KAHOT dundrer nordover i 2022 !


Da tar vi 20 gangern til julen 2022.
Bybonden

Redigert 26.12.2021 kl 20:20 Du må logge inn for å svare
Garcia
29.11.2021 kl 10:01 5215

hehe nedover isteden for nordover da.
Har vel falt fra 70 tallet med noen justeringer opp innimellom

Ja ikke alltid lett å være det,men det går mot en positiv utvikling resten av dag for kahoot,
boupa
29.11.2021 kl 10:43 5233

Teknisk ser det bra ut nå, og det er lenge siden sist.

Bjellesauen.

Skal vurdere det nærmere slutten av året, he he-

Bybonden ( foreløpig optimist )

Har også nevnt det noen ganger uten suksess, men står den lenge nok så blir det kanskje rett til slutt ... :)

For en stund siden dumpet Jan Haudemann en betydelig mengde aksjer og nå dumper storebroren Stein Haudemann, hva blir det neste ...

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/11/29/7781369/broren-til-jan-haudemann-andersen-selger-aksjer-i-kahoot

Ned over 4% på en knallblå dag på OSE og det på høyt volum - da ser vi nok og igjen 40 tallet om ikke lenge ...
Redigert 29.11.2021 kl 16:27 Du må logge inn for å svare

Halvparten av volumet på fredag. Vi er i en positiv trend fra bunnen på ca. 45. Uten nyheter er det vanskelig å gjette hvordan den vil fortsette inntil neste kvartalsrapportering.

Ja, med den nedstengningen som kommer framover nås nok 100 tidligere enn ventet. Noen baissere snakker om tilbakegang, men jeg ser ingenting som tyder på det.

Det er jo nettopp på blå dager med stigende oljekurs Kah gjør det dårlig, så det er ikke overraskende. Virker ikke som at du følger så mye med på hva som skjer her, mye tomprat.
Garcia
29.11.2021 kl 17:51 4750

Fastlegen trengte penger stakkar , håper det var grunnen og at det ikke var forhold i selskapet...
Noe dritt uansett.
omans
29.11.2021 kl 17:56 4757

Nord retning kan også være nedoverbakke geografisk.

Men får ikke håpe det går både nord og ned, eller nedenom og hjem.
zomi
29.11.2021 kl 18:26 4699

Haudemannen trenger gryn til formueskatt og annet fanteri, okey så blir det litt ruskevær, men dette har jo ingenting å gjøre med underliggende og styrken i Kahoot caset generelt. Så kjære baissere og dommedagsduder, ta dere en bolle og pust med magen.
Robban1
29.11.2021 kl 20:45 4508

Og ingen fokuserer at på samme tid som Krag Invest a /s solgte 700.000 aksjer, kjøpte selskapet Skøyen Invest A/S ca 1 million aksjer, og passerte Krag på aksjonæroversikten til 33 plass

Tomprat eller fakta du ikke vil høre?

Ok, la oss snu det på hodet. Fastlegen, altså broren til Jan Haudemann om han hadde ståltro på en snarlig dobling som menigheten, hvorfor selge nå? Det hadde vel da vært lurere og låne beløpet av broren Jan Haudemann som dumpet aksjer for 3/4 milliard rundt dette nivået for ikke lenge siden? Det ville jo ha vært naturlig å gjøre om vi skal klamre oss fast i trenger penger til skatt teorien, MEN om også Jan Haudemann ikke helt har troen i det korte til mellomlange bildet noe hans betydelige nedsalg for kort siden underbygger - ja, da råder han nok fastlegen til å selge nå så han får mer for aksjene enn han vil få litt frem i tid og eventuelt kjøpe noe rimeligere tilbake. Man bør vel utgå fra at Jan Haudemann ønsker det beste for sin bror og at rådene gis der etter ... ;)
Redigert 30.11.2021 kl 07:16 Du må logge inn for å svare

Nå Må Du Slutte å spekulerer i det.Dagen idag blir Nedgang på børsen,og Kahoot is back again,og vender nordover.

