Erna er nok den beste politikeren.

Slettet bruker
HøYRE 06.09.2021 kl 22:37 5071

God på allround. Hvem tar henne der ? Antagelig ingen av de andre rikspolitikerne.
Ingen er raskere og bedre på avtrekkeren med å svare godt på mange ulike spørsmål.

De som vil ha best fremgang for Norge de neste 4 år, bør nok se til Høyre.
Og vi må få H større en Ap. H opp og Ap ned.

Videre må folket påvirke politikken til gode løsninger. Nå er det mer sakene som er
viktig. De gode løsningene på sakene må slippes frem.
Redigert 06.09.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
07.09.2021 kl 20:15 1993

Ja, mulig det. Enig i at konservativ side leverer mer vei enn det venstresiden gjør. Men jeg mener at den sittende regjering kunne levert enda mer med en noen annen prioritering. Se hvor mye som brukes på jernbane på det sentrale Østlandet og hvor mye betaler brukerne for den vanvittig dyre jernbanesatsingen? Hvorfor skal brukerne av jernbane få betalt hele gildet mens enhver veistubb på Vestlandet må betales av brukerne? Galskap!
Slettet bruker
07.09.2021 kl 20:27 1983

Hei Z/folkens:))

Og...registrerer at du prøver deg på en statistikk over arbeidsledighet som viser 9,4% ledighet blant innvandrere, Z - for å komme inn på den statistikken må du være registrert som arbeidssøker og en time kvalifisert arbeid i uka definerer deg i arbeid - slik kan ikke brukes selv av SV for å ta en Karin Andersen og fylle landet med analfabeter - SSBs siste oversikt over utbetalt sosialhjelp på landsbasis viser at 56% ble utbetalt til innvandrere, hvor mesteparten med landbakgrunn fra Asia og Afrika - en stor andel av de resterende innvandrerne fra Midt-Østen, Asia og Afrika er inne i andre støtteordninger som uføretrygd, attføring+++ - andelen innvandrere på 9,4% uten arbeid har derfor liten relevans i forhold til de totale skattefinansierte utgiftene ved innvandring - naive jenteromspolitikere som styrer SV står seg derfor godt - godt valg...ZnageZz


Sosialhjelpsutbetalingene var i 2017 på 6,6 milliarder kroner. Innvandrernes andel av utbetalingene for landet under ett er 56 prosent og domineres sterkt av dem med landbakgrunn fra Afrika og Asia.
https://www.ssb.no/sosiale-forhold-og-kriminalitet/artikler-og-publikasjoner/56-prosent-av-sosialhjelpsutbetalingene-gar-til-innvandrere

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Odi.1
07.09.2021 kl 20:29 1980

Helt enig med alt du skrev der,
Det underliggende er at krf-v -og frp har klart dette med noe om og men i 8 år. Alle som ønsker, kan jo prøve det Erna "måtte" klare for å i det heletatt ha alternativ til det vi hadde tidligere.
realola
07.09.2021 kl 20:40 1960

Hvilken kunnskap har denne mannen for eiere og ansatte? Aldri vært ute i privat virksomhet og generert inntekter til fellesskapet. Prøvde seg i Unge- Høyre først sikkert p.gr. av sin tilhørighet til overklassen på Vinderen.
Falt igjennom. Gikk inn i AUF.
Odi.1
07.09.2021 kl 20:49 1939

Når vi snakker om Sola :) ...
" Selskapet Sotra Link har fått en av norgeshistoriens største samferdselskontrakter når de nå får over 20 milliarder kroner for å bygge Sotrasambandet.

– Folk har ventet lenge på en ny bro til Sotra. I dag er de ett steg nærmere, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding. "
Fluefiskeren
07.09.2021 kl 21:02 1921

Det skal bli sååå deilig å bli kvitt Erna. Er så lei etter å ha sett henne vagge rundt overalt i åtte år.

