RECSI præsenterer på Pareto Securities’ 28th annual Energy Conf.


RECSI præsenterer på Pareto Energy Conference, med deres finans direktør.
Er det fordi han ved mest om fremtiden, eller har alle andre fået mundkurv på.

Om ca 1 måned fremlægges kvartals regnskab, er overbevist om de vil komme med nyt om åbning af lukket fabrik.
Heldigt at det lige falder så godt samme med fremlæggelse af kvartalstal.
Når kursen så er steget til ca 40, eller højere, vil de lave en aktieudvidelse,
Smart og klogt af Formand Røkke at at vente med udvidelsen
til aktie kursen er steget så der kommer så få nye aktier på marked som muligt,
til så høj en pris som muligt.
aktie udvidelsen drejer sig jo ikke om største aktionær skal have endnu større del af kagen, men om penge til ?? opkøb ??

Alt andet ville være stik imod alle aktionærs holdning og ønsker

Vil også minne om at den samme SB1 hadde kursmål på REC på 1kr. De tok altså feil til de grader. Ikke tale om jeg selger REC på disse nivåene. Her er det bare å akkumulere hvis du har is i magen. Personlig så har solgt Apple og Tesla beholdningen min for å øke REC posisjonen. Per i dag så har jeg en hel årslønn i REC.

Pareto analysen er strong buy. TP 25kr
Arctic analysen er også strong buy. TP 28kr

Synes enda mer merkelige er at AKH er hovedaksjonær og deres aksje burde gått på en smell nå også hvis det lå så dårlig ann med REC, men de er nesten ikke i minus engang. Derfer gir meg enda god grunn til å tro at denne forhastede analysen var en bestillingsvare!
Er det KIR og deres menn som ikke ble enige med hva rec sin finansmenn skulle si og måtte sette en felle for ordene hans og kursen?
Onmyway
15.09.2021 kl 14:23 4733

Ja, det var litt pussig det der! Men du har vel ikke fullt så høyt kursmål? Jeg ønsker ulike meninger velkommen, så lenge det er vel fundert og ikke bare gørr som leveres. Men synes det er synd om folk selger pga analysen til Sparebank 1, med all respekt… Men - de om det…

Nemsi, jeg vet at du er negativ til REC, men her har SB1 bommet. Hvis dagens situasjonen med at REC taper penger skjønner jeg at kursmål kan bli satt til 13kr, men ML åpnes ikke opp uten profitt. REC ledelsen har alltid vært dårlig med å hause opp selskapet, men når ledelsen er veldig klar på at ML åpnes bare hvis det er profitt og vekst i bilde, sier det seg selv at dette går aksjonerer og selskapets riktig vei oppover. Som flere burde lærer seg er de tre t-ene som er viktig i alle setinger, Ting Tar Tid.

Sitat Nemi 13.9 2020, han argumenterte for at Leyden jar bruker metallurgisk silisium, teoriene hans er i seg selv en studie for alle med basis kunnskap innen kjemi.

Leyden Jar bruker forøvrig silangass som innsatsfaktor.

"Du er uhøflig, dum, og inkompetent.

Sånn ser det ut når når Si strukturen har grodd ferdig.

https://www.greencarcongress.com/2020/07/20200721-leydenjar.html
"

Det du har fortalt oss lenge er at ML aldri kommer til å åpne og at REC ikke er verdt et rødt øre. Så ikke prøv å vri dette nå.
Analysen til Sp1 mener jeg er grundig er god - men konklusjonen hans tror jeg er feil. Når åpning av ML annonseres, står ikke kursen i 13 kroner.
manman01
15.09.2021 kl 14:30 4680

Du er en engel i disse dystre tider nemis. Altid glad for at se dig - det kan nemlig kun betyde en ting (:

Det merkeligste er at folk bryr seg om den analysa som ikke inneholder annet enn synsing og svada, men jeg sier ja takk jeg.
questi
15.09.2021 kl 14:32 4702

Jeg synes det er kjempe spennende hvilken ingot&wafer produsent MosesLake leverer til.
Dette røpes sannsynligvis når de formelt melder oppstart.

