OKEA og OBM

jadden
16.09.2021 kl 20:49 650

Ola Borten Moe står sentralt i den pågående striden for å avgjøre det politiske Norge. Landet står foran noen skjebneuker, nå skal regjeringskabalen legges. OBM er blant de klarsynte som skjønner hvilke farer som truer og hvor dette kan bære hen. Trygve har også landet på den rette siden. Nå gjelder det at:

SV blir holdt utenfor regjeringskontorene
Parkere klimahysteriet som er politiker- og mediaskapt
Sørge for energipolitikk som er bærekraftig, elektrifisering av sokkelen må skrinlegges
Norsk oljeproduksjon skal fortsette inntil det ikke lenger er lønnsomt, dvs næringen selv bestemmer opphør
Vindmøller både til lands og til havs skrinlegges, spesielt til havs er dette svindyrt, vedlikehold og driftskostnader er ikke seriøst kalkulert, kostnader et underkommunisert.
Det grønne skiftet er en fiksjon, det finnes ikke ressurser på kloden for å gjennomføre det, det gjelder mineraler og metaller, det hele er en ren utopi
Uten fossile energikilder stopper verden, inklusive det grønne skiftet som historisk vil bestå som en talemåte omkring 2020 tallet
Det viktigste: Uten olje ingen mat på bordet, uten mat på bordet så forsvinner verdens sivilisasjon slik vi kjenner den

Så jeg ber deg OBM, sørg for at kongeriket styrer utenom SV slik at landet og det norske folk har en fremtid.
PS , jeg vet at ledere og eiere av børsnoterte bedriftet leser Hegnar OnlineOilKing
16.09.2021 kl 21:03 633

Slapp av Jadden. Så lenge det er lønnsomt med olje (og gass) vil det være business as usual. Alt annet er bare støy. Dette med elektrisifisering er egentlig ei fornuftig greie. Selv om det er dyrt. Ikke sånn at det blir mindre rigger ute i havet på grunn av dette. Men ellers enig med deg når det gjelder mye av dagens hysteri.
jadden
18.09.2021 kl 17:44 534

Det gikk ikke lang tid før ryktet går etter Robstads sorti i ettermiddag, det som Vedum har drømt om, men ikke har turt å si er i ferd med å gå i oppfyllelse. Det hviskes allerede i korridorene at Hareide er sterkeste kandidat til å overta det skadeskutte Krf, i så fall er veien kort for Krf å havne i Jonas´s fang. Venstredama liker også den tanken, og plutselig sitter Jonas og Trygve med en kjempejoker, AP + Sp + V + Krf tilsammen 87 mandater og rent flertall uten han i Bergen. Jeg tror både Ap- folket og SP- folket jubler i sitt stille sinn når nå kabalen er i ferd med å legges helt på nytt.
Redigert 18.09.2021 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
jadden
19.09.2021 kl 17:26 394

Presset på Knut Arild øker, Kjell Magne har nok vært på tråden. Nå melder NRK dagsnytt radio som førsteoppslag om Fitjar-ordfører Harald Rydland som forventer at Krf legger om kursen, les til den sosialistvennlige kursen som Hareide prøvde seg på da han til slutt ble nødt til å tre av. Knut Arild kan faktisk oppleve å gå fra statsrådpost i Erna regjeringen til ny statsrådpost i Støreregjeringen, snakker om kuvending og ni liv som politiker! Han unevnelige i Bergen skjelver, Trygve gliser hele veien rundt og OBM har ikke hatt det så fornøyelig siden den famøse hytteturen.
OilKing
19.09.2021 kl 21:41 328

Hehe…den tekstmeldinga til Navarsete var sterk.