BULL PÅ RIGG OG 20 RIGGER HAR FÅTT KONTRAKT

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
12.04.2022 kl 06:58
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)

BORR VISER EKSEMPEL PÅ RATER OPPTIL 250000 dollar,OG HVA DET VIL HA Å SI PÅ INNTJENINGEN: fra q1 2021 presentation side 10 og q4 2020 side 12 presentation.
BORR ER OFFENSIVE I FREMTIDSTROEN OG DE NÆRMER SEG FOR HVER DAG. TIMING I VERDENSKLASSE MED LEDIGE RIGGER,OG DE HAR 5 NYE RIGGER SOM BLIR LEVERT I 2025
Oljeprisen er på God Vei til 120 Dollar Nå.
18 Rigger Nå på Kontrakt og ledelsen håper på 23 rigger på kontrakt innen slutten av 2022. Den 18 riggen Thor starter opp i juni 2022 med 1 års varighet pluss options
Borr Går break even på 13 rigger på kontrakt,og Nå er ratene stigende..
DET KAN BLI SPINNVILLE RATER FREMOVER.
Flere analytikere syntes nå at situasjonen til borr ser bedre ut.
BORR SER STERK ETTERSPØRSEL ETTER DERES RIGGER💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
BUILT TO MAKE A DIFFERENCE
FLY BORR TO THE Moon.
EN AKSJE FOR SMARTE INVESTORER
Emisjonen fullstendig overtegnet på 19.97 kroner pr,aksje Trøim satser 26 millioner kroner noe som er et positivt signal.
Borr Forumet I Usa og Norge merker sterk økning av inntresse.
Alle Riggaksjer har Nå fått seg et Løft I USA og Norge.
VOLUMET ER TILBAKE I RIGGAKSJER. WE ARE HOT.
Redigert 04.04.2022 kl 17:38 Du må logge inn for å svare

Det sier seg vel egentlig selv, men jeg kan godt supplere siden du ber om det. - Det aktuelle innlegget datert den 03.09 er 3,5 mdr gammelt og det var det innlegget jeg refererte til i gårsdagens svar til Longsitingbulk - og jeg traff som du ser innertier - kursen stod rundt 7 og knappe 2 uker senere så kom 5 tallet til syne som jeg forutså til store protester den gangen - dels på basis av det tekniske og dels på basis av det fundamentale.

Flere viktige fundamentale brikker var annerledes den gangen, alt i fra oljepris til rigger i aktivitet noe som henger sammen. Etter den tid så har begge deler økt (oljeprisen var på topp i månedsskiftet okt/nov og er nå midlertidig tilbake på sept nivåer; MEN den forventede oljeprisen i 2022 ligger langt høyere) noe som igjen gir selskapet et helt annet spillerom og dermed forsvant risken og behovet for en mulig krisefinansiering hvor selskapet nå har fått helt andre kort å spille med og resten kjenner vi til - markedet bedret seg, ordrene har tikket inn, back-logen har svulmet ut og kursen har økt som et resultat av dette noe som både hver for seg og til sammen styrker caset og ikke minst bransjen som helhet fremover.

Utover det og på generelt grunnlag så ligger både rigg-/oljeservice og tanksektoren an til å få et payback år i 2022 - hvorfor?
Jo, fordi OPEC har strupet produksjonen over tid grunnet en estimert nedgang i etterspørselen basert på en svært usikker faktor (covid). Nå etter snart 2 år så er panikkperioden på hell hvor vaksineringsraten spesielt i I-landene har skutt i været, flere vaksiner er kommet og ikke minst så er antiviralia i pilleform meldt å komme tidlig i 2022 så uavhengig om viruset forsvinner helt eller delvis så vil store deler av verden sakte men sikkert normalisere seg noe som igjen vil trigge etterspørselen etter olje. Og som vi kjenner til så har verdens markeder allerede begynt å tømme også reservelagrene så det meste ligger an til å bli et olje-bonanza hvor etterspørselen vil skyte raskere i været enn det tilbudet som faktisk nå finnes etter flere år med struping av både produksjon og leting hvor også de forskjellige lands oljereservelager tappes og av samme grunn vil det bli som så mange ganger før en ny gull periode innen oljesektoren som helhet med høye oljepriser over tid frem til tilbud og etterspørsel igjen kommer i balanse og det er nettopp forsinkelsen i balansegjenvinningen vi nå vil stå ovenfor fremover som vil trigge bonanzaen - derav oljeanalytikernes 3-sifrede oljepris estimater for 2022-23 ... ;)

