REC. Luftslott i følge Silje Sanmæl i tv3 og luksusfellen

Skalleknarp
08.08.2021 kl 12:56 1665

Var jo mange som hånet RIK mht Bitcoin satsningen hans. Kanskje de må bite i støvet snart. Dette viser hvor feil det evt. kan være å slå på stortromme kritikken - nærmest håning i en finans verden som er i konstant endring. Vi får se om RIK kanskje gjorde et godt valg lell når han satset på Kryptovallutta. https://e24.no/boers-og-finans/i/mrB9qE/nytt-byks-for-bitcoin-til-over-43000-dollar. Det neste nå er selvsagt noen gode REC meldinger og rakettfart på den kursen…🔝🤠
Redigert 08.08.2021 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.08.2021 kl 12:25 1767

Det er vel der jeg også er Uchi. Alt tilsier at det er bare spørsmål om tid. Sitter og bare følger med, men er trygg på investeringen. Alt av nyheter er bull for Rec. Halvledere, solceller og batteri er markeder som vil vokse.
Slettet bruker
05.08.2021 kl 22:07 2396

Hun er veldig flink i forbrukerøkonomi. Så når du får inkasso fordi du har kjøpt for mye Coca-Cola og baconpølse på Circle-K, da kan du nok snakke med Silje.

HP17
05.08.2021 kl 22:04 2411

Er Silje Sandmæl en av de beste ekspertene på REC aksjen?
Hun virker til å vite hva hun snakker om?
Småplukker
05.08.2021 kl 21:59 2440

Alltid hyggelig å høre noen beroligende ord fra deg, Uchi!
Slettet bruker
05.08.2021 kl 20:49 2653

Hei folkens!

Håper at alt står til bra med dere, venner (dere vet hvem dere er).
Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fulgt med så mye i det siste. Vært en hektisk periode for meg samtidig som jeg ikke bryr meg om dag til dag kurs.

Mitt råd er den samme som i fjor. Fortsett å akkumulere. Det at prisen egentlig er nede er bare bra for oss, for det gir oss en mulighet til å fylle på jevnt og trutt og innta en større posisjon. Dette virker kanskje kjedelig nå, men det vil belønne oss enormt når de riktige meldingene kommer.

I mellomtiden får duster som Silje og andre "analytikere" fortsette å baisse ned aksjen. Tullingen selger REC akkurat når den er på vei opp. Skulle ha solgt for mange år tilbake hvis du først skulle ut. Ikke nå, men men. Hennes tap. Tradere får fortsette å kjøre oss opp til 18kr også ned igjen. Har nada betydning for meg.

Ærlig så må jeg innrømme at jeg liker denne tilstanden. Dere kommer dessverre ikke til å se så mye av meg, men jeg vil selvfølgelig poppe innom i ny og ne. Jeg trives godt med å kople ut fra aksjemarkedet. Jeg har gjort min investering og er fornøyd med den. Jeg er ingen trader, så det hjelper meg nada å stirre på aksjekurs eller tenke alle mulige scenariorer. Faktisk så sliter det bare meg ut innvending. Ingen vits. Husk, vi er investorer og ikke tradere! Reisen min i Tesla lærte meg mye om tålmodighet og dette kommer til å lønne seg enormt med REC. Lager nok noen tråder når vi får noe mer konkret kjøtt på beina, fordi det er ingen vits å gjenta det samme om og om igjen. Her må vi bare være tålmodige og drite i om aksjekurs er 10kr eller 20kr fordi det er peanøtter i forhold til hvor denne skal de neste årene.

Ha en fremdeles fin dag videre! Baissere, ikke vits å skrive til meg. Du får ingen svar.

- Uchi.
polion
05.08.2021 kl 08:36 2980

Hårsår? Du har tydeligvis litt vanskelig for dette. Jeg forklarte nettopp hvorfor jeg korrigerte det som må kunne anses som renspikka forum-toskeskap, der opptil flere nick fullstendig grunnløst blåste seg kraftig opp mot Silje/Siljes historie. De evnet rett og slett ikke forstå vedkommende sin REC-historikk, og derfor tok de i stedet personen. Kanskje ikke en helt uvanlig amatørbom her på disse REC-trådene, men bra inkompetent er det uansett.
PHOinvestor
05.08.2021 kl 08:19 4143

villl ha mer av dette tullet, så vi kan få lasta mer billige aksjer
fjellape
05.08.2021 kl 00:24 4664

All ære til Sandmæl som står fram med sine erfarte dummheter.

