Nordic Nanovector - Nå går toget!


Som kjent er det viktig å følge med på kursutviklingen i biotechselskaper når de nærmer seg godkjennelse. Det kommer en aksellerasjonskurve som er vel kjent. Vanligvis starter oppgangen under fase II-gjennomføringen. Men man ser i senere tid at venteperioden på oppgang er langt kortere enn før. Det skyldes den omfattende bruken av betinget markedsadgang.

Den betingede markedsadgangen gir flere fordeler:

* Behandlingen tilbys pasientene mye tidligere.
* Kostnadene til fase III blir vesentlig lavere for produsenten, siden han får betalt via det betinget godkjente salget.
* Fase III kan gjøres direkte på behandling solgt, i stede for at produsenten selv må bekoste behandlingene i fase III.

Dette betyr også at forventningene til selskapene kommer tidligere enn før.

Det kan bety at også kursoppgangen kommer mye tidligere.

Erfaringene fra Covid-19 produsentene, som jo har slik betinget markedsadgang, har hatt en eventyrlig kursoppgang. Moderna er for eksempel nå verd over 150 mrd $, 1300 mrd NOK(!) uten sammenligning for øvrig. Men det er interessant å se når det var Modernakursen begynte å røre på seg.

I februar 2020 lå kursen i Mdrn på kun 18$ mens den hadde en foreløpig topp på 498 i august i år. Kursutviklingen har vært nesten eksponensiell bare i løpet av 18 mndr. Moderna fikk formell betinget markedsadgang først i august i år! https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine.

Nanovs marked er selvfølgelig ikke i samme størrelsesområde eller viktighetsgrad som Modernas, men spesielt at Modernakursen i årevis lå på et lavmål og tok av 18 mndr. før betinget godkjennelse er interessant.

Covid-19 produsentene brøyter nå også vei for generelt raskere endelig godkjennelse. Moderna har allerede søkt om full godkjennelse basert på leveransene under den betingede markedsadgangen..


Redigert 14.09.2021 kl 21:15 Du må logge inn for å svare
Kval
25.10.2021 kl 18:27 9404

Jeg blokkerer ingen. Kappa må få ha sin oppfatning av situasjonen slik vi alle har. Så investerer vi deretter.
heilo888
25.10.2021 kl 18:53 9298

Ja, ja , hver sin lyst!

Kappas påstand: "Nanov ekspressen fortsetter sørover med uforminsket styrke, ledelse med null tillit i markedet."

Realitetene: NANOV opp 100% siste 12 mndr. Om NANOV var så ille så ville jeg ikke hatt inne en pen fortjeneste i selskapet pr dags dato. (Men skal innrømme at dette er bare en diffus skygge av de forventninger jeg har hatt til selskapet, noe som nok vil fortone seg helt annerledes i løpet av de neste 12 mndr.)
mofi1
25.10.2021 kl 19:23 9227

Denne «kappa…», er kun interessert i å slenge ut påstander for å få oppmerksomhet, dessverre dukker det opp noen slike hver gang vi får en rød dag. Det er jo et gjentagende problem i de fleste aksjer, men «lusa» er lett gjenkjennelige om ikke på ganglaget så på skriveføringen:-)
heilo888
25.10.2021 kl 19:43 9153

Nei, Kappa er nok ikke den skarpeste kniven i skuffen!
Og det må være grusomt å være den sløveste kniven i skuffen når man skal hevde seg som aksjespekulant!

Jeg foreslår at vi sparer oss for personkarakteristikker som det. Kappa får ha sin oppfatning, i likhet med alle andre. Jeg er ikke enig med han selv, men den typen retorikk hører hjemme på barneskolen,- ikke på et forum for voksne mennesker.

Snart inne i november .. og 3 uker til Q3
Jimmi
26.10.2021 kl 10:12 8434

Kun 16 børsdager til Q3. Vil nok lønne seg å være inne før Q denne gangen også:)

Det skal ikke store gnisten til før det virkelig setter fart på kursen. Har markedet egentlig tatt inn over seg de nyheter som har kommet den siste tiden? Det tror ikke jeg!

