IDEX siste nytt i spamfri tråd

Req
IDEX 24.10.2018 kl 16:01 20455

En tråd uten spam. Noen av de mest aktive er lagt inn på forhånd, andre kan be om tilgang ved å klikke på de 3 prikkene til høyre i meldingsfeltet.
Det sier seg selv at forumtrollene ikke får være med.


PetterJ fikk jeg ikke lagt til, aner ikke hvorfor men kanskje nicket som vises egentlig har et annet navn.


PetterJ
08.10.2018 kl 13:30
2066
Skal vi lage en privat «chat liste» hvor vi kun konsentrere oss om oppdatert IDEX informasjon?
Redigert 08.10.2018 kl 13:31
Redigert 14.11.2018 kl 15:56 Du må logge inn for å svare
Req
03.11.2018 kl 17:01 3733

Hvis Pareto får rett er det 250 millioner kroner til IDEX hvert kvartal i 2020 før skatt. Det synes noe lavt i forhold til nyere tall for marked og antatt IDEX andel som kanskje vil slå til.
Pareto ligger med 2,5 milliarder kroner mens Daum bloggen sier 4,193 milliarder kroner, hvor disse tallene kommer fra vet ikke jeg.
Hvis Daum bloggen får rett tilsier det at Pareto's kursmål kan bli 67% høyere, litt over 18 kroner altså. Andre faktorer kan også spille en rolle slik at kursmål kan bli enda høyere. Før eller siden vil meglerhusene gjøre IDEX populær og kursen eksploderer opp.

Det ser ut til det ligger kort eller konto i bunn hos AliPay. Kun elektronisk kredittkort har møtt motstand i mange land. Det ser også ut som Kina dreier mer mot kort også, i alle fall i bunn med mobilbruk. Noe sier meg at dette er fordi de øyner at når deres kunder kommer til andre land er det ikke sikkert at deres mobilsystem fungerer over alt, det meste ser ut til å være basert på QR koder og det er ikke over alt i vesten. Det er vel klart at Kina gjør ting litt på en annen måte og mye billigere men UnionPay skal satse på kort så da må vi stole på at det er en god grunn for det.

Sikkerhetsmessig tror jeg de fleste land i vesten har landet på at biometridata på mobiler osv vil lett kunne komme på avveie. Så er der selvsagt de røverstater som ønsker å samle inn slikt fra alle og dermed ønsker sentral register. Kort har en fremtid nettopp pga dette, det er et lukket system som ikke er så lett å hack og hvertfall ikke i stor skala. Den dagen det står i avisene at et land har blitt frastjålet alle innbyggeres fingeravtrykk kommer enda en ny æra for IDEX. Det er en grunn til at Mastercard har valg IDEX, og mye av grunnen er sleeve.

IDEX klarer seg fint med kun vestlige markeder men har fullt fokus på de to største ser det ut til, Kina og India. Det meste ligger godt til rette og gode nyheter om dette kommer nok.
Redigert 03.11.2018 kl 17:01 Du må logge inn for å svare
John8
03.11.2018 kl 17:02 3741

Sente:
Now you are takling!!
Du har nok rett i begge dine tankestreker - jeg tenkte først og fremst på poenget uttrykt i din siste tankestrek og det er her jeg antar at de kinesiske selskapenes motiv er når de søker samarbeid med IDEX og selskaper som IDEX.
Req
03.11.2018 kl 17:12 3737

Gode poeng!

Det er vel mange som ikke helt stoler på mobilbruk. Batteri tomt, feil i systemer eller app'er, det krever vel mobil internett også vil jeg tro. Jeg synes i alle fall at kort virker tryggere og enklere. Å stå i en butikk med matvarer og ikke få betalt er ikke noe jeg ville likt. Et kort vil nok som oftest fungere. NFC terminaler kommer nok over alt. Vi er faktisk litt sent ute her i Norge, i mange land er det vanlig og har vært det lenge.
valdez
04.11.2018 kl 14:03 3401

Hva tror dere vi kan forvente i uka som kommer, ref. Presentasjon 3. Kvartal?