Håper REC kan levere til flere heller enn å binde seg til en bestemt :)
Redigert 15.09.2021 kl 14:33 Du må logge inn for å svare

ML kommer nok til å gå på full kapasitet med alle disse avtaler de har på gang og som skal meldes i høst tenker jeg. Så en kommende pengemaskin med utbytter fremover! Disse meldes nok når signaturene er på papiret og regner med oppstart kommer tidligere enn planlagt pga etterspørsel er så stor og etterslep i semiconductor bransjen etter råstoff også.
Redigert 15.09.2021 kl 14:37 Du må logge inn for å svare
polion
15.09.2021 kl 14:39 4605

Mens REC i dag har en nedgang på 10% og mens det er lempet ut REC for NOK 250 mill.:
Vi er noen få her på forumet som over tid har forsøk å strø litt sand på den unyanserte og til dels tåpelige REC-euforien som har herjet. Og enhver som har «yppet» seg lite grann, har fått så hatten passer fra de svorne menighetstilhengerne, NULL RISIKO OG ET M.L. SOM SKAL ÅPNES MED EN PÅFØLGENDE MRD.-BUSINESS. Ørlite REC-motstand har ikke i noen som helst grad blitt tolerert av de nevnte (kan her bla. nevne «superseriøse» Falco1). Og i mellomtiden så har det haglet inn med nyheter, der alt har blitt tolket utelukkende positivt for REC, en garantert åpning av ML, osv. Samtidig har Al Capone klippet og limt vanvittige mengder med såkalt «REC-positive» nyheter, og menigheten har applaudert og beskrevet hvor formidabelt bra hvert eneste innlegg er for REC. Summerer vi opp alt det positive som forumet hittil har nevnt, skulle REC-kursen pr. i dag vært minimum kr. 40,-.

Jeg er selv REC-aksjonær, men synes allikevel at dagens havari er noe som jeg faktisk unner de største REC-brølerne her på forumet. Hva gjelder den mest unyanserte hallelujapredikanten av alle (Uchich.), gjør det absolutt intet om han nå velger å tone ned noe. Og fra tidspunktet da kursen var kr. 24,- og helt nedover til nåværende kr. 14,- har argumentet alltid vært «tålmodighet», noe som ikke engang er argument. Og alltid har menigheten benyttet ethvert kursfall i REC til å "fylle på" ytterligere. Men uansett: LYKKE TIL, ALLE DE «TÅLMODIGE» (og de som fra kr. 24,- og nedover har benyttet enhver anledning til å "fylle på" !

Om du skulle ha bygd deg nytt hus om 3 år og ikke engang hatt en
tomt klar, ville du kjøpt inn materialer nå i sommer eller aventet nærmere byggestart?
nemi's
15.09.2021 kl 14:45 4556

Nei, det er feil. Jeg har derimot sagt at ML kommer til å åpne portene igjen i 2023 fordi TT er confident på at det kommer til å skje. TT sier REC har en ambisjon om å kunne ta en beslutning om nettopp det ila. 2021, sier TT, fortsatt.

Og så har jeg sagt at siden TT er confident så har markedet for lengst priset restart i ML i 2023. Rimelig opplagt, egentlig.

For det er jo ingen grunn til å være REC-aksjonær hvis man ikke tror på ledelsen.
questi
15.09.2021 kl 14:46 4551

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/9beac6b7-ed2f-403a-abe0-8ed650c04a9d
(se side 10)

En annen spennende ting er om forslaget om 3 USD per kg subsidiering av polysil blir godkjent... da er fortjeneste garantert uansett hva markedsprisen måtte være :D

TT sa jo selv at ML ikke vil bli startet opp før avtaler om full utnyttelse av anlegget, så dette blir bare tull.

Dessuten er tidspunktet for å slippe den ganske suspekt, den skulle kommet for lang tid siden.

Sissener & co som var negativ på starten av året er ikke enig med SB1 skandalyse:

14.09.21 SEB PRIME SOLUTIONS SISSENER CANOPUS +171 726 (+17,17%) TOT= 1.171.726 aksjer / 0,3146% (nr.26 på topp50 nå)

Er det denne Personen tro?
Simen Husby
Strategisk rådgiver, at SpareBank 1 SMN
Redigert 15.09.2021 kl 15:11 Du må logge inn for å svare

Ja, han heter Simen Husby og jobber for Sparebank 1 SMN. Det har vært bekreftet tidligere.

moneymay skrev Innlegget er slettet
Siste halvåret har vedkommende vært lite aktiv iforhold til tidligere. Kommer gjerne innom på veldig røde dager å slenger med leppa.

