PNOR - Sidste analyse siger kurs 2,10


Arctic skriver at Petronors førstekvartalstall var på linje med deres forventninger hvor PNG Sud fortsetter å demonstrere høy grad av produksjonsregularitet.

"Etter den nylige innvannende transaksjonen har Petronor blitt til et mer verdifullt og balansert selskap med verdisammensetning mer dreid mot produserende eiendeler", skriver Arctic.

kurs 2,10

tror den kan gå højere, oil salg er blevet mere konstant den sidste tid, og tidsfrist for forhandler skrider planmæssigt frem.

Innvannende emisjon ja. Det er jo det vi sier vi også, men fordundre meg gikk denne ikke under emikurs gitt.

Artic har skjønt det.

Skal heller ikke se bort i fra at den går under krona da det generelt er svært liten interesse for dette caset ...

He-he. Du fikk din sjanse i går når det gjaldt den profetien. Men det var sannelig ikke langt unna. 1,014 som laveste.
søkeren
21.09.2021 kl 16:44 5394

Her blir det "trangt" for å komme seg ut.

Ja, hvis mange nok selger på kort tid så vil prisingen för de aksjene reflektere mismatch på børs. Det gjelder jo alt av auksjoner og markedsprisen. Et varp er jo ikke å forakte.

Noen spørsmål fra en fersk aksjonær.

Det snakkes om lifting(s). hva er dette? Går ikke pumpene hele tiden og det er en jevn strøm med olje?

Det snakkes også om at PNOR skal kjøpe produksjonskapasitet og at dette vil øke MCAP. Forstår ikke dette, da de vil måtte betale markedsverdi for produksjonskapasiteten, altså bruke mye cash på å få fremtidige inntekter. Økonomisk teori tilsier at MCAP vil være det samme, hvis man betaler rett pris for kapasiteten. Tenker folk her på forumet at PNOR gjør røverkjøp i oljemarkedet og dermed øker verdien sin?

Hva er long stop som det blir skrevet om? Ble vel børsmeldt noe om en forlengelse av dette nylig, men skjønner ikke helt hva dette innebærer.
Taylor
21.09.2021 kl 20:56 5106

Dette handler om brønnstimulering. Plumbo på folkemunne. Pnor kjøper gamle oljebrønner og får de til å produsere mye mer ved hjelp av brønnstimulering. Har selv vært i denne bransjen og vet ar du kan øke produksjonen betraktelig med dette.

Tror ikke det var det han mente.

Oljen som produseres føres normalt til en FPSO. Her blir den prosessert og lagret. Når lagerkapasiteten nærmer seg (eller før) kommer en råoljetanker for å hente olja. Da blir oljen overført til tankeren enten direkte eller via lastebøye. Dette kalles lifting.

Ok. Forstår, takk for gode svar. Lurer fortsatt også på det med Longstop, hvis noen har en enkel forklaring rundt det.
Kvike11
22.09.2021 kl 10:27 4631

Snart har dem der vil sælge , solgt.
Forstår ikke alle dem der køber i emissionen for derefter sælge dagen efter, til samme kurs
Analyser siger en kurs over 2,10 , som er lavet på en lavere olie pris.
Svindel2
22.09.2021 kl 10:48 4582

Longstop date, si at du vil kjøpe ett hus , men du krever at taket blir byttet innen en dato dere blir enige om. Dersom alle vilkår er oppfylt innen eller på longstop datoen så gjennomføres handelen. Dersom det er noe utestående kan du kansellere kjøpet.
d12m
27.09.2021 kl 07:40 4029

Microzinfa skrev Innlegget er slettet
100bagger og Teigland i skjønn forening. Lukter det pump incoming?
denvise2
01.10.2021 kl 21:41 3267

Gledelig utvikling siste uke, men klok av skade tar jeg ikke gleden på forskudd.
Har selv økt med 200k aksjer denne uken, etter å ha latt PNOR aksjene ligge lenge urørt i skuffen.
thief
10.10.2021 kl 20:03 2664

Microzinfa skrev Innlegget er slettet
Ser meget bra ut for petronor fremover🙂TA er på vår side og flere triggere kommer nå i nær fremtid. Det kan slå eksplosivt ut.Kan fort gå opp til forrige topp på rundt 1.6kr!

