IDEX har holdt hva de lovet

heiltfint
IDEX 26.09.2021 kl 09:48 6998

Mange mener IDEX Biometric har løyet om kortene skal på markede i mange år,

Det er ikke sant, jeg har gått gjennom alle publiseringer fra IDEX og Zwipe fra januar 2017 til dags dato, Hvis de har skrevet når kortene skal på markede, så ligger den informasjonen sammen med publiseringen, de var litt optimistiske mellom 2017-2018, men etter 2018 stemer det meste

Denne blir lang, her kommer alle publiserte avtaler mellom IDEX og kunder, og Zwipe og kunder
Først Zwipe så IDEX

OSLO,, 2. oktober 2017 - Zwipe har kunngjort at den har foretatt den første forsendelsen av sine biometriske teknologiprodukter, for bruk i kommersielle kontaktløse biometriske betalingskortpiloter av ledende kortprodusenter og banker.

Zwipe mottok sine første kommersielle bestillinger for sitt kontaktløse biometriske betalingskortinnlegg i juni i år. For å gi ytterligere innsikt, Payment i Zwipe "vi har mottatt flere bestillinger basert på fremdriften i sommer for løsningen vår som er fullt klar for markedet. Etter vellykket gjennomføring av piloter, som startet i fjerde kvartal i år, ”har våre partnere kommunisert forventet volumutrulling på flere hundre tusen i 2018. ”


OSLO, NORGE-5. JANUAR 2018-Biometrisk teknologiselskap Zwipe er glade for å kunngjøre at de har inngått et samarbeid med Gemalto, verdens største kortprodusent, for å prøve det første batteriløse dobbeltgrensesnittaktiverte betalingskortet med Bank of Cyprus.

DUBAI, FORENEDE ARABISKE EMIRATER - 15. APRIL 2018, - Verdensleder for digital sikkerhet Gemalto og biometrisk teknologiselskap Zwipe har inngått et samarbeid med areeba, et finans- og betalingsteknologiselskap i Midtøsten og Afrika, med støtte fra Unilux Cards, for å prøve det første batteriløst dobbeltgrensesnitt biometrisk betalingskort i Midtøsten med Visa.

SHENZHEN, KINA-28. AUGUST 2018-Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Silone CardTech, et VISA, Mastercard, China UnionPay og JCB-sertifisert kortprodusent med base i Shenzhen, Kina har kunngjort et partnerskap for å lansere batteriløse dualmetiske biometriske betalingskort med banker og lojalitet programmer i Kina.

MANILA, FILIPPINENE-15. NOVEMBER 2018-Biometrisk teknologiselskap, Zwipe sammen med den ledende betalingskortprodusenten på Filippinene, Allcard Inc., har inngått et samarbeid om å lansere batteriløse biometriske betalingskort med to grensesnitt med kunder i regionen.
Andre Løvestam, administrerende direktør i Zwipe, sa: "Vi er stolte over at Allcard har valgt Zwipe som sin partner for biometrisk betalingskortteknologi. Ved å arbeide sammen vil vi søke å sikre de første forsøkene på Filippinene med ledende banker i 1. kvartal 2019, og med den store muligheten er vi optimistiske på at kommersielle ordrer vil komme i andre halvår 2019. ”

OSLO, NORGE - 27. FEBRUAR 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe har valgt Fingerprint Cards ’T -Shape -sensor for bruk i selskapets siste generasjons tilbud som skal sendes for sertifisering som en del av Zwipes kommersialiseringsarbeid for biometriske betalingskort. Valget er basert på sensorens ytelse og skalerbarhet i massevolumsproduksjon.

OSLO, NORGE-02. APRIL 2019-Biometrisk teknologiselskap Zwipe og TAG Systems Group, en ledende europeisk kortprodusent, kunngjorde et partnerskap for å lansere et kommersielt biometrisk betalingskorttilbud som inkluderer en sikker påmeldingsløsning hjemme.

SAO BERNANDO DO CAMPO, BRAZIL - 9. APRIL 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Thomas Greg & Sons do Brasil (TGS), referanse i teknologiløsninger, tjenester for identifisering og utskrift av sikkerhetsdokumenter i Brasil og i verden, en av de største kortprodusenter i Latin-Amerika med 55 millioner kort produsert i 2018, har blitt enige om å co-utvikle og lansere biometriske betalingskort.

BEIRUT, LEBANON - 09. MAI 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Inkript, en digital sikkerhetsleverandør og et datterselskap av Resource Group, har inngått samarbeid for å lansere biometriske betalingskort.
Zwipe og Inkript vil samarbeide teknisk og kommersielt for å bringe biometriske betalingskort til markedet. Flere banker har uttrykt interesse for å prøve tilbudet, og de første pilotene forventes å starte før slutten av 2019

OSLO, NORGE - 3. JUNI 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Goldpac, Kinas største leverandør av sikre betalingsløsninger, samarbeider om å lansere biometriske betalingskort, registreringstilbud og relaterte tjenester til Goldpacs omfattende kundenettverk, inkludert noen av de største finansielle organisasjonene i verden
Det komplette samarbeidet vil omfatte lisensiering av Zwipe immaterielle rettigheter, teknisk integrering av Zwipe komponenter og maskinvare, adopsjon av Zwipes pakke med innmeldingsløsninger og rådgivningstjenester, målretting mot biometriske betalingskortpiloter med forskjellige utstedere før slutten av 2019

München, Tyskland og Oslo, 18. juni 2019-Biometrisk teknologiselskap Zwipe og verdens ledende leverandør av halvlederløsninger på betalingsmarkedet, Infineon Technologies AG, har forlenget sitt ikke-eksklusive partnerskap gjennom en langsiktig avtale. Dette forliket skisserer både teknisk og kommersielt samarbeid mellom de to selskapene. De to partene vil co-definere og utvikle avanserte system-on-chip-løsninger og tilhørende systemdesign for massedistribusjon av biometriske smarte enheter, inkludert betalingskort og wearables
Zwipe og Infineon har et langvarig forhold. Infineons Secure Element er for tiden distribuert i alle pilotprosjekter med Zwipes biometriske betalingsplattform, som for tiden støtter flere ledende betalingsnettverk som drives av 12 store banker i forskjellige land i Europa og Midtøsten. Kortprodusenter planlegger å sertifisere fullt biometriske betalingskort og gjøre dem kommersielt tilgjengelige i år.

OSLO, NORGE - 25. JUNI 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe har inngått et partnerskap med XH Smart, en global smartkortprodusent, med fokus på kommersialisering av ende til ende biometriske betalingstilbud til XH Smart -kunder i Kina og videre.

BANGKOK, THAILAND - 11. SEPTEMBER 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og dz card, en global kortløsningsleverandør og en av de største kortprodusentene i Sørøst -Asia, har inngått et partnerskap for å lansere biometriske betalingsløsninger som ivaretar de nye behovene til kunder i Thailand og på tvers av Sørøst -Asia, samt India og Afrika.

OSLO, NORGE - 17. SEPTEMBER 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe er valgt av Giesecke + Devrient (G + D) Mobile Security, en av verdens største mobil- og digitale sikkerhetsleverandører for å utvikle en biometrisk betalingsenhet for å prøve denne teknologien med ledende banker.

Courbevoie, FRANKRIKE og Oslo, NORGE - 19. september 2019 - IDEMIA, verdensledende innen Augmented Identity og en av verdens største biometriske betalingskortprodusenter, og Zwipe, et ledende biometrisk teknologiselskap, har signert en eksklusiv partnerskaps- og distribusjonsavtale som ser de to selskapene investerer sammen i utviklingen av en forstyrrende biometrisk betalingskortplattform. Selskapenes felles visjon er å muliggjøre start og massevolum i markedet for langsiktig volum for biometriske betalingskort, ved å markedsføre en teknologiplattform som vil redusere kompleksiteten og kostnadene ved design og produksjonsprosess for biometriske betalingskort, muliggjør en akselerert vei til massevolumer som til syvende og sist vil komme utstedere og brukere av kort til gode.


Dette resultatet oppnås ved å drastisk redusere antall komponenter, integrere i en enkelt brikke funksjonene som tidligere krevde et sikkert element, en mikrokontroller og mer enn tretti eksterne komponenter, alle montert på et fleksibelt kretskort (Printed Circuit Board). Kort som inneholder denne nye teknologien vil være på markedet i H2 2020, med stor volumutplassering som starter i 2021.

OSLO, NORGE-27 SEPTEMBER 2019-Biometrisk teknologiselskap Zwipe har i dag levert den første bestillingen av sitt andre generasjons biometriske innlegg til en av sine kortproduksjonskunder. Ordren var på noen få tusen enheter og gir en omsetning på omtrent en halv million kroner i tredje kvartal 2019.

OSLO, NORGE - 21. november 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe viser med glede Zwipe Experience på Trustech 2019, en av de ledende globale hendelsene dedikert til betaling, identifikasjon og sikkerhet.

OSLO, NORGE - 25. mars 2020 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe kan med glede kunngjøre at det er valgt av Masria Digital Payments (MDP), en av de største smartkortprodusentene og leverandører av digitale betalinger i Midtøsten og Afrika for å levere biometriske betalinger løsninger for å forbedre MDPs innovasjonsproduktportefølje.

