Ultimovacs - Børsens beste aksje?

OleKyryliuk
ULTI 26.09.2021 kl 21:56 22485

Nå er det på tide at forumet åpner øynene opp for børsens desidert råeste aksje. Ultimovacs har fullført fire fase1-studier i flere forskjellige indikasjoner hvor de har testet ut og fått sterke signaler på at den universelle kreftvaksinen de har lagd har gitt både økt effekt og overlevelse sett opp mot sammenlignbare studier. Nå er de i gang med ikke mindre enn fire randomiserte fase2-studier.

Nøkkelmomenter:
- Kreftvaksine som kan brukes på ca 85% av alle krefttyper. Enormt potensiale.
- Topp resultater på både effekt, respons og overlevelse.
- Lite bivirkninger som er viktig når man skal kombinere med immunterapi.
- Svært brukervennlig vaksine som ikke er vevsspesifikk og heller ikke må settes direkte i tumor. Rett og slett svært enkelt for klinikere.
- Samarbeid med 3 big-pharma som sponser immunterapi som benyttes sammen med vaksinen til Ultimovacs.
- Topp eierstruktur. Gjelsten, Canica og flere andre pengesterke aktører som største eiere
- God kontantbeholdning. Sikret drift til godt inn i 2023 hvor man allerede har fått resultatene fra enkelte av de påstartede fase2-studiene.
- Solid ledelse som holder det de lover både vedrørende oppstart av studier og rekruttering.

Her legges det opp til budkrig mellom de forskjellige Big Pharma den kommende tiden, for hvem vil vel la konkurrentene stikke av med en vaksine som forsterker effekten og overlevelsen på pasientene uten å nevneverdig øke bivirkningene? Toget er i ferd med å forlate perrongen og det er bare å ta plass. Rabatterte billetter selges nå til ca 130 kr og prisen vil med stor sannsynlighet minst 5-doble seg de neste 12 månedene.

Neste trigger:
- 2-årsdata for overlevelse i føflekkreft innen få dager.

God tur!
Ærligtalt
14.10.2021 kl 22:36 3182

For min del er det fascinerende at den nå ligger kun 2 kroner over hva den lå på 30.9...

Blir sittende denne gangen :)
heilo888
14.10.2021 kl 18:09 3427

Det er riktig at dersom gårsdagens resultater er representativt for det som kommer i de 4 fase 2 studiene så er ikke det i nærheten av å være priset inn.

Og som "Fornybar" skriver på TI så kan det være grunn til å forvente enda sterkere resultater med kombinasjonen man benytter i fase 2:

"Gode resultater fra de 20 pasientene i kohort 1, må jeg si. 80% OS etter 2 år år er jo fenomenalt uansett om det er små tall. At det er enda sterkere rasjonale bak å legge til en CTLA4-hemmer gjør jo avlesningen av INITIUM superspennende, noe markedet helt klart har skjønt de siste månedene.
Redigert 14.10.2021 kl 23:17 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
14.10.2021 kl 17:41 3480

...Samtidig som den lå på 147,4,- 30.september...

Nei, denne blir sterk fremover- mye å gå på, slik jeg ser det så er nå gårsdagens gode nyheter ikke i nærheten av å være priset inn
Redigert 14.10.2021 kl 17:42 Du må logge inn for å svare
Gullit
14.10.2021 kl 15:54 3591

Det er bare 3 måneder siden kursen var på 70 tallet så en liten dupp nå er vel bare å forvente., så får vi håpe den ikke går tilbake til det nivået.. hold ut..
heilo888
14.10.2021 kl 13:03 3716

Intet endret her!

Eventyrlige kurser ligger tross alt en del frem i tid, og veien dit vil på ingen måte gå i en rett linje opp dit. Etter 40 år i aksjemarkedet vet jeg at veien opp til eventuelle "Donald Duck" kurser vil være fylt av både kortsiktige oppganger og korreksjoner underveis.
Men om Ultimovacs fortsetter å levere som til nå vil hovedtrenden være stabilt oppover i både ett og 2 år og kanskje i mange år om selskapet ikke blir kjøpt opp.
Ærligtalt
14.10.2021 kl 12:09 3809

Selv jeg som hoppet ut på 70,-... tok et godt lodd her i dag

Inngang nå er særs spennende - forventet heller ikke at den skulle suse videre i rakettfart

Computum
14.10.2021 kl 11:18 3888

De som snakket om eventyrlige kurser er ihvertfall ganske stille idag. De er nok blitt opptatt med noe annet viktig regner jeg med? :-)
Gullit
14.10.2021 kl 11:05 3920