Veldig spent på den Gambia meldingen. Nesten så jeg håper de ikke får innvilget ett år, men at de godtar et halvt år. På tide å få litt fortgang nå. De har jo hatt lang tid på seg til å hanke inn samarbeidspartnere. Over ett år.

Men ved nærmere ettertanke kan det jo tenkes at de rent taktisk først vil ha svar på ny seismikk og havbunnsundersøkelsene.
Redigert 10.10.2021 kl 20:28 Du må logge inn for å svare
thief
10.10.2021 kl 21:09 2510

Så skal vel FAR drille i Gambia også.Mulig de ville se det resultatet,før de går videre.🙂
thief
10.10.2021 kl 21:23 2475

De som har gått All in i alle disse "tullete" grønne aksjene som plutselig poppet opp på børsen, begynner vel å angre snart 🙂Sammen med at kursene har rast i mange av dem,så vil de heller ikke tjene penger på lang tid!I olje og gass vil det tjenes mye penger fremover,og kursene har enormt mye å gå på, da mange er veldig underpriset i forhold til hvordan denne sektoren var priset før.Tror nok vi får en liten dreining mot disse aksjene nå!
Oljerigg1
10.10.2021 kl 21:38 2435

Noen av de største miljøtiltakene som også bør være realistiske å oppnå på verdensbasis er å unngå flaring i olje og gass industrien, samt å skifte ut kull med gass. Videre tror jeg carbonfangst og blått hydrogen kan ha livets rett da den er med på å gjøre olje og gass industrien karbon nøytral. Ellers er det mye luftslott ute å går i de grønne aksjene.
Bsingh
11.10.2021 kl 14:06 2086

Bra skrevet Oljerigg1. Istedet så er det subsidiering av luksus elbiler, høyere bomringer, og andre småting politikerne prioriterer. Olje og gass blir energikilder som vi trenger i lengre tid fremover, så jeg tror at man etterhvert ikke kan legge skjul på at olje/gass sektoren blir mye mer miljøvennlig. Istedet skal alle fokusere på å erstatte dette, og penger hives i øst og vest. Det brukes også store summer på å få olje og gass produksjon miljøvennlig, og det vil være i alles favør. Istedet så plager man befolkningen med skatter og avgifter, og straffer dem for miljøpåvirkningen som muligens oppstår på andre siden av kloden. Det er ganske morsomt at noen tror man bare kan vri om en kran, så er miljøet redda. Det vil også være i favør av hele kloden, om man kommer med tiltak som hjelper å gjøre fossilt brensel mer rent. I Asia/Afrika er det til tider mangel på strøm og energi, så jeg ser ikke åssen disse landene skal klare å erstatte bilparkene sine med elbiler f.eks. Istedet burde man fokusere på å gjøre olje mer karbon nøytralt, ettersom at det er mange i verden som kommer til å fortsette å bruke olje/gass i lengre tid. Om halve kloden er miljøvennlig, mens andre halvdel fortsetter å bygge kullkraft, så blir dette en nyttesløs drakamp. Vi må jobbe for å gjøre den mest brukte energikilder, mer miljøvennlig. Jeg tror ikke olje/gass skal noe som helst sted med det aller første.
Kvike11
13.10.2021 kl 17:14 1683

Har også øget kraftigt i denne uge.
Tror snart de tager et kæmpe kænguru spring over kurs NKR 2,00 måske mod kurs 5,00
Inden længe er de på hoved listen, og PNOR er nok et af de få olie selskaber der med deres lave udgift side vil vise muskler i olie branchen.
Sidste regnskab havde de betydeligt højere indtjening, end forventet det kan kun blive endnu bedre denne gang.
Ser meget stærk opgang i kursen inden længe