Nordic Nanovector - Nå går toget!

Merlin
NANOV 11.09.2021 kl 14:02 220212

Som kjent er det viktig å følge med på kursutviklingen i biotechselskaper når de nærmer seg godkjennelse. Det kommer en aksellerasjonskurve som er vel kjent. Vanligvis starter oppgangen under fase II-gjennomføringen. Men man ser i senere tid at venteperioden på oppgang er langt kortere enn før. Det skyldes den omfattende bruken av betinget markedsadgang.

Den betingede markedsadgangen gir flere fordeler:

* Behandlingen tilbys pasientene mye tidligere.
* Kostnadene til fase III blir vesentlig lavere for produsenten, siden han får betalt via det betinget godkjente salget.
* Fase III kan gjøres direkte på behandling solgt, i stede for at produsenten selv må bekoste behandlingene i fase III.

Dette betyr også at forventningene til selskapene kommer tidligere enn før.

Det kan bety at også kursoppgangen kommer mye tidligere.

Erfaringene fra Covid-19 produsentene, som jo har slik betinget markedsadgang, har hatt en eventyrlig kursoppgang. Moderna er for eksempel nå verd over 150 mrd $, 1300 mrd NOK(!) uten sammenligning for øvrig. Men det er interessant å se når det var Modernakursen begynte å røre på seg.

I februar 2020 lå kursen i Mdrn på kun 18$ mens den hadde en foreløpig topp på 498 i august i år. Kursutviklingen har vært nesten eksponensiell bare i løpet av 18 mndr. Moderna fikk formell betinget markedsadgang først i august i år! https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine.

Nanovs marked er selvfølgelig ikke i samme størrelsesområde eller viktighetsgrad som Modernas, men spesielt at Modernakursen i årevis lå på et lavmål og tok av 18 mndr. før betinget godkjennelse er interessant.

Covid-19 produsentene brøyter nå også vei for generelt raskere endelig godkjennelse. Moderna har allerede søkt om full godkjennelse basert på leveransene under den betingede markedsadgangen..


Redigert 14.09.2021 kl 21:15 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
25.11.2021 kl 00:23 9178

Short som allerede har funnet sted er ikke spesielt irriterende - det betyr enda flere aksjer som må kjøpes tilbake.
Slettet bruker
26.11.2021 kl 10:02 8799

Jaggu fikk jeg handlet litt i dag også! Det kommer noen slike dager innimellom, da er det bare å legge inn kjøp på lav kurs.
NANO ender nok godt i pluss i dag. Det er mange som skal inn før tirsdag!
Jeg tror kursen etablerer seg langt opp på 30, eller lav 40 etter R&D 30 nov.
Det er ikke lenge til resten av verden oppdager lille NANO.
10-20 gangeren innen to år…Det holder for meg!

God helg godtfolk😊

Gleder meg til neste uke…🚀

Jimmi

Redigert 26.11.2021 kl 10:05 Du må logge inn for å svare
mofi1
26.11.2021 kl 10:11 8792

Det er godt du holder motet og humøret oppe, Jimmi, jeg liker det:-)
satyv
03.12.2021 kl 21:32 8158

Er det fortsatt plass på toget eller hva skjer? Er det en og annen naiv tulling her som fortsatt tror at det ikke blir flere emisjoner og at kursen står i 400,- + i løpet av vinteren?
Kappa3278
04.12.2021 kl 00:55 8034

Spørsmål til menigheten, tror dere kursen faller under tyve kroner før eller etter den nært forestående emisjonen?
Rule
04.12.2021 kl 04:25 7988

hverken eller - hvorfor skulle de sætte en ny emi under IPO på ca. 40 NOK...? Skullerud har meldt at data på Belatulin bliver value inflection point for os aktionærer. Herefter emission. Sker der noget inden ku det være partner aftale og så er kursen fløjet...
Sweetspot
04.12.2021 kl 09:24 7899

Kappa og satyv var nok på samme julebord i går😂
dr. Stockman
04.12.2021 kl 09:59 7835

Regner med pene inklusjonstall for fjerde kvartal (som også historisk har pleid å være sterkt), og allerede da vil nok kursen stange mot 40 kr. Mye galt må skje om vi skal få flere emisjoner på billigsalg. Vi trenger ikke flaks, men må unngå uflaks.
Fjellgutten
04.12.2021 kl 11:00 7725