Håper dette gav deg et adekvat svar på det du spurte om - fortsatt god helg!
Rep
18.12.2021 kl 13:48 3841

Hvor kursdrivende vil en bekreftet finansieringsløsning for Borr være?
Er det noen som har sammenlignbare caser/historikk på det?
Går det an å mene noe konkret i det hele tatt?
Redigert 18.12.2021 kl 13:52 Du må logge inn for å svare

Vanskelig å skulle gjøre historiske sammenligninger nettopp fordi det finnes så mange variabler. Så det nærmeste vi kommer er en mer overordnet analyse med de variablene som vi nå kjenner til og ikke grave oss ned i et hav av markedsanalyser, konkurrent analyser og alskens andre probabilitets analyser ...

Forenklet så betyr det at isolert sett i et vanskelig marked med liten til ingen lysning i tunellen det neste året så ville en finansieringsløsning under slike forhold vært å anse som en kriseløsning - mao, direkte utvannende.

Vi beveger oss nå ut av et utfordrende marked og inn i et svært turbulent marked hvor vi kjenner til at oljeaktiviteter over tid har gått på tomgang og at de forskjellige lands oljelagre har begynt å tappes noe som igjen vil kunne trigge en eksplosiv etterspørsel. Caset er også svært gearet hvor bare få rigger fra eller til i drift kan utgjøre den store forskjellen på underskudd vs overskudd noe som igjen betyr at selskapet kan være i en krisesituasjon med X-antall rigger i drift til en nærmest selvfinansierende situasjon med Y-antall rigger i drift kort tid etter.

Mao, i det markedet analytikerne ser for seg fremover (2022-23) så vil en finansieringsløsning heller være å anse som innvannende nettopp fordi den bidrar til å øke riggaktiviteten i et positivt marked med stigende etterspørsel på stigende priser noe som igjen vil bidra til økt inntjening, overskudd og investeringer i nye rigger. Dette er nok også årsaken til at selskapet har valgt å utsette finansieringen i håp om endrede markedsvilkår med positivt fortegn noe hele oljeanalytiker bransjen ser for seg fremover.

Når det så skjer så vil caset reprises på forventninger basert på nettopp bedrede markedsvilkår fremover - hvor raskt og hvor mye gjenstår og se men betydelig over dagens prising tror jeg nok de fleste kan være enige om hvor nye analyser med tilhørende forhøyede kursmål vil støtte oppunder akkurat det ... ;)
Rep
18.12.2021 kl 15:35 3740

Nydelig rischioso, takk for at du gadd bruke tid på mitt spm😃
Redigert 18.12.2021 kl 15:54 Du må logge inn for å svare

Dette var noe helt annet enn den gangen.Fuglen så litt lenger inn i glasskula den gangen med økt oljepris,økt riggaktivitet o.s.v. så han fikk jo med seg oppgangen fra kroner 5,20 da. Jeg setter storr pris på ditt bidrag rischioso som er velfundert og godt gjennom tenkt. Jeg må si meg helt enig i din analyse.
Denne Helgen har det kommet mange andre Gode innlegg av Meget høyt nivå av b.l.a DOJ.minsin.michelangelo,,og itillegg til alle Dere andre ivrige skribenter her i borr.
Det kan se ut som man får lirket ut mere informasjon om ståa i borr en junior meglere\analytikere som følger borr.
Tusen Hjertlig Takk til Alle som bidrar på Borr tråden.
God Helg
Redigert 18.12.2021 kl 16:33 Du må logge inn for å svare

Da regner jeg med at Du blir Med på en langvarig oppgang i Borr nå,og blir med en God stund da.
Hvalross
18.12.2021 kl 17:31 3624

https://stocktwits.com/symbol/BORR i USA er de nå i ferd med å bli panegyriske. Alle sitter å heier og ingen vil selge.

