Supra sprenger 33000$


Men OSE belønner det med en nedgang, som vanlig :(

Nå er d på tide at JIN bryter 12 og beveger seg videre nordover.

Det ser ut som begge meldingene i det siste gjør dette til et Veldig bra Team sammen med aksjonærene.
Riggsjef
15.08.2021 kl 20:08 4181

Bra inntekter her for tiden og et fint selskap, men gir eierne noe tilbake i utbytte tror dere ?

Utbytte gir ingen merverdi for aksjonærene. Penger ut av selskapet gir mindre egenkapital til fordeling pr aksje ! Så er teorien og matematikken. Av en eller annen merkelig grunn synes noen å tro det er merverdi i å utbetale dette, så er det ikke. Med mindre selskapet er betydelig overkapitalisert (har langt mer enn behovet) og ikke får bedre avkastning enn hva aksjonærene oppnår hver for seg. Slik er nok ikke situasjonen idag, der inntjeningen er så formidabel som i bulkmarkedet idag. Selskapet trenger på kort sikt kapitalen for nye oppkjøp/kontraheringer /klassifikasjonskrav (M & A heter det vel så fint) osv. Aksjonærene blir belønnet med kursgevinster og la oss for alle del satse på Jinhui ledelsen ikke gjør emisjoner nå på denne så lave Equity-verdien. Nå gjelder det å få aksjekursen opp. Det er det som aksjonærene burde være opptatt av også. Spennende tider for aksjonærene nå !

Tror vi ser 20 tallet når res kommer,eller kan det skje før?

Nei det tror jeg ikke, men vet aldri.

Tja...min tippelapp på 15,- er ikke så langt unna ser jeg i dag
Ratene fortsetter oppover i Asia land så Q3 og Q4 vil jo bare bli toppers :-)
Dagens rater:
Supramax TCT Index Point 3743.46 +91.25
South China / Indonesia Round Voyage 57000DWT Supramax $/day 30138 +617
Singapore via Indonesia to southern China 57000DWT Supramax $/day 33214 +736
Bohai Bay(China)-Southeast Asia 57000DWT Supramax $/day 26125 +788

Ja kursen i dag er nå i allefall billig så hvis resultat og det ikke kommer noe som er uventet vil den jo gå videre ganske godt utover høsten(kan jo bli en voldsom kursoppgang i morgen)

10% oppgang utgjør 150 mill på MC,med en sånn enorm oppgang i rater og skipsverdier spesielt q3 er kanskje ikke mye innbakt enda.
Dette kan gå langt om ratefesten holder


jaja...de som vil ha aksjer på dagens kurser, bør handle før 16.25 i dag da...I morgen tidlig ligger fasit der:-) Opp eller ned :-) Kan jo bli litt "sell on news" og så kommer en eller annen blåruss med en anbefaling regner jeg med etter å ha lest rapporten og lagt sammen noen tall. Så er det opp igjen...
Men det fundamentale sier bare OPP og prisen er alt for lav i dag er MIN mening

Hvor mange aksjer har du? 23 825 askjer her hos meg.

Har litt mer…;-) Jeg har inngang Q3 og Q4 2020..Samt noen fler rundt 6,- og så kjøpte jeg noen på utgang Longsit …( kunne ikke dy meg )
Sitter over og venter på resultat…så anbefalinger som kommer tenker jeg utover uken…
SuMay
16.08.2021 kl 18:20 3247

Tror og litt på sell on news, men som jeg kan se det fra chartet har Jin brutt over trendkanal som etablerte seg i feb/mars i år på både weekly og daily candlesticks, noe som i utgangspunktet er bull men den er og såkalt overkjøpt. Men med en så drastisk kursutvikling er det vanskelig å si hvor den «topper» før neste rykk. Ofte, men ikke alltid retestes toppen på trendkanal før videre oppgang som nå har etablert seg godt over 12 tallet. Jeg stoler ikke blindt på teknisk analyse men liker å ha det i bakhånd for eventuelle innganger og utganger. Men jeg blir ikke overrasket om den toger videre.
Jørgen
16.08.2021 kl 18:47 3194