COURBEVOIE, FRANKRIKE og OSLO, NORGE-08. april 2020 –IDEMIA, den globale lederen innen augmented identity, og ZWIPE, et ledende biometrisk finteknologisk selskap, kunngjør i dag, etter plan1, ankomsten av de første ingeniørprøvene til neste generasjon av det biometriske sikre elementet
Denne enheten vil være hjertet i F.CODE neste generasjons biometriske kort som IDEMIA vil selge til finansinstitusjoner
ZWIPE, innehaveren av verdensomspennende og eksklusive rettigheter til å distribuere denne teknologien, vil dra fordel av tidlig tilgjengelighet av denne nye plattformen for sine kunder2
IDEMIA har valgt IDEX Biometrics, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, som leverandør av den biometriske sensoren til den nye plattformen.
De tre selskapene vil pilotere i andre halvdel av 2020, med kommersiell utrulling planlagt fra 2021 og fremover.

OSLO, NORGE - 20. april 2020 - Zwipe, et ledende biometrisk fintech -selskap, og IDEX Biometrics, en ledende leverandør av fingeravtrykkidentifikasjonsteknologier, kunngjør at de har signert en avtale om at Zwipe skal kombinere IDEX Biometrics sensorprodukter med Zwipe Pay ONE -plattformen for å muliggjøre en komplett systemløsning for biometriske betal
Redigert 26.09.2021 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
heiltfint
26.09.2021 kl 10:08 6464

OSLO, NORGE - 28. APRIL 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe er glad for å kunngjøre at Asia Credit Card Production Ltd. (ACC), en spesialisert smartkortprodusent med base i Hong Kong, har valgt å samarbeide med Zwipe for å tilby og lansere en rekke biometriske betalingsspesifikke produkter og tjenester, inkludert kort, wearables, påmelding og kundens onboarding -løsninger.

OSLO, NORGE - 8. juni 2020 - Zwipe er glade for å kunngjøre en ny milepæl i sitt pågående samarbeid med Toppan Forms Card Technologies Limited (TFCT), en ledende smartkortprodusent med base i Hong Kong.

TFCT har lagt inn en ordre som bringer det nylig annonserte partnerskapet til å begynne småskala produksjon av biometriske betalingskort. Dette er en viktig milepæl som en del av oppsettprosjektet og nødvendig utvikling for å forberede markedsutrulling av Zwipe Pay ONE.

OSLO, NORGE - 18. JUNI 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Watchdata Technologies, en pioner innen digital autentisering og transaksjonssikkerhet, har inngått et samarbeid om å utvikle og lansere neste generasjon kontaktløse betalingskort og wearables og bringe disse innovasjonene til banker i flere regioner.

OSLO, NORGE - 29. juni 2020 - Biometrisk fintech -pioner Zwipe og Thomas Greg and Sons do Brasil (TGS), en av de største smartkortprodusentene i Latin -Amerika, er glade for å kunngjøre forlengelsen av deres eksklusive partnerskap.

BOLOGNA, ITALIA og OSLO, NORGE– 1. juli 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Publicenter, Italias største innenlandske smartkortprodusent, er glade for å kunne lansere et samarbeid som tar sikte på å bringe neste generasjon kontaktløs opplevelse, drevet av biometriske betalingskort og bærbar til finansinstitusjoner og forbrukere over hele Europa.

OSLO, NORGE - 6. JULI 2020 - Det har vært en travel og betydningsfull siste måned i verden av biometriske betalinger. Jeg er glad for å se hvordan våre partnere og kunder styrker sin evne til å levere neste generasjons kontaktløse betalingsløsninger drevet av biometriske betalingsplattformer fra Zwipe. Vi ser førstehånds en økende bevissthet og interesse fra banker, lokale kortordninger og til og med forhandlere som deler oppfatningen om at biometriske betalinger gir betydelig verdi til forbrukerne.

Hva skjer på markedet?
Flere "1. generasjon" biometriske betalingskortplattformer tar nå veien mot de første kommersielle lanseringene i liten skala i 2020

OSLO, NORGE - 28. JULI 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Liveo Research, en stor leverandør av PVC -materialer til noen av verdens største kortprodusenter, har inngått partnerskap for å tilby en svært optimalisert rute til effektiv og skalerbar produksjon av biometriske betalingskort. Dette er nøkkelen for å støtte den pågående industrialiseringen av Zwipe Pay -produktfamilien.

OSLO, NORGE - 18. august 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Smart Technology Services (STS), en av verdens første utstyrsprodusenter som utviklet et system for biometrisk betalingskortfresing og integrering, har utvidet sitt tidligere annonserte partnerskap for å støtte industrialisering av biometriske betalingskort med to grensesnitt som bruker Zwipe Pay ONE -plattformen

OSLO, NORGE - 20. august 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Wisecard Technology, en ledende leverandør av EMV -tilpasnings- og betalingsløsninger, har inngått samarbeid for å støtte industrialiseringen av biometriske betalingsløsninger.

OSLO, NORGE - 14. september 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Cardmatix Ltd., en ledende leverandør av kortfremstillingsutstyr, samarbeider om design, utvikling og kommersialisering av utstyr og modulære løsninger for å støtte fresing og innbygging av fingeravtrykkssensorer for biometrisk betalingskortproduksjon ved massevolumer.

OSLO, NORGE OG HELSINKI, FINLAND-08. OKTOBER 2020-Biometrisk fintech Zwipe og TietoEVRY, den ledende leverandøren av programvare og digitale banktjenester i Norden, har avtalt å utrullere biometriske betalingsløsninger basert på Zwipe Pay ONE-plattformen i fellesskap.

OSLO, NORGE - 14. OKTOBER 2020 - Biometrisk fintech -selskap, Zwipe, og areeba, et av Midtøstens ledende finansielle teknologiselskaper og betalingstjenesteleverandør, samarbeider for å bringe Zwipe Pay ONE -aktiverte biometriske betalingsløsninger til banker i Midtøsten og Nord Afrikanske markeder. Zwipe Pay ONE vil være en markedsledende løsning siden den vil kombinere et forstyrrende enkeltbrikke sikkert element og en neste generasjons sensor med en fingeravtrykkregistreringsprosess støttet av en mobilapp.

OSLO, NORGE - 15. oktober 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Inkript, en digital sikkerhetsleverandør i Midtøsten og Afrika (MEA) -regionen og et datterselskap av Resource Group, kunngjør at de har lansert et felles prosjekt for å levere neste generasjon kontaktløs betalingserfaring, Zwipe Pay ONE, til banker i hele Midtøsten.

OSLO, NORGE - 19. oktober 2020 - Zwipe, et ledende biometrisk fintech -selskap, bekrefter med glede, etter betydelig markedstrekk nylig, at det i dag har lagt inn en bestilling på 300 000 enheter av IDX3405 neste generasjons fingeravtrykkssensorer fra IDEX Biometrics, en ledende leverandør av fingeravtrykkidentifikasjonsteknologier. Sensorene vil støtte utrullingen av Zwipe Pay ONE til en voksende liste over smartkortprodusenter og utstedere i Europa, Midtøsten, Amerika og Asia.
Zwipe Pay ONE-løsningen med IDEXs neste generasjons fingeravtrykkssensor vil bli utgitt for kundepiloter i fjerde kvartal 2020 etterfulgt av distribusjon av massevolum i 2021.

OSLO, NORGE - 23. november 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe bekrefter at Zwipe Pay ONE -plattformen vil bli innlemmet i den nylig annonserte markedspiloten med TietoEVRY og OP Financial Group. OP er Finlands største finansielle tjenestegruppe som tilbyr bank-, skadeforsikrings- og formuesforvaltningstjenester for over fire millioner kunder. TietoEVRY er den ledende leverandøren av programvare og digitale banktjenester og leder i kortbetalingstjenester i Norden og Baltikum. Med forbehold om en vellykket pilot, vil OP vurdere å lansere biometriske betalingskort.

OSLO, NORGE og KUWAIT CITY, KUWAIT - 03. desember 2020 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og VeriTech, den ledende leverandøren av betalings- og bankteknologiske løsninger i Kuwait, har inngått samarbeid for å møte den økende etterspørselen etter biometriske betalingsløsninger i Kuwait og i hele Midtøsten

OSLO, NORGE OG COURBEVOIE, FRANKRIKE - 21. desember 2020 - IDEMIA, verdensledende innen Augmented Identity, har som planlagt fått ICCN -sikkerhetssertifikatet fra EMVCo, for neste generasjon biometrisk kortbrikke, som ZWIPE har sikret distribusjon over hele verden rettigheter [1]. Dette er et stort skritt fremover for å nå vår felles visjon om et rimelig biometrisk kort for alle.
Klar til utrulling i andre halvdel av 2021, den nye generasjonen biometriske kort, FCODE Gen2 for IDEMIA og ZWIPE Pay ONE-teknologiplattformen for ZWIPE, vil levere toppmoderne ytelse og sikkerhet i henhold til markedet og krav til ordninger. IDEMIA utnytter sin unike kombinasjon av betaling, biometri -teknologi og ekspertise for å drive adopsjon og akselerere markedsvekst sammen med ZWIPE.

