Vinneraksje fremover.


Bare å glede seg. Denne tok fyr igjen på fredag. Dobling innen få måneder. En litt glemt aksje den siste tiden. Kalera oppdages snart av flere.
Redigert 31.07.2021 kl 15:28 Du må logge inn for å svare

Og utfra det faktum at ingen kommenterer, tyder veldig på at dette er aksjen å kjøpe nå, før ALLE kommer løpende etter om 3-4 uker. 😉 Så mitt tips er, LAST OPP NÅ! Du vil ikke angre til jul.
HP17
31.07.2021 kl 21:24 3636

Du er klar over at børsverdien nå er 4.5 milliarder?
Kanskje du kan begrunne hvorfor denne skal være verdt så mye mer?

CRBLS skrev Innlegget er slettet
Her pyntes det på tall. Les med varsomhet.

Ikke så mye å begrunne, jeg bare forteller hva jeg tror, og jeg tror jeg vet en del om hvordan dette markedet vil utvikle seg fremover. Er du skeptisk, hold deg unna aksjen, så får du heller kjøpe deg inn når flere har fått opp øynene for denne, og kursen allerede har gått 40-50%. 😉 Jeg er fullt lastet, vil ikke angre, og skal med glede løfte frem dette innlegget for deg i januar.

Se mitt svar lenger ned i denne tråden: men 4,5 milliarder er småpenger i forhold til verdien dette vil være verdt om noen år.
Main Melvin
01.08.2021 kl 11:44 3291

Kalera er ikke annet enn et stort luftslott, styr unna.
CRBLS
01.08.2021 kl 12:15 3244

Skal ikke si du er helt ute på viddene siden jeg ser vi begge er bull på Capsol, men tror virkelig du tar feil her.

Men men, folk får gjøre sin egen research.

For min del har jeg sittet i aksjen siden 7,-, og vil nok holde fast på denne de neste 3 - 5 årene. Det strategiske oppkjøpet av spesialistprodusenten Vindara holdt opp mot nedbetalingstid på anlegg satt til 3,4 år er kombinert det jeg ser etter, så her vil Kalera sitte unikt posisjonert med spesialisert frøproduksjon fra Vindara kombinert med den beste vertikalteknologien.
Noteringen i USA vil trolig løfte selskapet da aksjen vil bli synlig i et mer kompetent marked (ref. Hegnar som omtalte Kalera som et selskap som "dyrker salat oppå hustak i USA"), og da målt mot sammenlignbare selskaper som jevnt over er priset 30 - 40% over med langt mindre substans.

Korreksjon verdi sammenlignbare: AppHarvest er fredag priset ganske nøyaktig 100% over KAL. Substansen til AppH finner dere mer om her:
https://investors.appharvest.com/

Mitt eget kursmål før 2022 (basert på tall i analyser opp mot forsiktig X pe) er 50 - 65. 2022 og 2023 tør jeg ikke spekulere på da det avhenger av nye lokasjoner, covid, kontraktsinngang, fusjoner, osv...

Mener å ha lest at siste analytikermål er 50,-, dette er da basert på implisitte verdier.

Noteringsprosessen er igangsatt via Kalera LUX, noe selskapet har informert om bl.a. i innkallingen til GF.
Redigert 01.08.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare

Ha, ha. Ja, for det var jo en seriøs og begrunnet kommentar. Kjøp deg andre aksjer du. Ha, ha.

En god uke er tilbakelagt. Og dette er bare starten på hva som er i vente…. Fortsatt ikke for sent å kjøpe denne, oppsiden er enorm. Les dere opp, godt å se at noen ihvertfall har gjort det de siste dagene.

Siden jeg skrev dette forrige helg har den steget med over 16% denne uken.

Ja, ja. Selv om folk ikke kommenterer mye her fortsetter den å stige. Skjønner egentlig ikke at den ikke har steget mer ennå, men nå er i hvert fall jeg fullastet i denne.

Dere taper penger, HVER dag, på å ikke være investert i denne. Utrolig lite interesse foreløpig, denne aksjen er gull!

Opp i dag også. Oppgang hver dag omtrent nå. Tror nok det er flere enn meg som har lest seg litt opp…😉

Ha, ha, ha. Bare prøv du. Hjelper lite. Til uka er det mer oppgang i vente. Har du ikke lest deg opp på Kalera? En diamant som få har fått øynene opp for ennå.
Redigert 15.08.2021 kl 21:31 Du må logge inn for å svare

Jøss, kursen var innom 29-tallet i dag gitt….går bare oppover dette 😂

Ventet på den: selvfølgelig måtte det kommenteres. Men også du VET at med slike dager på børsen, hvor omtrent alt faller, vil også aksjer som Kalera falle. Men du må se uke for uke, måned for måned. Vi snakkes igjen i september. I desember vil du angre. 30,- kr, var den så billig vil de fleste tenke da. Sommeren 2022 er 65,- også passert.
Madscore
18.08.2021 kl 06:39 1311

Ikke lenge siden den lå på 26, denne tråden er bare trist Raymond
RoarAlb
18.08.2021 kl 07:13 1277

Begredelig tråd. Et ekkokammer for drømmene og følelsene til trådstarter. Ingenting som er relevant dessverre.