GIG - tyngste løftingen ok , og den sterkeste sesongen infront.

InnerTier
GIG 23.10.2018 kl 09:20 184221

GIG overasker og leverer bedre enn forventet :)

* Kjøp anbefales, spesielt på nivåer under tre kroner *

https://www.dn.no/avisen/dn-2018-08-15/28

Gaming Innovation Group omsatte for over 350 mill. i andre kvartal
Spillselskapet øker inntektene med 39 prosent fra året før. – Vi skal bli det største fullservice-selskapet i Igaming, sier direktør Robin Reed.

Eivind Langdal
– Med brorparten av den tunge løftingen bak oss, og den sterkeste sesongen foran oss, forventer vi å se vekst i både omsetning og resultat i de kommende kvartalene, samtidig som vi jobber mot vårt mål om å bli det største fullservice-selskapet i Igaming-industrien, sier administrerende direktør Robin Reed.

Omsetningen i andre kvartal 2018 ble på 36,9 millioner euro for Gaming Innovation Group (GIG), som er en økning på 39 prosent fra samme kvartal i 2017. Det kommer frem av kvartalsrapporten, som ble lagt frem tirsdag.

Les også:
Vant 54 millioner på nettgambling – siden har han lastet tungt hos Riulf Rustad
Omsetningen tilsvarer 351,8 millioner kroner i dagens kurs.

Ebitda – inntjening før renter, skatt, avskrivning og nedskrivning – ble på 1,7 millioner euro – 16,2 millioner kroner til dagens kurs – ned fra 1,9 millioner fra andre kvartal i fjor.

GIG er notert på Oslo Børs, men er basert på Malta. Selskapet har en plan om å bli listet på Nasdaq Stockholm. I skrivende stund har GIG en markedsverdi på tre milliarder kroner.

Satte rekord i fjor
På samme tid i fjor omsatte GIG for 26,6 millioner euro, noe som etter datidens kurs tilsvarte i underkant av 250 millioner kroner. Det var da et rekordkvartal for selskapet.

GIG
Gaming Innovation Group (GIG) er et norsk spill- og teknologiselskap med hovedkvarter på Malta og holdingselskap i Delaware, USA.
Totalt har GIG 750 ansatte fordelt på Malta og avdelinger i Danmark, Norge, Spania og Gibraltar.
– Vi fortsetter å ekspandere i hurtig tempo. Vi har gjort viktige affiliate-oppkjøp i 2017 som fremmer vår evne til å generere trafikk, samt øker aktivitet og volum til vårt økosystem. Samtidig som vi lanserer nyskapende Igaming-tjenester, jobber vi oss nærmere målet om å bli det ledende Igaming-selskapet fra Norden, sa Robin Reed i fjor.

Totalt hadde selskapet en omsetning på 120,4 millioner euro i 2017, som tilsvarer 1148 millioner kroner til dagens kurs.

Les også:
Vollvik doblet – vil selge spillsatsing i 2019
Selv om selskapet hadde en økning i omsetningen fra i fjor, var det ikke nok til å slå seg selv fra første kvartal i 2018, hvor inntektene ble på 37,3 millioner euro, altså 355,6 millioner kroner til dagens kurs.

Bruttofortjenesten ble på 30,5 millioner euro, altså 290,8 millioner kroner til dagens kurs.

Les også:
Spillselskaper tjener milliarder på omstridte forundringspakker – Youtube-stjerne har brukt «minst et femsifret beløp»
– Jeg er stolt over at vi har klart å få sterke resultater i samme tid som selskapet har vært under en periode med økende regulatorisk press, og, samtidig, klart å få til en økende grad av innovasjon og ekspansjon i verdikjeden, skrev Reed i en rapporten for første kvartal.

Uenig med Finanstilsynet
I fjor sommer ble GIG kritisert av Finanstilsynet for dårlig regnskapspraksis.

«Etter Finanstilsynets vurdering har GIGs regnskapspraksis for virksomhetssammenslutninger og kjøp av grupper av eiendeler vært av lav kvalitet, noe som har medført flere vesentlige feil og utelatelser knyttet til innregning, måling og noteopplysninger av disse transaksjonene,» skrev Finanstilsynet i en melding.

Les også:
Finanstilsynet ber Element «utvise særskilt aktsomhet» i sin markedsføring
Ifølge finansdirektør Tore Formo i GIG var selskapet uenig med Finanstilsynet om hvordan man definerer eiendeler.