Fra Kappa til Jimmi. To ekstreme ytterpunkter. Ingen av dem står til troende spør du meg. Om/når Betalutin blir medisin håper jeg vi når 100 på et tidspunkt.
All mulig produktmiks/markedspotensial/markedsandeler og beregnede verdier tror jeg er nødvendig å ta med en stor klype salt. Jeg må erkjenne at jeg på ingen måte kan
medisin som Merlin og noen andre. Har dog sittet langsiktig i aksjen i noen år og fulgt godt med, For meg står DNB analytikeren mest til troende. Både mht kursmål og LOA. Den dagen han eventuelt løfter kursmål/LOA får jeg godfølelsen. Litt seriøsitet trengs på tråden fra alle.
Kappa3278
04.12.2021 kl 11:31 7712

Markedet bestemmer kursen ut fra det selskapet leverer og kommuniserer, punktum.
Etter siste presentasjon har kursen falt rett i underkant av 15%.
Helt tydelig at markedet ikke ble like imponert (ikke denne gangen heller) som menigheten forøvrig.


Redigert 04.12.2021 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
04.12.2021 kl 12:24 7632

Nå er vel DNB-target for kursen hva de mener aksjen burde prises til i øyeblikket, og ikke et estimat for hva kursen vil komme til å være hvis vi kommer i mål. Her er det altså prises inn en betydelig sjanse for å mislykkes. Jeg er ikke i tvil om at Betalutin fungerer, så eventuell tvil må være omkring rilsikoen for at man ikke lykkes i å få medikamentet ut i markedet - og ikke minst tatt i bruk. Vi har jo sett at det ikke nødvendigvis har vært lett å få sykehusene til å ta i bruk denne behandlingen så langt, selv om den har vært gratis. Situasjonen vil selvfølgelig være ganske annerledes når man kan vise til et godkjent legemiddel, men det vil nok likevel være tvingende nødvendig å være koblet til en stor aktør som allerede befinner seg i markedet. Tror egentlig at alle disse brikkene faller på plass, og da gjenstår spørsmålet om hva det kan gi i kassa til NANOV. Som vi fikk presentert under R & D så har jo NANOV mye annet oppe i ermet, som f.eks. Archer og Humalutin, Her kan det ligge potensiale som på lengre sikt kan sende kursen kraftig videre oppover, men mitt foreløpige kursmål fortsetter å være 100-200 kr.

dr. Stockman
04.12.2021 kl 12:34 7613

"Helt tydelig at markedet ikke ble like imponert (ikke denne gangen heller) som menigheten forøvrig."

Tror det hadde lite med presentasjonen å gjøre (selv om noen antagelig har sittet med urealistiske forventninger til hvilke visjoner selskapet hadde). Kanskje også litt skremmende for enkelte å få presentert en så lang liste med "konkurrenter" på området - selv om de færreste er virkelige konkurrenter ettersom Betalutin er skreddersydd for en spesielt utsatt gruppe pasienter.
Tror Omicron-skrekken var vel så viktig for kursfallet, da mange fort vil tenke at denne nye virus-varianten vil sørge for at guidingen for rekruttering ikke kan innfris. At den ene av de to screenede kandidatene faltl ut hjalp selvfølgelig heller ikke på stemningen.
Etter hvert vil det nok telle tyngre at vi uansett nærmer oss slutten for Paradigme, at ledelsen er svært optimistiske, og at vi har fått en sjef i selskapet som ihvertfall i mine øyne er så nært idealet som vi kan komme.
Fjellgutten
04.12.2021 kl 13:36 7542

Takk for kommentar. Selvsagt er kursmålet til DNB et utrykk for hva de mener aksjen bør prises til i øyeblikket. Ref min kommentar om DNB sin LOA,
Mener den er rundt 45%. Fordi mange brikker må falle på plass. Som du også påpeker. Vi alle som er inne i NANO vet at det er relativ stor risiko. Eller ? Og tilsvarende høy reward om NANO lykkes. For min del tar jeg sjansen og sitter. Og gjentar at analytiker i DNB fremstår for meg som realistisk. Håper på en god børsmelding før Q4 som får DNB til å løfte LOA og dermed kursmålet en god del. Da materialiseres dette i et fint kursløft, både pga børsmelding og DNB sine justeringer.
Merlin
05.12.2021 kl 04:13 7145

Jeg har gjentatte ganger brukt Endocyte som parallelleksempel til NanoV som gir en pris i NanoV på 2,1mrd*9,18/,095mrd = 202 kr. pr. aksje. Men NanoV har svært mange fortrinn i forhold til Endocyte, så prisen bør ende adskillig høyere.