OSLO, NORGE og STOCKHOLM, SVERIGE - 3. februar 2021 –Biometrisk teknologiselskap Zwipe kan med glede kunngjøre at dets biometriske betalingsplattform, Zwipe Pay ONE, er valgt av svenske fintech Vopy, leverandør av innebygde finansielle tjenester for telekom og finansinstitusjoner. Vopy har hovedkontor i Stockholm og har sin FoU i Oslo.

heiltfint
26.09.2021 kl 10:08 6722

OSLO, NORGE-10. februar 2021-Biometrisk fintech-selskap Zwipe er glade for å kunngjøre at de de siste månedene har inngått fire nye partnerskap med fremtredende kortprodusenter i Asia-Stillehavet og Europa. Den samlede årlige kortforsendelsen fra disse nye kundene er på over 1 milliard, hvorav betalingskort utgSom kommersiell utsteder vil Vopy utstede biometriske betalingskort drevet av Zwipe Pay ONE og levert av kortleverandører i Zwipes nettverk. Vopys partnernettverk består av telekomleverandører og finansinstitusjoner som når ut til millioner av forbrukere. I den første samarbeidsfasen tar Vopy sikte på å lansere en pilot i tredje kvartal 2021. Med forbehold om et positivt resultat fra piloten, tar Vopy sikte på en innledende utrulling fra 4. kvartal 2021, som starter med 100.000 biometriske betalingskort innen utgangen av dette året og 500.000 kort i 2022.

Zwipe utvider sine Asia-Pacific og europeiske fotavtrykk med fire nye kunder
jør mer enn 150 millioner.
De nye kortprodusentene samarbeider med Zwipe for å utvikle og utnytte de nye markedsmulighetene for biometriske betalinger. Som en del av sitt engasjement med Zwipe har disse kundene valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for levering av biometriske betalingskort til utstederne, rettet mot piloter før utgangen av 2021. Med forbehold om positive pilotresultater, vil massemarkedsutbygging følge.

OSLO, NORGE - 2. mars 2021 - Tag Systems, en ledende leverandør av betalingskort (og en del av AUSTRIACARD Group) har besluttet å intensivere samarbeidet med Zwipe om biometriske betalingskort. Partene har jobbet sammen siden 2019, og ettersom markedsplassen for biometriske betalingskort har utviklet seg, intensiverer de nå samarbeidet for å bringe de mest avanserte nye biometriske betalingskortene til utstedere i Europa og Nord -Amerika. Tag Systems la også ut en liten ordre på Zwipe Pay ONE. “Vi er glade for den fornyede og oppløftede avtalen med Tag Systems, en av våre mangeårige partnere. Dette vil fremskynde aktiviteter med utstedere i Europa og USA. Samarbeidet vårt går nå inn i den kommersielle fasen der vi skal skalere virksomhetene våre gjennom piloter fra sensommeren 2021

OSLO, NORGE og HYDERABAD, INDIA-6. april 2021-KL HI-TECH, en av Indias største betalingskortprodusenter, har valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for å levere biometriske betalingskort til sine kunder i India og viktige internasjonale markeder. Zwipe er en FinTech som har vært banebrytende for utviklingen av biometriske betalingskort og levert mange vellykkede piloter globalt.
Som en del av denne avtalen vil Zwipe tilby biometrisk teknologi og tekniske tjenester for å gjøre KL HI-TECH i stand til å produsere Zwipe Pay ONE-testkort fra 2. kvartal 2021. Partnerne inngår allerede samarbeid med utstedere i India med sikte på å lansere piloter fra 3. kvartal 2021 og støtter de første fulle markedslanseringene mot slutten av dette året.

Oslo, Norge og Paris, Frankrike - 7. april 2021 - Fransk leverandør av betalingsløsninger be ys Pay (uttales "be -wise" pay), en fintech dedikert til betalingsteknologi samarbeider med Zwipe, en norsk fintech dedikert til biometriske betalingsløsninger, å tilby biometriske betalingskort til det franske, belgiske, luxembourgske og nederlandske markedet.
Formålet med partnerskapet er å tilby Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort for å være ys Pay-kunder. Partnerne vil sammen engasjere seg med utstedere fra 2. kvartal 2021 og ha som ambisjon å levere piloter fra 2. halvår 2021.

OSLO, NORGE og CHENNAI, INDIA - 10. mai 2021 - FSS (Financial Software and Systems), en ledende global leverandør av integrerte betalingsprodukter og en betalingsprosessor, samarbeider med Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort til utstedere globalt. Zwipe er en betaling FinTech er anerkjent for å ha vært banebrytende for utviklingen av biometriske betalinger og har levert mange vellykkede piloter rundt om i verden.
Som en del av dette samarbeidet vil FSS tilby Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort globalt. Det første fokuset vil være på de markedene der kontaktløs gir betydelige fordeler på området finansiell inkludering, sett i Canada, India og en rekke land i Europa, Midtøsten (GCC -land) og Afrika. Begge partnerne vil begynne å kommunisere med utstedere fra 2. kvartal 2021 og sikte på å starte piloter fra 2. halvår 2021.

OSLO, NORGE og TAOYUAN, TAIWAN - 11. mai 2021 - Biometrisk fintech -pioner Zwipe og Beautiful Card Corporation (BCC) er glade for å kunngjøre sitt partnerskap for å bringe Zwipe Pay ONE til markeder i Asia. Med rundt 520 millioner kort produsert årlig, hvorav rundt 20 millioner er EMV -betalingskort, er BCC oppført som den største skrapeloddprodusenten i Taiwan, den nest største i Asia og sjuende i verden.
Siden de ble enige om partnerskapet i desember 2020, har de to selskapene jobbet tett for å fullføre finjusteringen av de tekniske aspektene ved løsningen og begynne å forberede seg på å dekke den økende etterspørselen etter biometriske betalinger. Omfattende og strenge tester har vist evnen til å skalere produksjonen med sikte på å levere piloter og kommersielle distribusjoner før slutten av 2021.


OSLO, NORGE og AMMAN, JORDAN-2. juni 2021-Middle East Payment Services (MEPS), en ledende regional one-stop-shop for betalingstjenester og produkter, inngår et samarbeid med biometrisk fintech Zwipe for å bringe neste generasjon kontaktløse betalingskort i midten Øst- og Nord -Afrika (MENA) -region.
Kommenterer partnerskapet Ali Abdel Jabbar, administrerende direktør i MEPS, sa: "Vi er glade for å ta dette store skrittet med Zwipe, et velkjent teknologimerke innen biometriske betalinger. Den forstyrrende Zwipe Pay ONE-plattformen basert på "single silicon" -design vil hjelpe oss med å løfte vårt ende-til-ende-betalingstilbud til våre bankkunder i regionen. Zwipe Pay ONE er anerkjent som den mest avanserte biometriske betalingsteknologien (Gen3) og utfyller MEPS ’innovative kortportefølje. Vi tar sikte på å gjøre det tilgjengelig for våre kunder for pilotering og kommersiell distribusjon i løpet av H2 2021 ”.

OSLO, NORGE og DHAKA, BANGLADESH - 16. JUNI 2021 - Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Silkways Card & Printing Ltd (Silkcard), en ledende leverandør av betalingskort i Bangladesh, samarbeider for å bringe biometriske betalingskort som er aktivert av Zwipe Pay ONE -teknologi til finansielle institusjoner og kortutstedere.

OSLO, NORGE og DHAKA, BANGLADESH– 18. JUNI 2021– Biometrisk fintech -selskap Zwipe har utnevnt Sonali Intellect Limited til sin salgs- og strategiske forretningsutviklingspartner for å fremskynde vedtakelsen av biometriske betalingskort i Bangladesh. Med 166 millioner innbyggere og en raskt voksende base på 22 millioner betalingskort (kredittkort vokste 50% mellom 2019-20), representerer Bangladesh en strategisk vekstmulighet for begge partnerne.
Som en del av samarbeidet vil begge selskapene jobbe tett for å hjelpe banker, kontortilpassede kontorer og prosessorer i Bangladesh med å støtte Zwipe Pay ONE -kort med ambisjon om å levere piloter senere i år.

OSLO, NORGE og AMMAN, JORDAN - 24. JUNI 2021 –Biometrisk fintech -selskap Zwipe og Network International Services Limited Jordan PSC (NI) har besluttet å samarbeide for å møte den økende etterspørselen etter biometriske betalingsløsninger i Levant -regionen

OSLO, NORGE og LES PAILLES, MAURITIUS - 16. JULI 2021 - Biometrisk fintech -selskap, Zwipe og ICPS, en ledende internasjonal kortbetalingsprosessor og kortpersonaliseringsbyrå, samarbeider om å bringe Zwipe Pay ONE -aktiverte biometriske betalingskort til banker over hele Afrika og Asia.