HOLD!
heilo888
26.10.2021 kl 10:21 8406

Uansett om det nå blir rapportert 8, 14, eller 20 nye rekrutterte pasienter begynner det å bli veldig kort vei til mål.

Tror de fleste som er inne nå holder godt. Er jo ikke store omsetningen vi ser.
Jimmi
26.10.2021 kl 19:00 8031

Leste gjennom denne meldingen fra 25 mai en gang til. Det er så vanvittig bra dette folkens!

Av 7 pasienter er 5 stk kreftfri etter to år med Betalutin. De to andre med delvis respons kan også gå over til complete respons ved neste oppdatering. Heftig?

De prekliniske data husker jeg godt. Musene døde ikke, de ble kreftfri de også, 100% Complete respons...

Vi står overfor en revolusjon innen kreftbehandling her.
Har markedet tatt inn over seg hva som er i ferd med å skje? Nei det har de ikke. I mellomtiden kan vi plukke aksjer som kan gå 10-20 gangeren i løpet av ett til to år:) Kan virke for godt til å være sant, men dette er skjer faktisk.


Legger ved denne meldingen fra 25/05-21 hvis det skulle være noen som ikke har lest den. For dere som har lest den tidligere, kan dere lese den igjen. Dette slår det meste, bokstavelig talt....
Nordic Nanovector Announces Update from Archer-1 Phase 1b Trial of Betalutin® in combination with rituximab in 2L Follicular Lymphoma
TUE, MAY 25, 2021 07:00 CET
Oslo, Norway, 25 May 2021

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANOV) announces initial promising data from the Archer-1 Phase 1b trial investigating Betalutin® (177Lu lilotomab satetraxetan) in combination with rituximab (RTX) in second-line follicular lymphoma (2L FL).

The preliminary results show clinical activity with seven out of seven patients achieving a response, including 5 complete responses and 2 partial responses. All responses are currently ongoing, 5 of them 2 years after Betalutin® administration.

Across this patient group, Betalutin® with RTX showed a very good safety profile, comparable to that of single agent Betalutin®, with no dose limiting toxicities observed.

Archer-1 is a Phase 1b open-label, single-arm, multi-centre dose-escalation trial to assess the safety and preliminary activity of CD37-targeted Betalutin® in combination with CD20-targeted RTX in patients with relapsed/refractory FL who have received one or more prior therapies.

The starting doses of Betalutin® and lilotomab were 10MBq/kg and 40mg, respectively, which was escalated to Betalutin® 15MBq/kg and lilotomab 40mg in the second cohort. Following Betalutin® dosing, patients received four weekly doses of RTX (375mg/m2) on days 7, 14, 21 and 28. Patients who did not progress (including CR, PR, SD) were scheduled to receive RTX maintenance for 2 years.

The primary objective of the study was to evaluate the safety and tolerability of Betalutin® in combination with RTX, the secondary objective to evaluate the preliminary anti-tumour activity of combination treatment.

The rationale for Archer-1 was provided by earlier preclinical data showing Betalutin® can up-regulate CD20 expression in different rituximab-sensitive NHL cell lines and act synergistically with rituximab in a rituximab-sensitive NHL animal model and, more recently, that Betalutin® has the potential to counteract resistance to rituximab in non-Hodgkin’s lymphoma models.

https://oslo-universitetssykehus.no/kliniske-studier/follikulert-lymfom-studie-for-pasienter-med-tilbakefall-archer-1


BULL!
Redigert 26.10.2021 kl 19:04 Du må logge inn for å svare
Sydney
26.10.2021 kl 19:18 7980

Det der er så crazy.. tenk for en reise det blir med fase 3 studiet og pasienter som kommer ut av en slik behandling. Kreftfrie og uten særlige bivirkninger. Ja du har rett. Sprengstoff.
Jimmi
26.10.2021 kl 19:54 7942

De 7 pasientene får tilbakefall etter meget tøffe behandlinger i 1 og 2 linje. De står der uten alternativer faktisk, så får de Betalutin, og blir kreftfrie! Det holder for meg…: All in!
Jeg er overbevist om at Nordic Nanovector kommer til å vekke oppsikt verden over om ikke lenge!
Det at FDA reduserer antall pasienter fra 130 til 120 etter å ha sett midlertidige data fra paradigme sier også litt om hva vi har i vente her. Selskapet har nå 39 ansatte som jobber for å få Betalutin ut til pasienter som trenger hjelp. Snart må myndigheter gripe inn å tilby medisinen til alle. Det er ikke etisk riktig å holde et slikt produkt tilbake!
Roy Hartvig Larsen og Øyvind Bruland er for meg store helter. De skaper historie!