Men hun er sikkert en bra statsministeren for de som ønsker like større forskjeller blant folk som i USA. Og for de som vil ødlegge mest mulig natur. De rikeste overøser jo Høyre med gaver. Da er det bare å kjøre på med lobbyvirksomhet så får man jo det som de vil. Høyre og Erna har vist sitt sanne jeg ved hvem som har fått kompensasjonser under pandemien.
Londonmannen
07.09.2021 kl 21:16 1912

Ett steg nærmere noe som i utgangspunktet skulle stått klar i inneværende år. Med slik somling er det neimen ikke rart det blir dyrt å bygge infrastruktur i Norge. Nå skal Stortinget avgjøre den økonomiske rammen i desember. Vel, vi er nærmere men fortsatt langt fra i mål. Tragisk at norske politikere ikke evner å komme seg i forkant av utviklingen men stadigligger på etterskudd med infrastruktur.

For vil de med firefelts vei til Øygarden ha tilstrekkelig kapasitet til handle trafikken til fra Sotra i fremtiden? Nei. Nå burde man snarest begynne å planlegge et nytt samband fra Sotra sør, altså fra Klokkarvik og over til Hjellestad i Fana. Men det skjer nok ikke før køene igjen står på det nye sotrasambandet. Slik gjer dei det her. ;-)
suspekt
07.09.2021 kl 21:21 1904

Blir ikke noe bedre med jonas, i 2016 lovet han skatteøkninger på 16 milliarder, det tapte han valget på. Han er avhengig av sv, rødt og mdg, så der skal bli artig å se hvordan det går. Sv vill at alle skal ha like mye, dvs være like fattig, bare staten skal ha mye.
Slettet bruker
07.09.2021 kl 21:46 1890

Valgkampen utvikler seg. Om Krf kollapser, kan Krf fort dra med seg Venstre ned. For hva
skal den borgerlige siden med V om Krf er borte ? Skolevalget viser denne tendensen. Frp er
på vei opp. De er mot nedleggelse av Ullevål (det er en velgermagnet) og for samferdel, olje osv.
Her kan litt av hvert skje nå. Støre kan bli rammet av rakettangrep. MDG kan falle ut. Folk innser
at vi trenger ikke det tullet der.

En tungt lodd lenger ut på den blå arm kan være et poeng, selv om folk ikke godtar alt fra det holdet.
Det er vektmekanismer i alt dette.
Redigert 07.09.2021 kl 21:48 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
07.09.2021 kl 21:51 1884

Hersketeknikker biter ikke på meg.
pysaok
07.09.2021 kl 21:53 1881

Norge får eksportinntekter fra utbytte fra de mer enn 9000 utenlandske bedriftene oljefondet har eierandeler i. Det gjør at vi ikke er like avhengig av eksport. Det bør heller aldri være et mål i seg selv for et land å ha en høy eksportandel. Det er bare en måte å finansiere import, og importen kan langt på vei finansieres av valutainntekter fra oljefondet. Norge har i mange år gått med handelsoverskudd (dvs. eksportert mer enn vi i importerer). Det er ikke farlig om vi får noen år med handelsunderskudd, så det er ikke noe poeng å stresse så voldsomt med å finne "den nye" eksportnæringen. Vi lever heller ikke av oljeinntektene i dag. Vi sparer alle oljeinntektene ved at statens andel av dette overføres til oljefondet, og deretter bruker av vi av den forventede realavkastningen i henhold til handlingsregelen. Om oljeinntektene opphører betyr det bare mindre tilførsel til fondet, men vi kan fremdeles leve godt på det som allerede er omgjort av olje til finansformue i utlandet. Avkastningen fra oljefondet utgjør faktisk mer enn verdien av selve oljen som er pumpet opp. Så litt enkelt kan man si at allerede i dag lever vi mer av å være investor enn av oljeutvinning.
realola
07.09.2021 kl 23:09 1836

Som antatt. Fiskeren er en av snylterne på våre velferd som ERNA har skapt,


Fluefiskeren
07.09.2021 kl 23:19 1831

Kjenner du meg? Nei, du vet ingenting om meg. Du bommer så enormt. For et fjols.
Bove
09.09.2021 kl 08:56 1659

Aasheim sier vi vil trenge 100.000 fagarbeidere frem mot 2030. Ja det er nok sikkert mer enn riktig, men å bruke oljearbeidere vil jo ikke skape FLERE arbeidsplasser! Dem blir jo bare flyttet på! Vi må få innvesteringsdyktige personer på banen, og det er jo de med mye penger. Selv om noen partier ikke liker å høre om personer med mye penger, så er det akkurat dem vi trenger for å skape nye arbeidsplasser i nye bedrifter.
Noen vil også ha jernbane over alt. Det må til om ikke godsbilene får kjøre ut varer til butikkene mer. Og hvor mange titusener mil må legges med jernbanespor om alle butikkene i Norge skal få hentet varene rett fra jernbanen, og som blir lagt der butikkene er.
Dette må jo være det rene sprøytet. Er neimen ikke mange butikker i dag som ligger langs togskinna, så glem alt med jernbane over alt.