OSLO, NORGE og TAOYUAN, TAIWAN– 3. august 2021 - Zwipe er stolte over å kunne kunngjøre en betydelig ordre på 1,9 millioner dollar (netto) for flaggskipet Zwipe Pay ONE. Ordren ble lagt ut av Taiwans Beautiful Card Corporation (BCC) og dekker tilbudet av moduler, sensorer og innlegg, slik at BCC kan være en av de første produsentene som bringer betydelige mengder av denne neste generasjonen biometriske betalingskort på markedet. Denne bestillingen for Zwipe Pay ONE, verdens første enkelt silisiumbaserte biometriske betalingsplattform som tilbys til kortprodusenter globalt, vil bli levert i 2022

OSLO, NORGE og AMMAN, JORDAN-16. august 2021-Middle East Payment Services (MEPS) og Zwipe er glade for å kunngjøre lanseringen av en pilot av biometriske betalingskort basert på Zwipe Pay ONE-plattformen til ledere på toppnivå og viktige beslutningstakere hos opptil 20 banker og utstedere i Levant -regionen. MEPS er en sentral regional aktør innen kortutstedelse, betalingsbehandling og kjøp av kjøpstjenester i Midtøsten og Nord -Afrika (MENA). Zwipe er en biometrisk fintech som banebryter neste generasjons kontaktløs betaling globalt.
Piloten avsluttes i 4. kvartal 2021 med Zwipe Pay ONE -kort levert fra Inkript. Vi er sikre på at etter disse forsøkene vil de fleste banker lansere piloter som fører til flere kommersielle lanseringer. "

OSLO, NORGE - 2. SEPTEMBER 2021 - Zwipe er stolte over å kunngjøre en biometrisk betalingskortpilot med en Global Tier -1 -bank. Banken, som har hovedkontor i Europa, har en sterk tilstedeværelse innen bankvirksomhet og betjener mange millioner kunder på flere kontinenter. Piloten vil finne sted i tre europeiske land ved bruk av biometriske betalingskort basert på Zwipe Pay ONE -plattformen.
sammen med sine kortproduksjons- og personaliseringspartnere, som skal levere Zwipe Pay ONE biometriske kort, vil Zwipe begynne å jobbe med Global Tier-1 Bank senere denne måneden med sikte på å lansere en pilot på noen få hundre kortholdere i tre europeiske land i 1. kvartal 2022. Banken planlegger også en kommersiell lansering av Zwipe Pay ONE -baserte biometriske betalingskort senere på sommeren 2022, med forbehold om positive resultater i piloten.

OSLO, NORGE OG BEIRUT, LEBANON - 3. september 2021 - Zwipe er stolte over å kunngjøre ytterligere bestillinger på sitt Zwipe Pay ONE flaggskip. Den siste ordr
heiltfint
26.09.2021 kl 10:09 6720

OSLO, NORGE og ABU DHABI, UAE - 13. september 2021 - Zwipe og NymCard går sammen om å lansere biometriske betalingskort i Midtøsten og Afrika. Med den raskt voksende etterspørselen etter tryggere og sikrere betalingsløsninger fra fintechs og moderne betalingsinnovatører, vil dette samarbeidet sikre en raskere distribusjon av biometriske betalingskort i regionen.
.
.
IDEX Biometri

Oslo, Norge, 28. november 2017 - IDEX, en ledende utvikler av avanserte fingeravtrykkløsninger for verdensomspennende massemarkeder, har inngått et samarbeid med Feitian Technologies om kommersialisering av et biometrisk smartkort med to grensesnitt for distribusjon i tilfeller med flere bruksområder.

24. november 2017-IDEX, en ledende utvikler av avanserte fingeravtrykkløsninger for massemarkeder, kunngjorde i dag fortsatt utvikling av innovative ende-til-ende-biometriske systemløsninger for betalingskort med IDEMIA, den globale lederen i pålitelige identiteter for en stadig mer digital verden. I tillegg til å samarbeide tett om kontaktkortløsninger til støtte for en ledende global betalingsleverandørs strategiske biometriske program, jobber IDEX og IDEMIA aktivt med å levere avanserte løsninger for kontaktløse kort.

Oslo, 23. oktober 2017 - IDEX, en ledende utvikler av avanserte fingeravtrykkløsninger for massemarkeder, har kunngjort at selskapet har signert en avtale med sin store globale betalingspartner om å levere avansert biometrisk teknologi for sine betalingskortprodukter. Som en del av avtalen vil IDEX bli betalt mot spesifikke milepæler i veikart i løpet av de neste 6 månedene.

Oslo, Norge, 28. november 2017 - IDEX, en ledende utvikler av avanserte fingeravtrykkløsninger for verdensomspennende massemarkeder, har inngått et samarbeid med Feitian Technologies om kommersialisering av et biometrisk smartkort med to grensesnitt for distribusjon i tilfeller med flere bruksområder.

24. november 2017-IDEX, en ledende utvikler av avanserte fingeravtrykkløsninger for massemarkeder, kunngjorde i dag fortsatt utvikling av innovative ende-til-ende-biometriske systemløsninger for betalingskort med IDEMIA, den globale lederen i pålitelige identiteter for en stadig mer digital verden. I tillegg til å samarbeide tett om kontaktkortløsninger til støtte for en ledende global betalingsleverandørs strategiske biometriske program, jobber IDEX og IDEMIA aktivt med å levere avanserte løsninger for kontaktløse kort.
Suksessen med disse virkelige forsøkene har ført til en betydelig økning i kundens interesse, så vel som fremgang mot en forventet lansering av kommersielt program tidlig i 2018.

Oslo, Norge - 28. februar 2017 - IDEX, en ledende utvikler av avanserte fingeravtrykkløsninger for massemarkeder, har mottatt innledende bestillinger fra Card Tech, et selskap som fokuserer på å lage innovative og brukervennlige sikkerhetsløsninger på kort. Ordren er på IDEXs neste generasjon berørings fingeravtrykkssensor, som muliggjør sikker autentisering i standard kontaktløse og kontaktkort.

Oslo, 10. desember 2018: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det samarbeider med Visionox, Kinas største OLED -skjermprodusent. Partene undersøker utviklingen av neste generasjon av IDEXs unike off-chip biometriske sensorer for smartkort som bruker Visionox fleksible LTPS TFT bakplanteknologi. Målet med samarbeidet er å muliggjøre kostnadseffektive, funksjonsrike smartkortsystemer som bruker både display- og biometrisk teknologi.

Oslo, 4. desember 2018: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det samarbeider med Shenzhen Excelsecu Data Technology Co., Ltd (Excelsecu) om å utvikle batteri- mindre biometriske kort med to grensesnitt med skjerm.

München, Tyskland og Oslo, Norge - 27. november 2018 - Samarbeid for å fremme det biometriske kortlandskapet: Infineon Technologies AG (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY), ​​verdensledende innen smartkortbetalingsløsninger, og IDEX Biometrics (IDEX ASA) , har den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger slått seg sammen. De to selskapene har som mål å sømløst integrere IDEXs biometri-teknologi i plattformer med Infineons sikre elementer, og vil utvikle en system-på-kort-demonstrator som kjører på den siste 16-biters sikkerhetskontrolleren med to grensesnitt fra Infineon.

Oslo, 23. november 2018: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det har inngått et samarbeid med Chutian Dragon Co., Ltd (“CTD”) i Kina for å utvikle biometriske kort med to grensesnitt til flere vertikaler, inkludert betaling og ID. Chutian Dragon vil demonstrere kortene på messen TrustTech 2018 i Cannes, 27.-29. November.

Oslo, 31. oktober 2018: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det har inngått et samarbeid med XH Smart Tech i Kina, den ledende leverandøren av løsninger innen IoT og blockchain -teknologier som er både databruker og datasentrert. Målet er å distribuere biometriske kort og IDEX har mottatt en første ordre på sin dual-interface sensor av XH Smart Tech for å starte integrasjonen

Oslo, 21. september 2018: Hengbao, et av de største kortselskapene i Kina, som dekker bank-, telekom- og sikkerhetssektoren, har kunngjort et partnerskap med IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avansert fingeravtrykkidentifikasjon og autentisering løsninger. De to selskapene har inngått samarbeid for å introdusere kontaktbaserte biometriske smartkort på tvers av det asiatiske markedet, med fremtidige planer om å prøve ut dual-interface-kort. Hengbao støtter kort for spesifikke spesifikasjoner for flere betalingsnettverk, inkludert Mastercard, China Union Pay, VISA og JCB.

Oslo, 14. november 2019: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, og Quest Payment Systems, Australias største fullbetalte betalingsteknologileverandør, har signert en avtale med sikte på å bringe biometriske smartkort til Australasia

Oslo, 7. august 2019: IDEX Biometrics ASA, den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, har signert en avtale med Feitian Technologies Co. LTD (“Feitian”) om å forsyne smartkortprodusenter et komplett pre-lam innlegg løsning basert på IDEXs dual-interface teknologi og Feitians fingeravtrykkskort pre-lam innleggsteknologi.

heiltfint
26.09.2021 kl 10:10 6719

Oslo, 1. august 2019: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, har inngått partnerskap med Silone Cardtech (“Silone”), en ledende smartkortintegrator som spesialiserer seg på utvikling, design , produksjon og salg av høykvalitets dual-interface smartkort.

Oslo, 5. juni 2019: IDEX Biometrics ASA, den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det samarbeider med Tongxin Microelectronics Co., Ltd (“TMC”), en stor sikker elementleverandør i Kina fokuserer på smartkortindustrien. TMC og IDEX vil jobbe tett for å lage en kompatibel biometrisk smartkort-løsning for implementering av sluttkunder.
Oslo, 22. mai 2019: IDEX Biometrics ASA, den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det har inngått partnerskap med Sian Intelligent Technology Co, Ltd. (“Sian”), en ledende kinesisk smartkortprodusent, som spesialiserer seg på utvikling, design, produksjon og salg av smartkort med to grensesnitt. Sian har mange års erfaring med å levere smartkortkomponenter av høy kvalitet i massevolumer.