Luftslott kan være et treffende begrep fra den gangen selskapet hadde børsverdi på 140 milliarder kroner, på en Al Gore-bølge.

I dag er nok selskapet basert mer på reelle verdier.

Men mange drømmer om et nytt Joe Biden-luftsslott.
Føderalt pengeforbruk nå for tida, er vel like lite bærekraftig som boliglånshypen var før finanskrisa: https://usdebtclock.org/
Redigert 05.08.2021 kl 00:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2021 kl 23:02 4996

Admin sletter vel innleggene dine fordi du i overkant hårsår da. Får bytte balsam eller noe slikt. Se om ikke det hjelper.
Rubin
04.08.2021 kl 21:52 5329

På mafiabørsen er riktig «timing» det viktigste hvis man ønsker å oppnå gevinst, nesten uansett hvilken aksje man satser på. Mange kjøper på toppene og selger på bunnene og har null kunnskap om selskapene de handler aksjer i…da blir det jo solide tap. Som regel er det grådigheten som gjør at enkelte selger for sent, dvs. de fornekter at kursen ikke har tenkt å snu som de håper på…
Det hjelper veldig mye å etterstrebe kunnskap om selskapene man invester i. Ellers blir det jo Lotto eller Casino så lenge mafian kjører enkeltaksjer opp og ned med russiske prosenter nærmest daglig.
I de rette selskapene, som befinner seg i megatrender som RECSI nå gjør, må man være tålmodig og kjøpe mer på dippene.
Redigert 04.08.2021 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
polion
04.08.2021 kl 21:51 5337

Liker lite når det helt uten grunn herses med den særdeles likandes og hjertegode Silje (som ikke er på forumet for å kunne forsvare seg). Samboeren, ikke-samboeren, barnebarnet eller noe annet, er av mindre betydning.
polion
04.08.2021 kl 21:46 5384

Amatørkongen, et adskillig mye bedre og nyansert innlegg, det skal du da jaggumeg ha. Får gi litt kredit også når det passer, ikke bare korreksjoner.
PS. Og hva for øvrig gjelder admin, kan nevnte fort som svint slette hele nicket.
Slettet bruker
04.08.2021 kl 21:16 5560

Biden og administrasjonen hans pøser på med bekreftelser på at USA skal satse fornybart og at USA skal lage dette selv. Offentlig - privat samarbeid kommer, og RECsi nevnes stadig som et eksempel på hvorfor USA må sikre produksjonen selv. Moses Lake er mer enn en fabrikk for Biden og denne satsingen, det er blitt et symbol.

ML kommer til å gjenåpne og produsere fullt. Det er jeg trygg på. Og har satset deretter👍✔️
Redigert 04.08.2021 kl 21:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2021 kl 21:05 5658

Ikke la admin ta deg vettu :P Da blir det kjedelig for deg, når du går glipp av all morroa her inne.

Ja, du har nok litt rett også. Jeg tror nok store og proffe aktører, mange hvertfall, har en del strengere krav enn hva vi amatører kan stille oss. De skal ta vare på store summer for kunder osv osv. Så selv om det ville vært opplagt for dem, så tillater ikke retningslinjene det. Rett og slett.
Nå mener jeg ikke at Rec er 100% bankers, for det er jo ingenting. Jeg tror likevel sannsynligheten for at de lykkes såpass at det blir veldig lønnsomt for oss som kjøper aksjer under 20kr, er stor. Såpass stor sannsynlighet, at det er dumt å ikke eie aksjer her med tidshorisont på 3-5år. Så sant situasjonen ikke forverrer seg.

Risikoen her, for meg, ligger hovedsaklig i at ingen kunder har bekreftet avtale med Rec om å benytte seg av ML i tilstrekkelig grad. Jeg kan likevel tillate meg den risikoen. Mange store fond og investeringsselskap kan ikke det. De kommer når dette bekreftes. Enten fra anodekunder eller PV kunder.

