BCS – Profilert Investor mener BCS kan gå mange 100X om de lykke

elnomi
BCS 07.10.2021 kl 10:14 226561

Den profilert Investoren Haakon Sæter mener BCS kan gå mange 100X om de lykkes.
En investeringer på 100 000 i BCS gir 20 millioner om kursen går 200X og 50 millioner om kursen går 500X gitt BCS lykkes og Sæter deretter får rett. Det er et stykke vei frem dit, men går kursen en brøkdel av dette ex. 10X-20X så er det fortsatt en gullkantet investering på dagens kursnivå rundt kr 35-36.

Hvis målet er å komme på Kapitals liste over Norges 400 rikeste - hvilken av aksjene skal bringe deg dit?
– Bergen Carbon Solutions. Den aksjen kan gå mange hundre ganger dersom de lykkes, sier Sæter.
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/10/06/7748347/den-aksjen-kan-ga-mange-hundre-ganger

Der ble det påfyll for min del. Alle parametre står på kjøp.
LLB
13.10.2021 kl 12:50 2840

1000 aksjer til her å!
Mulla3
13.10.2021 kl 12:55 2815

Jeg mener at den profilert Investoren Haakon Sæter bløffer, for å hjelpe noen ut. Useriøst

Jeg synes slett ikke det er rart vi ikke hører noe om Japan-avtalen enn; da mistolker du mitt innlegg fullstendig, og jeg antyder slett ikke at noe er muffens med innsidehandelen.
Det jeg skriver betyr tvertimot at vi må ha et edruelig og tålmodig forhold til nyheter, spesielt basert på at innsidehandelen kun er et par-tre dager gammel.
Så spør jeg på generelt grunnlag og litt ut i lufta om det finnes et klart regelverk om innsidehandler, frister, mv, vel vitende om at det nok kan forekomme tilfeller hvor selv innsidere blir tatt på senga av enkelte nyheter (dog neppe av Japan-kategori).
Her vil nok en endelig kontrakt forutgåes av en grundig due diligence fra det Japanske selskapets side (noe de neppe gjør før LOI/MOU), som tar tid og som nødvendigvis berører alle med innsidestatus.
Men altså; ikke tillegg meg tanker og meninger jeg slett ikke har :-)
Bullen
13.10.2021 kl 13:02 2877

Det er også lett å tenke at det drøyer med meldinger nettopp fordi det var en innside handel for 2 dager siden.

Han tar kanskje litt hardt i, men på lang sikt hvis alt klaffer, så kan han faktisk få rett. BCS kan bli et digert industrieventyr. Og det er ikke en bløff. For de med tålmodighet og som vil være med på eventyret, så er mangedoblinger absolutt mulig her

Mulla; du kan ikke beskylde mannen for bløff så lenge hans utsagn kun er fundamentert i hans klokkertro på teknologien og markedet, noe han vel deler med mange her inne!?
Han refererer ingen klare fakta som du kan spikre som bløff, at journalistene gir ham pressedekning kan ikke han anklages for, og de fleste her er vel glade for dette utspillet?
utkant
13.10.2021 kl 13:09 2879

Jeg tviler på at CTO er med på eventuelle kontraktsforhandlinger så det kan komme avtale når som helst. Ingen av oss aner når det vil skje men å bruke CTO sitt kjøp som grunnlag for å tro at det vil ta minst to uker til kan gjøre at man går glipp av mange prosenter. Vi så hvor fort det gikk oppover her om dagen og det vil gå langt fortere når kontrakt ligger på bordet.

Selvfølgelig finnes det et regelverk, og dette regelverket er blitt fulgt til punkt og prikke, eller så har han gjort noe strengt ulovlig. BCS vet tydeligvis ikke mer enn alle oss andre pr nå, og hvis en på innsiden ønsker å øke sin beholdning, så er det ikke opp til oss å henge oss opp i det. Regelverket for innsidehandel ble vel belyst på Facebook BCS investor-gruppen hvis jeg ikke tar helt feil. Den som venter, får se.