Ps lurer på hva den rike kunden min sikta til når han sa Følg med Borr på mandag

Det er vel bare å lese nyhetene i linken. Ny kontrakt! Kurs over 20?
Redigert 18.12.2021 kl 18:07 Du må logge inn for å svare

Makan til egasjemant på borr tråd i Usa har jeg ikke sett makan til så lenge jeg har vært i borr,selv om det er bare starten over there.
Godt å se at flere spår knall oppgang,slik som han som nevnte 2.70 dollar og så et pontensiale helt opptil 4 dollar.
Dersom vi tenker nå at vi er inne i den perioden som transeocean var for litt over 1 år siden,så steg den fra ca 0.75 dollar til over 4dollar på kort tid.Hvorfor kan ikke det samme skje med Borr kursen?
Rigg er rigg og digg .Drill Baby Drill.Det kan være smittsomt med å være hekta på rigg ,da vår søster i Usa er omcromisert med oss.
Redigert 18.12.2021 kl 18:57 Du må logge inn for å svare

Med over 6,5m aksjer i synlig short og rundt regnet 13m + aksjer short totalt (synlige + usynlige) så ligger det godt an til å bli en shortsqueeze av de store hvor vi snakker om inndekkingstid på mer enn 1 uke ... ;)
Hvalross
19.12.2021 kl 11:10 3308

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/stock-market-outlook-overselling-short-squeeze-year-end-january-rally-2021-12

"Stocks will roar higher into year-end and January as an 'overshoot' in selling leads to a short squeeze

Stocks are poised for a year-end and early-2022 rally as the recent sell-off appears overdone and hints at moves by short sellers who will soon get squeezed, according to Marko Kolanovic, the chief global markets strategist at JPMorgan.

the conditions needed for a successful short-selling effort don't exist, meaning "this market episode may end up in a short squeeze and cyclical rally into year-end and January,

Those shorts now looked to get squeezed. Large short positions will likely need to be closed before January, when he expects a rally in small-cap, value and cyclical stocks"
Redigert 19.12.2021 kl 11:15 Du må logge inn for å svare
Hvalross
19.12.2021 kl 13:27 3178

Hysj .. legg hodet mot bakken. Lytt. Er det galloperende hester? Hjelp de er mange! Uææ bundet på hender og føtter, sitter i short som en ikke kommer ut av. Oh is it he great Serengeti wildebeest migration? Hitlers drøm Landkreuzer P. 1000 "Ratte" 1000-tons tank ombygd til juicemaskin og stilt på hardhendt shortesquiz overdrive mode!? - Det er verre! Milde makaroni, det er toget !!!BBBOOORRR!!! som kommer for å smadre shortesvin. La de bare spiddes og grilles på Satans egen pølsepinne. No mercy for shorting pigs. La grisene undres i frykt: "Finnes det et liv etter julaften?"
HP17
19.12.2021 kl 13:53 3215

Goldman Sachs venter ny rekordetterspørsel for olje
«Vi hadde allerede rekordhøy etterspørsel før denne nyeste varianten, og så legger man til høyere flyetterspørsel og at den globale økonomien vokser fortsatt. Da ser du hvordan vi i snitt vil ha en ny rekordhøy etterspørsel i 2022 og igjen i 2023,» Ifølge Courvalin kan oljeprisen stige til så mye som 110 dollar pr. fat.

https://finansavisen.no/nyheter/olje/2021/12/19/7791779/goldman-sachs-venter-ny-rekordettersporsel-for-olje

Du Må Gi Forelskelsen i Borr litt Tid,så vi du Du bli rikelig belønnet Gullfuglen.
LUkk øynene vekk fra børsen til julaften så kan Du åpne øyene kl 2000 å se på borr kursen i Usa etter stengetid,da tror jeg du blir fornøyd med akje julepresangen din.
Men Husk å Holde fingra av fatet til kl 2000 24.12.21.
Da Må du kose deg frem til julaften ,og bruke tid på famillie og venner ,som er bra for lykkefølesen din,noe ikke penger kan konkurere mot.
Husk det er bare 5 dager.
Som en som sa borr kan gå helt til 100 kroner,og dersom jeg er langsiktig,og fyren har rett,så står aksjene mine i 1.9 millioner kroner.
det er lov å drømme,men da må man være langsiktig.


Redigert 19.12.2021 kl 16:21 Du må logge inn for å svare

FUglen skal Love å ikke skrive her før etter 2000 24.12.21,Til Glede for Fattig og rik.