Enestående OG LANGVARIG markedskontroll på bruk av CD37
Fantastiske resultater med Archer-1 - som kan resultere i SOC linje 1 med enormt potensiale.

Enorm effekt, lave bivirkninger, enkel administrasjon - en ønskedrøm for kreftlegene!

Masse muligheter innen CD37 ellers. Immunterapi, gjentatte behandlinger med Humalutin, mer skånsom CAR-T behandling via CD37, Alpha37 og ikke minst utrolige muligheter innen kombobehandlinger innen CD37. Det nye Roche?Nå gjelder det bare for politikerne å skjønne hvilket fantastiske gull norsk biotech sitter på. Radiumhospitalets forskerstab har en enorm og svært langvarig erfaring, ikke minst innen statistikk over kreft, helt siden krigens dager for 75 år siden.

Det nytter ikke med en formuesskattepolitikk som beskatter forventningsverdier i rundt 10-15 år. Her må Radforsk, Oslo Cancer Cluster og investorer skrike og rope! Ellers skjer ingenting! Vi investorer har et egetansvar for å si ifra!

VI ønsker å skape et selskap som danskene har, Nordens største bedrift, med 70 000 ansatte: Novo Nordisk. Større en Equinor. I tillegg har de et selskap som Genmab. Hvorfor får danskene dette til? Jo, på grunn av vesentlig bedre skatteregler. Nordmenn er ikke mindre flinke enn danskene ellers!

Oljeindustrien skal utfases. Mennesker blir eldre og eldre over hele verden. Kreft blir vanligere. Hva tenker den nye regjeringen? Vil de drepe såkornet? Eller la det spire?

Eller vil de at vi bare skal selge til utlendinger, stikke pengene i lomma, dra på fisketur og plystre i skogen? Det blir vi garantert ikke feite av!

Hvor er regjeringens plan for økt norsk konkurranseevne!!! Det har vi ikke hørt et ord om Støre!

Bare hvordan investorene skal tas!

Nå må du snart våkne Jonas!

Så kan du gjerne få Finnmark og Viken om du tror det er smart…???
Merlin
05.12.2021 kl 05:20 7163

Problemet til en nihilist som Jonas, er at han kun skjønner sitt eget beste. Derfor flyttet han fra Høyre til AP: Der hadde han større sjanser. Utrolig regneferdighet der Jonas! Det var jo ingen i Ap som kunne snakke ordentlig! Du fikk jobben. men visste ikke hva du skulle gjøre. Din eneste plan: Holde deg flytende!

Men som egentlig kamuflert høyremann får vi håpe han kommer til fornuft og setter forventningsverdi til 0 skattemessig!
Redigert 05.12.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
05.12.2021 kl 07:33 7222

Folkens! Hør, hør! En vismannen snakker! Her ligger en mulighet politiske myndigheter må gripe med begge hender! Men det spørs om et sosialistisk Norge evner å verdsette bedrifter som i liten grad gir arbeidsplasser til mennesker med lav utdannelse.
Kajtek
05.12.2021 kl 09:10 7330

Denne regjeringen hjelper ikke bedriftene til å vokse. Tvert imot. De tenker bare på hvordan de kan beskatte dem mest mulig. Lysbakken og Kaski er jo helt virkelighetsfjern. Tror ikke man skal få hjelp fra den kanten. Man må nok ha tro på Nanov og at de får det til. Det har jeg i allefall.
Londonmannen
05.12.2021 kl 09:27 7462

Redd for at du har rett. Venstresiden i norsk politikk tror jo tydeligvis at penger vokser på trær. De skjønner ikke at verdier må skapes før de kan brukes/omfordeles. Og dersom verdier skal skapes må det være et insitament til å skape verdier. Men SV, og andre på den siden, tror at dem som skaper verdier er en gjeng masochister som elsker å bli pisket og plaget.
Redigert 05.12.2021 kl 15:24 Du må logge inn for å svare
Fjellgutten
05.12.2021 kl 10:30 7477

Så du har forventninger til at en sosialistisk regjering skal legge om til en mer næringsvennlig finanspolitikk enn det Erna & co ikke klarte i løpet av 8 år ? Interessant.
Kanskje forventningsverdien settes til 0 med en sosialist kamuflert som høyremann. Noe Erna & co ikke fikk til. Jeg har stor respekt for det faglige du skriver om Merlin men du kan bedre enn dette. Det oser frustrasjon i innlegg skrevet en sen nattetime.






