Cambi


Lite nyheter , og faller idag på en høyere omsetning enn på lenge. Omsetningen av aksjen skal sies å ha vært lav i mange måneder. Noen som har blitt drittlei:-)
cold
05.10.2021 kl 23:53 2224

Cambi har en børsverdien på 1807(!!) millioner kroner og er kraftig overvurdert. Før denne ble børsnotert ble det utført massiv haussing av de meglerhusene som var med å legge til rette for noteringen. Må ikke glemme at de samme luringene fikk mellom 4 - 8% av hver eneste krone de fikk inn i emisjonen for børsnoteringen.
Det var en gullgruve for meglerne og andre som var med på å emisjonen, men som fikk solgt seg ut på topp til fantasipriser rundt 29 - 30 kr, dagene etter noteringen. Realistisk rettferdig børsverdi for Cambi - som jeg har ment siden børsnoteringen - ligger i området 5 - 7 kr/aksjen. Vekstaksjer skal man uansett være veldig forsiktig med nå til dags.
Likevel ønsker jeg alle de som tror på denne lykke til med investeringen.
Redigert 05.10.2021 kl 23:59 Du må logge inn for å svare
balatonz
21.10.2021 kl 12:19 1964

Denne aksjen er min største skuffelsen. Ikke noe nyeheter om kontrakter. Selv om er det en positiv drift hadde vært bedre å satse på en lotteri aksje. Dnb har dekning på 20kr. Mafffia
balatonz
05.11.2021 kl 18:39 1678

Cambi får kontrakt for bygging av slamhåndteringsanlegg i Belgia
Slamhåndteringsselskapet Cambi, som er notert på Euronext Growth, har undertegnet en kontrakt med Aquafin om levering av et anlegg til vannrensefasilitetene Deurne-Schijnpoort i Antwerpen i Belgia.

Kontrakten inkluderer også driftsstøtte og andre tjenester. Anlegget skal være klart før slutten av 2023. Selskapet oppgir ikke noen kontraktsverdi


Det er ikke ofte det kommer positive børsmeldinger på fredag ettermiddag! Som regel er det jo de sjokkdårlige nyhetene som meldes etter børsslutt fredag.

Cambi er jo en temmelig illikvid aksje, og desidert ikke for de kortsiktige. Jeg ville aldri kjøpt denne aksjen uten tidshorisont på minst 3-5 år.

Når det gjelder prisingen så er jeg helt enig i at kurser på 25-30 kroner var rent spekulantdrevet og ikke realistiske. I dag er Cambi priset til 1,7 millliarder, som faktisk ikke er så ille sammenlignet med svært mange andre selskaper på Euronext Growth som ikke er i nærheten av å tjene penger. Cambi hadde et driftsresultat på 20 mill. i Q2. Selskapet har jo selv sagt at produktene deres er skalerbare, så med det grønne skiftet som er nødt til å få opp farten ennå mer, så bør fremtiden være lys for Cambi. Hva aksjekursen er om 12-24 måneder eller 5 år skal jeg ikke uttale meg om, men at det er gode muligheter for en pen avkastning med inngangskurs 11 er jeg ganske sikker på.
balatonz
17.02.2022 kl 08:19 1027

Aksjen ble hausset opp til 30 kr. Spetalen og de andre hoppet ut. Det er ingen liv i denne aksjen, heller ikke noe nyhet i det siste tida.
Har vi nådd bunnen?
Till
14.06.2022 kl 20:31 469

Flere enn meg som sitter i dritten?;-)
Kjøpte litt til i dag under 5 kronern og fikk snittet ned til 14-tallet. Er fortsatt blodrødt seff, men det må da være begrenset nedside nå?? Kan ikke forstå annet enn at dette konseptet må få mange kunder i årene som kommer mtp det grønne skiftet - man må jo gjøre noe med all skiten som produseres, særlig i store byer verden rundt…

Sitter i dritten? Jeg tror at inngang på de nivåene Cambi har ligget på i den senere tid vil gi en svært så hyggelig uttelling på litt sikt. Selskapet befinner seg midt i smørøyet i det grønne skiftet, er langt fremme teknologisk, har en solid ledelse og faglig kompetanse, det drypper inn med kontrakter, og de har et svært så spennende potensielt tilfang fremover.
Aksjen er "gjemt og glemt" markedsmessig. Det skyldes nok en miks av faktorer. Blant annet er presentasjonene dønn kjedelige, de ser ut til å satse på underpromise and overdeliver ift aksjemarkedet (hvilket jeg foretrekker fremfor det motsatte, men det hadde ikke gjort noe om de hadde vært litt mer fremoverlente..), selskapet ligger i sekken "Euronext Growth-selskaper er bare luft og dritt", som mange profilerte forståsegpåere med en forunderlig forenklet holdning til stadighet maser om i media. Mange er nok også blitt desillusjonerte (forståelig nok) etter den miserable kursutviklingen siden toppen av euforien.
Jeg tror at det nåværende kursmessige utgangspunktet er perfekt for aksjeplukking i Cambi. Jeg har i alle fall gjort det, og fortsetter litt til, før jeg er forberedt på å la aksjene ligge i skuffen for noen år fremover.