bove
Fjulyweather
09.09.2021 kl 18:32 1594

Det er ganske rart å tro at målet til høyre er å gjøre forskjellen imellom rik og fattig større. Det er simpelt en av konsekvensene som kommer av at de støtter norsk næring. I egen familiebedrift har jeg selv sett at ja vi har fått igjen ifra Høyres politikk. Vi har også ansatt 5 ganger så mange ansatte. Mange igjennom NAV. Med annen politikk så har overskuddet vårt minsket sammen med de ekstra jobbene vi kunne tilby vil jeg tro

Man bør ikke straffe de som tar risiko og bygger opp norsk næring. At de tjener mer gjør at de kan hjelpe flere. Alt henger sammen..

hvorfor skal ikke de som bygger opp noe få igjen for det? Hvorfor skal ikke de som har tatt all risikoen få igjen for det? Hadde du vært næringsdrivende tror jeg du har hatt et helt annent syn på saken fordi jeg ser du sier akkurat det samme som mange jeg kjenner som jeg vil beskrive som en arbeidstaker holdning.
Slettet bruker
09.09.2021 kl 23:03 1531

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Rr6P6d/erna-solberg-innroemmer-at-det-blir-krevende-men-vi-gir-ikke-opp

Han er en fighter, det skal hun ha. Og nå er hun tilbudt virkningsfull hjelp. Spørsmålet er om hun griper hjelpen.
Ap kan ramle ned, og H gå opp.
Slettet bruker
10.09.2021 kl 09:27 1453

Svært mange i Norge har bankid .. M.o vi kunne ha stemt online
Ett god eksemple på hvor lite effektivt Norge bruker ny teknologi.


Noen butikker har selvbetjent kasser for betaling men det går tregt på Nissberget.
Kjøpt noe smått på Biltema. Strek koden var tydelig men likevel måtte jeg holde på
scanneren for å registere varen.

Små ting men det forteller meg at Norge har en treg ny tenkende ledelse.

Norge mangler ikke penger. Lisens produksjon av vaksiner andre viktig medisiner
burde Norge hatt. Råvarer kan være en utfordring men det er kansje manko på
kompetente folk som er motivert.

Ingen av partiene på Stortinget får min stemme ved dette valget.
Link til partier utenfor Stortinget
https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_norske_politiske_partier#Partier_uten_folkevalgt_representasjon
Odi.1
11.09.2021 kl 07:14 1337

Erna danket ut alt der i går nok en gang. Støre klarte seg ok. Nå må vi få regjeringen H-Ap-Frp og Sp , uansett får de den ene eller andre veien støtte hverandre.
V har dog klart å løfte seg betraktelig siden forrige leder , det skulle jo ikke mye til heller da. Tror de gjør det mye bedre dette valget.
Valgets vinner bli åpenbar Frp med ett snev av Sv diltende. Tiltet totalt over for lederen til Sv i går, gikk i svart, der ser en hypokristisk moral Deluxe.
Redigert 11.09.2021 kl 07:41 Du må logge inn for å svare
Pacino
11.09.2021 kl 08:56 1288

Og hva er ditt alternativ da, hvem egner seg etter din oppfatning bedre enn Erna til
å styre landet? ..er du så sneversynt at du tror Støre blir noe bedre?

Du må være rimelig naiv om du tror forskjellene blir noe mindre med Støre i førersetet.
Er det derimot noe sosialistene er kjente for så er det høyere skatter, mer avgifter,
mer forbud og påbud, og dette går selvsagt som vanlig utover de med minst fra før.

Når det gjelder naturen du mener Erna ødelegger, blir vel ikke det noe bedre om
sosialistene og MDG kommer til makten. Støre og ikke minst MDG er f eks for
hundrevis av nye vindmøller både på land og til havs, ødelegger dette etter din
oppfatning noe mindre natur om det er sosialistene som setter de opp?
Redigert 11.09.2021 kl 08:59 Du må logge inn for å svare