Oslo, 29. april 2019: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at det er i samarbeid med Chutian Dragon Co., Ltd (“Chutian Dragon”) og PAX Technology Limited (“PAX”) for å akselerere adopsjonen av biometriske betalingskort i Asia.

Oslo, 31. januar 2019: IDEX Biometrics (IDEX ASA), den ledende leverandøren av avanserte fingeravtrykkidentifiserings- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at de samarbeider med Goldpac Group Ltd. (“Goldpac”), en av de fem største kortintegratorer globalt, og den eneste leverandøren av sikre betalingsløsninger i Kina som har samtidige sertifiseringer av China UnionPay, VISA, MasterCard, American Express, JCB og Diners. Målet med partnerskapet er å lansere dual-interface biometriske smartkort til kunder i Kina og utover.
WU Siqiang, COO i Goldpac legger til: “Smarte kort er det foretrukne autentiseringsmiddelet for milliarder av mennesker. Det er veldig spennende at neste generasjon smartkort er over oss. Vi følger konsekvent innovativ teknologi inn i våre betalingsprodukter og streber etter å gjøre dem til et sikrere og mer praktisk betalingsmiddel. Vi er glade for å ha et samarbeid med IDEX, den ledende leverandøren av fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, og vi gleder oss til å distribuere biometriske smartkort i 2019 ”.

Oslo, 28. desember 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, er stolte over å kunne kunngjøre at dens dual interface -teknologi er inkludert i et biometrisk betalingskort sertifisert av China Union Pay (CUP). Sertifiseringen ble oppnådd med Goldpac Group Ltd (Goldpac), en global ledende Fintech teknologi- og tjenesteleverandør.

Oslo, 26. oktober 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, samarbeider med Shanghai Fudan Microelectronics Group Co. Ltd (FMSH), et ledende selskap innen design og utvikling av ASIC og komplette systemer løsninger, for å integrere IDEXs biometriske løsninger med Fudan Microelectronics siste generasjon Secure Element (SE) rettet mot flere markedssegmenter. FMSH utvikler SE og løsninger som støtter betaling, medisinsk forsikring, transport, ID og nye digitale valuta standarder og har sendt over 10 milliarder ASIC

Oslo, 23. september 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, er glade for å kunne kunngjøre et strategisk partnerskap med Ubivelox, en global smartkort- og programvareprodusent med hovedkontor i Seoul, Sør -Korea.
IDEX og Ubivelox har signert et Memorandum of Understanding (MOU) og Ubivelox har forpliktet seg til å bygge og markedsføre en komplett biometrisk betalingskortløsning for å betjene Ubivelox omfattende 140+ kundebase, spesielt Mastercard og Visa -utstedere, over hele Asia -Stillehavet. Designet vil være basert på et Secure Element (SE) fra en internasjonal leverandør med integrert strømstyring. Frakt til kortintegratorer er planlagt i første kvartal 2021.

Oslo, 23. april 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, kan med glede kunngjøre at IDEXs fingeravtrykkssensor og Tongxin Microelectronics 'Co., Ltd. (TMC) sikre element har blitt inkludert i en biometrisk betalingskort sertifisert av China UnionPay. Dette er det første biometriske betalingskortet som er sertifisert av China UnionPay.

Oslo, 20. april 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, og Zwipe, et ledende fintech -selskap, kunngjør at de har signert en avtale om at Zwipe skal kombinere IDEX Biometrics sensorprodukter med Zwipe Betal en plattform for å muliggjøre en komplett systemløsning for biometriske betalingskort.

Oslo, 1. april 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, er stolte over å kunne kunngjøre at dens dual interface -teknologi er inkludert i FEITIAN Technologies Co., Ltd.s sertifiserte biometriske kontaktløse betalingskortløsning . FEITIAN er en av verdens ledende leverandører av smartkort -operativsystemer og digitale sikkerhetssystemløsninger som betjener mer enn 200 banker og 6000 kunder i over 100 land. Dette er det første biometriske betalingskortet i verden som har fullført testene for bankkorttesting (BCTC) i henhold til China UnionPay -kravene. UnionPay (også kjent som CUP eller UPI) er verdens største kortnettverk med mer enn 7 milliarder kort utstedt

Oslo, 25. februar 2020: IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, har blitt tildelt en designvinner og leveringsavtale med en ledende global tier 1 -smartkortprodusent. IDEX vil levere sin TrustedBioTM-sensor for bruk i kortprodusentenes neste generasjon biometriske betalingskort. TrustedBioTM er en ny familie av produkter og løsninger med to grensesnitt designet for å redusere biometriske smartkortkostnader samtidig som det forbedrer ytelse, sikkerhet og produserbarhet.
Sensorer som inkorporerer denne nye teknologien forventes å bli utgitt for masseproduksjon i fjerde kvartal 2020. Denne neste generasjonen er en oppfølging av et eksisterende biometrisk kortprogram mellom kortprodusenten og IDEX som sertifiseringen nærmer seg.

Oslo, Norge –20. September 2021-IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger for kortbaserte løsninger, kunngjorde i dag at Union Smart Card Co., Ltd. (Union Smart), i Shenzhen, Kina, er ved å bruke selskapets løsning for fingeravtrykksgodkjenning for å sikre Cold Wallet Visual Payment Card. Union Smart har utviklet denne "kalde lommeboken" kortløsningen i samarbeid med seks store banker for bruk i implementeringen av Kinas initiativ for digital valuta/elektronisk betaling (DC/EP).
Kina har et uttalt mål om å være den ledende store økonomien for å fortrenge tradisjonell, sentralbankstøttet hard valuta med digital valuta. For dette formål vil Kina vise frem første distribusjon av både kortbaserte og telefonbaserte digitale lommebøker under vinter-OL i Beijing i februar 2022.
Redigert 26.09.2021 kl 10:21 Du må logge inn for å svare
heiltfint
26.09.2021 kl 10:10 6715

Oslo, Norge og München, Tyskland - 15. juli 2021 - Praktisk sikkerhet: En forskningsrapport fra ABI Research* anslår at markedet for biometriske betalingskort når 353 millioner stykker per år innen 2025 globalt som et optimistisk scenario. Tillater kortprodusenter å ta opp dette nye voksende markedssegmentet, Infineon Technologies AG (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY), ​​den globale lederen innen smartkortbetalingsløsninger, og IDEX Biometrics ASA (OSE: IDEX / NASDAQ: IDBA), den ledende leverandøren av avanserte løsninger for fingeravtrykkidentifikasjon og autentisering, kunngjorde i dag et referansedesign for neste generasjon biometrisk smartkortarkitektur. Prøver av Infineons SLC38BML800 sikkerhetskontroller kan bestilles nå, masseproduksjon er planlagt å starte i slutten av 2021., med masseproduksjon som starter i slutten av tredje kvartal 2021.

Oslo, Norge - 5. mai 2021 - IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, og Chutian Dragon Co. Ltd. (CTD) kunngjorde i dag en utvidelse av deres pågående samarbeid for å inkludere utvikling av en digital valuta/ Elektronisk betaling (DC/EP) kortbasert løsning som støtter People's Bank of China -initiativet. Den nye, smartkortbaserte digitale lommeboken vil bli sikret med IDEXs TrustedBio ™ fingeravtrykkgodkjenningsteknologi.. Et mandat for å distribuere digital valuta i tide til vinter -OL i Beijing i 2022 vil fortsette å drive tempoet i den raske utviklingen.

Oslo, Norge - 17. mars 2021 - IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, er valgt til å være den strategiske teknologipartneren av Goldpac Group Ltd (Goldpac) på deres digitale valuta/elektroniske betaling ( DC/EP) maskinvarebasert initiativ for digital lommebok (maskinvarelommebok). IDEX har også mottatt en ny ordre på fingeravtrykkssensorer for å støtte dette initiativet.
Kina planlegger å lansere DC/EP i forkant av vinter -OL, som arrangeres i Kina i februar 2022, og vil bli brukt til kjøp i alle sektorer over hele landet.


Oslo, 5. mai 2021 - IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, og Chutian Dragon Co. Ltd. (CTD) kunngjorde i dag en utvidelse av deres pågående samarbeid for å inkludere utvikling av en digital valuta/ Elektronisk betaling (DC/EP) kortbasert løsning som støtter People's Bank of China -initiativet. Den nye, smartkortbaserte digitale lommeboken vil bli sikret med IDEXs TrustedBio ™ fingeravtrykkgodkjenningsteknologi

Oslo, Norge og München, Tyskland - 15. juli 2021 - Praktisk sikkerhet: En forskningsrapport fra ABI Research* anslår at markedet for biometriske betalingskort når 353 millioner stykker per år innen 2025 globalt som et optimistisk scenario. Tillater kortprodusenter å ta opp dette nye voksende markedssegmentet, Infineon Technologies AG (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY), ​​den globale lederen innen smartkortbetalingsløsninger, og IDEX Biometrics ASA (OSE: IDEX / NASDAQ: IDBA), den ledende leverandøren av avanserte løsninger for fingeravtrykkidentifikasjon og autentisering, kunngjorde i dag et referansedesign for neste generasjon biometrisk smartkortarkitektur.