Bullinvestor
05.12.2021 kl 12:24 7331

Hadde verktøyet blitt brukt riktig for å skape verdier for Norge så hadde selvsagt også de som var nederst på stigen fått mer. Det største problemet her, kaken skal deles før det er påbegynt. Er en grunn for at Tesla med mange fler aldri kunne vært Norsk eierskap. Milliardene som nordmenn sitter på må utnyttes mye bedre, utrulig at denne forståelsen glipper hos nesten samtlige regjeringspartier.

De fleste husker vel denne og hvor dypt SV hater milliardærer.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/PV64z/sv-nestleder-vil-fjerne-boersen
Redigert 05.12.2021 kl 14:40 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
05.12.2021 kl 12:49 7343

Fjellgutten
"Så du har forventninger til at en sosialistisk regjering skal legge om til en mer næringsvennlig finanspolitikk enn det Erna & co ikke klarte i løpet av 8 år ? "

Det var dette med "& Co" da. Kr.f. og Venstre må vel anses som sosialister i forkledning, og dermed kan man nesten forvente samme politikk fra en Ap-regjering hvis SP er seg bevisst rollen som tungen på vektskålen. Sp kan bytte side om de mener de oppnår for lite - det kan ikke SV gjøre.
Kappa3278
05.12.2021 kl 13:24 7362

Uansett hvem som måtte styre, og siden denne tråden er tiltenkt nanov toget som går, ref merlin , så er fakta den at kommer det ikke en partner rimelig kjapt ja da kommer det en emisjon, og nanov ekspressen går sørover for full steam.
Svært lite om noe overhode tyder på at nanov får noen partner, en partner som legger penger på bordet vel og merke.....
Redigert 05.12.2021 kl 13:29 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
05.12.2021 kl 13:43 7362

Du overdriver hvor stor betydning en utvanning på f.eks. 10% vil ha. Det er ikke verre enn at et kursmål på f.eks. 200 kr reduseres til 180 kr. NANOV trenger på ingen måte å hente inn mer penger enn nødvendig om PParadigme skulle bli et par måneder forsinket, og da holder det jo egentlig godt også med en 5% utvanning (forutsetter kurs 25 kr). Ettersom Paradigme uansett er nær målstreken ved en eventuell emisjon så vil nok en kurs på 40-50 kr være mer sannsynlig.
Kappa3278
05.12.2021 kl 13:51 7352

Hva skulle løfte nanov opp på et nivå der emisjonen skulle komme opp på de nivåer du her nevner?
Kan ikke se for meg hva det eventuelt skulle være
Fjellgutten
05.12.2021 kl 14:23 7383

« sosialister i forkledning « kamuflert høyremann, gjett hva tankene mine penser inn på med slik språkbruk.
Interessant å se hvordan fokus flytter seg hos enkelte her inne. Først lovprises ledere. I neste øyeblikk er de ingenting verdt. Så kommer nye guder som igjen lovprises. Og det er markedets skyld at kursen ikke går. De skjønner ingenting. Nå er fokus flyttet til våre folkevalgte og elendige rammebetingelser.
Hva blir det neste ? For sikkerhets skyld, jeg sitter long i Nano. Innforstått at det er gambling med en potensiell stor oppside. LOA 45 % ifølge DNB.
Enkelte her på forumet har operert med 90 %. Med litt synsing/balansering kanskje 50 til 60% ? Jeg tar sjansen som den gambler jeg er.
Kappa3278
05.12.2021 kl 14:32 7375

Tidligere var det BP som vistnok skulle ha hyret inn shorterne for å presse ned kursen slik at de kunne tilrøve seg denne juvelen av et selskap for en slikk og ingenting.
Nå tror og håper jeg at denne teorien er lagt bort blant de fleste i menigheten, men en kan jo aldri være sikker.
Kappa3278
06.12.2021 kl 06:11 6897

dr. Stockman, nå, hva sier du, hva er det du ser for deg som skal bringe emisjons kursen opp på 40-50 tallet?
Hvor langt unna paradigme er pr dd er veldig usikkert, og er det noe markedet hater så er det usikkerhet.
I tillegg til selvfølgelig, forsinkelser, stadig utskiftninger I ledelsen, gjentatte emisjoner etc, alt dette har jo nanov levert veldig bra på.
Partnere, mye snakk, men null resultater så langt, partnere med penger på borde vel og merke.
Kappa3278
06.12.2021 kl 12:07 6515