Vi skulle ventet litt ser det ut som, men er det ikke typisk. Uansett bra at noen av disse aksjene bytter til langsiktige hender :-)

Samme her. 37,50.
Snart er gårsdagens oppgang forduftet

Alt går opp og ned, til syvende og sist er vi langt over dette nivået :-)

Petters roboter klarer fint å psyke ut noen der ute. Alltid vil noen selge, selvom det er som rødest, går rett i psykologiens felle gang på gang.

Kanskje har du litt tungt for det; jeg synes at min melding var tydelig på at jeg IKKE tror at det er noe muffens ved innsidehandelen, snarere tvertimot.
Spørsmål om regelverk synes jeg også var tydelig at var løsrevet fra denne saken og kun på generelt grunnlag.
At noen mener at innsideren kan være uvitende, begrunnet med at han neppe deltar i kontraktsforhandlinger, OG at nyheter derfor kan komme raskt allikevel er sikkert riktig isolert sett, men det jeg refererer til er ikke kontraktsforhandlinger, men due diligence som er en forutgående aktivitet.
En slik vil enhver seriøs aktør gjennomføre før inngåelse av kontrakter av den størrelse (som vi håper den blir)!), og da blir de fleste nøkkelpersoner i selskapet involvert.
Budskapet mitt i sin enkleste form er; vær tålmodige, TTT !

Slik sett, ja. Beklager misforståelsen. Jeg kan desverre ikke svare deg på akkurat det, og i BCS sin sammenheng kan ingen svare deg på det pr nå. Kanskje Finn og Jan Børge vet mer enn oss, hvem vet, men det får vi aldri svar på før svaret ligger der. Mulig testene enda ikke er ferdige, Japanerne virker mer enn seriøse i deres tidsbruk å bedømme, og er det store summer ute og går, noe det er snakk om i dette tilfelle, så har du helt rett i at TTT.

BCS er midt i smørøyet for alle underkategoriene i det grønne skiftet, alt fra bilbatterier til solceller ect. samtidig som de er med på CO2-håndtering. Dette blir et industrieventyr hvis de lykkes, så langt peker alle piler dit hen.
HP17
13.10.2021 kl 14:02 2736

Det er ikke uten grunn Haakon Sæter mener BCS er en potensiell mange 100X aksje.

;-) Det er nettopp seriøsiteten som jeg forventer av japanerne (og andre store beilere) som gjør at vi bør føle trygghet på at det nok går framover, og trygghet er nettopp det japanerne ønsker å sikre gjennom f eks en due diligence.
Jeg har vært med på/utsatt for noen slike i hine dager; her dreier det seg om alle slag kriterier fra etikk til alt som påvirker leveringsdyktighet (politisk stabilitet, produksjonskapasitet, kompetanse, økonomisk ryggrad, osv) og går man ikke gjennom dette nåløyet, så hjelper det lite om produktene holder mål.

Ikke sant :-) Tenker det er en av hovedårsakene der BCS velger å skalere bemanningen betraktelig på produksjon. Du er innpå noe vesentlig her, VårDitto :-)
rockpus
13.10.2021 kl 14:31 2649

Det er nok dette som du skriver som er årsaken til at vi ikke enda har fått vite noe fra testene i Japan. Et negativt resultat hadde avsluttet saken straks og dermed blitt meldt. Et positivt resultat blir neppe meldt før man har forhandlet ferdig betingelsene for samarbeid. Da vil nok også fullmakten til emisjon komme til bruk for å gi grunnlag for ekspansjon..

Der har vi svaret folkens! Dette går under kategorien sykt spennende!

