HOLD!

Shikibetsu
RECSI 06.07.2021 kl 18:49 46434

I forbindelse med engasjementet som startet i tråden Opp og Ned legges herved ut en egen post med fokus på at nå må flertallet snart begynne å skjønne at her gjelder det å holde på aksjene!

Jeg har lenge stilltiende sittet fra utsiden og lest all korrespondanse fra dere som har vært her lenge, det er det nok veldig mange som gjør. Det er mye kunnskap og dedikerte folk her, mange som setter pris på at det deles. Ingen nevnt, ingen glemt. Jeg skal ikke nevne noen spesifikke negative nick, men det er også endel støy her så nye må lære seg å skille ut hva som er svadaprat og hva som er fornuftig å høre på. Det er nok flere her inne som ønsker å ødelegge for oppgang/ skape forvirring og skremsel. Mitt håp er at alle småaksjonærer (+ de større her inne) går sammen nå og sier HOLD. Om alle de på Fb, de her inne og alle på Shareville kunne bestemme seg for å tviholde på aksjene sine. Vise dedikasjon i en samlet enhet, med samme mål for øye. De store skal ikke vinne dette racet! HOLD og AKKUMULER (alle monner drar). Kunne vært interessant å se om vi kunne rensket bort all denne volatiliteten og stabilisert kursen oppover hvor den hører hjemme. Å selge nå er ran på høylys dag. Oppe i dette spillet som foregår, så er det oss selv (de mange små) som er vår egen værste fiende, men hvis vi står sammen og holder er vi overlegent størst! Gi ball i om de store gutta skulle tørre å dure denne ned til kr 10,- ved kun å kjøpe og selge til hverandre, tror ikke de vil gjøre det men der stopper det uansett. Og det vil snu dette, fabrikkene vil ikke bli nedlagt og Recsi vil bestå. Om alle holder så vil dagens kurs uansett hva som måtte skje være minimum laveste utgang. (med forbehold om at verden består i sin nåværende form til påske selvsagt) Hold på aksjene! Akkumuler når du kan! Tvihold og gjør dette sammen, nok er nok med denne herjingen av menig mann!

Det skal være lov å komme med saklige argumenter som taler imot men nye skal vite at her under Recsi tråder finner du gjentagende propaganda uten fornuftig innhold. Klipp og lim meg her og der etter eget forgodtbefinnende. Hersketeknikker og sinte folk bør man være ekstra obs på! Legg merke til ekstra aggressiv trafikk når kursen er nede. Det har muligens til en viss grad funket til tider, siden noen tar seg bryet med å bruke tiden sin på dette vaset. Skal ikke se bort ifra at dette er en del av strategien til noen av husene heller, forumet er ikke ukjent. Mye usaklig skremsel har kommet når frykten er størst. Det er som noen lukter dette, samtidig ties aksjen ned av mediehusene. Gitt alt det positive som har kommet på løpende bånd spesielt nå i Juni, ingen skal komme her og fortelle oss at dette har skapt usikkerhet og mindre tro slik at aksjen under normale omstendigheter skal stupe rett ned på denne måten. Aksjen er uten tvil blitt herjet med over lengre tid slik at folk blir usikre på nok en tur ned selvsagt..gang på gang..nå igjen! Folk setter stop loss og dette brukes for å dra ned kursen. Men nå håper jeg de fleste er såpass lei at vi sier nok er nok! Dette kan vi sammen få gjort noe med. Alle mann må overbevise seg selv om HOLD! Akkumuler når du kan, når den presses nede! Det er ingenting annet enn for mye grådighet som vil presse denne ned nå! Vi skriver Tirsdag 06.Juli og ingenting har endret seg på det fundamentale eller framtidsutsiktene til Recsi i den enorme grønne satsningen. Sammenlignet med andre aktører i skiftet hvor mye er priset veldig luftig og langt der framme, så eksisterer faktisk Rec Silicon. De er i drift med eksplosiv etterspørsel fra Butte som går med overskudd og de har flere fabrikker klare på standby for å servere både til batteri og sol, de store investeringene for å sette i gang for fulle mugger er allerede tatt. Ved endelig oppstart blir dette verdsatt umiddelbart, og oppstarten vil komme! Den tålmodige jeger Røkke har ikke gått inn her for å rote det til.