Ser ut til at menigheten får kjøpt denne juvelen til under 20 om ikke lenge....
007 James Bond
06.12.2021 kl 12:37 6529

Ja nå er det ikke lenge til vi er ferdige med 20-tallet, dere 🤪🤪🤪
Tardyferon
06.12.2021 kl 12:39 6744

ser ut som at de fleste her på HO har fått med seg at du ikke har alle skruene på plass..........
heilo888
06.12.2021 kl 12:46 6823

Kappa: "Ser ut til at menigheten får kjøpt denne juvelen til under 20 om ikke lenge...."

Nei det hadde nesten vært for godt til å være sant!
Redigert 06.12.2021 kl 12:47 Du må logge inn for å svare
SomSa
06.12.2021 kl 12:48 6821



Det som skjer i TRVX bør være skrekk og gru for Nano aksjonærer. Radforsk og Helthcap er 2 store aksjonærer både i TRVX og Nano, de vil ikke delta i TRVX emisjonen og selger/har solgt sine TR aksjer (kommet børsmeldinger om salg). Dette har også resultert at TRVX kursen faller farlig nær emisjonskursen.............

Det verste kan skje med Nano er litt forsinkelse, dårlig aksjemarked neste år og at de må hente mye penger for å ha et godt forhandlingdskort med big pharma.
Kappa3278
06.12.2021 kl 13:04 6764

Voldsomt selger press nå, kjøpere mer eller mindre totalt fraværende, kun spørsmål om tid før vi ser kurs under 20,...
Rule
06.12.2021 kl 13:45 6705

Vildt - jeg have ikke troet jeg ville få chancen under 25 NOK igen - sidder på lur ind til det snur :-)
Thunder-03
06.12.2021 kl 13:47 6817

Kan noen her svare meg på et enkelt spørsmål:
Hvorfor er det så ekstremt vanskelig å rekrutere nye passienter til denne studien når det samtidig snakkes så høyt om hvor enormt markedet er når først medisinen blir godkjent. Hva er det jeg ikke har fått med meg her?
heilo888
06.12.2021 kl 13:52 6804

Flere åpenbare grunner, men de 2 viktigste er trolig at det er meget strenge kriterier for å få delta i en slik kreftstudie, og at Betalutin ikke enda er en godkjent medisin noe som gjør at mange ikke ønsker å delta i en studie som "forsøkskaniner".
SomSa
06.12.2021 kl 13:54 6957


Få pasienter, konkurranse om pasienter og ikke minst pasientene må være vilje til å bli prøvekaniner. Og de som vil være prøvekaniner må undersøkes og bli klassifisert for behandlingen. Undersøkelsen tar ca. 3 måneder....... På toppen av dett kan folk være skeptisk til å bli injisert med radioaktiv stoff selv om Betalutin er tilnærmet harmløs...... Man vil ikke ha koronavaksine..........
Redigert 06.12.2021 kl 14:00 Du må logge inn for å svare
focuss
06.12.2021 kl 14:33 6843

14 pasienter i Q4-2020. Det er faktisk ikke lite. Tvert imot. Det er mange.
Rule
06.12.2021 kl 15:49 6703

Der bliver og er blevet rystet med træet over flere omgang i Nanov. Ved afgang CEO og andre nyheder er der kommet over-reaktioner. Sikkert for at ryste småsparere ud.
102 av målet om 120 pasienter er per 17. november 2021 innrullert i den avgjørende PARADIGME fase 2b-studien for Betalutin® (94 pasienter innrullert per 26. august 2021). Dvs 8 stk - Tre pasienter var innrullert i samme kvartal 2020. Og Q4 har historisk været et godt kvartal.
Der har tidligere været nævnt at man typisk kan starte med read-out arbejde på de første patienter allerede ved 100 patienter, imens man færdiggør indrulning. Nogen der kan belyse det...? Kan man reducere til 110 patienter og stoppe der..?