Sente
04.11.2018 kl 15:35 3327

Av tall, så blir det vel noe litt mer inntekter, kanskje opp til 1 mill NOK...
Utgifter en plass mellom 60-70 mill NOK.
Cash balance ender vel da på rundt 125 mill.
Håper også de har noen mill i kundefordringer.

Men det som er spennende er nyheter og oppdateringer. F.eks. jeg håper på en oppdatering på "self enrollment sleve'en". Jeg anser den som 100% nødvendig før noen banker ønsker å rulle ut kort i større skala. Ingen banker ønsker å tvinge alle kundene sine til banken for å registrere fingeravtrykket. En oppdatering på når NFC sensoren er klar for markedet (EMV godkjent) hadde vært greit. Om ingenting annet, få bekrefte tidsrammen som ble gitt ved Q2 rapporten.
IFA
04.11.2018 kl 18:17 3235

Slettet-da hovedpoenget for denne tråden ikke er tilstrekkelig fremtredend.
Mitt poeng er at for eks. Mastercard liker å være fremoverlent i forhold til diverse nye betalingsløsninger - og inngikk så tidlig som ca.2014 intensjonsavtale med Alipay.
Men ser at også flere ulike debetkort blir vist til i tillegg til de kinesiske i forklaringer på samarbeidspartnere som kan være involvert i Alipays betalingsløsninger.
Går ut fra at Idex og andre spesialister kan komme med utdypende forklaringer på alternativ global bruk av Alipay. Selv har jeg ikke tid til å følge opp med detaljerte fakta de kommende dagene, men føler meg helt trygg på at Idex med samarbeidspartnere har full oversikt over markedsundersøkelser, samt mulig konkurranse som de står overfor.
Redigert 04.11.2018 kl 18:45 Du må logge inn for å svare
Req
05.11.2018 kl 20:52 2970

Precise Biometrics plans to re-organize operations to improve customer service and enable growth in new areas of use

As the Asian markets for biometrics is rapidly growing, Precise Biometrics simultaneously plans to establish an office in Shanghai to improve customer service and on-site support for customers in the Asian region.

https://precisebiometrics.com/news/2018/11/precise-biometrics-plans-to-re-organize-operations-to-improve-customer-service-and-enable-growth-in-new-areas-of-use/

Mange måneder bak IDEX og med en løsning hvor alt sendes i samme pakke i posten. Muligens kan posttyver sette egen avtrykk da tro? IDEX løsning kan i alle fall sendes i to postsendinger slik kort og PIN har blitt her til lands. Men Zwipe følger her altså i alle fall i IDEX' fotspor, her bær en neste tro Mastercard har bestemt løsning slik IDEX har og andre følger etter med lignede løsning. Torsdag er 3. kvartal og noe nytt.

Zwipe showcases innovative fingerprint enrolment solutions for planned mass market deployment of biometric payment cards

https://embeddedsecuritynews.com/2018/11/zwipe-showcases-innovative-fingerprint-enrolment-solutions-for-planned-mass-market-deployment-of-biometric-payment-cards/
Redigert 05.11.2018 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
Req
06.11.2018 kl 17:22 2813

Italian Newspapers Announces Biometric Payment Card Pilot in Italy by Mastercard and Intesa Sanpaolo

Today, two major Italian newspapers, la Repubblica and Corriere della Sera, published articles on Biometric Payment Card pilot in Italy by Mastercard and Intesa Sanpaolo.

Corriere della Sera titled “Per pagare basta l’impronta digitale” that translates in “Pay just with fingerprint” while la Repubblica titled “Il codice Pin sostituito da un pollice” that translates in “Pin code replaced by a thumb finger”.

While Corriere della Sera (page 49) reports that the pilot will be announced on November 7 at Payvolution – Salone dei Pagamenti 2018 in Milan, Repubblica (page 59) reports that the very same pilot has already been done and that at the event will be presented its results. So, the two reports seems to me slightly conflicting.