Ja ser inne på nordic nanovector att noen har tatt gevinst her og satser på den istedenfor da de er litt lenger fremme hva gjelder produkt til markedet. Nå er vel Ultimovacs godt i gang på flere fronter men det er ett stykke til mål., spennende er de begge to.. sitter man rolig vil man helt sikkert oppnå gode penger på sikt
mancity
14.10.2021 kl 10:57 3940

fastinvest skrev Supert, takk Ole
Er det gevinstsikring ??
OleKyryliuk
14.10.2021 kl 09:05 4094

Jeg skjønner at biotech er vanskelig for mange som ikke er vant til terminologien, men det viktigste er egentlig bare å stole på dataene som kommer. Enn så lenge er det ikke kommet data fra randomiserte studier og alle fase1-studiene er relativt små, men samlet sett så snakker vi over 80 pasienter hvor alle studiene og indikasjonene viser sterke signaler på at UV1 fungerer. Alt tyder altså på at vaksinen fungerer som tiltenkt og er universell mot kreft som uttrykker telomerase, noe som gjelder ca 85% av alle krefttyper.

Onsdagens nyhet viser overlegen overlevelse for pasienter som har mottatt UV1 i kombinasjon med Keytruda - det er gledelig at dette bare er nok en bekreftelse på at vaksinen fungerer.

På sikt kan man også drømme om å få på plass en profylaktisk vaksine. Selv uten dette så snakker vi potensiale for en god andel av et marked som utgjør mange hundre milliarder kroner i året og hvor UV1 ligger an til å bli en naturlig del for de som ønsker økt overlevelse.

DNB velger kommer løpende etter og øker kursmålet til kr 200 fra kr 125. Likevel er det bare latterlig lavt når man ser på markedspotensialet. DNB tar ikke hensyn til indikasjoner som ikke allerede er oppstartet og har ikke justert LOA nevneverdig, ei heller har de hensyntatt noen verdi på TET-plattformen. Riktig kursmål i mine øyne er nærmere 750 kr for nåværende data og skulle man klare dokumentere tilsvarende resultater etter et randomisert studie så kan man fint mangedoble dette tallet, men også jeg foretrekker å være noe forsiktig med kursmålene innen vi ser randomiserte data.

Angående neste trigger:
Ettersom det ikke kom noe oppdatert info om ORR eller CR ved 24 måneder så kan man drømme om at det kommer en oppdatering på SITC. Personlig tør jeg ikke drømme om enda bedre data, men det ville i så fall vært ytterligere en sterk trigger. Videre kommer det en del info om TET mot slutten av året, så den neste tiden vil bli ekstremt spennende. Mine øyne er imidlertid satt mot slutten av neste år hvor man kan forvente avlesning fra det første randomiserte studiet og hvor man kan få endelig bekreftelse på at det er UV1 som sørger for økt overlevelse.

Jeg ville uansett ikke følt meg komfortabel med å sitte utenfor denne aksjen da en avtale med Big Pharma kan komme når som helst. Gårdagens data er nok en derisking av caset og et sterkt kjøpssignal i mine øyne.

fastinvest
14.10.2021 kl 08:30 4179

Noen som har oppdatert triggerliste?
marked1
14.10.2021 kl 08:22 4214

Er det nå magneten mot 200 kroner + starter for fullt?
Slettet bruker
14.10.2021 kl 00:36 4384

Det er i stor grad flaks og tilfeldighet det å være inne i et vaksineselskap fra tidlig av, og så gjør aksjen det så jevnt bra og stigende. Det er ikke den vanlige utviklingen i de fleste slike aksjer, men flaks og tilfeldighet, attåt standhaftiget og tilegning av så mye kunnskap som mulig etter hvert som den blir tilgjengelig, og høy risikovilje… Det kan gi klingende mynt. Biotek er litt spesielt for min del, men gratulerer.
heilo888
13.10.2021 kl 23:46 4454

Godt å høre at de primært tenker å gå i markedet i samarbeid med et større legemiddelselskap.
Dersom Ulti fortsetter å presenterer utmerkede resultater skal det bli uhyre spennende å se den partneravtalen som trolig vil foreligge innen et par år!
Redigert 13.10.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
rogneveien
13.10.2021 kl 21:29 4691

Økt overlevelsesrate

Finansdirektør Hans Vassgård Eid i Ultimovacs er fornøyd med onsdagens testresultater, som er den fjerde fase 1-studien til selskapet. Ultimovacs er også i gang med et bredt program med fase 2-studier med over 500 pasienter i fire ulike krefttyper.