Jeg er aksjonær i Borr igjen, hvilken deilig følelse!!
Hvalross
19.12.2021 kl 19:17 2997

Hehe, det tror jeg neppe du klarer, med alt som skjer i disse fortettede kommende dager hvor bull-mitraljøsen skal pepre stjernehimmelen med borr og drønn.

Hvorfor ikke gjøre et unntak for tegnene 🤩😍👍🎄😎😃🤑🤪🤠🥳💯👏🎅🧚‍♀️🏄‍♂️🦄🦬🍌🌋🗼🧨🎈🎉🏆🥇💍↗️⬆️🔱, så ser vi at du er med og njuter showet
Hvalross
19.12.2021 kl 19:25 3008

Velkommen til mafia rekruttering
Her er alle under læring
Så ta godt i mot presten
For alle vil bli med på suksessen
så lenge det er penger
så lenge det er penger i bildet

Me blir større og større for kver dag
Me representerer alle sosiale lag
i frå toppen av pyramiden og ner
Eg ser det på deg
Eg ser det på deg. Du er som oss

For det vil bli revolusjon
når du ser folk konverterer til en annen religion.
Og dei som ikkje trur på meg i dag...
Det er en del av prosessen

Alt du har hørt om oss er sant
Me begynner å bli mange
Me har folk over heile landet
Det er ingenting som å sjå når de promenerer
Enkelte reagerer, men andre applauderer
og det er sånne som oss

Me tar dag for dag
konstruerer svar
gjer deg alt du vil ha
tenk strategi, tenk strategi
Åh du er i mine hender kva enn som skjer
La meg få din stemme. Eg ber på mine ker
Åh du har så mange ting i vente
Bli med på suksessen
Sei til venner og kjente
de kan bli med på prosessen


Følg med på sendingen i morgen 09.00, live fra Haussemansgate. Og når US åpner .. its gonna be a fucking meme!
Rep
19.12.2021 kl 19:53 2948

Vitsen med det a, det er nå det er kok.
Du er her imorra og😃

NEI, vettu va - så lenge klarer vi oss ikke uten trådens dronning. Stikkordet er multitasking til glede for både fattig og for rik for når julaften er her så finnes det jo ingen fattige lengre - i alle fall ikke BORR aksjoærer ... ;)
Rep
19.12.2021 kl 20:42 2887

Jeg vedder 100 aksjer på at fuglen er tilbake snarlig.
Nå må du fuglen eller så taper jeg kroner😂😂

Nei nå sprakk jeg fortere enn en alkoholiker Dere får ha meg unnskyldt for denne gangen,da jeg ikke lar en av de mest ivrigste her på tråden rep tape 100 aksjer i ludo mobil.hehehe,og Tenk nå har jeg blitt trådens dronning,ja det har forandret seg mye på 6 måneder her rischioso.,På Julaften så er vi alle rike.
Borr drilling har blitt oppgradert til Held.ja flere opptimistiske der ute.p.s jeg fant den på hvalrossen sitt børsforum i Usa.
Rep vant tippekonkurransen på fredag.
Jeg Tipper borr slutter i morrgen på kroner 20.10 .Hva Tipper Dere?
HP17
19.12.2021 kl 22:03 2741

Slutt i mg 17,88
Rep
19.12.2021 kl 22:11 2786

Nice fuglen, back in fucki…. Business😂😂

18.47 er mitt bet( men drømmer om over 19) imorra.
Redigert 19.12.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare

Mulig med NOK 20,10,-.. Men den var jo på vel NOK 12,- den 10.11, Dvs før spleisen. Og nå er de enda lysere i enden av tunellen. Da satser vi på NOK 25,- eller mer, på julaften!

Nå blir det spennende fremover. Nå kom starten på oljepris fallet. Stenger flere land ned nå ,...økt smitte i US.. fly restriksjoner m.m. så kan det bli skummelt.
Redigert 20.12.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare

