Ups, hva hva det jeg sa? IMFs med ny prognose for BNP/capita

polemiker
SWE 21.10.2018 kl 21:41 408

Det internasjonale pengefondet IMF kom nylig ut med sin prognose for veksten i BNP per capita. Der kommer Sverige nå på aller siste plass blandt EU landene. Noen har trolig fått med seg mine dystre spådommer for svenske økonomi allerede for 3 år siden. Jeg spådde da at BNP per capita trolig ville være svært nær null i slutten av 2018.

Nå ser det ut til at selv IMF også er enig i dette og spår at den vil bli på skarve 0.7%, noen som betyr jumboplass i Europa og et hav etter Spania, Portugal og Hellas. Nå er dette bare en prognose, så vi får vente til de virkelige tallene kommer på nyåret, men jeg tror selv dette er litt optimistisk.
https://www.ekonomifakta.se/Artiklar/2018/oktober/ny-svag-bnp-prognos-for-sverige/

Svenske politikere prøver fortsatt å innbille folket at de er i en høykonjuktur, men faktum er at lavkonjukturen allerede har startet. Det vil fortsatt gå noe tid før dette virkelig slår ut negativt for folk flest. Denne gangen vil lavkonjukturen for svenskene ramme hardere enn noen gang i moderne tid!

Politikerne har kjørt hele samfunnet på sparebluss i mer enn 10 år nå og det vil kreves investeringer i hundremilliard klassen bare for å ta igjen etterslepet. Svenskene vil bli tvunget til å øke rentene i takt med omverden og dette vil føre til at boligboblen sprekker, hundretusenvis vil bli kastet ut av sine boliger. Staten vil trykke opp mer penger som vil føre til økt inflasjon, arbeidsledigheten vil stige dramatisk, rekordmange selskaper vil gå konkurs osv.

Alt dette skyldes at de svenske politikerne ville bli en "humanistisk stormakt" i verdeb. Det er de naturligvis ikke blitt, men de kan smykke seg med å ha blitt verdens voldtektshovedstad og utklekkingsanstalt for islamsk terror. Hele velferdssystemet vil kollapse, svenskenes verdier og formuer vil smuldre bort i stadig større hastighet. Jeg spådde at bunnen ville nås i 2022, og der er de helt i rute. Da vil ikke Sverige være til å kjenne igjen og vil være avhengig av nødhjelp fra EU og Norge.

I år tar de i mot 140.000 nye "landsmenn", men de vil ikke regnes med i statistikkene ennå. Det blir vel ikke engang flesteparten av de som kom i fjor heller. Derfor blir det trolig negativ vekst i BNP per capita i årene som kommer. Arbeidsledigheten er nå på 6% i Sverige, ungdomsledigheten er på 17%. Den vil øke markant nå som de går inn i lavkonjuktur. Det samme vil skatter og avgifter i landet som fra før har et av verdens høyeste skattetrykk.

Slettet bruker
21.10.2018 kl 22:12 392

Enig se. Sverige er også det eneste landet i verden som har betalt for å la seg kolonisere gett.

Nå: ha det gøtt i Norge hvor ting fungerer bedre enn alle andre steder.
Etterpå: langlur.
polemiker
22.10.2018 kl 13:05 356

Det svenske samfunnet slår allerede store sprekker. Det rakner på alle områder og gjelder ikke bare Polisen. I forrige måned ble det avslørt at EU kom med en rapport som konkluderte med at Sverige hadde en av de aller dårligste grensekontrollene i hele Europa.

De får strykkarakter på omtrent alt. Underbemannet, inkompetente og i realiteten ikke i nærheten av å utføre den jobben de er satt til og som er kravet for medlemskap i EU og Schengen samarbeidet. Sverige står nå i fare for at EU trer inn å overtar grensekontrollene for svenskene, slik man har gjort med Hellas.

Denne rapporten ble naturligvis hemmeligstemplet i forkant av valget, da den ble ansett for å være alt for "sensitiv". Rapporten ble lekket, men den venstrevridde media valgte også å vente til etter valget med å offentliggjøre den.
https://www.expressen.se/kvallsposten/granspoliser-rapport-undanholls-infor-valet/

Nå er det fortsatt politisk kaos i Sverige og det ser forløpig ikke ut til å være noen snarlig løsning i sikte. Den rød-grønne interimregjeringen fortsetter å regjere, men ingen nye tiltak eller større avgjørelser kan tas. Regjeringen er følgelig ennå mer handlingslammet enn før. Mens politikerne krangler om makten og ikke engang vil snakke med landets 3. største parti, fortsetter forfallet og ferden mot full kollaps.

Kaos kan det bli her i landet også om ikke politikerne snart våkner opp og tar grep for å styrke grensekontroll, reformere det Nordiske samarbeidet og forberede landet på det som vil komme når helvete bryter løs i nabolandet. Svensker er ikke bare blåøyde og lyshårete folk lengere, men 2 millioner av dem er født utenlands og ytterligere 1 million har utenlandske foreldre.

Sverige er ikke lengere det landet det var da det Nordiske samarbeidet ble inngått. Nå fremstår disse liberale avtaler om fri flyt av arbeidskraft, oppholdstillatelse, støtteordninger og NAV ytelser som det reneste galskap. Sverige er ikke i nærheten av å ha kontroll på sine egne grenser. Muslimske jihadister, IS krigere og terrorister har fritt leide inn, og i tillegg har de egne rekrutteringsanstalter over hele landet.

Militære våpen fra tidligere krigsområder flømmer inn i vårt naboland, og det er ikke forsvaret som ruster opp. Det skytes, sprenges og brennes bil som aldri før. Avisene har nesten sluttet å skrive om det og blir bare noen notiser. I helgen brant det igjen biler i mange byer i Sverige, I Trollhättan brant det 4-5 ulike steder samtidig.