HOLD!


I forbindelse med engasjementet som startet i tråden Opp og Ned legges herved ut en egen post med fokus på at nå må flertallet snart begynne å skjønne at her gjelder det å holde på aksjene!

Jeg har lenge stilltiende sittet fra utsiden og lest all korrespondanse fra dere som har vært her lenge, det er det nok veldig mange som gjør. Det er mye kunnskap og dedikerte folk her, mange som setter pris på at det deles. Ingen nevnt, ingen glemt. Jeg skal ikke nevne noen spesifikke negative nick, men det er også endel støy her så nye må lære seg å skille ut hva som er svadaprat og hva som er fornuftig å høre på. Det er nok flere her inne som ønsker å ødelegge for oppgang/ skape forvirring og skremsel. Mitt håp er at alle småaksjonærer (+ de større her inne) går sammen nå og sier HOLD. Om alle de på Fb, de her inne og alle på Shareville kunne bestemme seg for å tviholde på aksjene sine. Vise dedikasjon i en samlet enhet, med samme mål for øye. De store skal ikke vinne dette racet! HOLD og AKKUMULER (alle monner drar). Kunne vært interessant å se om vi kunne rensket bort all denne volatiliteten og stabilisert kursen oppover hvor den hører hjemme. Å selge nå er ran på høylys dag. Oppe i dette spillet som foregår, så er det oss selv (de mange små) som er vår egen værste fiende, men hvis vi står sammen og holder er vi overlegent størst! Gi ball i om de store gutta skulle tørre å dure denne ned til kr 10,- ved kun å kjøpe og selge til hverandre, tror ikke de vil gjøre det men der stopper det uansett. Og det vil snu dette, fabrikkene vil ikke bli nedlagt og Recsi vil bestå. Om alle holder så vil dagens kurs uansett hva som måtte skje være minimum laveste utgang. (med forbehold om at verden består i sin nåværende form til påske selvsagt) Hold på aksjene! Akkumuler når du kan! Tvihold og gjør dette sammen, nok er nok med denne herjingen av menig mann!

Det skal være lov å komme med saklige argumenter som taler imot men nye skal vite at her under Recsi tråder finner du gjentagende propaganda uten fornuftig innhold. Klipp og lim meg her og der etter eget forgodtbefinnende. Hersketeknikker og sinte folk bør man være ekstra obs på! Legg merke til ekstra aggressiv trafikk når kursen er nede. Det har muligens til en viss grad funket til tider, siden noen tar seg bryet med å bruke tiden sin på dette vaset. Skal ikke se bort ifra at dette er en del av strategien til noen av husene heller, forumet er ikke ukjent. Mye usaklig skremsel har kommet når frykten er størst. Det er som noen lukter dette, samtidig ties aksjen ned av mediehusene. Gitt alt det positive som har kommet på løpende bånd spesielt nå i Juni, ingen skal komme her og fortelle oss at dette har skapt usikkerhet og mindre tro slik at aksjen under normale omstendigheter skal stupe rett ned på denne måten. Aksjen er uten tvil blitt herjet med over lengre tid slik at folk blir usikre på nok en tur ned selvsagt..gang på gang..nå igjen! Folk setter stop loss og dette brukes for å dra ned kursen. Men nå håper jeg de fleste er såpass lei at vi sier nok er nok! Dette kan vi sammen få gjort noe med. Alle mann må overbevise seg selv om HOLD! Akkumuler når du kan, når den presses nede! Det er ingenting annet enn for mye grådighet som vil presse denne ned nå! Vi skriver Tirsdag 06.Juli og ingenting har endret seg på det fundamentale eller framtidsutsiktene til Recsi i den enorme grønne satsningen. Sammenlignet med andre aktører i skiftet hvor mye er priset veldig luftig og langt der framme, så eksisterer faktisk Rec Silicon. De er i drift med eksplosiv etterspørsel fra Butte som går med overskudd og de har flere fabrikker klare på standby for å servere både til batteri og sol, de store investeringene for å sette i gang for fulle mugger er allerede tatt. Ved endelig oppstart blir dette verdsatt umiddelbart, og oppstarten vil komme! Den tålmodige jeger Røkke har ikke gått inn her for å rote det til.