– Vi benyttet samme prinsipper som andre selskaper i samme bransje i utlandet som har gjennomgått lignende oppkjøp som oss, sa Tore Formo.
Redigert 21.01.2021 kl 08:56 Du må logge inn for å svare
Warom
25.10.2018 kl 16:54 33555

;) Ganske morsom den egentlig :)
Det gikk forøvrig 571k i SA(selv om det enda lå 151k igjen på salg)
Det er i alle fall noen som "bytter" ganske greie volum hver dag så.....mens resten sitter og ser på;)
Det er ofte vanskelig å kjøpe, men alternativet er kanskje at man må løpe.
Faller ting på plass, så frykter jeg at det blir ett lass, med folk som sitter og ser på, men som glemte at det er viktig og så.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.10.2018 kl 17:13 33483

Litt rim er gøy underholdning
Samtidig vi har en husholdning
Når GIG bare detter
Vårt matfat det letter
Men vi får da en bedre kroppsholdning :)


Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.10.2018 kl 17:28 33429

GIG skulle egentlig ligge på nærmere kr 4,- etter de siste ukers gladmeldinger. Kommer det ikke noe ny positiv melding i morgen, dundrer vel våre konkurrenter oss ned på 2.76 (ca 5% )ned :(
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Warom
25.10.2018 kl 17:48 33377

Husk at SEB i sin oppdatering(TP4,-) IKKE har tatt hensyn til LOI med HR. Det ville de gjøre først når det forelå en gyldig kontrakt.

EDIT;
Noe vi sikkert også ser fra andre hus som har dekning.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.10.2018 kl 18:05 33324

Det er alltid slik med vekstselskaper - kursmål blir konstant forskyvet. Det har ikke nødvendivis vært tilfelle for GIG sin del, men det tror jeg vi kommer til å se mer av de neste årene. De vokser og resultatene vokser og prognosene vokser i takt med utviklingen....
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.10.2018 kl 18:26 33263

Snart dags för spelbolagen

Posted on 2018-10-24 | by Roger

Annons


Småbolagsportföljen har hämtat hem flera procentenheter relativt index i börsturbulensen. Som vanligt är det ömsom vin och ömsom vatten i portföljen.

Stockholmsbörsen mätt som OMXSGI har rekylerat rejält från all-time-high som noterades så sent som i början av oktober och nära nog sammanföll med förra uppdateringen av Småbolagsportföljen i tidningen. Småbolagsportföljen har tappat 2,6 procentenheter men har trots en bitvis skakig börs utvecklats betydligt bättre än jämförelseindexet OMXSGI som har tappat 5,8 procentenheter under samma period. Småbolagsportföljen har därmed hämtat hem 3,2 procentenheter relativt index men haltar alltjämt efter med 6,8 procentenheter sämre än index.

Överlag är rör­elserna i aktierna relativt stora men avstämt per i dag så landar merparten av portföljens aktier relativt oförändrade. Rapporterna från Qliro och Proact övertygade i förra veckan och båda aktierna steg, framför allt Qliro som satte nya finansiella mål för 2019.

Störst procentuell nedgång står medicinteknikutvecklingsbolaget Camurus för. Aktiekursen har rekylerat ner från 117 kronor, bland annat påeldad av FDA-oro hos andra börsbolag (till exempel Getinge och nu senast Boule Diagnostics) samt en allmän riskaversion när börsen skakar till.

Även portföljens största innehav Enea har rekylerat tillbaka efter en fin kursresa och tappat 6 procent i börsraset och bidrar därmed med det största negativa nettobidraget. Bolaget rapporterar den 23 oktober, det vill säga efter tidningens pressläggning, och vi förväntar oss ytterligare ett kvartal med hög tillväxt. Aktien är alltjämt försiktigt värderad och förhoppningsvis kommer aktiemarknaden successivt uppvärdera de nya tillväxtdrivarna som bolaget nu har.

Spelbolagen har haft det fortsatt tufft på börsen, men vissa signaler finns om att botten för sektorn möjligen är passerad. Flera aktier har studsat upp från sina ettårslägsta noteringar. Norska spelbolaget Gaming Innovation Group (GIG) har inte utvecklats som tänkt och vi bedömer att mycket negativt nu är diskonterat i kursen. Inte ens den stora kurstriggern i förra veckan, där bolaget meddelade att den stora landbaserade aktören och kunden Hard Rock International har skrivit avsiktsförklaring om att använda GIG:s sportbok, fick någon större kvarvarande effekt. Aktien steg dock 28 procent på två börsdagar men har sedan åter tappat nästan hela kursuppgången.

Bolaget har även presenterat flera avtal som kan betecknas som milstolpar på några av de nya produktvertikaler som GIG investerat mycket pengar och tid i de senaste åren. Till exempel sportboken. Det är viktigt att alla nya produktvertikaler som tyngts med digra utvecklingskostnader nu fylls med kunder och intäkter.

