering av fase 3. Og selskapets manglende transparens rundt dette påfører investorer risiko som senker kursen. Det er ikke i vår interesse."

Slike prosesser er det normalt liten transparens rundt mens de pågår. Vi kan ikke forvente at de åpent flagger sine kort dersom de sitter i avgjørende samtaler.
Fjellgutten
08.07.2021 kl 08:59 2215

Mulig han lyver. Jeg vet ikke. Uansett, han gledet mange her inne og ble hyllest som en helt. De fikk høre det de ønsket fra en mellommann. Og fikk sikkert en del til fortsatt sitte stille i båten. Uten at det siste nødvendigvis er feil.
focuss
08.07.2021 kl 09:27 2147

Enig i det, men de får finne en middelvei som holder til at markedet skjønner at de i det minste er oppmerksom på det viktige i dette. Må si jeg hadde følt meg langt mer komfortabel med Braun enn med Malene. Egberts har jo mange jern i ilden så hvor mye attention han har er jeg usikker på og Malene har vel ikke relevant kompetanse. Noen synes å mene at alt dreier seg om rekruttering nå og da spiller det ingen rolle hvem som er CEO. Slik jeg ser det så er dette med rekruttering en bagatell i det store bildet. Det viktige er å ha en prosjektplan som skal føre til at aksjonærene etter så mange år får den avkastningen de fortjener.