Tror som Uchihabrah har sagt hele veien her at for å få opp seriøsiteten i denne aksjen, så må vi stå sammen og være mer dedikert til å få en mer rettferdig prising her. Syns nå at grådigheten til de store/ tradere / u name it, nå har blitt for stor! Det er ikke bare 1 ting, det er fra alle hold en stillhet og et spill for gribbenes aften. Negativitet er eneste spalteplass Rec får i avisen, angrep av tradere og short`s. Og nå i det siste har bankene satt i gang et ganske åpenlyst koordinert angrep her også. Utarmingstaktikk for å slite ut småaksjonærer, ribbe de til skinnet når man for en gangs skyld har oppdaget caset tidlig nok.
Om bare alle kan bestemme seg nå, mange nok. Nå setter vi ned foten og sier at nok er nok! Spillet må stoppe her!

Ikke tenk at din andel ikke teller, sammen er vi betydelig! Alle monner drar! HOLD > presses den ned > akkumuler! (med det man kan)

Dette er kampen mot det skitne spillet, for rettferdighet. Hvis menig mann skal henges for dette så får finanstilsynet først se oppover. Manipuleres vi, ja da holder vi og akkumulerer!
Redigert 06.07.2021 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
polion
06.07.2021 kl 19:00 17375

Jau, jau, greit å være positiv. Men hvis det tilfeldigvis skulle være noen som har mistanke om at de kan få kjøpt REC billigere på et senere tidspunkt, så er mitt råd - SELG! Og faktisk nedgang i dag også. Pt. så er det de som solgte REC på kr. 24,- som er de klokkeklare vinnerne/vellykkede investorene. Alle oss andre sitter igjen og venter tålmodig må at 15-tallet muligens skal vise seg igjen.
Shikibetsu
06.07.2021 kl 19:01 17354

Ny short på 0,62% satt av Voleon 5/7
Redigert 07.07.2021 kl 11:28 Du må logge inn for å svare

Veldig bra innlegg. Jeg er selv en liten "student" investor, (alle monner drar) som skjønner heldigvis forskjellen på fakta-fattige nick her inne på forumet som bare prater piss og reflekterte mennesker som f.eks. "Shikibetsu".

Nå må vi få folk til å se litt lenger enn nesa rekker!
Sjakalen
06.07.2021 kl 19:10 17234

Veldig bra tråd. Jeg holder og vil akkumulere større mot høsten, kjøper litt her og der ettersom det frigis midler rundt meg. Håper vi slipper stress fra tradere her inne. Takk for bidraget TS!
Bullfight
06.07.2021 kl 19:14 17158

Fikk snittet meg ned til 16.64 i dag, og akter og fange opp flere aksjer i morgen om de kommer lenger ned.

Handlet igjen i dag tidlig. Denne vil bli knall mot jul og årene som kommer viser mine undersøkelser 🚀👍

Mye trading i denne, det er jo veldig tydelig. Nå kommer til og med Nordnet ut med statistikk og viser at Rec er Norges største trading aksje målt i volum også. Så er ingen tvil.

Fundamentalt burde denne ikke falt fra 20kr nok en gang.
Redigert 06.07.2021 kl 19:20 Du må logge inn for å svare
Rubin
06.07.2021 kl 20:00 16847

Kursen i dag verdsetter alt utenom Butte til NULL kr.

Så vet vi også at når Butte etterhvert øker Silangass produksjonen med 150% til økte priser, så gir jo det alene en solid oppside. Hvis ML sendes på skraphaugen, som selvsagt er helt utenkelig, vil det gi veldig god profittmargin som alene forsvarer en mye høyere kurs enn dagens.
De som kjøper og holder nå fremover vil gjøre tidenes varp…👍
Redigert 06.07.2021 kl 20:07 Du må logge inn for å svare
Bundeliga
06.07.2021 kl 20:13 16700

Det er ikke måte på alt som er grunner/unnskyldninger for det som foregår. Alt som skjer er en konsekvens av at ledelsen ikke leverer noe som helst. Aldri kjekt når man innser grunnen, men i stedet for å skylde på alt og alle, så forbann ledelsen og selskapet.
Rubin
06.07.2021 kl 20:24 16563