Prøver av Infineons SLC38BML800 sikkerhetskontroller kan bestilles nå, masseproduksjon er planlagt å starte i slutten av 2021. Et programvareutviklingssett for referansedesignet er for øyeblikket tilgjengelig fra IDEX. Prøver av IDEX Biometrics TrustedBio -løsning er tilgjengelig nå, med masseproduksjon som starter i slutten av tredje kvartal 2021.

Oslo, Norge –20. September 2021-IDEX Biometrics ASA, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger for kortbaserte løsninger, kunngjorde i dag at Union Smart Card Co., Ltd. (Union Smart), i Shenzhen, Kina, er ved å bruke selskapets løsning for fingeravtrykksgodkjenning for å sikre Cold Wallet Visual Payment Card. Union Smart har utviklet denne "kalde lommeboken" kortløsningen i samarbeid med seks store banker for bruk i implementeringen av Kinas initiativ for digital valuta/elektronisk betaling (DC/EP).
Redigert 26.09.2021 kl 17:17 Du må logge inn for å svare
Sente
26.09.2021 kl 10:15 6707

"expected volume roll-outs numbering in the several hundred thousand range in 2018"
"we are optimistic that commercial orders will come in H2 2019"
"with high volume deployment starting in 2021"

"forventet lansering av kommersielt program tidlig i 2018"
"vi gleder oss til å distribuere biometriske smartkort i 2019 "

Det er sant de lyver ikke, men de gir et inntrykk at "snart" skal det forhåpentligvis kanskje muligens skje noe.
En kan si Idex og Zwipe har vært litt optimistiske på hva banker er villig til å betal for kort med sensor.
heiltfint
26.09.2021 kl 10:36 6656


Når de publiserer avtaler uten å oppgi når kortene er planlagt ut på markedet, så kan det oppfattes som det skal skje nå eller snart.
Ser hva du mener..

Åhh det var mye lesing, nå er jeg jallefall fullt oppdatert på alle avtalene til IDEX og Zwipe siden 2017 :)

Sente
26.09.2021 kl 10:50 6626

At de ikke oppgir når kortene skal på markedet er mer fornuftig syns jeg enn de få gangene de skriver at de forventer ut rulling av kortene på et gitt tidspunkt.
I tillegg til disse børsmeldingene, har vi også kvartal presentasjoner med en god del spådommer at markedet kommer "snart", i henhold til uavhengige analyser sikkert ikke sponset av Idex/Zwipe.

Men du har lagt en fin liste, har blitt en del avtaler opp gjennom årene og det er bra å få de samlet. Nå må bare markedet komme, for avtalene er på plass. :)
heiltfint
26.09.2021 kl 11:10 6586

Greit å fått gått gjennom det

Ser det skal skje masse dette kvartalet :)
Regner med gode nyheter fra IDEX mellom 27 og 30 sep,

Informasjone passet godt med bloggen til IDEX fra 22 sep.
https://www.idexbiometrics.com/idex-biometrics-lets-talk-complimentary-partner-network/?fbclid=IwAR10aoWqm4_1mxehmNzYzUHO2BoPOJzqbcryHE2FJnZiUhrUoQdX3G8hsq4
Redigert 26.09.2021 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
26.09.2021 kl 13:12 6465

Du glemte jo de 5 meldingene som faktisk har substans:

30.01.2019 - IDEX completes private placement of NOK 214 million (USD 25 million)
We are delighted to secure this funding from existing shareholders so that we are able to fully capitalize on the level of anticipated demand for our solutions. This investment is a strong endorsement of the massive value creation potential of IDEX's fingerprint sensor technology in the biometric smart card space.

18.11.2019 IDEX has successfully completed a private placement of shares, raising NOK 90 million (USD 10 million)
In the biometric payment card market, the company's largest potential revenue opportunity, there are positive developments in manufacturing and certification, while the company's remote enroll solution has the potential to become the industry standard. In the access control market, the company is seeing the beginning of shipments and design-in wins and the company expects that both markets will see volume shipments in 2020

12.05.2020 IDEX Biometrics - Private placement successfully placed, raising NOK 105 million (USD 10.3 million)
We are very pleased to secure this funding from existing and new shareholders. This capital will enable the company to deliver on our
commitments to current customers and new customers for our impending large scale commercialization. This investment is a strong endorsement of the massive value creation potential of IDEX's fingerprint sensor technology in the biometric payment cards market. With the recent certifications from two of the world's largest
payment networks, payment card makers and card issuers can begin to supply contactless biometric payment cards with confidence

10.11.2020 IDEX Biometrics - Private placement successfully completed, raising NOK 70 million
This additional capital will enable IDEX to deliver on our commitments to current customers and new customers when we are moving to large scale commercialization

16.02.2021 Successful Completion of Private Placement of 83.2 million Shares, Raising NOK 229 million ($27.5 million) in IDEX…
Her loves det ingen ting lenger. Kanskje i sammenheng med US noteringen....

Neste melding med substans:
??.10.2021 - Successful Completion of Private Placement of ....
Redigert 26.09.2021 kl 13:13 Du må logge inn for å svare
heiltfint
26.09.2021 kl 13:36 6428

Ja, mulighet for Successful Completion of Private Placement of ...
Idex må tjene 15mill i måneden for å nå brake even, det er rundt 1mill kort/sensorer i måneden +/- hvis idex tjener 15,- netto pr kort

Kina, Saudi Arabia, Thailand og Hong Kong har Piloter med CBDC / DCEP
Så er spørsmålet, hvor mange DCEP Hardware Wallet skal leveres til Januar ?

Mulighet
• Utplassering før OL i februar 2022
• Finansiell inkludering for 225 millioner brukere
$ 1B+ potensial
https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/8e2218bd-19b5-4bdf-bdb5-588392f94873


I februar 2021 fullførte Idex Biometrics ASA (“Idex”) en plassering på 229 millioner kroner som forventes å finansiere virksomheten til breakeven i H2 2022. I løpet av første halvår fortsatte Idex å nå milepæler på veien mot fullstendig kommersialisering av sine biometriske sensorer integrert i betalingskort, da en stor kortprodusent begynte å markedsføre et kort med Idex TrustedBio -sensorer til kortutstedere. Når den endelige sertifiseringen for dette kortet er fullført i andre halvdel av 2021, vil det være klart for utstedere å begynne å rulle det ut til kundene. Idex utvidet også samarbeidet med viktige partnere som er involvert i People's Bank of Kinas digitale valutainitiativ, som lover å være en attraktiv rute til markedet for Idex.

https://www.schroders.com/.../investment.../supp-hy-2021.pdf
Redigert 26.09.2021 kl 17:41 Du må logge inn for å svare
tuja
26.09.2021 kl 14:19 6362

Meget bra oppsummering. Du har vært aktiv i helga, ser jeg. Godt jobbet. Så håper vi på noen glameldinger i løpet av de nærmeste uker.

:)
kaunis
26.09.2021 kl 15:01 6318

Dette er jo et omfattende arbeid med utvikling og samarbeidsavtaler og det skal et stort og kompetent miljø med riktige personer med internasjonal erfaring og tilknytninger, som er tilsatt på en lønn og div. avtaler for å være tro mot selskapet og å arbeide gitt vilkår. Dette er ikke sutrere og amatører på ditt lavmål, du er ikke særlig oppegående gir et klart bilde av din ikke forståelse for virkeligheten. Vi blir nok ikke kvitt ditt dårlige tilskudd til disse svært så gode avtaler som her er frem lagt.
kaunis
26.09.2021 kl 15:31 6283

Kjempebra dette, her har vi det vi trengte for å holde styr på alt som er lansert av utvikling på sikkerhet ang. betaling og div andre bruksmåter. Klart det koster for IDEX å følge opp og ser på forbedringer for å holde forspranget på brikken sin. Veldig mange Avtaler Zwipe har inngått på sin Pay One plattform, her vil det komme mange mill best. til Idex på TrustedBio brikker. Om det ikke kommer så mange i -21 så vil starten på -22 bli bratt, her er det gode utsikter for stor oppgang i kursen før -21 tar slutt. Veldig spennende å være inne og å følge med på helt ny utvikling av betalings-kort og andre kort med kontaktløs tilgang, åpning ,betaling osv osv. Så takk skal du ha HEILTFINT dette var heiltfint.
Kajtek
26.09.2021 kl 15:50 6252

Du har gjort litt av en jobb , heltfint. Takk
heiltfint
02.01.2022 kl 21:28 5437

Forsettelse på avtaler til dags dato
Zwipe

OSLO, NORGE OG BEIRUT, LIBANON – 3. september 2021 – Zwipe er stolte av å kunngjøre ytterligere bestillinger på flaggskipsproduktet Zwipe Pay ONE. Den siste bestillingen ble lagt inn av Inkript, en digital sikkerhetsleverandør i Midtøsten og Afrika (MEA) og et datterselskap av Resource Group, og en av Zwipes lenge etablerte partnere.

OSLO, NORGE og ABU DHABI, UAE – 13. september 2021 – Zwipe og NymCard går sammen om å lansere biometriske betalingskort i Midtøsten og Afrika. Med den raskt økende etterspørselen etter tryggere og sikrere betalingsløsninger fra fintechs og moderne betalingsinnovatører, vil dette samarbeidet sikre en raskere utplassering av biometriske betalingskort i regionen.