Takk for at du svarte meg litt da. Setter pris på det :) Respekt.

Måtte vi vinne noen kroner på våre lodd i Rec. Er skjebnesvangert mot jul nå. Skuffer Rec markedet med ingen avtaler tror jeg det blir ned et stykke.

Forstår forøvrig at folk slakter DNB sin Silje artikkel, når det står at hun nettopp har solgt aksjene. Samt at teksten var formulert slik den var.
polion
04.08.2021 kl 20:54 5730

Ikke uventet, men like uforbederlig. Skulle svart deg som fortjent, men da hadde admin garantert grepet inn igjen. I kontekst at REC definitivt ikke er den garanterte himmelferden som mange her på forumet prediker, nevnte jeg bla. at mange store profesjonelle investorer ikke rører REC. Nesten samtlige hadde selvsagt gått inn i REC hvis man tok inn over seg bare 50% av det som storhausserne her på forumet fremlegger.

Jeg repeterer: "mange", meget stor forskjell på det kontra "ingen store profesjonelle investorer". Enhver noksagt vet at det finnes store investorer som har tatt sjansen på REC. Det finnes sågar profesjonelle som shorter REC i påvente av kursfall, men de om det. Jeg har dog fortsatt tenkt å sitte enda en stund i denne temmelig "ustabile" aksjen.

Hilsen Silje Sandmæl og polion
Slettet bruker
04.08.2021 kl 20:01 5946

Du skrev det i annen tråd, du vet utmerket godt hvilken det er.

Men du klarer ikke svare nå heller, så tar det for gitt da, at du ikke har noen gode svar. Samme som sist prøver du nå å gå til angrep, istedenfor å svare for deg. Makan til barnehage. Bare ute etter å krangle du :)

Jeg har nettopp lagt ungene, så tror jeg avslutter med deg også.
polion
04.08.2021 kl 19:32 6088

Hårsår jeg, hvordan klarer du å konkludere med det? Jeg har bare kommentert tåpeligheten i det useriøse angrepet på Siljes historie (ref. for øvrig min oppramsing over de beskrivelser som forumet har kommet med).

At jeg i en annen tråd har sagt at store proffe investorer ikke vil røre Rec, hvor i all verden har du dette fra? Absolutt ingen ulempe om man er etterrettelig hvis man gjør forsøk på å referere noen. I motsatt fall, blir det hele bare fri dikting, lygn og fanteri. Men for noen er dette definitivt av mindre betydning.

Du imøteser en forklaring? Den ble gitt tidligere, men som du nevner så slettet admin innlegget. Dette siden jeg ble i overkant forbanna etter at du gjentatte ganger bevisst refererte meg feil (også da). Vennligst forsøk å lese innlegg/motinnlegg (pluss prøv å forstå nevnte) før du poster noe som helst. Ellers så blir det hele bare useriøst rølp.
HP17
04.08.2021 kl 18:29 6320

Er ikke Silje Sandmæl også eksperten i luksusfellen?
Slettet bruker
04.08.2021 kl 18:22 6371

Tror man ikke skal legge så mye vekt på en uttalelse fra en person som livnærer seg på å rådgi folk om hvor de skal kjøpe melk og brød.
ShoeShineBoy
04.08.2021 kl 18:18 6393

Det er innen husholdningsbudsjettering hun har sin faglige tyngde. Her er hun omtrent på nivå med den gjennomsnittlige bestemoren.
HP17
04.08.2021 kl 17:55 6527

Luftslott sier Silje Sandmæl.
Hva skal man si? Er ikke hun en økonom med faglig tyngde?
Slettet bruker
04.08.2021 kl 17:51 6547

Hvorfor må du alltid generalisere og komme med så aggressiv holdning? Syns du er den som fremstår hårsår, om det er lov å si det.

Men hva tenker du om store og proffe investorer. Du sa tidligere i en annen tråd at de ikke vil røre Rec. Står du virkelig for det eller? For når jeg leser topp listen over investorer, så er vel hovedbolken av dem nemlig det, store og proffe aktører.