Røkke er en langsiktig industribygger og ikke en Spetalen trader. De tålmodige her blir rikelig belønnet 🤩
Sjakalen
06.07.2021 kl 20:26 16533

så du foretrekker heller en Musk, som konstant går ut å kaster rundt seg med info og hints?? Neitakk, jeg ser helst at vi får lite men robust info, når virkelige ting skjer og ikke bare smøring av aksjonærer. Man er blind om man ikke ser voldtekten av dette selskapet.
Highrise
06.07.2021 kl 20:28 16483

Særskilt godt skrevet og et veldig godt initiativ TS.
Helgrønn
06.07.2021 kl 20:32 16425

Klinkende klar - HOLD.
Bullfight
06.07.2021 kl 20:41 16340

Perfekt tidspunkt for shorten nå, fellesferie og lavt volum.

Jeg imøteser gjerne kritikk og synspunkter som gjør at jeg kan stille spørsmåltegn ved mine investeringer. Her bommer du dog. Virker ikke som du kjenner selskapet eller hva som foregår basert på det lille du skrev her hvertfall.
Kloppin
06.07.2021 kl 20:43 16282

Helgrønn skrev Klinkende klar - HOLD.
Holder, kjøper når jeg har mulighet og krysser fingrer for at det snart kommer nyheter av den gode sorten.

Godt skrevet av TS, men beklager, har null tro på en slik hold kampanje. Hovedgrunn til at noen sitter på aksjer i et
selskap bør være at man har tro på fremtiden til selskapet. Den som ikke lengre tror på en positiv utvikling,
gjør således det eneste rasjonelle, nemlig å selge.
Grunnen til siste dagers nedgang er etter mitt syn: shortsalg ved Veleon, nyhetstørke og det faktum at Rec er en yndet
trading aksje. Om nyhetstørken har sammenheng med at AKH forhåpentligvis skal øke sitt eierskap, kan man bare spekulere på.
Kanskje er det slik at det f.t. er lite å meddele, ihverfall må Investor Relations kontakt ha rolige dager. Får håpe vi får litt mer
kjøtt på beinet ved kommende q presentasjon. Den høye volatiliteten som er i aksjen for tiden, bør også bekymre
ledelsen, da det kan svekke de institusjonelle investorene sin interesse i å investere i selskapet.
Bundeliga
06.07.2021 kl 20:54 16169

Tro meg, jeg bommer ikke. Har man vært på børs lenge nok, så vet man å skille klasse fra håp. Ser en annen bruker referer til voldtekt av selskapet, som er godt beskrivende for hva som er gjennomgående tankesett/ønsketenkning. Den eneste "voldtekten" som foregår, det er den selskapet er ansvarlig for ovenfor sine aksjonærer.
Onmyway
06.07.2021 kl 20:57 16138

Hvordan vet du at ledelsen ikke leverer? Det er forskjell på levere og informere. Det at ledelsen er stille - og at det ikke er innsidekjøp - kan man ta som et godt tegn om man kjenner caset. Men det at mediene er stille når et norsk selskap er invitert av USA til det runde bord, finner jeg merkelig. Men det er ikke alt vanlige mennesker skal forstå i denne finansverdenen, tydeligvis. If you can’t beat them, osv… Jeg holder!! (Og akkumulerer)

Du bommer grovt. Det ser jeg veldig lett med tanke på hvor mye jeg vet om Rec og hva som foregår. Imøteser gjerne ting som kan få meg til å stille spørsmålstegn, foreløpig har du ikke kommet med noe som sagt.
BørsMR
06.07.2021 kl 21:48 15751

Jeg tror personlig at alle som stresser med dagens kurs har en egen tanke med sine egne aksjer. Hvorfor skal man stresse så mye med å få opp kursen? Kjøp mer mens den er lav da? Er jo bare en gedigen kjøpsmuøighet. Så får du heller selge senere til høyere kurs. Når pengene renner inn om noen år så vil vi som har turt å invistere store summer på dagens kurs sitte igjen som vinnere uansett hva kursen er i dag. Om den er 14 eller 22 who cares? Kun de som uansett ønsker å selge
Holo
06.07.2021 kl 21:59 15606