OSLO, NORGE og DUBAI, UAE – 27. september 2021–Zwipe og Que Processing Services (QPS) går sammen for å bringe Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort til banker i to nøkkelmarkeder, Asia og Midtøsten. Dette samarbeidet vil legge til rette for en raskere og smidig utrulling av neste generasjons betalingskort og møte den raskt voksende etterspørselen etter tryggere og mer sikre betalingsløsninger. Dette strategiske samarbeidet er en del av en bredere strategi til QPS for å utvide rekkevidden på tvers av nøkkelmarkedene i Midtøsten.

OSLO, NORGE og BEIRUT, LIBANON – 29. september 2021 – Biometrisk fintech-selskap, Zwipe, og Credit Card Management (CCM), en av de ledende leverandørene av kortbetalingstjenester i Libanon, samarbeider om å bringe Zwipe Pay ONE biometriske betalingskort til banker i Libanon . Grunnlagt i 1994, har CCM vokst til å bli et godt anerkjent merke innen kortbetalinger både i Libanon og Midtøsten.

OSLO, NORGE - 29. september 2021 - Zwipe er stolte av å kunngjøre at de har inngått samarbeid med oppstartsselskapet Reltime for å gi en sikkerhet og brukeropplevelse i verdensklasse til sluttbrukerne av Reltimes Decentralized Finance (DEFI) økosystem basert på Zwipe Pay ONE-plattformen . Reltime vil utstede Zwipe Pay ONE-baserte biometriske betalingskort for å bringe neste generasjons kontaktløs sikkerhet og brukeropplevelse til sluttbrukerne.

OSLO, NORGE og SANTIAGO, CHILE – 19. oktober 2021 – IC Payment samarbeider med Zwipe, en Norge-basert biometrisk fintech, for å tilby biometriske betalingsløsninger i det latinamerikanske og karibiske markedet.

OSLO, NORGE og BEIRUT, LIBANON – 21. oktober 2021 -Zwipe er stolte av å kunngjøre en pilot av den nye generasjonen biometriske betalingskort basert på Zwipe Pay ONE, med Credit Libanais, en av de største bankene i Libanon. Banken er hovedmedlem i Visa og Mastercard og har under sin tilknytning tre andre banker.

OSLO, NORGE og SINGAPORE – 2. november 2021 – Zwipe, et ledende betalingsselskap for biometri, kunngjorde at de hadde utnevnt Claus Hansen som visepresident for salg og forretningsutvikling, Asia Pacific (APAC)-regionen. Hansen vil lede Zwipes engasjementer med kortprodusenter, utstedere og teknologipartnere for å drive innføringen av biometriske betalingsløsninger i APAC

OSLO, NORGE – 3. november 2021 – Zwipes teknologipartner, Idemia, har annonsert at de har oppnådd full sertifisering fra både VISA og Mastercard for sitt F.CODE biometriske betalingskort

OSLO, NORGE og BEIRUT, LIBANON – 17. november 2021 – Zwipe samarbeider med areeba for å pilotere biometriske betalingskort basert på Zwipe Pay ONE i Libanon og Irak. Disse pilotene reflekterer en sterk og økende etterspørsel fra utstedere og prosessorer over hele regionen etter neste generasjons kontaktløse betalingskort.

OSLO, NORGE og CASABLANCA, MAROKKO – 22. november 2021 – Biometrisk fintech-selskap, Zwipe og NetPS, en del av dzcard Group og et av de viktigste marokkanske smartkortpersonaliseringsbyråene, samarbeider om å bringe Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til banker over hele Afrika og Midtøsten.

OSLO, NORGE; AUSTIN og CONCORDVILLE, USA; LIMOGES, FRANKRIKE – 25. november 2021 – Zwipe, en Norge-basert biometrisk fintech, er stolte av å kunngjøre lanseringen av en tofaktorautentiseringsløsning for tilgangskontroll basert på teknologiplattformen for biometrisk autentisering. Det globale tilgangskontrollmarkedet er verdsatt til USD 7,65 milliarder og forventes å nå USD 11,7 milliarder innen 2026 (1).

OSLO, NORGE og Riyadh, Kongeriket Saudi-Arabia – 29. november 2021 – GEPCOM, et av de eldste og mest respekterte kortproduksjons- og utskriftsanleggene i den arabiske verden, har valgt Zwipe Pay ONE-plattformen for å levere biometriske betalingskort til sine kunder i Saudiarabien Arabia og viktige internasjonale markeder. Zwipe er en FinTech som har vært banebrytende i utviklingen av biometriske betalingskort og levert mange vellykkede piloter globalt.

OSLO, NORGE og KAIRO, EGYPT – 15. desember 2021 – Zwipe og Masria Digital Payments har gleden av å kunngjøre den første piloten med biometriske betalingskort med en egyptisk bank. Dette vil være den første piloten i Afrika som distribuerer neste generasjons biometriske kort fra Zwipe. Den største smartkortprodusenten i Egypt, Masria Digital Payments (MDP), vil levere Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske kort og spille en nøkkelrolle i å bringe den neste betalingsopplevelsen til det egyptiske markedet og andre afrikanske land.

OSLO, NORGE – 15. desember 2021 – En av de største globale leverandørene av betalingstjenester har signert en avtale om å samarbeide med Zwipe for å evaluere muligheten for å bringe Zwipe Pay ONE-aktiverte biometriske betalingskort til utstedere i Nord-Amerika og utover.

OSLO, NORGE og BAGHDAD, IRAK – 22. desember 2021 – Zwipe og International Network for Cards and Digital Payment Services (INC) er glade for å bekrefte at de vil pilotere biometriske betalingskort i Irak. Dette blir den første biometriske betalingskortpiloten i landet. Som et av de raskest voksende kort- og betalingsselskapene i Irak, vil INC tilby utstedelse av white label biometriske kort som en tjeneste for banker og andre betalingsselskaper

OSLO, NORGE – 22. desember 2021 – Zwipe har mottatt en kommersiell ordre verdt MNOK 0,6 for Zwipe Pay ONE. Dette er den første Zwipe Pay ONE-bestillingen fra denne kortprodusenten og vil bli levert i 1. kvartal 2022.

OSLO, NORGE, HYDERABAD og PUNE, INDIA – 27. DESEMBER 2021 – Zwipe, KL HI-TECH og Easy Pay kan bekrefte at de vil pilotere biometriske betalingskort i India, med sikte på kommersielle lanseringer innen sommeren 2022. Easy Pay er en av de raskeste voksende betalingsmerker i India hvis tjenester brukes av over 2 millioner butikker og millioner av forbrukere. Zwipe er en fintech-banebrytende utvikling av neste generasjons biometriske betalingsløsninger.

OSLO, NORGE og BEIRUT, LIBANON –27. DESEMBER 2021–Zwipe er glad for å kunngjøre at en mellomstor bank i Levant har bekreftet en pilot med biometriske betalingskort aktivert med Zwipe Pay ONE i første halvdel av 2022. Banken er en av de ledende merker i formuesforvaltningssegmentet som betjener tusenvis av velstående og velstående forbrukere. Zwipe’sssingle silisium biometriske betalingskortplattform har utløst stor interesse på tvers av mange markeder i Midtøsten, hvor bankene er kjent for å bruke moderne digitale plattformer for å levere brukeropplevelse og sikkerhet i verdensklasse.

OSLO, NORGE og MEXICO CITY, MEXICO – 31. desember 2021 – Biometrisk fintech-selskap Zwipe og Forzacard, den ledende innenlandske kortprodusenten i Mexico, har blitt enige om å utvikle og lansere biometriske kort drevet av Zwipe og bringe disse innovasjonene til banker og organisasjoner som leter etter siste løsninger basert på biometrisk kort-autentisering i Sentral- og Nord-Amerika.
Redigert 02.01.2022 kl 21:29 Du må logge inn for å svare
poki
03.01.2022 kl 00:47 5211

Mexico joins Brazil and Peru as Latin American countries working on the development of CBDCs.



Mexico Plans to Issue a CBDC by 2024, Government Confirms
Andrés Engler
December 30, 2021, 4:07 pm

The Central Bank of Mexico (Banxico) plans to launch a central bank digital currency (CBDC) by 2024, the Mexican government confirmed in a tweet on Wednesday evening.

According to the tweet, which was written in Spanish, Banxico “will have a digital currency of its own in circulation” by 2024 as it considers of “utmost importance these new technologies and state-of-the-art payment infrastructure as options of great value to advance financial inclusion in the country.”

Banxico plans to have its CBDC in place “by the end of 2024, at the latest,” Banxico’s deputy governor, Jonathan Heath, said in a recent video conference organized by S&P, Mexican publication El CEO reported on Tuesday.


“We’re going to have the use of paper money as the preponderant payment domestically for a long time, so we don’t want to be absent from these technological advances,” Heath added.

Mexico joins Brazil and Peru as Latin American countries working on the development of CBDCs.

On Dec. 2, Banxico’s governor, Victoria Rodriguez Ceja, said that the monetary authority was analyzing the launch of a CBDC.

“Authorities at the international level, given the interest that these virtual assets and their evolutions have awakened, have recognized the need and the potential to extend the functionalities of legal tender through the potential implementation of digital currencies issued by the Central Bank,” she said, according to a report by Independent en Español.