Merlin
26.10.2021 kl 20:02 7947

"The rationale for Archer-1 was provided by earlier preclinical data showing Betalutin® can up-regulate CD20 expression in different rituximab-sensitive NHL cell lines and act synergistically with rituximab in a rituximab-sensitive NHL animal model and, more recently, that Betalutin® has the potential to counteract resistance to rituximab in non-Hodgkin’s lymphoma models."

Det er en avgjørende melding du viser til Jimmi. Vi kan jo huske på at det ikke var klart noe om virkingsvarigheten til Archer-1 før denne meldingen kom!

Det avgjørende her er bla. "can up-regulate CD20 expression".

Spørsmålet er da:
Hvor lenge vil den oppreguleringen virke?
Noen mente max 14 dager, og at CD-20 deretter ble stengt for Rituximab og videre virkninger forsvinne.

Men virkeligheten har vist noe helt annet! Archer-1 har en avgjørende langsiktig virkning! Jeg vet ikke nok om fordelingen av hva som gir lang virkningsgrad, om det er immunforsvarsvirkninger, abscopal effekt* eller en lang gjenåpning av CD-20. Ut fra behandlingsregimet til Archer-1 ser det ut til at NanoV vet det meste om dette, siden Rituximab er satt på i lengre tid enn jeg hadde forventet. Det ser dermed ut til at CD-20 gjenåpningen fungerer i rel. lang tid.

Men ikke bare det. "Betalutin® har potensial til å MOTVIRKE RESISTENS mot rituximab i non-Hodgkins lymfommodeller." Noe som nok bidrar til å opprettholde den meget lange virkningstiden.

Og det betyr at meldingen var meget godt nytt for Nanovector, UTEN at aksjonærene stort sett har fått det med seg og ! Tvert i mot sank kursen kraftig i juli/august og har først etter presentasjonen i slutten av august begynt å bevege seg oppover.

Jeg brukte for egen del sommeren til å laste kraftig opp, noe jeg har meddelt flere ganger på HO. Fortsatt er kursen på et lavt nivå, slik at det ikke er for sent å henge seg på.

*Abscopal effect inntrer når strålebehandling – eller en annen type lokal terapi – ikke bare krymper den målrettede svulsten, men også fører til krymping av ubehandlede svulster andre steder i kroppen. Selv om de nøyaktige biologiske mekanismene som er ansvarlige for den abscopale effekten fortsatt undersøkes, antas immunsystemet å spille en viktig rolle.

Ja, det er bare å bøye seg i støvet og forberede oss på en fantastisk reise med NANOV de kommende månedene og årene!
bj111
26.10.2021 kl 21:29 7716

Ut fra det som er meldt fra selskapet om deres forskning så langt så kan man undres om det har gått inn når man ser på aksjekursen.

Minimalt er priset inn i Nanov hvor analytikere og media ikke skjønner bæra hva dem holder på med, alt dette er jo etter læreboka, det er derfor jeg befinner meg i aksjemarkedet. At noen kan befinner seg på utsiden er for meg uforståelig. Gleder meg til større investorer skal inn og når meldinger fra selskapet tikker inn samt større overskrifter i media..🚀😎
bj111
26.10.2021 kl 22:26 7479

Kan fort komme overskrifter i media om dette ja. Tenker da ikke på finansavisen og E24 for de vil skrive om kursoppgangen men TV2, NRK, VG, Aftenposten osv som vil skrive/omtale forskningsresultatene som ser ut til å bli oppsiktsvekkende om man ser på det som er meldt tidligere.