I så fall tenker jeg det kan være en sak for Finanstilsynet og finne ut av om sparebank 1 har involvert seg litt for dypt for eget interesse og driver med ulovlig kursmanipulasjon her! Dette kan ikke være tilfeldig med samarbeid mellom to kollegaer og tilfeldigvis akkurat idag og rett før Rec konferansen.

Ikke rart at kollegaen hans kommer med en analyse på 55 sider! Da vet vi hvem egentlig som står bak analysen! Kollega Simen Husby i sb1
Redigert 15.09.2021 kl 15:31 Du må logge inn for å svare

Støttes 100%. Dersom personidentifikasjonen her på forumet er riktig. Helt klart da en sak for Finanstilsynet.
Nsxnsx
15.09.2021 kl 15:40 4359

Da er jeg ALL INN i Recsi på 14.6 :)

Briste eller bære-maxet flexilånet på huset med en mill :)

Skulle nesten tro de holdt på å stenge REC sine fabrikklokaler slik det herjes med kursen her på slutten av dagen. Blir spennende å se hvor mye opp det går i morgen? Dette er selvsagt litt avhengig av børsene i resten av verden. Uansett - mine aksjer er ikke til sags. Ha en fin kveld :)
Redigert 15.09.2021 kl 15:44 Du må logge inn for å svare

Så langt ca. 19 mil solgte REC aksjer i dag men hvor mange reelle nye eiere?

en del intra short som må dekkes her mot slutten ja
manman01
15.09.2021 kl 16:16 3765

Jeg blev inspireret til at nappe lidt mere selv. Du har fandme nosser (:

Lykke til os begge (:

For en elendig børsdag.. Det eneste gode som kan sies om den er at den snart er over. Solgte mine andre poster og gikk inn på 14,74 i dag. Ikke fulltreff på bunnen, som vanlig, men i morgen tror jeg vi skal få en fin rekyl.

Fallet i dag fremstår overdrevet og tilnærmet ugrunnet om en ser de store linjene. Men Rec er lett å herje med nå, og dette vil være situasjonen helt frem til meldinger..

I morgen burde vi få en liten rekyl opp om verden skal gi mening. Kan også gå ned 10% til.
Stiftern
15.09.2021 kl 22:19 2583

Er det en tilfeldighet at REC brukte et bilde fra Teslas battery day i presentasjonen sin i dag, på samme lysark som de skriver:
"REC is negotiating with several silicon anode companies for silane supply"
omac
15.09.2021 kl 22:28 2497

Nå klinger vi oss til halmstrå, på tide å ta kveld nå. Så du forresten at blåfargen på presentasjonen var veldig lik Ford sin blåfarge, tilfeldig?
Redigert 15.09.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare

Støttes, tar kvelden nå. Håper det ikke blir videre nedgang mot 13kr i morgen. Tvi tvi.
KAWAS
15.09.2021 kl 22:56 2293

Er det mulig, uten kostnader, å få tilgang til denne reporten fra sparebanken? Hvis ikke utfordrer jeg med dette sparebanken til å offentliggjøre rapporten slik at den kan bli gjenstand for et offentlig "review". Har sparebanken baller til det? Ville det være i bankens interesse å la analysen, inkludert datagrunnlag, slik at rapporten kan etterpå av andre, frigis slik vanlig er for vitenskapelige rapporter. Eller, er det slik at denne rapporten ikke kan ses på som en faglig og vitenskapelig fundert rapport... men snarere en rapport skrevet for å hevde interesser. Er noen i sparebanken modige nok til å gi tilsvar? Jeg er ganske sikker på at de leser dette forumet med argusøyne.

Man kan jo tenke slik at om sparebanken ikke er åpen om dette, heller ikke er åpen om andre forretningsområder som lånepolitikk, spareordninger etc. Har banken integritet... ja, det er det som står på spill. Til alle lesere, gjør deres egne vurderinger. Og, med det sier jeg god natt og håper sparebanken ledelse har søte drømmer om deres rolle i klimadebatten.

PS! Det var ikke min intensjon å bevege eventuelle kunder av denne sparebanken, som også har investert i klima og framtid.
Redigert 15.09.2021 kl 22:59 Du må logge inn for å svare