Tror som Uchihabrah har sagt hele veien her at for å få opp seriøsiteten i denne aksjen, så må vi stå sammen og være mer dedikert til å få en mer rettferdig prising her. Syns nå at grådigheten til de store/ tradere / u name it, nå har blitt for stor! Det er ikke bare 1 ting, det er fra alle hold en stillhet og et spill for gribbenes aften. Negativitet er eneste spalteplass Rec får i avisen, angrep av tradere og short`s. Og nå i det siste har bankene satt i gang et ganske åpenlyst koordinert angrep her også. Utarmingstaktikk for å slite ut småaksjonærer, ribbe de til skinnet når man for en gangs skyld har oppdaget caset tidlig nok.
Om bare alle kan bestemme seg nå, mange nok. Nå setter vi ned foten og sier at nok er nok! Spillet må stoppe her!

Ikke tenk at din andel ikke teller, sammen er vi betydelig! Alle monner drar! HOLD > presses den ned > akkumuler! (med det man kan)

Dette er kampen mot det skitne spillet, for rettferdighet. Hvis menig mann skal henges for dette så får finanstilsynet først se oppover. Manipuleres vi, ja da holder vi og akkumulerer!
Redigert 06.07.2021 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
omac
07.07.2021 kl 16:48 3871

Hehe, da får vi blåse i hverandre. Hehe, lykke til videre
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:47 3872

Og hva skjedde med den tekniske analysen som sa 20,50? Bare en stor bløff !
Redigert 07.07.2021 kl 16:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:45 3881

Du har selvsagt helt rett og de som prøver å fremstå høye og mørke, det er de som sliter aller mest. Ledelsen har klart det kunststykke å ikke melde noe som helst og er totalt fraværende. De frelste mener at det er et godt tegn, men kan selvsagt like så mye være et faresignal. Markedet syner selskapet/ledelsen og når de registrerer at det kun er tomt prat fra den kanten, så blir dette som å stjele sukkertøy fra ungene. Dette er på vei til å bli en tragedie i 2021 versjon, nå er kursen i minus for året i tillegg. Pr. nå så er dette ledelsen fra helvete og styrelederen har skapt nada etter han ankom.
omac
07.07.2021 kl 16:45 3865

Nettopp, volumet i dag er ikke voleoen men andre som selger seg ut. 5 mill aksjer omsatt, Voleon går med 300 og 500k akjser short siste 2 dager. Og som jeg skrev, de hjelper ikke på men det er andre som driver den ned nå
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:45 3839

Hehe jeg blåser i om du er inne i i aksjen eller ute interesser meg ikke. Det som interesser meg er at du tydeligvis ikke har mye kompetanse enn og si opp og ned og at i ditt miljø ler de av Rec aksjen.
Du holdt på nøyaktig slik ved 14 kr sist også at noen tradere eller folk med lite kunnskap om aksjen følger shorten ned har ingen betydning. Nei selger ikke ved 20 neste gang som du påpeker.
Redigert 07.07.2021 kl 16:46 Du må logge inn for å svare
Shikibetsu
07.07.2021 kl 16:44 3822

Voleon presser ja, de låner opp med aksjer så selger de ned kursen. De økte nok på med lånte aksjer idag også, slik de har gjort de siste dagene. Så lenge vi holder og akkumulerer som vanlig så skal de en dag kjøpe tilbake disse millioner av lånte. Var nok stort sett bare Voleon som solgte aksjer idag. Jeg håper folk tviholder på aksjene sine! En ting er å sette short fordi man tror en aksje skal ned pga det fundamentale, men å presse ned et åpenbart godt case som dette på denne måten er pill råttent spill!
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:42 3828

Du skrev: "Det er ikke Voleon som kjører den ned nå, de hjelper ikke men folk vil ut pga de er lei eller søker enda billigere inngang."
Du mener jo at Voleon ikke kjører ned kursen nå, dermed indirekte mener du at shorten ikke har en invirkning.
Rubin
07.07.2021 kl 16:40 3862