Sikkert en del av dem, og en del som helst ser at den er høyest mulig priset slik at utvanningen blir minst mulig — for at det skal hentes mer penger for å satse anser jeg som overveiende sannsynlig.
Tanjiro
06.07.2021 kl 22:43 15309

Kjøpte mine første REC aksjer i september i fjor, har siden den gang fylt på et par ganger, men har stoppet å akkumulere da snittet mitt nå ligger rett under emipris. Er i tillegg ganske komfortabel med vektingen min mot REC. Har hatt mange gode sjanser til å selge med god gevinst, men nekter å gjøre det pdd. Ikke med alt som skjer nå og det som kommer til å utspille seg de kommende månedene/årene.
Shikibetsu
06.07.2021 kl 23:36 14976

Bli med gutta da Polion, velg de foran å henge med husa. Bli med på noe moro, for noe annet en bare noen småkroner ekstra med penger i det store penalet på kort sikt. Ingen som har virkelig vunnet enda, potensialet er enormt. Selvsagt er gevinsten stor for de som sitter rundt det store bordet og styrer aksjen på frykt, de som vet hva som er taktikken til enhver tid. Men mannen i gata tjener minimalt på å prøve å time dette uvitende om hvor aksjen hopper. Det er ikke bare vanlige tradere inn i bildet lengre. Momentet drepes fordi folk setter stop loss og sitter og nistirrer i redsel foran skjermen, noen store plukker opp aksjer sakte men sikkert..Det er det som skjer nå! Plutselig kommer meldingen. Om vi holder kan vi slappe av og gjøre litt andre ting fram til meldingene endelig kommer. Om banken kjøper og selger til seg selv ned på lavmål som de siste dager, ja da akkumulerer vi igjen. Sakte men sikkert rensker vi ut denne volatiliteten og shorten må gi seg, nok en gang. Bedre det enn å ende opp som utrensket 24kroners vinner! Det er denne volatiliteten som dreper troa til folk, den kan vi sammen gjøre noe med så vekk med den! De som skal inn nå får handle til fair markedspris basert på det fundamentale og framtidsutsikter! De grådigste skal ikke lenger handle ved å skremme ut studenter og lekfolk.
Redigert 06.07.2021 kl 23:38 Du må logge inn for å svare

Jasså Bundeliga. Kor lenge har du vore på børs da?
Eg kjøpte mine første aksjer for snart 40 år sia, og eg har sett mangt, men eg har aldri sett eit så tydeleg og frekt tilfelle av manipulering.
Om du har vore så lenge på børs, kvifor var det så viktig å motarbeide denne oppfordringa til hold at du måtte opprette eit nick på Forum i kveld, når du ikkje har gjort det før?
Ingen må la seg lure av Bundeliga. Nicket vart oppretta i kveld for å motverke ei godt fundamentert oppfordring til å halde på aksjane.
Kjeltringane - for det er det dei er - følgjer med på det som vert skrive her på forumet. Det er heilt tydeleg.
Dei grundige tekniske analysene til Sirbalo vert t.eks. heilt tydeleg og konsekvent most i filler, så dei som les her skal miste trua på dei.
"Tro meg, jeg bommer ikke. Har man vært på børs lenge nok, så vet man å skille klasse fra håp". Jommen sa eg smør:
Litt av eit argument mot alt det fundamentale som bygger opp om denne aksjen.
Shikibetsu
06.07.2021 kl 23:40 14943

At du sitter her og har trua enda etter så mye grisebank som vi har fått over et halvår nå Oscar, det sier mye om deg. Du er en stayer, ingen quitter. De som sitter igjen nå og videre framover er vinnerne. Nå det gjelder! Det må begynne å haste nå, siden taktikken har blitt så aggressiv. Det er klink umulig å gå utenom Recsi nå, det har USA indirekte proklamert!
Shikibetsu
06.07.2021 kl 23:44 14885