Børsen falt i Usa på fredag det samme gjorde olja,men det var et unntak over there som heter borr drilling. Borr sluttet på kr 18,25,
aktivitetten på børsforumene er stigende i Usa,og en kan føle på opptimismen som preger borr nå igjen. En Gammel kurs på 9.125 er jo veldig lavt da ,som var toppen i høst
var på 12.10. vi må opp til 24.20 for å være tilbake der.
Selv om olja har fallt en del.så har borr sikret seg veldig bra for 2022 så langt,med 18 rigger i jobb fra juni 2022. De går break even på 13 rigger i jobb.
Idag er det oljefall,børsnedgang over hele fjøla,Aksjene til fuglen er låst fast.Det er alltid noen aksjer som går mot vinden.Kontraktene til borr forsvinner joi kke over natta.
Det var jo en fin lektyre om oljeutsiktene finansavisen serverte fra Goldman sachs igår.
Pust Med Magen.
Tålmodighet.
Redigert 20.12.2021 kl 08:02 Du må logge inn for å svare

Dette blir gull i 2022. Får vi en dupp nå så er det kjøps muligheter 🎅

Den duppen du venter på tror jeg du kan glemme. Med en pris på 70.92 så tjener oljeselskapene fortsatt gode penger,og husk det er ikke snittet den siste måneden for den er mye høyere høyere,og så må du ikke glemme forward kontraktene på olje frem i tid. Det blir nok av jobber for borr fremover.
Med litt salg på olja så tømmes lagrene også. Ja hva med flyene? Vintersesongen er normalt svak for flyselskapene i europa,og da reduserer de også trafikken noe.
Den Høye gassprisen utgjør vel noe slikt som 50000 fat olje om dagen.
Med billig olje så fyller de oljetørste nasjonene kina,india. lagrene sine.
Sjekk ordeboka i borr nå så er det lite salgsvilje der nå.
Borr aksjen trenger ingen Medisin idag,da den har fallt nok de siste 3 år.Den begynner å bli frskmeldt.
Dags lav er 70.78,og er nå på vei opp fra bunnen.70.39 er siste kurs.
minsin skrev om en støtte på 72,og det er vel der den skal opp i første omgang?
Dollaren stiger 0.49% til 9.09,når du skal regne kursen i Usa på Borr kursen.
Analytiker spår børsen ned 1%,mens borr steg 6.35% i Usa på fredag.
Gratulerer til Børsgruppen Uia,som har skjønt det.
Redigert 20.12.2021 kl 08:53 Du må logge inn for å svare

Du fikk en mini dupp,men som jeg sa Borr er Knallsterk Nå.

Merkelig åpning, 2,01 usd ~ 18,25 nok.
Får vente til amerikanerene våkner….

Det er mange som har brent seg på borr,men nå lukter alle samtidig at caset ser bra ut.
Åpningen er preget av litt børs frykt,men for de som kan puste med magen,så kan det bli noen trivelige dager fremover i borr.
HP17
20.12.2021 kl 09:13 2314

Sannsynligvis satt robotene til å bremse oppgangen og skremme ut noen fra start i dag før det igjen bærer oppover. Tror nok mitt tips om sluttkurs i dag er ganske godt, men vil ikke utelukke at en ser 18 tallet også.

Første lille motstand er kr 18.84,så du skal ikke se bort ifra at ditt tips går inn.
Fuglen fløy over den lille motstanden og endte ned på kr 20.10. Litt oppgang i Usa må vi ha.Det er slutten i oslo som teller i dag HP17.

Etter min mening burde vi ligget over kursen etter Q3 earnings på 24 (12 gml kurs) på tross av at oljeprisen er 10 dollar lavere nå.
18 rigger på kontrakt innen neste sommer - 5 to go - 4 som må aktiveres fra verftet i singapore og Frigg som kun trenger en mindre reaktivering (1.5-2.0musd) utenfor WA.

Det er just precis det jeg har i tankene.Reprisingen kan komme fortere enn vi aner Trøim.Det er det bilde som jeg har i min hjerne også.2 pluss 2 er fire.
Markedet er veldig raske til å sende ned en aksje når selskapet ikke leverer varen
Nå ligger viann til bedre og bedre kvatall for kvartall.
Etter å ha studert ordreen for idag ,så er det meste bare småposter, som er solgt, så det er jo et bra tegn.
Redigert 20.12.2021 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Mikkol
20.12.2021 kl 09:58 2155

Er ikke 24.12.21 idag ifølge min kalender;) Hehe!
Anbefaler også å ta en liten titt mot øst å se til Shelf. Et megacase for den rigg-glade person på jakt etter den virkelig store oppgangen i supersyklusen!;)

Nei jeg måtte redde ut en medaksjonær,som holdt på å tape 100aksjer i Ludo mobil?
Shelf kommer de også.