Both articles mention Milan, Turin and Rome as places for the pilot.

Whichever will be the truth we just need to wait for Wednesday November the 7th at 2pm to know what’s cooking. I will be there to report live from Salone dei Pagamenti.

Stay tuned!

Antonio D’Albore

https://embeddedsecuritynews.com/2018/11/italian-newspapers-announces-biometric-payment-card-pilot-in-italy-by-mastercard-and-intesa-sanpaolo/
John8
06.11.2018 kl 17:24 2812

Antar det er mulighet for at denne nyheten fra Italia er blant det vi får høre mer om ifm IDEXs presentasjon torsdag 08 11 2018.

To av de største italienske avisene meldte igår om et samarbeid mellom MasterCard og italienske banken Intesa Sanpaolo om et biometrisk betalingskort.
På et arrangement imorgen kl.14.00 (i Italia) slippes mer info om pilot prosjektet.

https://embeddedsecuritynews.com/2018/11/italian-newspapers-announces-biometric-payment-card-pilot-in-italy-by-mastercard-and-intesa-

Den ene avisen skriver at pilot prosjektet vil bli annonsert imorgen.l
Den andre avisen at det er resultatet av et allerede utført pilot prosjekt som vil bli annonsert imorgen.

Edit ad Req's post under:
Antar lav sannsynlighet for at dette ikke er IDEX.
Redigert 06.11.2018 kl 17:37 Du må logge inn for å svare
Req
06.11.2018 kl 17:25 2810

I morgen kommer vel svaret på om det er IDEX.

First shipments of the Contact-Only Biometric cards will happen in early 2018, and the small but specialized team of electronic engineers, firmware developers, materials experts and electronic manufacturing experts already accepted the challenge for the next new exciting product: a dual interface biometric smart card! Moreover, the expertise in this technology will allow Card Tech to bring innovative biometric authentication to other form factors.

https://embeddedsecuritynews.com/2017/11/a-visit-to-card-tech-the-italian-company-on-the-forefront-of-biometric-smart-card-development/
IFA
07.11.2018 kl 10:30 2675

Da har vi fokus på medieoppslag om Biometric Payment Card Payment Card Pilot in Italy by Mastercard and Intesa Sanpaolo ca. kl 14-15 i dag!

Så mye prestisje som Mastercard har lagt i et tett samarbeid med Idex om sin valgte fremtidsrettede kortløsning, satser vi på at den naturlige lanseringen handler om Idex - løsningen.

Ut fra medieoverskrifter om alle mulige løsninger knyttet til smarttelefoner ( også dels basert på kortløsninger) kan det lett skapes et skjevt inntrykk om at brukere i mindre grad benytter seg av den enkleste/ sikreste kortløsningen.

Minner derfor om undersøkelsen lagt inn på Idex hjemmeside:
- Research by IDEX Biometrics: Card is king: UK consumers reject mobile payments
30 October 2018
Only 3% of UK consumers choose to use mobile payments, with cards prevailing as the consumer favourite
Despite the hype, research by IDEX Biometrics has revealed that mobile payments are almost as unpopular as cheques. In fact, the payment card is still the number one payment method when it comes to in-store purchases for UK consumers. Three quarters (75%) of respondents stated that they use cards, including contactless, most often, compared to cash (21%), mobile payments (3%), and cheques (1%).
Unfortunately, there doesn’t seem to be a glimpse of hope for mobile payments on the horizon, with 72% stating they are concerned about the possibility of no longer having access to a physical debit card and needing to rely on mobile payments only.
It seems consumers’ personal attachment to the payment card is virtually unbreakable. Nearly two-thirds (65%) of respondents stated that carrying their debit cards provides a sense of security. It’s not surprising then that 75% say they always take a debit card with them when they leave the house. 65% of those questioned said that they wouldn’t give up their debit card in favour of mobile payments and a further 78% admit to feeling more secure using their debit card in comparison to mobile payments.
A further 60% also stated they would be worried people would have access to their accounts if they lost their mobile phone, amplifying the clear consumer distrust in mobile payments and their personal attachment to payment cards.