Om 40 tallet er nordover så kan vi være enige om retningen for er det noe som er sikkert så er det nettopp at 40 tallet veldig snart og igjen kommer til syne - kanskje allerede i dag ... ;)
Robban1
30.11.2021 kl 09:47 3818

Skøien A/S ( Tor Aksel Voldberg ) kjøpte nye 250 k aksjer i følge siste oppdatering, og rykker stadig høyere på listen.

Ja, det hadde jeg også gjort om jeg var posisjonert med et så lavt snitt som han har - støttekjøp kalles det, men det endrer jo ikke det fundamentale - mao, selskapet må levere en langt sterkere organisk vekst for at markedet skal være villige til å prise selskapet høyere på forventninger om nettopp sterkere vekst - uten det så vil forventningene falle og aksjekursen likeså ...
Redigert 30.11.2021 kl 10:00 Du må logge inn for å svare

Uansett er Skøiens kjøp et uttrykk for at de mener Kahoot er lavt priset nå. Og Nasdaq rykker en dag nærmere hver dag. Og selvfølgelig må Kahoot fortsette å vokse. Det vet vel Voldberg også. Han har uansett brukt ca. 12,5 millioner mer på veddemålet.
Redigert 30.11.2021 kl 10:47 Du må logge inn for å svare
Amore
30.11.2021 kl 11:12 3684

Riskokeren fortsetter med tøvet sitt her inne - Han er som en sleip amøbe kliner seg fast - Jeg velger å følge folketrygdfondet , det har jeg gjort tidligere flere ganger og lykkes- Q3 var bra ,men kun med 1mnd resultat fra det nye selskapet clever . Når jeg nevner dette, vil riskokeren påstå at det blir mer minus ved fullt kvartal, men det er ikke sikkert det, da ledelsen helt sikkert har sterkt fokus på å få til økt lønnsomhet som de har guidet-Rom ble heller ikke bygget på en dag. Kahoot er i startgropa til å bli et av verdens største på sitt område. Dette er et spennende selskap som kan nå langt.

Enig, fatter ikke at fyren gidder å holde på slik. Renspikket tøv, og argumentasjon uten snev av substans. Bønn til alle her inne: Ikke bry dere om hva som kommer fra den kanten, da research om selskapet synes svært mangelfull, og tilsynelatende er på amatørstadiet. Dette er er vekstselskap, og de leverer som forventet hver gang. Seff ikke hold i noe som går i retning av at dette går nord og ned.

RE - Riskokeren fortsetter med tøvet sitt her inne

* Kursutviklingen bekrefter at det jeg over lengre tid har kommet med så absolutt korresponderer med aksjekursutviklingen og er således absolutt ikke tøv, mens derimot motparten som har spådd det motsatte av den faktiske kursutviklingen og poster håpefulle selvtrøstingsinnlegg hvor realiteter kalles for tøv er vel nettopp den som er å anse som den mest tøvete av oss alle ... ;)

BTW, 50 tallet står for fall og man skal ikke bli overasket om 40 tallet kommer til syne veldig snart og kanskje allerede i dag ...
Redigert 30.11.2021 kl 14:37 Du må logge inn for å svare

Det er jo 50% sannsynlighet for å få rett når spådommen er "opp" eller "ned" uansett grunnlag. Siden januar har det ikke vært så vanskelig å se hva slags trend Kahoot! er inne i. Spørsmålet er når det kommer positive eller evt. negative selskapsspesifikke nyheter.
Dølle
01.12.2021 kl 08:56 2930

Ok, men hvis det ikke skjer noe kanskje ditt og kanskje datt, tar du da signalet på at det du hinter om til stadighet bør droppes ? så får du heller lese innlegg fra de som legger ned langt mer tid enn deg på reflekterte innlegg, og rett og slett, holde fingrene langt fra tastaturet.
Woody
01.12.2021 kl 08:59 2935

Ny virusvariant og nedstengninger er 'en ting, men det er flere gode grunner til at tiden er inne for å kjøp Kahoot nå. Fra midten av desember til midten av januar er sannsynligheten stor for et kraftig rykk oppover for aksjekursen.