Virker ikke som at Finansavisens egne journalister kjenner til sitt eget forum og de godbitene som blir postet der. Hvor er den gravende journalisten (sover han/henne i timen) i forhold til dette kan man riktig begynne å lure på🤔
Redigert 26.10.2021 kl 22:38 Du må logge inn for å svare
Merlin
27.10.2021 kl 00:46 7251

Langsiktig effekt gir en direkte økning i medisinprisen. Så de langvarig gode resultatene av Archer-1, der vi fortsatt ikke kjenner endelig rekkevidde, siden INGEN av pasientene er meldt å ha fått tilbakefall enda - nok en sensasjon i seg selv - gir boost både i direkte knallresultater, og med varigheten av effekten i tillegg. Om varigheten fortsetter å øke (DOR), øker verdien løpende.
satyv
27.10.2021 kl 19:29 6536

Er det fortsatt buss for tog, eller er toget bare forsinket?
saga68
27.10.2021 kl 19:42 6697

Satyv
Moromann eller dum
Snart vil du oppleve fly for tog eller kanskje rakett for buss
Dagene går fort

Da ble det på nytt lastet opp med Nanovector-aksjer nede på 27-tallet. Fornøyd med det siden kursen spratt opp etter kjøpene 😀📈💪. Lagt i skuffen sammen med resten og er dermed inndratt fra markedet på ubestemt tid 🤔.
Redigert 27.10.2021 kl 21:20 Du må logge inn for å svare
Kontur
27.10.2021 kl 21:10 6508

Blir mer og mer optimistisk
satyv
28.10.2021 kl 20:22 5714

Det har vært snakket om raketter og tog som forlater perrongen i denne aksjen de siste 5 årene..
Icon
28.10.2021 kl 22:06 5484

Smitten øker og øker nå om dagen, innleggelsene blir fler og fler, hvordan vil dette påvirke Q3?
Springer
28.10.2021 kl 22:16 5443

Du spør som du har vett til.
bj111
28.10.2021 kl 23:03 5327

Derfor har ikke jeg vært med før siste blir vel 1 år snart. Bortkastet tid å sitte når de er milevis fra å levere noe. Nå er de nærme og da er tiden inne. Ja om du ikke er av typen som tror du treffer på dagen i forhold til avgjørende meldinger. Lykke til med det i så fall.
heilo888
28.10.2021 kl 23:57 5263

Ikke bare i Norge at innleggelsestallene er stabilt lave eller minkende. (Stabilt ca.100 som er lavt for Norge)
I land som Italia, Spania, USA, og S.Korea synker også tallene på innlagt pasienter som følge av Covid 19.

Tror innlagte pga. av influensa klart vil overstige tallene for koronapasienter i løpet av vinteren.

Ser ut som om kjøp/salg spiller bordtennis :)
Nå holdes det :D

Knapt omsetning i det hele tatt. Nærmer seg nok et større utslag i den ene eller andre retningen avhengig av hvem som mister tålmodigheten først.

Blir det deg oxo denne gangen ?
Admoff
10.11.2021 kl 09:30 3349

Jimmi, leser gjerne dine synsinger og spekulasjoner her;)
Merlin
10.11.2021 kl 09:42 3314

Jeg skrev dette 10/8 etter Brauns avgang. Det står mer ved lag nå enn da:

Vi må ta utgangspunkt i dagens markedsverdi og sammenholde med antatt fundamentalverdi. Da har vi et utgangspunkt for en verdidrøftelse. Jeg viser til tidligere vurderinger om hva fundamentalverdien er. Endocyte mener jeg er den nærmeste realistiske sammenlignbare vi kan finne. Og det gir Nanov en verdi på 183 kr. aksjen fra for 3 år siden, så rund av til 200 kr. pr aksje i dag. Det er 10 ganger børsverdien i dag. Faktisk verdi mener jeg ligger på 500-1000 kr. aksjen om suksess med betinget markedsadgang og suksess med Archer-1. Alpha37 og Humalutin kan gi tilleggsverdi.
Redigert 10.11.2021 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
Merlin
10.11.2021 kl 09:48 3314

Da skrev jeg også dette, kan gjentas nå:

"Husk likevel fortsatt at RIT er HOT!
Ikke minst tar stråling beviselig knekken på kreft.
Målstyringen angriper der den skal og bivirkningene blir meget lave. Det er ingen av konkurrentene som kan vise til så lave bivirkninger.
Enkel bruk og administrasjon.