“It is evident that the UK public won’t be ditching payment cards in favour of mobile payments in the near, or even distant, future. Banks must face this and innovate with cards, which have stayed largely the same for decades,” comments Dave Orme, IDEX Biometrics SVP.
“With a resounding 53% of consumers stating they would trust the use of their fingerprint to authenticate payments more than the traditional PIN, this must be where the UK banking industry focuses its attention. Chip and PIN is now 12 years old, and has seen its course. It is time to elevate the traditional payment card and evolve authentication methods to make contactless transactions even more convenient and secure by adding seamless fingerprint biometric authentication”, added Orme.
-END-
Methodology and sample:
1,000 interviews were conducted in the UK using an online methodology amongst a nationally representative sample of consumers. All respondents were aged 18 and over. Quotas were applied to gender, the age of respondent and the region in which they reside to ensure that the sample is nationally representative.Req
07.11.2018 kl 13:07 2571

Mastercard lansering i dag, helt om hva er ikke kjent enda. Mastercard gir alle med kontaktløst Mastercard kort gratis reise til messen i Milano. Mastercard, Idemia, Gemalto og Unicredit (dem med Bulbank IDEX trial) er med.

Traveling by metro on November 7th is priceless.

The card gives you the Mastercard.

Take advantage of the Ticketless Day: in Milan, on November 7th, with Mastercard you will have all the rides you make as gifts. Just bring your card closer to the contactless turnstile symbol .

https://www.mastercard.it/it-it/privati/servizi-benefici/contactless/Metro.html

http://byinnovation.eu/mastercard-free-metro-milano/
Redigert 07.11.2018 kl 13:08 Du må logge inn for å svare
Req
07.11.2018 kl 14:25 2473

Kortet fra gårsdagens artikkel med Intesa Sanpalo er FPC, spørsmålet er da om de starter pilot eller om det er ferdig. Live feed fra messen viser FPC sensor. Men det er med Gemalto, hva mer som kommer er enda ikke kommet, Idemia kommer kanskje med noe også.

https://twitter.com/andongesn?lang=en
https://embeddedsecuritynews.com/2018/11/italian-newspapers-announces-biometric-payment-card-pilot-in-italy-by-mastercard-and-intesa-sanpaolo/
Req
07.11.2018 kl 14:30 2460

FPC er pilot

MastercardIT
@MastercardIT
·
25m
#Mastercard together with
@Intesa Sanpaolo
presents at the # SalonePagamenti2018 , for the first time in Italy, a new pilot project dedicated to biometric technology applied to payments
@ABI_Eventi

@Payvolution

https://twitter.com/MastercardIT
Req
07.11.2018 kl 14:39 2439

Agenda V FinTech & IV InsurTech Digital Congress 13th-14th November 2018 (Polen)

12:20 – 12:50 Debate

Future of banking
Open banking
New business models
Change of approach to banking
FinTechs and banks – landscape in Poland
Neobanks and challenger banks
Technologies and tools

Filip Genov, First Vice President, Head of Special & Strategic Projects, UniCredit Bulbank*
John8
07.11.2018 kl 16:33 2330

Biometrisk kort fra italienske banken Intesa Sanpaolo - pilot:

https://mobile.twitter.com/Gemalto

Slik jeg forstår det begynner pilot prosjekt idag, og skal gå over 16 uker med bankens kontorer i Roma, Torino og Milano.
Redigert 07.11.2018 kl 16:41 Du må logge inn for å svare
Req
08.11.2018 kl 08:57 2176

IDEX 3. kvartal

Salg på 1,1 million kroner og en bruttomargin på 23%.
Dette er litt over halvparten av målsetningen for fullskala produksjon. Som de fleste forstår er marginer knyttet til hvor mye en produserer, stordriftsfordeler osv. Dette er slett ikke ille for så lave salgstall.

The gross margin on
sensor sales in the third quarter was 23 per cent, while the gross margin so far this year was 25 per cent.
The gross margin at small volumes are necessarily not representative of gross margin at mass volume stage.