NASDAQ. Det er der det store potensialet ligger. Kahoot er et velkjent merkenavn med hundrevis av millioner som spiller Kahoot. Så fort vi passerer nyttår og teller 2022 er vi inne i kvartalet der selskapet skal ta stilling til noteringen. Dette vil øke interessen fra starten av 2022.

Resultat 4. kvartal blir første hele kvartal med Clever og normalt et sterkt kvartal for Kahoot. Det vil komme en markedsoppdatering for hvordan kvartalet har gått i begynnelsen av januar. Kursen tok av etter dette tallslippet forrige vinter. Januar har alltid vært sterk for kursen til Kahoot.

Juletiden er tiden for Kahoot. Normalt stiger bruken av Kahoot kraftig i desember og romjulen. Som regel kommer kursen opp i takt med økt bruk på plattformen. Parametere blir fanget opp og interessen øker.

Dette i sum kan utløse inndekninger av short på toppen.

Fortsatt rekordhøy shortandel og teknisk så ser det også dårlig ut for den setter stadig lavere topper og bunner hvor det derfor ikke er snakk om hvis, men når 40 tallet igjen kommer til syne - og vi må nok ikke vente lenge ... ;)
Redigert 01.12.2021 kl 12:48 Du må logge inn for å svare
Sovepose
01.12.2021 kl 13:17 2672

Jeg håper ikke de går over til Nasdaq før de i det minste har gjort seg fortjent til en prising på 150kr aksjen.
Foreløpig er Kahoot regna som en svært volatil pennystock, som ikke har noe på nasdaq å gjøre.

Når Kahoot er oppe i 500mill usd omsetning og 30% av dette i driftsresultat, da vil jeg tro de er klare for Nasdaq.
Da har de ca. 1,25 milliard i driftsresultat, hvor de kan gi utbytte på en krone eller to evt. kjøpe mer vekst.

Jeg klarer ikke se for meg at de trenger å kjøpe noe mer for å vokse, da det virker som de har "den komplette pakka" i e-læringssektoren.
Nå må de bare snu skuta til positive driftsresultat og vokse fra der.

Med dagens lave organiske vekst så må nok selskapet fortsette med oppkjøp for å kunne vokse til et slikt nivå. Det som vokser mest i dette caset er gratisbrukere og som kjent så bidrar ikke gratistjenester til noen økonomisk vekst ... ;)

BTW - der kom 40 tallet til syne ...;)
Redigert 01.12.2021 kl 13:38 Du må logge inn for å svare
Woody
01.12.2021 kl 14:04 2589

Det kunne vært optimalt, men jeg tror likevel interessen øker over nyttår som følge av mulig Nasdaq notering. Volumet er nå lavt, men det er helt sikkert at det er store aktører som følger dette selskapet tett og venter på det rette tidspunktet der risk/reward er så bra som mulig. Plutselig vil volum kunne stige til 5-10 millioner om dagen over en periode (volum i dag er ca. 900.000 til nå).

Kahoot har alt man kan drømme om i et tech-selskap. Høyt kompetente folk fra inn og utland med lang erfaring. Millioner av brukere i et raskt voksende marked som bare er i starten av digitaliseringen. Hundrevis av millioner besøkende på plattformen. Ingen gjeld og mye cash. Sterke eiere som Softbank, og også viktig at CEO er en stor eier (slik man også ser blant de største tech-selskapene) Voksende brukerutvikling. Innovativ produktutvikling. Tilknytter seg de store aktørene på tech-himmelen via samarbeid. Solid fotfeste i USA.

Det er vanlig at slike interessante case som har falt mye året før stiger nettopp pga. av det. Det man kaller nyttårsraketter. Summen av alt kan utløse et massivt rally.

Det er mye frykt for renter og det tynger slike aksjer kortsiktig. På lang sikt kommer fremtiden til å bli nåtid og den er digital, samme hva rentene står i. Ser man svingningene i Microsoft, Facebook, Amazon, Tesla osv. så ser man at det ikke bare var å kjøpe aksjer for 10-20 år siden og lene seg tilbake. Det svinger voldsomt og mange har blitt psyket ut, men for dem som satt fra starten og fortsatt sitter var det verdt lidelsen.