Att nyhetsflödet nu är positivt verkar dock inte bita på aktiemarknaden som fokuserar kortsiktigt. GIG:s egna B2C-del står fortfarande för en majoritet av intäkterna och utvecklingen där övertygade inte under våren. Bolaget har vidtagit åtgärder inom B2C. Samtidigt är GIG i första hand ett B2B-case med goda möjligheter att nå mycket höga marginaler i framtiden, givet att bolaget täcker hela värdekedjan inom bettingsektorn. De initiala marknadssiffrorna från USA från sportbetting har visat kraftig tillväxt och förhoppningsvis kommer aktiemarknaden värdera upp GIG:s stora potential inom sportbok i USA.

Denna vecka väntar rapporter från Rejlers, Camurus och Mr Green, där vi bedömer att Mr Green har bäst möjligheter till positiv kursreaktion givet den nedtryckta värderingen.

https://www.affarsvarlden.se/premium-nyheter/snart-dags-for-spelbolagen-6936519
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Krilan
25.10.2018 kl 18:39 33207


Jeg er rimelig sikker på at både styret og ledelsen er meget godt fornøyd med hvor selskapet står i dag. Bekreftelsene på B2B produktene har kommet på rekke og rad siste tiden, og nye inntektsstrømmer har blitt koblet på GIG treet.

Vi får håpe RR kan lette litt på sløret når det kommer til avtalene med HR, slik at man kan få satt tall på dette. Synergiene rundt avtalene er jo et eget kapittel, så det får bare ligge som en bonus :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.10.2018 kl 18:50 33176

Det er helt vilt! Et "lite" selskap som GIG gjør fenomenale avtaler med Hard Rock og vi er der hvor vi er. Dette er "proof or concept" så det ikke likner sidestykke. Og etter all sannsynlighet viser hvor vi er på vei, da HR har gjort research så det holder. GIG holder på å innta verdensarenaen for fullt og saueflokken på berget selger aksjen lenger ned enn hva man trodde var mulig.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Krilan
25.10.2018 kl 19:13 33102

Vi får slenge oss på, «Matematikken vil seire til slutt» :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Armando
25.10.2018 kl 20:00 33016

Noen som sitter på kjennskap på hva GIG’s partnerskap med Lyngby BK innebærer ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Dealsen
26.10.2018 kl 13:25 11757

Dagen i dag og seks handelsdager til Q3. Noen tanker om tallene?
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.10.2018 kl 19:42 11102

Hva skjer ?
Rød børs og GIG ender i pluss.
Her lukter det kursmanipulering lang vei :-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Dealsen
26.10.2018 kl 19:52 11081

Det lukter melding til uka - mandag???
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.10.2018 kl 20:06 11057

Fra spøk til alvor, det kan fort skje det.
Gig har presentert mye spenstige børsmeldinger i det siste, og mer er i pipeline.
Brått får HR sin lisens av DGE, og da kan sportsbetting starte på andre siden av dammen.
Da tipper jeg vi får et godt fotfeste på 3 tallet, og starter ferden tilbake mot 4.
Samtidig får vi snart en Q fremleggelse, som forhåpentligvis viser pene tendenser slik andre selskap i bransjen har lagt frem tidligere denne uken, som også kan virke som en katalysator.
Jeg ser nå i allefall lys i tunellen :-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Dealsen
27.10.2018 kl 01:30 10889

Jeg lukter melding til mandag :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.10.2018 kl 10:14 10767

Vi nærmer oss HR lisens.
Bare formaliteter og saksbehandling som gjenstår, denne infoen får vi tidlig neste uke er min bet.


SEVEN DOWN, TWO TO GO, AS TROPICANA OPENS ATLANTIC CITY SPORTSBOOK
BY JOHN BRENNAN ON OCT 26, 2018 SPORTS
FacebookTwitter
Welcome Tropicana to the Atlantic City casino sports betting fold.

Its William Hill-branded sportsbook will be a kindred spirit to the one at Ocean Resort, while dueling with sportsbooks at Borgata, Resorts, Harrah’s, Golden Nugget, and Bally’s.

Who’s left? Just Hard Rock — which has applied for a sports betting license, so it’s coming — and Caesars, which has Harrah’s and Bally’s as corporate siblings and with which it shares an online sportsbook presence. It’s not clear that Caesars will join the brick-and-mortar game.

PLAY THIS TOP RATED CASINO FOR FREE!