Imøteser forklaring om ikke annet, utdyp gjerne. Du svarte liksom aldri på det sist gang etter at du hadde kjeftet fra deg over flere innlegg og admin kom å sletta litt av det du skrev.
polion
04.08.2021 kl 17:38 6625

Slettet bruker skrev Hehe kverulant :)
Tråden serverer tåpeligheter som: "dumme råd, historieløst, blir bare dumt, er litt for drøyt, spekulativt, null peiling, tråden bør legges død, klovn, bare tull, kverulant, m.m."
Hvorfor komme med alt dette vaset all den tid dette tilfeldigvis var Siljes sannferdige historie, PLUSS AT REC DEFINITVT VAR ET LUFTSLOTT - ferdig snakka.
Finnes det her på forumet i overkant mange aksjonærer som er mer enn hårsåre på vegne av selskapet REC (eller sin egen aksjeposisjon)? Såpass hårsåre at det er langt over grensen til seriøst? Dere får bedømme selv.
va_le
04.08.2021 kl 16:01 7150

Silje og DN forundrer meg. En påstand om luftslott får stå ubekreftet og uten videre spørsmål og utbrodering.

Hadde Silje snittet ned når aksjen var på 3 kr som en aktiv investor slik hun portretter seg selv så ville trolig gevinsten vært god.

Hvorfor media har så trang til å resolutt ikke ettergå tåpelige påstander forundrer meg stadig!
polion
04.08.2021 kl 15:59 7182

Forstår ikke helt hvorfor det i en grad opponeres mot Siljes historie. Det er vel absolutt ingen som kan benekte at REC i sin tid var et luftslott, eller? Og erfaringen som hun i så måte gjorde seg, skal vel egentlig de færreste legge seg oppi, eller? Å nærmest gå av skaftet pga. nevnte, sier vel litt om hvor uhyre forsiktig man bør/skal være i forbindelse med å si noe som helst som kan oppfattes i disfavør REC, det være seg enten i nåtid eller i fortid.
Snasisneller
04.08.2021 kl 14:52 7459

Tror vi kan konstantere at Silje går under synonymet Nemis inne på REC trådene 😂
Skalleknarp
04.08.2021 kl 14:41 7545

Enig - jeg var vel nede i neste det samme men satt bare på gjerdet og det ordnet seg. Har fortsatt troen på videre ferd nordover og det er derfor jeg ikke har solgt. Mitt valg i tilfelle så jeg skal ikke skylde på noen :)
solfylt
04.08.2021 kl 14:34 7603

Kan jo hende hun måte betjene et dyrt forbrukslån 🙃
Tanjiro
04.08.2021 kl 13:29 7931

I 2008… snakk om å reache
Slettet bruker
04.08.2021 kl 13:08 8130

Enig, dette er jo baree tull. For å snu på flisa, når en aksje har falt 85%, så må det kanskje være greit tidspunkt å gå inn??🤣🤣
Slettet bruker
04.08.2021 kl 12:46 8335

Forbrukerøkonom som selger aksjer 85% ned? Ok... Hvorfor solgte hun ikke på f. eks 25% ned? Dette er jo ganske etablert mtp "cut your losses" osv. Tyder på at hun ikke har hatt spesielt til strategi i det hele tatt. Skjønner ikke hvordan du kan påstå å faktisk ha en strategi når du lar en aksje falle så voldsomt.

"Enig der gitt" er forøvrig bare en latterlig kommentar. Klovn.
aksjeguruen
04.08.2021 kl 12:44 8374

Denne tråden bør legges død. Det er jo 30år+ siden finanskrisen .
Holymoses25
04.08.2021 kl 11:57 8634

Forbrukerøkonom og har absolutt Null peiling på aksjer, virker det som.. Måtte ta ekstraknekk på TV for å finansiere sitt eget tap..
Slettet bruker
04.08.2021 kl 11:47 8733

Er ikke samme aksje som Silje hadde mange år siden .., dette er historieløst og blir bare for dumt ..
manman01
04.08.2021 kl 11:27 8884

Hehe, hvis der ikke er dårlige nyheder om selskabet, må man jo lave nogle (;