Vi har ventet i årevis på at Betalutin skal godkjennes.

Ingen grunn til å gi opp nå. 90% av ventetiden er over.

Overveidende sannsynlig blir Betalutin godkjent og vi får en mangedobling av kursen i forhold til pr. i dag.

Jeg ser derfor ingen grunn til å selge nå, tvert i mot.

Her gjelder det å kunne jobbe mot egen psyke. Ikke tenk med følelser, men bruk sunn fornuft. Jeg tipper Nanov er en av børsvinnerne innen 12 mndr. Jeg ser for meg ca. en 10-bagger i forhold til dagens kurs.

Så hev blikket og tenk fremover.

Husk hva Egberts sa på siste presentasjon. Nanov har interessenter, men det er et krav om at man har data klare for fase 3 før det aktualiseres. Så AA (Accelerated Approval) er nå siktemålet. https://www.fda.gov/patients/fast-track-breakthrough-therapy-accelerated-approval-priority-review/accelerated-approval"
Jimmi
10.11.2021 kl 10:12 3212

Hehe:) takk Admoff. Jeg mener selv jeg er en investor med litt humor, og jeg liker å spekulere litt. Kan nok bli i overkant positiv og ambisiøs til tider. Men ut i fra det jeg har lært om Nordic Nanovector er jeg overbevist om at det kommer til å bli en kjempesuksess! Det Merlin regner på er realistisk så lenge det klaffer i flere linjer. Håper jeg en dag kan treffe Merlin for å spise et rekesmørbrød og ta et glass champagne. Han har bidratt til mye god informasjon rundt selskapet, har lært mye av han. Keep up the good work Merlin👍🏻…Jeg liker at mange av de tålmodige fortsatt er med, og er like Bull som de var på 2016 festen:) Det handler om å skjønne det før resten av markedet. Det tror jeg mange her inne har gjort. Potensialet er så stort at det kan virke urealistisk, og for godt til å være sant. Jeg er all in i Nanovector, og kommer til å sitte til suksessen er et faktum. Betalutin kommer til å skape store overskrifter verden over, tror jeg.

Ha en strålende dag godtfolk😊

Ser kursen kryper oppover. RT: 30,20,-

Dette er bare starten🚀

Hold på brillan!!………….Jimmi😎

mofi1
10.11.2021 kl 12:57 2871

Det er moro og gledelig å lese deg, Jimmi. Sammen med Merlin øker det troen på at dette kan gå hele veien, og gjør at man overhodet ikke tenker på å selge på lenge ennå:-)
Merlin
10.11.2021 kl 14:05 2722

Takk for positive innspill Jimmi.

Å være investor i biotechselskaper er ikke enkelt. TTT - ting tar tid. Og det er gjerne en kurve som ligger fast i biotech. Det er den startende oppgangskurven, så er det ventekurven med nedgang. Deretter den avgjørende fasen der det avgjøres om det hele vil lykkes eller feile. Da skal det opp om man lykkes, men gruses om det feiles. Timing og vendepunkter er avgjørende for når man bør sitte med aksjen.

For NanoVs vedkommende er vi nå i oppløpet av den avgjørende fasen.

For egen del er jeg ikke i tvil at med dagens lave kurs, påviser det store mengder tvil i aksjemarkedet. De risikoaverte holder seg rett og slett unna, selv om profesjonelle investorer som Folketrygdfondet holder sine posisjoner og venter på edgen som kommer.

Men for NanoVs del mener jeg markedet tar feil, og at forholdstallet lykkes/feiler er svært høyt. De risikoaverte overvurderer feilsjansen.

Som Jimmi er jeg optimist. Ser ingen grunn til at ikke NanoV skal komme i mål. De siste ansettelsene av Erik Skullerud og Pierre Dodion, begge svært kompetente, gir en god indikasjon på at det er korrekt. Dette er fagpersoner som har inngående kjennskap til Biotech og dermed også NanoVs muligheter.

Jeg mener begges inntreden i NanoV beviser at selskapet er på rett kjøl overfor oss ikke-eksperter. Det er meget betryggende for aksjekursen fremover i den avgjørende fasen.