Bull Agilyx

Sob Rock
AGLX 25.09.2021 kl 11:45 366

Agilyx kan virkelig ta av og bli en fremtidig vinner innen kjemisk resirkulering.

Nylig uttalte CEO Tim Stedman til Finansavisen at selskapet har unik teknologi, og derav ingen konkurrenter. Han mener aksjen er betydelig underpriset og har derfor kjøpt flere aksjer i selskapet. Det er han ikke alene om, det har nærmest florert med innsidekjøp i aksjen den siste tiden. Det er også blitt utført noen nedsalg, men disse var lønn i form av opsjoner.

Milepæler har kommet på rekke og rad det siste året innen teknologiske fremskritt, som gjør at flere materialer lar seg gjenvinne. Det er godt nytt for forretningsmodellen til Agilyx, som er en lisensmodell hvor partnere betaler for teknologien. Det understrekes ytterligere når man ser hvilke industrielle selskaper som har knyttet seg til konsortiumet til Cyclyx det siste halvåret. I et marked som ventes å vokse enormt fremover, virker Agilyx godt posisjonert med sin POC i Tigard, samt utviklingen av en avansert resirkuleringsfasilitet i Japan med partneren Toyo Styrene, som ventes å ha driftsoppstart tidlig i 2022, med kapasitet på 10 tonn avfall pr. dag.

Jeg er bull Agilyx, i likhet med Tigerstaden som dukket opp på aksjonærlisten denne uken, og tror på en kursutvikling oppimot 50 kr. innen 6 mnd.