Visit | Review
$25 Free
REQUIRED PROMO CODE: NJ25
Up to $100 Real Cashback
$10K Community Jackpot
Wonderland Jackpot Slot
GET BONUS
Tropicana recently was sold by billionaire Carl Icahn to Eldorado Group, which quickly shook up the front office there. You can find the temporary sports betting site at the North Tower, and look for kiosks throughout the casino.

First bet has been cast

LeBron James clearly still has his believers; the first bet at Tropicana was on the Lakers money line for their Thursday night game with the Nuggets, a $20 bet that returned $47 when L.A. prevailed 121-114 behind a LeBron triple double.

As it happens, the first Eagles game of the Tropicana sports betting era — and Atlantic City, in spite of being in New Jersey, is well-marked Eagles territory — will begin at 9:30 a.m. ET from London on Sunday, with the Jaguars as the opponents. Tropicana plans to be open by 7 a.m. for early risers (or night owls, come to think of it).

Tropicana may be dinged by the same issue that Parx soon will face in eastern Pennsylvania: counting on a Super Bowl repeat bid by a team that is only 3-4 after seven weeks. The betting volume could be significantly impacted by whether the Eagles are still looking at the playoffs as Thanksgiving arrives and then Christmas and New Year’s near.

Outside Atlantic City, there are two other in-house options for sports bettors in New Jersey: the Meadowlands Racetrack (FanDuel Sportsbook) and Monmouth Park (another William Hill partnership).

Eldorado also has casinos in early-adopting sports betting states Mississippi and West Virginia as well as iconic Nevada, and in “talking about sports betting” states such as Illinois and Indiana.

New Jersey sites took in $95 million in sports betting handle in August and nearly doubled that figure in September. A double-digit percentage increase also is expected in October as consumer awareness of the betting options — particularly online — rises.

Kilde : https://www.njonlinegambling.com/tropicana-opens-atlantic-city-sportsbook/
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.10.2018 kl 11:24 10709

Her kan vi selv følge med litt på det vi venter på :

https://www.nj.gov/oag/ge/news.htm


Som vi ser på DGE sine månedlige oppdateringer, så burde neste være på gang snart.
Så den meldingen du forventer mandag Dealesen (tro, håp osv) kan fort være realitet mandag den.
Når HR da får sin betting lisens, så åpnes døren i USA for GIG sin del for alvor med både Casino og sportsbetting.
Ønsker alle GIG,r en fin helg, så tipper jeg vi kan se opp og frem i tiden fremover :-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
aksjeskolen
27.10.2018 kl 17:45 10533

Graf for GIG:
https://twitter.com/aksjeskolen/status/1056070165060874240

@aksjeskolen
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
29.10.2018 kl 11:44 10030

MikaelTorsten skrev Innlegget er slettet
Og det var alt du registerte deg for å skrive?
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
ge-ge
29.10.2018 kl 16:34 9776

MikaelTorsten skrev Innlegget er slettet
@MikaelTorsten velkommen til forumet. Dessverre har vi enkelte Fjøsnisser (@Fjøsnisse) også her, som ikke eier folkeskikk, men de må du bare overhøre.
Ellers anbefaler og håper jeg at alle som ønsker et seriøst forum å diskutere på blir med over til Tekinvestor.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 17:03 9715

Tenk at GIG var over 6 i mars/april. Og nå et halvt år senere kan man få kjøpt GIG-aksjer under 3. Det har kommet flust med godmeldinger på disse 6 månedene. Men hva skjer? Jo GIG-akjsen er mer enn halvert. Så min bønn til Dere små-aksjonærer (innkl. meg) IKKE SELG GIGAKSJENE DERES. De blir verd mye snart AMEN.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
bokaj70
29.10.2018 kl 17:13 9695

Kan se at du har overset mellemliggende regnskaber.

Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 17:30 9640

Bokaj
Regner Du mener bunnlinjen til GIG de siste kvartalene. Men ser man på topplinjen og aner hvor mye GIG har brukt i markedsføring etc.(veldig nødvendig) så er det lett å skjønne at bunnlinjen blir i litt minus. Neste tirsdag kommer nye Q-tall og jeg tror de er mørkeblå :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 19:28 9495