– Denne studien som nå rapporteres er på pasienter med føflekkreft. Det er ikke en randomisert studie, men man har veldig gode sammenligningsdata på denne pasientgruppen, sier han.

Eid forklarer at denne studien rapporterer på overlevelse. Etter to år er overlevelsesraten på 80 prosent når UV1 ble brukt i kombinasjon med pembrolizumab, mens overlevelsen historisk har vært 58 prosent når standardbehandlingen med pembrolizumab blir brukt alene.

– Det er en fase 1-studie med et relativt moderat antall pasienter, så man skal være edruelig når man tolker disse dataene, men det er et sterkt signal, sier han.



– En veldig høy andel

– Det som også overrasket oss veldig positivt i studien var antallet pasienter som responderer på behandlingene. Vi ser at 30 prosent av pasientene var såkalt komplett respondere, altså hvor kreften forsvant helt fra pasientene, sier han.

I tillegg viste 27 prosent av pasientene redusert størrelse på svulstene, såkalt partiell respons.

– Totalt hadde dermed 57 prosent pasientene komplett eller partiell respons, men en veldig høy andel av disse var komplette respondere. Det er høyst uvanlig å se det i denne typen studier og denne typen pasienter, sier han, og fortsetter:

– Jeg tror markedet begynner å se at vaksinen er lovende, og hvis denne fungerer som signalene kan tyde på, er markedspotensialet veldig bredt for den universelle vaksinen fra Ultimovacs. Det er fordi den potensielt kan fungere på 85–90 prosent av alle krefttyper.

Vil samarbeide

– Hva er planene fremover?

– Planen fremover er å gjennomføre dette brede fase 2-programmet frem mot 2023 for å dokumentere at vaksinen har en god effekt for pasientene. Det vil danne grunnlag for den videre utviklingen. Vi har som et mål å inngå strategisk samarbeid med større legemiddelselskap etter vi har fått resultater fra fase 2-studiene. Det tror vi vil gi en enda større kraft i fase 3, sier finansdirektøren, og avslutter:

– Da kan man gjennomføre studier i enda flere krefttyper og man kan etablere et enda bredere program enn hva man greier som et bioteknologiselskap alene. Vi er imidlertid forberedt på å gå hele veien alene hvis det er nødvendig, men vi tror helt klart på at potensialet er stort for å inngå strategiske partnerskap.
Redigert 13.10.2021 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
marked1
13.10.2021 kl 21:25 4709

Ultimovacs over hele forsiden på morgendagens FA, samt fin dobbeltsidig artikkel. Dog med gammelt kursmål fra DNB på 125 kroner. Dette burde vært oppdatert til nytt kursmål 200 kroner.
Redigert 13.10.2021 kl 21:27 Du må logge inn for å svare
Larsedyb
13.10.2021 kl 19:36 4846

Du er inne på noe. Samtidig tror jeg biotech er et såpass komplisert område at det er vanskelig for analytikere å fullt forstå hva som ligger til grunn. Man bør jo helst ha en mastergrad innen feltet for å virkelig kunne skjønne hva de holder på med. Ergo - nesten umulig å regne ut risk/reward for en gjennomsnitts analytiker på brygga i Oslo.
Larsedyb
13.10.2021 kl 19:35 4853

Tja, du traff bra med denne analysen sett nå i ettertid. Fikk med meg at selskapet steg voldsomt i dag. Spennende tider fremover. Her har Gjelsten og Hagen gjort et blinkskudd uten like, gitt at disse medisinene faktisk kan bringes til markedet.
Araber
13.10.2021 kl 19:24 4867

Det er en stund siden Focuss kjøpte togbiletten, men hva var prisen da, mon tro.......Selv forlot jeg Nanoskipet og deretter ble noen gode loddkjøp i Mercel. Så ble det kjøp i ULTI toget nede på 50 tallet. Disse aksjene er plassert i skuffen og algoene har sørget for at dette loddkjøpet er og vil bli den beste investeringen jeg noengang har foretatt på børsen.

