Vil Listhaug sin bok ha innvirkning på KrF?

Slettet bruker
21.10.2018 kl 23:16 718

Den lanseres i dagene før landsmøtet. Det ville vært veldig 2018 om den snudde hele saken på hodet.
Lisse
22.10.2018 kl 00:32 705

Listhaug har et kors rundt halsen.
Det har ikke Støre......
Slettet bruker
22.10.2018 kl 00:34 702


Støre krysser bare fingrene han.
nekkejk
22.10.2018 kl 10:03 659

Hva man bærer rundt halsen, har lite å si. Det er en utenpåting.
Ordene som kommer ut av munnen, derimot....
Det hjertet er fullt av, renner munnen over med, som kjent.
Slettet bruker
22.10.2018 kl 10:52 647

Når hjertet er der det skal være, og hjernen, - kroppens overordnede organ -, likeså, - og hvert fungerer etter sine påtenkte spesialistoppgaver -. Og at organenes eierinne også innehar overskuddet til å krydre deres integraler lett med humør og humor, ja - , man takker for Sylvi og hennes innsatser.
Londonmannen
22.10.2018 kl 11:45 633

Må få lov å si at jeg ikke skjønner hvorfor enkelte i KRF er så redd FRP og hvorfor Sylvi blir fremstilt som den store stygge politikeren.

Hva har Sylvi gjort? Jo hun har stått i front for å iverksette FRP sin pragmatiske innvadringspolitkk, som etterhvert fikk bred oppslutning i Stortinget på de fleste vesentlige punkt. FRP var klarsynt og hadde frembåret dette standpunkt gjennom en årrekke. Derfor ble sjokket mindre da denne politikken ble en nødvendighet høsten 2015 da det flommet en herskare av flyktninger inn i Europa.

Se forskjellen på Sverige og Norge. I Sverige åpnjet de grensen på vidt gap og i sin, påståtte nestekjærlighet, tok de imot alle som karret seg over grensen. I dag er Sverige et samfunn med store og alvorlige problemer, etterdønninger etter den hasardiøse og lite gjennomtenkte innvandringen de lot skje i 2015. Kriminaliteten er høy og de sosialeutgiftene påvirker velferden til etniske svensker. Mord er dagligdags og det er enklaver hvor selv politiet ikke går inn.

I Norge satt FRP i regjering og tok grep. OK, at enkelte politikere, spesielt på venstresiden og i Krf, var kritiske og mente FRP gikk for langt, det er kjent. Men i ettertid har vi altså, takket være FRP sin innsats, en situasjon i Norge som er håndterbar. Det har vært tilløp til bråk enkelte steder men ikke i nærheten av det svenskene sliter med og ikke episoder som har fått utvikle seg.

Men problemene er hovedsakelig skapt av kravstore muslimer som egentlig ikke ønsker å bli integrert, langt mindre assimilert med nordmenn. Og her er vi ved kjernen i problemet mellom Hareide og Sylvi.

Sylvi hevdet at Hareide slikket ryggen til Imamene. Noe Hareide bokstavelig talt ikke gjorde. Men når vi nå ser hvilke side i politikken han har falt ned på, så er det fristende å si at Sylvi traff spikeren på hodet. For Hareide er mer sosialistisk enn borgerlig og han forsvarer Islam, muslimer og imamer under paraplyen av religionsfrihet og menneskerettigheter. Det den godeste Hareide glemmer er at Islam er langt mer enn en religion. Og Islam ønsker å være langt mer enn en religion. Og det er det som skaper usikkerhet og en viss risiko når man tillater større grupper av muslimer å etablere seg i Norge.

Hareide må heller ikke glemme at muslimene ikke aksepterer Jesus Kristus som Guds enbårne sønn, vår Herre. Muslimene hevder i sin Koran at Jesus kun er en av flere profeter. De godtar heller ikke at Jesus ble korsfestet og at ha stod opp igjen tredje dagen. For Islam og den gud de tror på ville aldri nedverdige seg til å bli menneske av kjøtt og blod og ofre seg for å sone syndene til menneskene.

