Q-Free - midtikøajohnny sier takk for seg

Rect Angel
QFR 27.07.2021 kl 19:55 719

Poster denne avskjedshilsenen på vegne av midtikøajohnny
(forøvrig brukes ikke dette nicket lenger og vil heller ikke bli brukt i fremtiden).


Til medaksjoner Q-Free på finansavisen.forum!

Vil bare si hei og takk for meg!

Min konto på finansavisen.forum har i dag blitt deaktivert av administrator og en trådstart/tråd jeg startet om ADOLF BERG FONDENEs kontinuerlige dumping av ca. 8 millioner aksjer i Hexagon Composites over børs, en aksjedumping som nå har pågått sammenhengende i snart et halvt år, har blitt slettet av administrator.

Ikke hyggelig å bli utestengt, men når det er sagt, er jeg samtidig mer enn komfortabel med å avslutte posting på dette forumet når terskelen for ytringsfrihet er så lav som det jeg har erfart i dag.

Ytringsfrihet synes dog å være en variabel på dette forumet, eller er det kanskje bare jeg som ikke skjønner hva ytringsfrihet er? Mens det altså ikke ligger innenfor ytringsfrihetens grenser å publisere info om og meningsytringer når det gjelder ADOLF BERG FONDENEs fremferd som storaksjonær i Hexagon Composites, synes det her på forumet å være ubegrenset takhøyde for ytringsfrihet når det gjelder særdeles tynt begrunnet, repetitiv utskjelling/trakassering av ledelsen i Hexagon Composites. For snakker vi kanskje snart et tresifret antall slike bisarre, sjikanøse ytringer rettet mot ledelsen i Hexagon Composites nå, signert samme skribent? I det siste er det i særdeleshet CEO i Hexagon Composites (og styreleder i Hexagon Purus) Jon Erik Engeset som får gjennomgå ved navns nevnelse, for sin påståtte komplette udyktighet. Styreleder i Hexagon Composites Knut Flakk synes etterhvert å ha blitt noe fredet etter at en annen skribent avvæpnet den sjikanøse litt når det gjaldt usaklighetene vedkommende postet om Flakk.

Årsaken til at jeg har bedt om at dette postes her på forumet, er utelukkende at jeg ønsker å informere om hvorfor det ikke kommer til å komme flere innlegg fra meg her på forumet og takke dere som har brukt tid på å lese det jeg har postet. Takk for meg! :)

Forblir selvsagt aksjonær i Q-Free, noe jeg har vært lenge, og tror på en lysende fremtid for selskapet.

midtikøajohnny
Redigert 27.07.2021 kl 19:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.07.2021 kl 20:13 693

Takk for gode innspill midtikøajohnny.