Algoene gikk varme idag, etter dagens sluttauksjon var det......................... null aksjer til salgs
Redigert 13.10.2021 kl 19:25 Du må logge inn for å svare
focuss
13.10.2021 kl 16:45 5048

Analytikere synes å være lite interessert i å gi vurderinger av det virkelige potensiale til biotech aksjer. Årsaken er vel at det kunne bidratt til hinsides høy prising i enkelte aksjer risiko tatt i betraktning. Når det gjelder UV-1 så er det ikke vanskelig å tro at potensialet må være mange hundre milliarder. En terapeutisk kreft vaksine som har effekt i 85-90% av all kreft vil skape bølger i Pharma markedet og at selskapet forblir selvstendig synes urealistisk.
heilo888
13.10.2021 kl 16:28 5091

Londonmannnen har igjen latt seg binde til masta på Nanoskipet.
Selv forsøker jeg både å seile med Nanoskipet og tøffe med Ultitoget på samme tid😁!
Araber
13.10.2021 kl 14:05 5256

Det er bare å la aksjene ligge rolig i skuffen til BP kommer med et tilbud. Da får vi nok en aksjepris, som er hinsides.

Er ikke Londonmannen ombord i toget ? ................Er han fastbundet i masta på Nanoskipet enda, mon tro

Frem til BP kommer med tilbud, vil nok piratene og flere selge og kjøpe med millisekunders mellom, for dette mølet er kommet for å bli.
Redigert 13.10.2021 kl 14:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.10.2021 kl 13:16 5344

Begrunnelsen er basert på dagens nyheter. I analysen legger de også til grunn høyere inntekter per pasient. Tidligere regnet de med ca USD 90 000 per pasient i USA og ca USD 63 000 i europa. I dagens oppdaterte analyse ligger disse estimatene på henholdsvis USD 150 000 og USD 105 000. Uansett en veldig nøktern konklusjon fra DNB etter min mening. Tror ikke det tar veldig lang tid før de må oppgradere TP ytterligere.
Redigert 13.10.2021 kl 13:19 Du må logge inn for å svare
StoreTor
13.10.2021 kl 12:50 3535

Hvor har DNB meldt dette? Finnes det en begrunnelse?
Computum
13.10.2021 kl 12:33 3574

DnB markets øker kursmålet til 200.
Slettet bruker
13.10.2021 kl 11:21 3739

Her snakker vi om en potensiell revolusjon innen kreftbehandling. Blir som å finne opp hjulet. Dette er en risikabel bransje med høy konkurranse, men dette ser utrolig lovende ut.
rogneveien
13.10.2021 kl 10:50 3824

Dobling er bare begynnelsen. Om dette fortsetter snakker vi mangedobling.

Dette er rått.
Araber
13.10.2021 kl 10:36 3881

Dobling ..............?

Mine spesial piggsko ble gravert med ULTIMO..................De er ikke til salgs
mancity
13.10.2021 kl 09:51 4024

Antar denne kan doble seg i løpet av 12 mnd. Ser den teknisk bryter opp gjennom 160 ingen motstand på oversiden.
heilo888
13.10.2021 kl 09:23 4116

Enig i at Ulti og Nanov er de klart mest spennende helseaksjene i Norge for tiden.
Kanskje kan Softox også komme i denne gruppen om ikke alt for lenge.
Slettet bruker
13.10.2021 kl 09:16 4140

ULTIMO,80% overlevelse 24mnd!!!
HVOR lengde tør BP Vente?
ULTIMOVACS
NANOv
heilo888
13.10.2021 kl 08:59 4213

Overbevisende resultater med Ultimovacs sin UV1-vaksine i kombinasjon med Keytruda (et av verdens mest solgte legemidler mot kreft) sammenlignet med bare å benytte Keytruda.
Disse studieresultatene fortsett å bekrefte hvor effektivt og trygt det er å benytte UV1 sammen med CPIer innen immunterapibehandling av kreftsykdommer.

Fra Finansavisen:
https://finansavisen.no/nyheter/helse/2021/10/13/7752220/ultimovacs-melder-om-positive-resultater?internal_source=sistenytt
Redigert 13.10.2021 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
rogneveien
13.10.2021 kl 08:51 4256

Dagens børsvinner sier nå jeg. Hvis denne ikke eksploderer så vet ikke jeg. 80% da gitt....Enormt.
Lykke til
rogneveien
13.10.2021 kl 08:48 4279

fastinvest skrev Enorme tall
Morn.
Dette blir snacs fremover gutter og jenter. Tror her jeg har gjort et scoop i denne investeringa. dette var over all forventning.

Lykke til
fastinvest
13.10.2021 kl 08:29 4362

Enorme tall
heilo888
12.10.2021 kl 18:15 4651

Interessant intervju med Ultimovacs sin særdeles flinke utviklingssjef Sara Mangsbo i Radium podkast i dag.
Hun har ofte vært å se på svensk TV og i aviser hvor hun bla. har kommentert koronapandemien og kreftvaksiner.

https://soundcloud.com/user-972208711
Redigert 12.10.2021 kl 18:31 Du må logge inn for å svare