Ja, slik tenker et ekte trader. Noen av oss ser litt lengre frem enn til nesetippen og benytter anledningen til å kjøpe mer. Traderne vil aldri forstå potensialet til RECSI med både Butte og ML. RECSI sitter midt i smørøyet i en megatrend som minst vil vedvare i minst 10år fremover…🤩
omac
07.07.2021 kl 16:39 3861

Hehe REC har sagt selv avklaringen kommer i i vinter. Hehe du sier jo alt er bra uansett, men har ikke peiling selv. Jeg er inne i REC men folk kan ikke mene seriøst at det ikke er ett problem at shorting av 2,3 mill akjser skal sende den ned 30%

5 mill i volum i dag
Redigert 07.07.2021 kl 16:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:36 3903

Hehe sånn drev du og pratet sist vi var på 14 også omac da skulle man heller ikke bli overrasket om den gikk videre nedover.
Å du har jo ikke peiling på når nyheter kommer i det hele tatt. Kan komme når som helst og dette vet du godt. Du kan like godt si seinest vinter for dette har du ingen anelse om. Voleon startet dette og økte antaglivis i dag også som vi vil se i morgen.
Kun små folk som selger da volumet er lite .
Ingen som selger her med kunnskap om selskapet.
Redigert 07.07.2021 kl 16:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:32 3928

Dette her blir bare dumt når du mener at en short ikke har noe å si på kursen.
Redigert 07.07.2021 kl 16:34 Du må logge inn for å svare
omac
07.07.2021 kl 16:28 3957

Vi må bare late som vi er høy og mørk men ett fall på nesten 30% innenfor 5 handelsdager er egentlig katastrofe og totalt ødeleggende for aksjen. Hvem vil ikke selge neste gang på 20 og hvem vil kjøpe der?

Snakk med de som ikke er REC frelst men følger med på aksjer, de ler av REC aksjen og røre den ikke. Så kan vi alltids være trygg på at vi har forstått fremtiden, men ikke regn med melding før i vinter, det blir mange måneder der ting kjøres opp og ned.

Det er ikke Voleon som kjører den ned nå, de hjelper ikke men folk vil ut pga de er lei eller søker enda billigere inngang. De har nok flere måneder på seg å finne den
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:22 4000

Burde klare det i slutt auksjonen nå stakkars, de har jobbet hardt nok:)))
Redigert 07.07.2021 kl 16:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:14 4066

Dette er for sløvt få den under 16:)) men dere må selge mer da og øke shorten selv:)))
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:12 4037

Var det Voleon som prøvde å presse kursen under 16 mon tro? Tror ikke de hadde regnet med at der lå det flere hundre tusen på skjult kjøp.
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:12 3984

Skjønner forklaringen her med at kursen har gått mye opp, men med tanke på hvor bra det går med semiconductor industrien (Butte) så føler jeg at REC aksjen fortjener ikke å gå så langt ned igjen.

EDIT:
Føler at folk glemmer litt Butte i sammenhengen til REC
Redigert 07.07.2021 kl 16:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:11 3927

Hehe bruk litt makt nå på shorten å få den under 16, heier på voleon :)))
Redigert 07.07.2021 kl 16:12 Du må logge inn for å svare
omac
07.07.2021 kl 16:09 3898

Ned 28% på 1 uke, ingen tvil om at aksjen er for spesielt interesserte utenom tradere.
Shikibetsu
07.07.2021 kl 16:06 3782

Hei folkens! Det er fint her nede på 16-tallet, her er det billig inngang. Voleon selger millioner av aksjer her, de har en veldig sterk vilje til å selge her nede. La de holde på sålenge de vil, disse kjøper vi lett! En dag skal de helt sikkert kjøpe noen tilbake men hva skal de betale da?? Hvem vil selge til dem? Hold på aksjene!
Redigert 07.07.2021 kl 16:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:05 3750

Falco1
I dag kl 15:38
271
Hehe herlig de økte shorten i går igjen og har nok gjort det samme i dag . Det ser vi i morgen:))
Ps: til tradere ikke selg aksjene deres når de dekker inn la de betale høyt. Vi andre sitter uansett:))
https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010112675

Slettet bruker
07.07.2021 kl 16:00 3768

Er ikke negativ til rec overhode men husk hvordan kursen har gått på 9 mnd.Den trenger litt tid på disse nivåene nå som det ikke kommer meldinger om noe som helst..Siste mld var vel 11 mai..Og det er meldinger som styrer kursen opp eller ned.Ellers er det bare svakt ned hele tiden
omac
07.07.2021 kl 15:56 3812