KMGN vi deler i alle fall felles tro på GIG ?
Flust av godemeldinger vil selvsagt materialisere seg i kursstigning omsider.
Ingen tvil om at siste 5-6 mnd har vært turbulente, men er det egentlig kommet frem noe konkret som burde tilsi halvering av kurs ? NEPPE!
Bokaj70 med sine regnskaper skal selvsagt få referere til de, men de har på ingen måte vært svake for oss som forstår GIG sin vekst og investeringsstrategi.
Derimot har bransjen fått mye turbulens,GIG hadde en treg sommer kursmessig som alltid, etterfulgt av nyhets tørke og negativ spiral/usikkerhet hos investorer.
Dette kombinert med en flytting til Sverige, hvor noen muligens kaster kortene av den grunn, har fått negativt fotfeste kursmessig.
Ellers er GIG on track, med godmeldinger på løpende bånd, og den neste er ikke langt unna ( bekreftelse på HR sports betting lisens som åpner opp for HR og GIG i USA.
Nå er det få dager til neste Q legges frem, og der er sikkert regnskapene i bedring som følge av årstid,struping
av markedsføringskostnader, og trafikk på GIG sine sider som sier at aktiviteten har vært god.
Selv ser jeg lys i tunellen, og tok noen nye lodd igjen i dag.

Lykke til dere som er med på GIG moroa, og kondolerer til dere som ikke ser mulighetene i GIG nå
?
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
AlfKarlsen
29.10.2018 kl 21:59 9347

Det snakkes om at selskapet skal flyttes til den svenske børsen. Hvordan vil det påvirke en småaksjonær, som meg som har kjøpt aksjene mine gjennom nordnet? Jeg har null peiling på aksjer, kun spillselskaper.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
TommyLee
30.10.2018 kl 00:11 9201

AlfKarlsen
Man kan handle aksjer på Stockholm-børsen hos Nordnet, så det vil ikke bety annet enn sannsynligvis mer interesse for aksjen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
AlfKarlsen
30.10.2018 kl 10:28 8914

Flyttes de over automatisk, med lik antall aksjer og man starter med null kjøp og salg før børsen åpner den dagen? Prisen vil bli i SEK? Blir aksjeposten realisert i forhold til skatt? Når man kjøper/selger aksjer gjennom nordnet, må man betale vekslingsgebyr? Har aldri eid aksjer i annen valuta.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
InnerTier
30.10.2018 kl 11:38 8775

Ser ingen problemer med å sitte over Q3 :)

Upcoming events
06 November 2018
Q3 2018 Report

04 December 2018
Capital Markets Day

11 February 2019
Q4 2018 Report
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Krilan
30.10.2018 kl 11:47 8733

@AlfKarlsen

Ring Nordnet kundeservice 23 33 30 23, de har svar på det meste. Du som aksjonær skal ikke tape noe på at det blir notering på ny børs, eneste forskjellen er at det blir ny valuta (SEK). Det blir ingen realisering osv.

Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
InnerTier
30.10.2018 kl 14:13 8570

"Hvis ingen går i fella og selger nå av de små, men passer seg for den - kan dem også snart feire småfeit GIG JUL igjen :) :D
Synker på svært få handler i dag - trade drivers playing ;)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Warom
30.10.2018 kl 17:18 8373

Denne gangen så er det ingen "livepresentasjon" i Oslo. Dette er uvanlig, og har ikke skjedd en eneste gang siden børsnotering "nye GIG".
Jeg tar meg jo i å spekulere i hvorfor, men fra en eller annen plass i fra må de jo gjennomføre den presentasjonen. Capital M D ble jo også flyttet fra nettopp denne datoen og frem til 4.des i steden for. Det er tydeligvis noe som gjør begge disse "endringene"(uten at jeg skal gå noe videre på det)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Krilan
30.10.2018 kl 17:38 8315

Her må det være lov å spekulere :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Nirvana
30.10.2018 kl 17:38 8304

Har du sagt A så får du si B ;) Hva spekulerer du i?
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Warom
30.10.2018 kl 17:44 8286

Har ikke filla peiling, men det er jo "betimelig" da.
Spekulere må jo likevel være lov, og det må jo være en "god grunn" for å ikke gjennomføre presentasjonen slik den alltid har vært gjort. Dette i sammenheng da med tidligere flytting CMD synes jeg er litt merkelig, men det er nå jeg da ;)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Kultmensant
30.10.2018 kl 18:18 8229

Nå gikk jo kursen opp etter den meldingen. Så sånnsett var det jo bra
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Warom
30.10.2018 kl 18:19 8224

Kanskje RR åpner med: Welcome to our new office in Stockholm :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Kultmensant
30.10.2018 kl 18:37 8181

Da blir det GIG en drøm Warom?
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Katly
30.10.2018 kl 18:52 8143

https://tv.streamfabriken.com/gig-q3-2018
Det ser iallfall ut som en svensk streamingside. Utrolig spennende om det skjer nå
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Warom
30.10.2018 kl 18:57 8129

Streamfabriken is a nordic media production company founded in 2010. We are based in Sweden and Finland with offices in Helsinki and Stockholm.
Redigert 21.01.2021 kl 07:08 Du må logge inn for å svare