Tapstallene går ned slik det er kommunisert tidligere, dette henger sammen med overgang fra utvikling til kommersiell fase, antall ansatte går også noe ned og er også en bekreftelse på ny fase for bedriften,
The IDEX group had a net loss of NOK 60.7 million in the third quarter of 2018, compared to a loss of NOK
64.2 million in the third quarter of 2017

Kassen holder 2 kvartaler til med mindre salgene tar seg kraftig opp. Verdt å merke seg er utstedelse av opsjoner for ansatte i dag med innløsningskurs 5,12 kroner, IDEX mener med dette at de ansatte vil se høyere kurs i fremtiden. Gjeld er null.

Rochester kontoret er fullt operativt nå.

Spesielt i asia er det stor interesse og de store kundene er enten ferdige med kontaktløse kortintegrasjon eller holder på med det.
Collectively, IDEX is continuing to experience very strong interest for its solutions for both contact‐based
and dual‐interface biometric card applications

Så til det viktigste.

The company has completed development of its sensor for dual-interface cards.
These sensors are currently being integrated into cards by a range of vendors
and is expected to lead to multiple pilots with dual-interface cards in the
coming quarter. IDEX is confident about 'certification' of dual interface cards
and volume deliveries by mid-2019.

4. kvartal er vi i nå og det er altså piloter som pågår eller kommer dette kvartalet. Ikke alle kunder skal ha kontaktløse kort så salg av disse vil kanskje ta seg opp. For kontaktløse må en her vente til neste år.
Req
08.11.2018 kl 09:26 2154

Swearingen på presentasjonen.

IDEX er langt foran og nevner Italia piloten som eksempel på at Zwipe og FPC har langt igjen.
Mastercard's 4 år lange samarbeid er så tett at IDEX er bestemt på at det er IDEX som er vinneren i dette kappløpet.
IDEX holder på med neste generasjon chip mens konkurrentene følger etter IDEX men er en generasjon etter.
Mye opppløftende han sier.
Req
08.11.2018 kl 09:38 2128

low double digit sales (millions) for å nå break-even.
Lavkost med flere dollar ned fra dagens kost. Dette skjer tidlig 2020 og akkurat nå markedet tar av for alvor. Dette er vel da neste generasjon som er langt lavere kost på.
Another global card integrator er potensiell kunde.
Req
08.11.2018 kl 09:49 2081

Swearingen hinter på kjempeordrer med Mastercard kunder men de har fått munnkurv, det betyr vel at en avtale eksisterer allerede og det er utrulling i nærmest hele verden mer eller mindre samtidig som det er sagt i dag. Og i tillegg svært lite villig til å avdekke den andre Tier1 kunden de kanskje har. Det burde vel bety UnionPay men de vil ikke si noe.
Redigert 08.11.2018 kl 09:50 Du må logge inn for å svare
Req
08.11.2018 kl 10:01 5566

En del av salgene som ble annonsert for utsendelse fra september kommer på 4. kvartal. De forventer flere kunder kjøper hver fra 10000 til 100000 kontaktbaserte løsninger i 4. kvartal. Det betyr selvsagt lave salgstall også neste kvartalsrapport. Dette er nok alle innforstått med, men det viktige som kom frem her at mot slutten av H1 tar dette seg kraftig opp og da tydligvis Mastercard med kunder, april har vel vært nevnt tidligere som masseutrulling, og som han sa i flere regioner.

