artig
24.10.2018 kl 06:44 251

Hører Sylvi egentlig hjemme i Frp? Kanskje hun burde vurdere et annet parti, f.eks. PDK. Eventuelt starte et nytt parti med folk som er tilhengere av en nasjonalstat og selvråderett?

– Enda viktigere er det at vi er tydelige i vårt forsvar av nasjonalstaten, som er grunnlaget for det flotte samfunnet vi lever i. I Norge er dette en sak som mange har overlatt til Senterpartiet. Det er det ikke noen god grunn til, for EU-prosjektet har i realiteten blitt et byråkrati som er i ferd med å miste all legitimitet og folkelig forankring. I dag er Fremskrittspartiet en garantist mot EU-medlemskap. Det skal vi være stolte av, skriver hun.

https://resett.no/2018/10/24/listhaug-tar-nasjonalstaten-i-forsvar-og-vil-reforhandle-eos/
atnorhe
24.10.2018 kl 11:00 215

Bare for orden skyld. Det er stor oppslutning i de aller fleste EU land om EU, slik det feks var i øst-europa når de søkte medlemskap. I Polen viste en måling at 75% støttet EU medlemskap, og det var etter EU sine planer om sanksjoner. I Hellas under den verste perioden var det også et klart flertall for EU. Media fant knapt noen i demonstrasjons-togene som ville ut av EU. mao Oppslutningen om EU blant befolkningen er stor, det er et fakta.

Det de ikke er enig om er EU sin migrasjon og asylpolitikk. Der er motstanden stor over hele linjen, spesielt i Øst-europa, men også i sentra-l europa som Tyskland og Frankrike. Derav suksessen til ytre høyre. Om noe skulle knekke unionen, er det asylpolitikken og en stadig innvandring i fra det afrikanske kontinent og midt-østen. Islam sin sterke posisjon har lav om noen oppslutning i det hele tatt. Der viser msm et falsk glansbilde av multikultur.

Tror neppe det er så stor oppslutning for EU nå for tiden, for 10-15 år siden ja, men ikke etter alle problemene etter 2007, og etter at det er klart at EU hverken har vilje eller ønske om? å beskytte EU’s grenser mot ukontrollert innvandring.

De fleste EU land forsøker aktivt å holde nede offentliggjøring av meningsmålinger på hvor positive/negative folk er mot EU.

Nå sist er Italia anklaget av EU for å ha produsert et statsbudsjett med for stort underskudd.

Italia’s gjeld øker, mens italienere føder for få barn og folketallet og økonomien krymper, samtidig som de blir oversvømt av innvandrere fra Afrika etc.

EU’s problemer begynner å tårne seg opp.

Det endelige målet med EU er selvsagt en union på linje med USA, noe som selvsagt vil ende med katastrofe.
Redigert 24.10.2018 kl 11:28 Du må logge inn for å svare
.777.
24.10.2018 kl 11:48 193

«Det endelige målet med EU er selvsagt en union på linje med USA»

Det er to vesentlige ting EU mangler for å kunne lykkes, det viktigste er et felles språk, det nest viktigste er felles statsgjeld.
artig
24.10.2018 kl 20:22 172

Det virker som det endelige målet er å bytte ut befolkningen.
atnorhe
24.10.2018 kl 21:08 163

Og faktoren Språk, hindrer et EU på linje med USA. To språk hadde gått fint,men ikke tretti eller femti..