Dette er den Islam som sosialistene mener skal få like rettigheter som Kristendommen og de ser ingen farer med dette. DEet gjør derimot Sylvi Listhaug og som sådan står hun de kristne langt nærmere enn det sosialistene gjør. Likevel velger altså Hareide å anbefale KRF å velge sosialistene! For et svik!
Slettet bruker
22.10.2018 kl 13:24 616

«Hareide må heller ikke glemme at muslimene ikke aksepterer Jesus Kristus som Guds enbårne sønn, vår Herre. Muslimene hevder i sin Koran at Jesus kun er en av flere profeter. De godtar heller ikke at Jesus ble korsfestet og at ha stod opp igjen tredje dagen. For Islam og den gud de tror på ville aldri nedverdige seg til å bli menneske av kjøtt og blod og ofre seg for å sone syndene til menneskene.

Dette er den Islam som sosialistene mener skal få like rettigheter som Kristendommen og de ser ingen farer med dette.»

Dette stemmer jo, men det samme kunne man også si om jødene. Skjønt de anser jo ikke engang Jesus for å være en profet (annet enn en falsk en). Skulle man som kristen kun legge de andre religionenes syn på Jesus til grunn for hvem som skal ha religionsfrihet og like rettigheter, kommer man jo ikke så langt. Endog kan man nesten argumentere for at islam er den av de andre verdensreligionene som står nærmest kristendommen i synet og troen på Jesus.
Redigert 22.10.2018 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 13:46 610

Hva vet du om dette?
Du bare tror
Slettet bruker
22.10.2018 kl 13:49 607

Jeg tror på Jesus Kristus ja.
Slettet bruker
22.10.2018 kl 13:51 604

Hva vet du om islam?
Du synser og tror
Slettet bruker
22.10.2018 kl 13:54 604

Hei dirkelizten/folkens:))

Og...der falt du rett i taqyyia fella, dirkelizten.- men, det er tillatt å lyve til vantro, vettu..ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.10.2018 kl 13:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 13:57 602

Jeg er islam/kristendom/jødedom/religionsekspert god som noen på dette forumet weteran-te. Det sier seg selv.
Redigert 22.10.2018 kl 13:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.10.2018 kl 14:02 596

Ingenting du sier seg selv.
Listhaugs bok vil forandre Norge. Hun sier det som det burde blitt sagt og det blir årets viktigste bok, terningkast 5 av den grunn.
Krf Hareide kan gjemme seg hos SV AP og leke julenisse men Sylvi sier det som det er.
Fjordgubben
22.10.2018 kl 15:20 578

Listhaugs meninger faller sammen med det de fleste nordmenn mener, de som ikke er enige er egentlig uvitende, og/eller hjernevaskede.

En eksportartikkel svenskene nå har begynt med er ransmenn og mordere, tipper Sverige vil se en pen økning av eksporten av disse de nærmeste tiårene.

Norge må bevokte grensen mot Sverige, gå ut av Schengen og kreve visum for besøkende zvensker, synd, men det vil være eneste måte å kontrollere problemet på.
Londonmannen
22.10.2018 kl 15:40 568

Vi husker alle hvilke oppmerksomhet media ga boken til Hareide, da den kom ut. Er det virkelig noen som tror at Sylvi sin bok kommer til å få i nærheten av den samme op,erksomheten når den kommer ut? Kun Nytt på nytt kommer til å ta seg tid å nevne den, og da vet vi hvilke vinkling som vil bli brukt. Nytt på nytt hadde neppe hatt noe å harselere over dersom ikke Frp eksisterte.
Slettet bruker
22.10.2018 kl 22:32 535

Dirken skriver "hva vet du om islam?"
Det er ikke vanskelig å vite om islam, det er bare å lese koranen. Der står alt svart på hvitt. Forskjellen mellom kristendom og islam, er at islam praktiserer sin religion med dødsdommer. Dvs, den går ut med dødsdom til den som våger å kritisere islam, bare se tilbake på karikaturtegningene som ble gitt ut, og attentatet mot de som trykket dette. Det er mange eksempler på dødsdommer som er praktisert.
I Norge har vi attentatet mot William Nygaard i Askehoug, som trykket Sataniske vers.