Voleon har økt shorten igjen
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:55 1912

RIK, du snakker så varmt om BCS. Leser at BCS også skal ha avtaler på gang. Hvorfor er du så negativ til REC når også REC har avtaler på gang. Gir ikke så mye mening det.
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:54 1910

Daqo new energy corp opp 10% i usa. rec bør følge resten av sektoren , Daqo er opp mer enn 35% på 2 uker..
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:53 1911

For 9 mnd siden var kursen 3 til 4 kr.Har gått opp 455 prosent på et år.Toppen har vært 23 ca.Så en korreksjon er helt naturllig selv med røkke i styret.En plass meøøom 11 og 12 burde jo være bra foreløpig,
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:40 2029

Er ypperlig at denne holdes nede i denne fasen. Bedre å kjøpe på 16 enn 24 eller 40. Tar en stund uansett før denne «tar av».
Viktig å ikke bruke mer penger enn man har råd til å tape, tror de fleste som er frustrerte her nok har tatt seg litt vann over hodet og ser røde tall som de ikke klarer håndtere. Det å klage her på styret og short hjelper absolutt ingenting. Pust med magen, og gjør noe annet enn å se på tall og forum hele dagen.
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:38 2034

men etter 100 meter sank båten og da var det nok det beste å stå på kaia.hehe
Onmyway
07.07.2021 kl 15:38 2033

Jeg skulle faktisk gjerne sett at ledelsen var litt mer på hugget og informerte mer underveis. Men de gjør ikke det, og det hjelper lite å klage over det på et forum. Det er en tålmodighetsprøve dette, det er det nok mange som synes. Men det er noe med å akseptere premissene. Vær med eller la det være. Jeg for min del kjøper mer på disse nivåene, og venter på oppdatering i forbindelse med kvartalsrapporten. Hvis du leser forrige, ser du at de gir ganske mye informasjon der. Følger man med på relevante nyheter ser man at vi er på rett vei;)

Edit: Dere står jo selvsagt fritt til å klage her på forumet - men hva med å opprette en egen tråd for det?
Redigert 07.07.2021 kl 16:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:38 2002

Hehe herlig de økte shorten i går igjen og har nok gjort det samme i dag . Det ser vi i morgen:))
Ps: til tradere ikke selg aksjene deres når de dekker inn la de betale høyt. Vi andre sitter uansett:))
https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010112675
Redigert 07.07.2021 kl 15:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:33 2032

Du får selge da, Steve. Vi andre skal vinke til deg når skipet går, så får du stå igjen der på kaia.

Jeg kommer til å være han som står der med Røkkeflagg foran på dekket. Kom med deskripsjon, så skal jeg titte etter deg!
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:28 2077

Hehe han har kommer inn med nytt nick og gauler over seg med bare idioti og tydeligvis ingen erfaring med verken børs eller selskaper. Nett troll med stor N, men voldsom Iver for å si det samme om og om igjen:)) glemte å blokkere han men det er nå gjort:)))
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:22 2104

Hvis man virkelig mener at selskapet/ledelsen har levert ovenfor aksjonærene, da er det bare å si god natt. De har ikke levert noe som helst og her skal man selvsagt se dette i lys av hva som foregår og hvilket grønt skifte som skjer overalt. Konsekvensen er at svin leker seg på bekostning av aksjonærene og det skjer selvsagt kun i selskap, der ledelsen er totalt fraværende og det meste pill råttent.
Slettet bruker
07.07.2021 kl 15:16 2160

Skulle ikke denne opp i 20,50 teknisk, bare tull alt dere sier jo !! Snart 15 tallet !
Lykkeknotten
07.07.2021 kl 15:15 2156

Tull. Hva mener du ledensen skulle gjort? Tror ikke du forstår når REC har anledning til kommentere. Les kvartalsrapporter og har du ikke tro på hva det står der bør du ikke investere.
solfylt
07.07.2021 kl 15:11 2210

Alan, jeg skjønner på mange måter frustrasjonen. Men hva mener du styret burde ha gjort?