Hva vil Briarwood med Photocure?


Åpenbart vil de tjene penger, men hvordan? De fleste av oss forumskribenter er så små at vi er henvist til passiv forvaltning av våre midler. Her kommer det en amerikansk aktør som er stor nok til å gjøre grundig forarbeid før de flagger sin inntreden i selskapet ved å passere 10%. Det første de gjør da er å jobbe for å få inn Robert Blatt i valgkomiteen. Forarbeidet til dette ser ut til å være så solid at han får plassen.

Innflytelse i valgkomiteen peker i retning av et langsiktig engasjement fra en aktør som vil noe. La oss lete etter historikken til Briarwood og Blatt og se om vi kan finne noen selskaper de har gått inn i på liknende måte. Hvordan har de gått fram, og hva har de oppnådd?
Computum
14.09.2021 kl 20:29 1063

Jeg kverulerer ikke. Jeg gjør deg oppmerksom på forumreglementet og hva som er anstendig opptreden i forhold til å kopiere andres innlegg. Det burde være kurrant å rette opp dette uten å slepe bena etter seg og tilogmed begynne å dele ut karakteristikker. At saken ikke legges død er ditt ansvar. Men jeg avslutter her.
peaf
15.09.2021 kl 10:36 881

Ja om det kommer kraftigt forbedrede scope om ett år, så får vi regne med ett ytterst marginellt salg av scope ett år fremover. Da det sikkert er kjent i urologimiljøet, og ingen vil investere i utstyr som er utdatert neste år. Og det gjeller nok de 500 scopen som ikke er i bruk per i dag i Europa, men håpet er att de nye scopen er så gode att Karl Storz kan selge dem selv. Da er det duket før en stor og meget lønnsom suksess, men husk det beror på Karl Storz og ikke Schneider.

Men eg er mest overgidd att PHO ikke melder Asieris avtale med Sinopharm. Som Asieris slog opp med brask og barm, da det er en kjempeavtale som de fleste bare kan drømme om. Og Schneider klarte bare klemme ur seg en idiotisk kommentar i en radforsk podcast, førøvrigt ikke ett ord om avtalen. Og nu har han brukt 1-1/2 år med full styrke og lite til når alle vet att det er begrensede muligheter att selge scope. Og ikke blir det bedre av att vente ett år til på de nye scopen.
Kan ikke tenke meg att Briarwood er imponert av de økonomiske grepen som er tatt i pandemitider.av PHO.
peaf
16.09.2021 kl 16:51 701

Nu er børsen opp 18 % i år og PHO er ned 1 %, og Schneider er belønnet med tilsammen 8,5 mil i opsjonsbonus i år og endest gud vet hvorfor, og muligens Egberth.
Med ett ny innkjøpt Ipsen i lomma så klarer han ikke endå att overbevise. Men med noen lysende resensjoner fra en meget kunnskapsrik skribent på TI som tydligen ser de samme synerne som Schneider. Og snart har han tatt over markedet i USA på nette 2 mrd usd, så er det førunderligt att kursen synker. Muligens er truverdigheten til Schneider og den glimrande skribenten på TI brukt opp. Som det går 20 av på dussinet på det fora, de er jo naturligtvis lykkligare da de ikke tror på resultaten som blir presentert.

Men forøvrigt er han i schedule, fast ikke vet vad schedule er. Han har vart i Shedule før og, enda til att han skulle presentere resultaten, men det fixa han enkelt det var bare att utvide schedulen. Og den flexibiliteten er det flere på det her forumet og som besitter. Men nu har de solgt ett scope i England og, det er vel litt overdrivet att kalle det 30 % vekst i Europa som han lovte i corona tider når de kjøpte Ipsen. Men att vare beskjeden er ikke Schneiders sterke side.Så får vi se når han kommer i en riktig schedule.

De store er nok relativt trygge på at Schneider vil fortsette å levere når pandemien nå går mot slutten. Men noen småinvestorer lar seg muligens påvirke av peaf's utrettelige svartmaling? Og det skal ikke så mange selgere til for å tynge kursen med det lave volumet.
RoarAlb
16.09.2021 kl 18:08 630

Peaf tror jeg ikke har noen påvirkningskraft fra eller til, det gjelder for så vidt oss andre også. Retail selger nok fordi det ligger an til elendig salg av scope frem til våren neste år. Da tenker de kanskje at det blir gode muligheter til å komme seg inn på kursnivåer som dette eller lavere videre utover høsten, spesielt dersom vi får en markedskorreksjon og eventuelt ser et par labre kvartal. Ganske forståelig egentlig. Personlig er jeg long her og gidder ikke å spekulere i slike midlertidige kurssvingninger.

Photocure er et utmerket vekstselskap, men grunnet en verdensomspennende pandemi blir veksten noe forsinket. Det går bra, jeg har mer enn nok tålmodighet til å sitte stille noen måneder.
bravi
16.09.2021 kl 20:01 559

Pandemien er en velbrukt unnskyldning og bortforklaring for dårlige resultater. Er ikke overbevist om at veksten uteblir bare pga. Covid pandemien. Den er ikke værre for Pho enn for andre selskaper. Det blir ikke mindre blærekreft bare fordi det er en pandemi. Man kan regne med at Schneider har vært klar over at det vil komme nye skop i lang tid, da er det merkelig at salgsutgiftene bare har øket igjennom pandemien og fortsetter å øke i tiden frem mot at det kommer nye skop enda det kan forventes minimalt med salg i mellomtiden. Kursen i Pho vil slite med å holde seg over 100 i tiden fremover.

Synes ikke det er noe problem at kreinh delte noen innlegg sakset fra TI her, regner med at utgangspunktet for at de innleggene ble skrevet var at folk skulle lese dem.
Redigert 16.09.2021 kl 20:06 Du må logge inn for å svare
Hayen
16.09.2021 kl 20:18 535

"Da tenker de kanskje at det blir gode muligheter til å komme seg inn på kursnivåer som dette eller lavere videre utover høsten"

Det kan godt være det er så enkelt.

Da dukket bravi opp igjen med sine dystre analyser og lave kursmål. Sikkert som "amen i kirken" dukker han opp når stemningen allerede er sur. Og er fraværende når aksjen stiger. Snart har vi nok SomSa her igjen også.
Redigert 17.09.2021 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
peaf
17.09.2021 kl 13:15 303

Snart to måneder sen EGF kan vi snart forvente att Briarwood tar grep og skifter ut en del av styret. Og spesielt Egberth som ikke har gjort noe for att skape lønnsomhet.
Q2 resultatet og dagens kurs bør tale før att de enkelt skall hitte noen støttespillare i prosessen. De har vel litt bedre forutsettninger att lese og tyde resultaten i detalj og se var skoen klemmer. Og de ser effektiviteten til Schneider i de snart tre år han vart CEO, resultaten er der.
Og når det kommer til kjennedom hvordan han opplyser og håndterer det som skjer i Kina, så bør både han og styre få sparken på dagen.