In June, Arturo Herrera, Mexico’s finance minister, said cryptocurrencies aren’t legal tender assets nor currencies within the country’s current regulatory framework. One month later, Mexico’s Financial Intelligence Unit (UIF) accused 12 crypto exchanges of not complying with its reporting requirements.

View more on Yahoo
Update privacy choices
Redigert 03.01.2022 kl 00:49 Du må logge inn for å svare
Ruda9
03.01.2022 kl 09:37 4933

Ingen tvil om at dette kan bli gull fremover. Potensiale er enormt
poki
03.01.2022 kl 11:42 4771

reply i got from IDEX in Oct 2020

China is the most aggressive as they have a government mandate to convert to all digital currency. We are working with several players who are supporting other countries, but none are close to China in terms of large scale roll out. I hope this helps.

Best regards,

XXXXXX
poki
03.01.2022 kl 14:42 4494

All in One both access and partners IDEX , Zwipe and G&D

Kolla video

https://www.gi-de.com/en/identities/enterprise-security/hardware-based-authentication/starsign-key-fob#products-&-solutions

De som inte

Zwipe is Selected by G+D Mobile Security to Develop Biometric Wearable
MOBILENEWSSECURITY
By AIT News Desk On Sep 18, 2019
Share
Biometric technology company Zwipe has been selected by Giesecke + Devrient (G+D) Mobile Security, one of the world’s largest mobile and digital security providers to develop a biometric payment device with a view to pilot this technology with leading banks.

Speaking on the partnership with Zwipe, Gabrielle Bugat, Group Senior Vice President and Head of Business Unit Financial Services at G+D Mobile Security, said “We have selected Zwipe because of their proven ability to integrate biometrics with payment functionalities into an extremely space and energy-constrained environment,” adding “we are confident that this joint effort will help establish new opportunities in the emerging biometric payments marketplace.”

Read More: TrueProfile.io Announces New Integration With uPort to Enable Its Members to Unify Their Digital Identities

Zwipe will provide the technical design and core components for integration into a wearable device with the digital security provider integrating the payment platform and personalising the product for use as a payment solution.
Redigert 03.01.2022 kl 14:45 Du må logge inn for å svare
Klokavskade
05.01.2022 kl 13:41 4048

Noen som har tanker om når vi kan få kursdrivende nyheter her? Ser en på TA så kan det se ut til at Bullerne kommer nå!
Føre var
18.01.2022 kl 10:12 3633

Snur vel snart?
ibyx
18.01.2022 kl 10:19 3606

"IDEX har holdt hva de lovet" heter tråden. Ja, har de det? De har vel ihvertfall ikke lovet kursløft? Men, ellers er det vel heilt fint?
Ser det dukker opp store salgsposter nå. Det virker jo umiddelbart helt ulogisk. Er det "shorthjelp"? Hvorfor solgte man ikke før? sitter man på større poster overskuer man vel "markedet" såpass?
Føre var
18.01.2022 kl 10:31 3555

Begynner å gjøre meg klar for turnaround, så får vi se:)
ibyx
18.01.2022 kl 10:40 3513

Jepp. Triksingen og billigssalget er nærmer seg kanskje slutt? Så skal det trikses oppover. En ledsagende melding eller innsidekøp er det som skal til, men ikke nødvendigvis! 🚀
10% ned fra emisjonskurs 2,85 nå!
Redigert 18.01.2022 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
Føre var
18.01.2022 kl 12:45 3378

https://www.biometricupdate.com/202112/2022-is-when-biometric-payment-cards-will-go-mainstream-spa-report


"pilots and standards accelerating take up, Zwipe rollout, Idex turnkey ramp up"


https://www.biometricupdate.com/202112/idex-biometrics-to-supply-fingerprint-sensors-for-logical-physical-access-control

"Norway’s Idex Biometrics has been selected by South Korean semiconductor giant Dongwoon Anatech to supply its TrustedBio sensors for a range of card-based control products using fingerprint authentication."

"The deal with Idex Biometrics will see Dongwoon Anatech expand its secure access control and digital identity solutions with the hope that the collaboration on sensors will accelerate the South Korean firm’s time to market.
“We are pursuing innovative applications for card-based biometric authentication, which we believe is a very promising market,” comments Dongwoon Anatech Chief Executive Officer Kim Dong Cheol.
“Due to the unique and personal nature of fingerprints, they are an ideal biometric for providing robust authentication, while delivering a seamless experience for consumers and enterprises.”

Ikke så lenge siden nyheter da. Kanskje ikke alle har fått de med seg?
Redigert 18.01.2022 kl 12:48 Du må logge inn for å svare
ibyx
18.01.2022 kl 13:07 3324

Joda. Men her gjelder korttidshukommelsen i favør av short. Mange utenlandske relativt mindre eiere. Kanskje støtter de seg til aktører som denne: https://simplywall.st/stocks/no/tech/ob-idex/idex-biometrics-shares
Her er ikke score veldig høy. Når ikke 2 av 6 stjerner. Er kanskje en del slike som omplasserer nå på nyåret?
Føre var
18.01.2022 kl 13:15 3295

Mange bekker små.....

Plutselig kan Idex få noe liknende:)


https://www.biometricupdate.com/202201/indias-new-biometric-passport-now-ready-for-rollout-1b-service-deal-concluded




"IDEMIA Group receives Letter of Approval for best-in-class F.CODETM payment card platform utilizing TrustedBio® solution from IDEX Biometrics"

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/11/03/2326594/0/en/Mastercard-Certifies-Biometric-Smart-Card-Secured-by-IDEX-Biometrics.html
Redigert 18.01.2022 kl 13:29 Du må logge inn for å svare
kaunis
18.01.2022 kl 14:49 3157

Bare tøv og vas børs i dag, noen skal ha IDEX aksjer og de er i seneste laget, den selges ned og kansje er en samkjøring her. Mye rart som foregår flere steder og ingenting har med realverdier/potensialer å gjøre, bare barns lek med bursdagspenger.
Føre var
18.01.2022 kl 14:53 3132

Kansje vi ender GODT i pluss i dag?
ibyx
19.01.2022 kl 08:52 2834

Det rusler og går.. Sitter vel en IDEX bit i disse kortene?

Zwipe and K2 to deliver Biometric Payment Cards to Banks in the MEA Region and France

OSLO, NORWAY and PARIS, FRANCE - 19 January 2022 -?Biometric fintech company
Zwipe and K2 sas, an affiliate of Cards Systems Group (CSG) and a leading
provider of payment card personalization solutions in the Middle East and Africa
(MEA) have partnered to address the growing demand for biometric payment
solutions in the region. Together with CSG, the parties will bring the next
generation payment cards to the MEA region and France.
Føre var
19.01.2022 kl 08:59 2801

Jepp det rusler og det går, jeg håper dippen i går var siste febrilske forsøk på å få tak i sl å billige aksjer. Kanskje vi skal tilbake til 0,85 o videre opp allerede i dag. Tar det som det kommer. Fint att det ikke bare dreier seg om Asia, selv om det er der folkemassen er.
2022 er året for oppgang.
Redigert 19.01.2022 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
ibyx
19.01.2022 kl 09:10 2753

+/- 2,60 vil nok vise seg å være et gunstig nivå for etterfylling! 👍
tuja
19.01.2022 kl 09:25 2696

Zwipe og Idex samarbeider bra, så det drypper nok noen kroner på klokkeren også. Fylte på litt ekstra på 2,57. Tror vi skraper bunnen for denne gang.
Redigert 19.01.2022 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
ibyx
19.01.2022 kl 09:32 2668

Kanskje er det været? Måten kråkene flyr i vinden på idag..
Som om noen plutselig vil zwipe opp alt under 2,85 fordi..
Pål stvg
19.01.2022 kl 10:04 2603

Kjøpte og meg opp idag. Etter avtalen zwipe fikk idag. Dette tror jeg kommer til å gå styggfort nå i vår når alle skal kommersialisere kortene sine. Vi må se ordre på alt dette snart.så går vi over 4-5 kr ihvertfall til påsken..
ibyx
19.01.2022 kl 10:07 2592

👍
Føre var
21.01.2022 kl 11:49 2245

https://www.biometricupdate.com/202201/biometric-payment-card-market-forecast-for-155-percent-cagr-through-2026


Other growth sectors include China Construction Bank’s collaboration with Idex Biometrics to provide biometric cards for its digital renminbi pilots.
ibyx
21.01.2022 kl 18:05 2072

IDEX er flinke med ord, prospekter, litt ulne intensjonsavtaler og "emimaking". De skal ha det. På en dårlig dag må jeg dog innrømme at jeg opplever at grenselandet mot "snake oil business" tangeres. Men dette er vel gjerne litt typisk for en del innovasjonselskap. Det som er litt bekymringsfullt er at de har holdt på såpass lenge, ja så lenge at nyskapingene deres kan bli utdatert før/hvis de i særlig grad vil bli tatt i bruk.
Nå har jeg ikke snittet meg ned i det siste, men vektet meg ned. Det er ikke nødvendigvis noe dårlig tegn for den videre kursutvikling!
Jeg skal følge med å heller hoppe tå toget ifart, vel vitende om at man kan trenge en spesialtolk for å forstå om meldinger som måtte komme inneholder kraft nok til vare om ikke helt til Dakar, så i det minste til København eller deromkring før man settes på danskebåten hjem igjen..
God helg! :-)