Meget positivt og godt håndtert av IDEX i dag. Det bør absolutt høres på når den blir tilgjengelig her

https://www.idexbiometrics.com/investors/webcasts/
Req
08.11.2018 kl 11:13 5492

IDEX sa i tillegg at siden kost for produktene går ned forventer de at marginen øker til over 50% fra 40-45%, og det er med dagens produkter, ikke med neste generasjon som kommer i begynnelsen av 2020, i tillegg sier de at en del av marginen vil deles mellom kunder og investorene (må vel bety utbytte). Slik jeg forstod det er det altså 50% margin til selskapet etter kunder har fått prisavslag. Planene synes å være solide på alle områder, også nevnt at market penetration for break even er relativt enkelt å nå. IDEX er lederen i markedet og det kan tenkes konkurrentene vil få problemer med lavere kost som IDEX driver frem. Ser en altså frem 2-3 år har en nok solide overskudd og utbytter.
Req
08.11.2018 kl 11:28 5480

Ny modell på 20 millioner enheter og 50% bruttomargin gir overskudd ved 3 USD pr enhet. Det endre på 62 millioner kroner kvartalet. 5 USD pr enhet gir 102 millioner kroner kvartalet. Sterke tall hvis det holder seg. Og dette er altså 2019 tall. 2020 og videre er det snakk om langt flere enheter, gjerne hundrevis av millioner. Hvis de klarer en god del salg fra nå og litt ut i neste år trenger de ikke veldig mye penger. I tillegg er der nevnt IP modeller eller lisensiering om en vil. Det virker ikke som de er mest interessert i noen emisjon og skulle det bli en slik blir den kanskje for liten for alle som vil kjøpe. Det kan i seg selv drive kursen godt opp fremover.
IFA
08.11.2018 kl 17:14 5319

Følger logikken din Req.

Godt å se at du holder deg til det fundamentale grunnlaget for Idex - og holder hodet kaldt.
Da presentasjonen var over, bestemte jeg meg for å sitte på aksjene - da det får liten betydning for meg om utrullinger og betalinger kommer to-tre måneder før eller senere etter det tidkrevende samarbeidet om utvikling av Mastercards foretrukne kortløsning.

Det forundrer meg at oppegående såkalte analytikere kan sitte og mase så lenge etter en presentasjon om å få nøyaktige og tidsbestemte kvantum på utrulling/ salg, hvis de har litt evne til abstrakt tenkning omkring realitetene som avgjør tempoet i en prosess som blir styrt av Idex samarbeidspartnere.
Tempoet blir uansett mer enn høyt nok og inntektsbringende til tusen når prosessen begynner for fullt om få måneder!

Det er godt å registrerer at analytikerne ikke klarer å presse Idex ledelse i den amatørmessige fella.
Req
08.11.2018 kl 19:08 5229

Analytiker vil selvsagt vite mest mulig og det er også bra for oss å høre spørsmålene og svarene. Jeg synes ledelsen gjorde det veldig bra og opptrådte profesjonelt.

Etter å ha tenkt litt mer på Mastercard sin storlansering mot slutten av H2 og koblet dette mot tidligere opplysninger om slutten av april 2019 kom jeg til enda flere tanker, nemlig at de også snakket om 12 uker leveringstid hvis jeg oppfattet rett. Og om Petter får rett i sertifisering i januar 2019 betyr vel det at ordrer av større størrelser bør komme i januar og februar. Kanskje det aldri kommer noen emisjon eller at den blir mindre. Det skal nok bli kamp om aksjene på et tidspunkt. Underveis i alt dette er Kina nok mer interessant og også fremhevet spesielt i dag med Tier1 kunde, bakom denne ligger nok UnionPay.
AnnaLyst
08.11.2018 kl 19:28 5188

Jeg akkumulerte i dag til kurs 4,40 og 4,60. 30.000 aksjer!
Ser frem til dobling - minst, innen 6 mndr.
Req
08.11.2018 kl 20:13 5120

Det kan ha vært en god ide. Dobling fra det nivået er ikke usannsynlig og det kan også komme mye raskere.
Hvis flere som har sett og hørt presentasjonen kom med tanker ville det vært bra. Mye godt kom frem i dag, ledelsen virket meget sikker på at dette går veldig bra.
Req
08.11.2018 kl 23:14 5002

IDEX On Track for Q4 Pilots, 2019 ‘Volume Deliveries’ in Q3 Update

“In a statement announcing the results, IDEX emphasized its “significant progress in commercializing biometric smart cards in the third quarter,” noting that it had started shipping for its first order of biometric payment card sensors received in September…”

https://findbiometrics.com/idex-q3-update-511084/


IDEX quarterly report says progress made towards commercializing biometric smart cards