P.S. Merkenavnet og totale brukermasse har et enormt potensiale. Ser man på andre store tech-selskaper ser man at det ofte har tatt lang tid før man fant veien til de store pengene, men historien har vist at hvis man har brukerne er sannsynlighet stor for at man plutselig får et gjennombrudd. Et grep i Kahoot kan endre alt. Hva er informasjonen de får inn gjennom alle spørsmål og svar verdt? Kan man få inn annonseinntekter et sted? Kan en tilknytning til en tech-gigant forme et samarbeid som gir inntekter? Kan man klare å utvikle en "hit" til, som Quiz delen er?
Sovepose
01.12.2021 kl 14:35 2581

Greit nok at det er kompetente folk som sitter i førersetet, men de er i starten av et vekst-eventyr. Tror jeg de blir verdens største innen E-læring? ja, jeg mener de alleredet er det. Men de må tjene penger.

Reklame har ingenting å gjøre i et klasserom, og da vil selskapet virke useriøst. Ganske sikker på at det ikke vil bli noe annonseinntekter her. Det de kan selge er informasjon og mønstrene fra elever. Samt bruke dette til å forbedre metoder til å lære våre små og store.
Å få reklame på barbie eller GI Joes for smårollingene som skal lære på skolen, hadde satt alarmbjellene i gang hos mange foreldre, lærere og rektorer tror jeg. Det hører rett og slett bare ikke hjemme i denne sammenheng.

Fortsett å utvikle et bra sammensatt produkt, så betaler folk for det. De er på god vei allerede

Kahoot burde holde annonser unna klasserom for alle under 18, elever, studenter og lærere.

Men de som bruker quizen som underholdning på guttekveld eller julebord, de burde enten betale for premium, eller se en reklame ala youtube.

Nå må du følge med her da, den siste måneden (fra 7nov) har vi sett høyere bunner og høyere topper suksessivt - hvilken kurve følger du med på egentlig? Det er jo bare tøv du kommer med.
Redigert 01.12.2021 kl 15:03 Du må logge inn for å svare
Woody
01.12.2021 kl 15:24 2828

Enig i det. Spørsmålene var ment som åpne spørsmål. Alt tilknyttet undervisning utgår selvfølgelig. Faktisk får Kahoot allerede annonseinntekter gjennom Drops. Drops kan vokse kraftig. Clever kan også få et internasjonalt gjennombrudd gjennom Kahoot, det er planen. Poenget er mulighetene man ikke ser i dag.
boupa
01.12.2021 kl 15:31 3219

Her har du nok rett Moon, men om den slutter under 49,60 er det svært dårlige nyheter.
Volga
01.12.2021 kl 19:55 2965

Det gjorde den. Brøt 49,6 altså, riktignok på lav omsetning. Man kan kanskje hevde at det er noe støtte på 48,7 som en bunn i den stigende trenden fra 36 i sommer via 46 i begynnelsen av november og til i dag, men både denne og den lange trenden fra august 2019 er under press nå. Noe støtte på 46, deretter 36 nedover.

https://www.marketscreener.com/quote/stock/KAHOOT-ASA-68642717/charts/

Ikke så lovende dette. Shorten er stabil eller noe opp. Kahoot skal som Pexip være Corona-vinner, men markedet ser annerledes på det. Kun et motstrøms blaff på fredag for dem begge, eller (?) Lignende fall på andre elærings-aktører. Hva gjør de store i aksjen - skyr de vekst pga inflasjon her også (?)

Øker salgspresset på nå eller er det noe som kan snu det?

Har prøvd å fortelle menigheten siden kursen falt igjennom gulvet på 66 at både 50 og 40 tallet vil komme til syne og at den vil vandre i det intervallet frem til at det kommer nytt av betydning som vil bestemme retningen videre. Det er en moderat ørkenvandring frem til neste Q og en avklaring på en mulig Nasdaq notering er igjen forskjøvet frem i tid - et stykke utpå nyåret en gang og i mellomtiden spøker en world wide børskorreksjon så ja - det ser ikke bra ut verken i det korte eller mellomlange bildet ...
Redigert 01.12.2021 kl 20:58 Du må logge inn for å svare