Husk også aksjen er fundmentalt undervurdert. P/E og P/B på hhv 1 og 0,5 omtrent illustrerer dette. Her er det bare og Vente til tallene kommer og går inn hos aksjonærer og markedet. Etterhvert vil tingene stabilisere seg og verdsettelsen øker. Alt under 30 kroner er penger på gaten her nå, tror jeg:-)

Volumbasert er interessen høy.
Når res kommer på bordet vil hele Norge og Norden oppdage hvor lav prising dette er.
Ja noen vil selge,men de fleste skal nok inn når maskinen Jin viser kong resultat i morra tidlig,

Lite snakk om hvor forferdelig ledelsen er når aksjekursen går opp. Og motsatt hvor det utelukkende er snakk om ledelsen. Kjøp når superoptimist er på banen ;) Egentlig burde folk vært interessert i denne aksjen da den solge på 2-3 tallet. Men mest interesse vil det være når den er 20+. Slår aldri feil. Kjøp shipping når det ser mørkest ut.

Det er helt rett resonnert, da blir gevinsten høy også.

Fortsatt på dagens kurs ca 14 kroner er aksjen kjennegnet med de 3 - U-er ; Undervurdert (ref nøkkeltall), Underanalysert (få eller ingen analyser fra meglerhusene) og Upopulær ( masse kritiske røster til ledelse og hovedeier ) ! I min erfaring er dette ofte Kjøpsanbefalte aksjer og de aksjene som over tid vil gjøre det best. Jeg beholder mine lenge enda. Glerder meg til morgendagen og høsten nå.

Det er mange dårlige selskap med dårlige res som driver opsjoner og bonus og lønnspakker som ikke likner grisen,med all respekt.
Dette følger i selskaper som gjør gode penger også.
Nå har vel de to store eierne så mange aksjer at utbytte vil gi de best reward uansett nå som selskapets balanse og inntjening vil bli så sterk.
Banker er bare ute etter terms er ok.
Den enorme økningen i skipsverdier og rater gir forhåpentligvis grunnlag for utbytter som kan monne.
Opsjonspakkene har risiko,dette fortjener ledelsen nå som risikoen for alle er lik 0.
Noen sier pe 1 og 0,5 er det mulig eller sant skal den opp 3-4 gangen,men hva vet jeg ratene er svimlende høye det ser jeg.
Regnematikerne og nyheter og resultat vil nok prege dagene fremover uansett.
skvisen
16.08.2021 kl 23:12 2686

Tror det blir vesentlig mer oppmerksomhet rundt Jin fremover. Med slike rater og resultat kommer massene løpende. Vi trenger nok ikke vente lenge etter res før husa kommer med både analyse og kursmål. Like før den også er årets vinner på Ose, som vil bidra til mye mer oppmerksomhet og skriverier.
Ser mange er opphengt i utbytte, kan kansje bety litt på kort sikt men er egentlig uvesentlig. Dersom markedet fungerer skal selskapsverdien og aksjekursen reduseres tilsvarende utbytte.
Lykke til i morgen😊
Pentad
16.08.2021 kl 23:40 2622

Jeg er mer interessert i kurstigning enn utbytte i akkurat denne aksjen. Den er underpriset, ja. Men jeg tror mange hopper over den fordi den ikke kan handles på ASK.

3 cent i utbytte! Da må vi tro på vesentlig større utbytte når q3-tallene kommer med kraftig økning i driftsinntekter! Nice
trengere
17.08.2021 kl 06:54 2445

Utbytte -- check
Panamaxer frigitt -- check
20k i TCE fro supramaxene er bra gitt at 6 av 18 stk var låst på 6 måneders kontrakter i mars.
Huff, dette kommer til å bli skummelt bra fremover :-).
3Q vil bli enda bedre og i 4Q vil man se hele potensialet til JIN!!!

P/E på ca 2 dette kvartalet!
Rater klart: 19k
Utbytte: 27 øre
Lønn til ledelsen uendret på 17.7 mil dette kvartalet

Ledelsen ser positivt på ratene fremover. Men det gjør alle i tørrbulk nå :)

Siste dag for Utbytte dato 31 aug-
Nybygg er few fremover,markedet stramt.
Det var meget gode tall og det blir sterkt fremover,sikkert bedre da rater er styrket q3.
Mange skal inn før 31 august,blir en sterk dag vel?

resultat drift gjør oss trygg på at det blir godt å sitte i Jinhui fremover!