IDEX also reviews the strengths of its new partners, including Feitian, JINCO Universal, Hengbao, and XH Smart Tech, and says that major companies in different areas of the smart card ecosystem are investing heavily in biometrics. The company says it considers the increase in biometric payment card customer trial activity is very positive for the market.

https://www.biometricupdate.com/201811/idex-quarterly-report-says-progress-made-towards-commercializing-biometric-smart-cards
Req
09.11.2018 kl 08:49 4877

FPC piloten i Italia går over 4 måneder og skal testes av 153 ansatte i 3 byer. Piloten med Gemalto er registrering av biometriske data i banken og er da altså uten sleeve. Da er denne testen i så fall ferdig 26 mars, etter det test hos bank kunder? Under 1 måned etter 26. mars er vel også oppstart for Mastercard sin globale utrulling, så da spørs det om Swipe og FPC rekker dette, de har heller ingen sleeve ferdig testet og sertifisert.

The battery-less Biometric Payment Card will be tested at live merchants within 153 selected bank employees in Turin, Milan and Rome starting from November 26, 2018. The pilot is expected to run for about 16 weeks.

https://embeddedsecuritynews.com/2018/11/intesa-sanpaolo-mastercard-and-gemalto-announces-pilot-of-dual-interface-biometric-payment-card-pilot-in-italy/
https://www.finextra.com/newsarticle/32915/intesa-sanpaolo-to-test-fingerprint-cards/security
IFA
09.11.2018 kl 09:58 4813

Husker ikke hvordan Swearingen ordla seg nøyaktig under presentasjonen, men han understreket vel at Idex sin jobb med å klargjøre teknologien i sine omtalte fingerprint løsninger frem til nå, er ferdig utført - og at den testingen som nå blir utført, er uttesting av funksjonalitet på de totalløsningene kortleverandørene skal levere til markedet. Basert på sine solide internasjonale erfaringer på ekspertise innen fingerprint kompetanse ga han uttrykk for at kompetansemiljøet i Idex imponerte han.

Teknologene i idex var allerede godt i gang med å utvikle neste generasjon fingerprintløsninger ved siden av teknologisk support til sine samarbeidspartnere.
Idex har nå bygget opp et fremragende teknologimiljø som også er dimensjonert for kommende utfordringer.
Disse utsagnene kan vi vel betrakte som supplement til følgende formuleringer i Q3-rapporten:

-The company has completed development of its sensor for dual-interface cards. These sensors are currently being integrated into cards by a range of vendors and is expected to lead to multiple pilots with dual-interface cards in the coming quarter. IDEX is confident about ‘certification’ of dual interface cards and volume deliveries by mid-2019.
Req
09.11.2018 kl 10:03 4800

De kjører flere dual interface piloter nå i 4. kvartal. Ser en på listen er UK og USA blant de land som er oppført med IDEX pilot sammen med Mastercard og Imedia, det kan bety at der er enda flere.
John8
09.11.2018 kl 10:13 4777

Det er kanskje denne listen du sikter til - postet igår kl.16.36 på tråden her:

Trails & commercials 2018/2019:

https://mobilehttps://mobile.twitter.com/PhuurXVI/status/1052267282196508676.twitter.com/PhuurXVI/status/1052267282196508676

Redigert 09.11.2018 kl 10:13 Du må logge inn for å svare
Sente
09.11.2018 kl 10:17 4771

Rett url:
https://twitter.com/PhuurXVI/status/1052267282196508676
:)

Men hadde jo vært fint å fått den listen bekreftet. Den viser jo Mastercard og Idex sammen, noe som er helt umulig ifølge enkelte lure sjeler her inne.
Og den viser Commercial både i Africa og Lebanon? På Q3 presentasjonen var det snakk om salg til Fransabank OG en bestilling til en annen kunde, eller husker jeg feil? Har ikke mulighet til å sjekke her på jobb.
Redigert 09.11.2018 kl 10:21 Du må logge inn for å svare
IFA
09.11.2018 kl 10:23 4755