Bare hyggelig å bidra litt Sjakalen, det er en god gjeng med baller av stål her inne! Bra, forstått det slik at det ikke er småtterier du satser! Jeg har et privat hytteprosjekt på gang på Oppdal, ikke så altfor mange stavtak fra Røkke`s «hytte»..Jeg vurderer nesten å kansellere prosjektet for gå inn med alt i Recsi. Vi får se. Hvis Røkke mot alle odds skulle klare å rote til dette så blir det lett en «uheldig» sklitakling i bakken ;)
Redigert 07.07.2021 kl 00:22 Du må logge inn for å svare
Shikibetsu
06.07.2021 kl 23:45 14854

Enig, dette vil bli veldig bra! Hold på aksjene!
Det er ikke noe fornuft i prisingen i forhold til det fundamentale her, det er ihverfall helt klart!
Shikibetsu
07.07.2021 kl 00:00 14709

Misforstå meg rett, jeg stresser ikke med selve kursen. Ingen hastverk her. Det er denne volatiliteten og dette komplekse renkespillet jeg vil skal ta slutt, det tar livet av troen til folk. Av og til må vi stå opp og gjøre noe annet enn å tenke bare på oss selv. Det er vinn-vinn for alle her om vi står sammen og jobber imot overmakta, jeg vil at den fattige studenten som har satset pengene sine fordi corona ødela utdannelsen sin skal få slettet studiegjelda like mye som jeg tenker at det er greit å få litt avkastning selv. Vi blir mørbanka ned gang på gang ved manipulasjon og for noen er det fortsatt ikke lavt nok. Det som skjer med kursen gjenspeiler ikke fordi folk ikke har troen, men fordi noen andre lopper dem gradvis med utmagringstaktikken her. De vil til slutt gå herfra og vekk fra å se et virkelig godt case! Grådigheten har tatt overhånd her!
Redigert 07.07.2021 kl 08:39 Du må logge inn for å svare

Planen var opprinnelig å selge tidligst i 2025. Dette kan selvfølgelig forandre seg underveis. Men nå lurer jeg på om jeg skal smøre på enda mer tålmodighet, nærmere 2030. Tror RECSI modnes og kan bli veldig verdifull utover i den grønne revolusjonen, som vi nå står i bunnen av. Masse spennende som skjer teknologisk, politisk og forhåpentligvis som REC aksjonær.
Jeg skal være en seig jævel til det motsatte er bevist.
Shikibetsu
07.07.2021 kl 00:33 14484

Sikre inngang ved 3-sifret og sitte med resten på ubestemt tid? :)
Nei nå skal jeg gi meg her og ta kveld. Folk må bare holde her nå! Positive ting vil materialisere seg helt konkret basta bom her om ikke lenge!

Her trenger man ikke være rakettforsker. Er det flere kjøpere enn selgere, så vil kursen gå opp.
Her i gården skal det ikke selges en eneste aksje før kursen blir 3-sifret, kun akkumulering.

Fint at det ble laget egen tråd på dette:)
Redigert 07.07.2021 kl 07:18 Du må logge inn for å svare
Sjakalen
07.07.2021 kl 08:38 13605

Ja, du får te en Amerikansk takling på han....i stolheisen :-) Neida. Ja, jeg har store summer i spill. Syns eiendom er blitt tyngre og flytter mer kapital fra eiendom til aksjemarkedet. Kjøper litt utenfor Børs, men min største post er RECSI. Det er det mange grunner til, men ingen av de er skattefradrag. Utsett hytteprosjektet, sett pengene i arbeid for fremtiden, så kan du ta hytteprosjektet når vi har fått reprisingen og konkrete fremtidsplaner fra Røkke & Røkke.
Nsxnsx
07.07.2021 kl 08:41 13558

Støtter dette 100%. Vi er alle små hver for oss, men sammen kan det skje noe. Trekk alle salgsordre oppover, de som har noen- er mitt råd, da vil den løpe fort oppover.

Takk for godt initiativ :)
Nsxnsx
07.07.2021 kl 08:47 13493

Kunne vært gøy om noen i finansmedia fanget opp denne tråden og lagde en liten sak på det :)

David mot Goliat kunne overskriften være :)
Fholm
07.07.2021 kl 09:04 13303

Har da prøvd det før, gikk ikke så bra 🙃

Men slenger meg på laget jeg og å trekker salgsordrene mine.
Så forøvrig at vi var å lukta på 16.79 før noen skrudde på algoen