Resultat som varslet. Meget bra. Men det som er det mest interresante: JIN er passert 50 % av kvartal 3/21. Med rater som kan gi et net resultat på US 40 mill Q3/21 isolert. Q2/21 untatt justering skipsverdier var ca. US 21. Dette vil gi seg utslag i kursen

Ja helt klart, inntjening kommer til å bli enorm for 2021!

Hvorfor faller den slik? Så ut til at noen fikk utløst mange stoploss, men har ikke tatt seg særlig opp igjen
skvisen
17.08.2021 kl 09:31 1786

Leverer på det meste her Jin. Meget fornøyd med att de klarte rater på 19k med 6 skip på fast kontrakt. Fra september vil alle skip gå på spot igjen så om ratene holder seg skal vi garantert videre opp. Att det er litt sell off i dag er naturlig. Mange kort tiss investorer som er kommet inn etter posetive meldinger som nå tar gevinst.
Fortsatt en soleklar doblingskandidat og risikoen i aksjen vil jeg nå påstå har gått fra middels til lav.
Gremlins
17.08.2021 kl 09:32 1776

Jeg sitter å grubler på det samme. Det må være mange med litt for høye forventninger!
Natt1369
17.08.2021 kl 09:35 1759

Bare de store gutta som rister litt i treet.
Når anbefalingene begynner å tikke inn, blir de løpende etter.
Jeg selger ikke ved første og beste anledning, selv med 65 % avkastning på 123 000 aksjer!

Vil nevne at verdien i dag på selskapet er 1,4 milliard nok. Skulle ratene fortsette slik de er nå, vil JIN tjene denne verdien inn på 1 år, !!!!!
Kursen faller vel siden noen har bra gevinst, og tar den, i stedet for å vente på 27 øre i utbytte.

Men kursen vil komme sterkt tilbake
SuMay
17.08.2021 kl 09:38 1738

Skrev dette i går, kursen i dag er som forventet:

Tror og litt på sell on news, men som jeg kan se det fra chartet har Jin brutt over trendkanal som etablerte seg i feb/mars i år på både weekly og daily candlesticks, noe som i utgangspunktet er bull men den er og såkalt overkjøpt. Men med en så drastisk kursutvikling er det vanskelig å si hvor den «topper» før neste rykk. Ofte, men ikke alltid retestes toppen på trendkanal før videre oppgang som nå har etablert seg godt over 12 tallet. Jeg stoler ikke blindt på teknisk analyse men liker å ha det i bakhånd for eventuelle innganger og utganger. Men jeg blir ikke overrasket om den toger videre.

Ja det er jo slik at ratene til de to panamaxer vil komme inn på 3 kvartal sammen med enda bedre rater vil resultatet løfte seg ytterligere.
noprofit
17.08.2021 kl 10:00 1631

JIN har som regel betalt utbytte når de mener de har penger nok, men tror det var ekstra viktig å gi et lite utbytte nå for å vise omverdenen at de betaler utbytte etter den dårlige kursutviklingen som har vært. Når jeg sier dårlig så mener jeg selvsagt iforhold til verdiene og sammenlignbare selskaper.

Dette ser veldig bra ut og tror fler vil åpne øynene for denne nå :)

Er ikke rart at kursen er ned på resultatet. Det var 2 positive meldinger i forkant og meget høye forventninger til kvartalsrapporten. Når den ikke overgår disse høye forventningene så faller kursen på kort sikt.
bubby
17.08.2021 kl 10:35 1503

Ikke vent på kjøp anbefalingene for JIN. Det kommer kun sell anbefalinger fra Norske meglerhus for JIN. Jeg tror toppen var i går på 14.05.
trengere
17.08.2021 kl 10:39 1482

Fra earnings call.
De slutter visst skip rundt 30k nå.
kan forvente flere utbytter fremover (og garantert høyere...)
Er fortsatt interessert i å kjøpe brukt til riktig pris.