Når Stan Swearingen uttaler seg, er det åpenbart en topp fagmann innen teknologimiljøer relatert til fingerprint og kommersialisering av teknologi løsninger som snakker. De som ønsker å trekke hans kompetanse og integritet i tvil, står overfor en virkelig stor utfordring:

STAN SWEARINGEN
Chief Executive Officer

Stan has served as Chief Executive Officer (CEO) of IDEX Biometrics from 1 April 2018. He joined the Strategy Advisory Council of IDEX in May 2016 and was appointed Chief Products Officer in October 2016. Stan most recently served as Senior Vice President & General Manager MaxTouch Business Unit and Chief Technology Officer of Atmel, where he drove the overall technology strategy and direction for the company. Previously, Stan served as CTO and Senior Vice President of Advanced Development for Synaptics, where he was instrumental in the formulation of the biometric fingerprint strategy, including the acquisition of Validity. Prior to Synaptics, Stan held senior positions at semiconductor companies, such as MiniCircuits, Skyworks Solutions, Agere Syste ms and Quantex Microsystems. He was born in 1959, is a US citizen and resides in the USA.
As at 9 May 2018, Stan held 150,000 shares and 6,815,000 subscription rights to shares in IDEX.
IFA
09.11.2018 kl 10:40 4729

Skal et utviklingsselskap uttrykke seg i generelle vendinger, kan vel ikke status beskrives mer positiv en det Idex gjør i sin Q3-presentasjon - formuleringer som Stan Swearingen kan gå god for. I tillegg lanserer han muntlig enda en tier-one i sin presentasjon:
Klipp:
- Recently IDEX has announced partnerships with several customers, including Feitian, JINCO Universal, Hengbao and XH Smart Tech. Feitian is a leading provider of user authentication and transaction security in China, JINCO is a leading Taiwan-based smart card manufacturer, Hengbao, one of the largest card solutions providers in China, to introduce biometric smart cards in Southeast Asian markets, and XH Smart Tech is ranked among the top five Chinese smart card vendors by international market share, having shipped more than 3 billion smart cards across a broad customer base that includes numerous institutions in China, Africa and the Middle East.
The market for biometric cards is picking up significant momentum. Large players in the smart card ecosystem are investing heavily in biometrics, including customers like card issuers and public institutions, as well as card integrators, global payment schemes and secure element vendors. In this nascent phase of the market for biometric smart cards it is critical to educate potential customers and drive penetration of biometrics. IDEX has been driving this effort together with its partners for several years. Recently there has been activity from other players as well, including customer trials similar to what IDEX started in early 2017. IDEX considers this dynamic very positive to build the market for biometric cards as quickly as possible.
As a pioneer in this market IDEX has gained critical insight enabling the company to develop solutions addressing usability and security. These privileged insights, coupled with IDEX’s unique off-chip technology and systems approach, makes IDEX confident in its ability to maintain its leadership position in the biometric smart card market.

Req
09.11.2018 kl 10:47 4716

Ser en på presentasjonen legger en merke til at de ønsket å si mer men har avtaler med kunder som gjør de ikke får røpe så mye. De skinner nå likevel gjennom en del, blant annet det med den globale Mastercard utrullingen neste vår og åpenbart er noe på gang i Kina.
AnnaLyst
09.11.2018 kl 16:00 4620

Stan S.sier i webcasten for Q3 at de har levert som lovet i både Q2 og Q3,og så sier han videre at det i Q4 kommer Additiol shipments, nye kunder,nye piloter etc etc.
Vi er langt inne i Q4 så jeg tenker at det kommer til å komme kursdrivende nyheter når som helst Kan ikke skjønne annet enn at dette må gå veien for Idex.Q1 i 2019 blir særdeles spennende. Det er ikke lenge til!
Req
09.11.2018 kl 16:06 4612

Roboten er litt i ulage i dag så godt mulig det nærmer seg melding. Hengbao burde snart komme.