Sender deg en klapp på skulderen, dette var en viktig vinkling å belyse som ga resterende av mine puslebrikker å finne sin plass. Exellente!
Bullen
13.10.2021 kl 14:42 2655

Skal du gifte deg på nytt Gamefattern? Bruden heter vel BCS😂

Så, så; hold your horses!
Jeg har tatt feil før, både når det gjelder aksjer og ekteskap ;-))

Kona er solgt og har investert pengene i min neste kommende brud. Mangler bare presten nå, så er alt klaffet og klart. Vi får se om brudekaken smaker godt da den tid kommer ;-)

Jeg holder en knapp på at du er inne på noe, så får ekteskapet bare gå som det går. 😂
nopetter
13.10.2021 kl 16:21 2410

glem ikke at de også har en LOI avtale i Kina selv om dette ble oppfunnet i japan på begynnelsen av 1990 tallet. Kina er de som bruker kjøper og omsetter mestav CNF i verden per idag. siden dette har trekt ut i tid så foregår det et eller annet i kulissene

Tja, la oss håpe det!
Jeg har forøvrig noen lodd i en annen særs spennende sak, nemlig Crayonano, som ikke er på børs ennå, så ingen skal si at jeg er risikoavert.
Men hva er livet uten litt spenning?

LOI'n med Kina må heller ikke glemmes nei, en avtale i boks der vil også føre til et særdeles eksplosivt kurshopp. Og for ikke å glemme Jackon; blir CNF brukt i deres produkter så er det ikke bare f.eks. et ringmurselement som skal produseres i årene frem over. Mulighetene er uendelige og kundestrømmen også hvis de blir satt på kartet.
Lakshmi
13.10.2021 kl 17:10 2322

Jepp, er spenning i bøtter og spann, for de utålmodige tipper jeg det er tunge dager. Her får en nok betalt for å sitte i ro i båten 😊
nopetter
13.10.2021 kl 17:18 2317

Andre dag på rad med kun grønne selskaper på vinnerlistene, her er grunnen til det

Det skriver Arbeiderpartiet i et pressenotat relatert til Hurdalsplattformen onsdag.

"Vi skal i samarbeid med næringen sørge for at utslippene fra olje- og gassproduksjonen på norsk sokkel kuttes med 50 prosent innen 2030 og til netto null i 2050, og redusere den samfunnsøkonomiske risikoen og finansielle klimarisikoen som investeringer i olje og gassvirksomhet medfører", skriver Arbeiderpartiet.

I pressenotatet fremgår det at man vil legge føre-var-prinsippet og best tilgjengelig kunnskap til grunn i tildeling av nye konsesjoner og ikke åpne for petroleumsvirksomhet i Skagerrak og på Mørefeltet, Iverryggen, Trænarevet eller ved Jan Mayen i denne stortingsperioden. Arbeiderpartiet vil ikke gå inn for konsekvensutredning av petroleumsaktivitet av Nordland VI og VII og Troms II.

Den nye regjeringen vil også legge vekt på forutsigbarhet i rammebetingelser for sektoren, der hovedlinjene i Solbergregjeringens forslag til kontantstrømskatt for næringen legges til grunn, herunder at det midlertidige petroleumsskatteregimet fra 2020 består slik det var tiltenkt.

Det vil også stilles krav om lavutslippsløsninger fra 2025 og nullutslipp fra 2030 til offshore supply-skip.

Martin Brennmoen martin.brennmoen@tdndirekt.com Infront TDN Direkt
nopetter
13.10.2021 kl 17:30 2301

denne sitter nok godt i sikringsskapet for BCS mot framtidige kontrakter i Nordsjøen m.fl. særlig det som står i siste avsnitt

Oslo (Infront TDN Direkt): Regjeringen vil legge til rette for utvikling av en robust verdikjede for karbonfangst- og lagring i Norge med mål om minst to fullskala fangstanlegg og et lagringsanlegg i Nordsjøen.
Det går frem av Hurdalsplattformen som Arbeiderpartiet og Senterpartiet har lagt frem onsdag.

Det fremkommer at regjeringen vil legge til rette for CO2-fangst og -lagring på alle større forbrenningsanlegg på sikt, og utnytting av CO2 i industriell produksjon gjennom karbonfangst,- utnyttelse og -lagring (CCUS).

Mari Nøvik mn@tdndirekt.com Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 71
Redigert 13.10.2021 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
Onmyway
13.10.2021 kl 17:37 2376

Ah, endelig kommer de på banen med U-en også!!

Dette vil selvfølgelig bære frukter for BCS frem i tid. Å holde hele næringskjeden fra dette tilfelle for CO2-utslipp fra norsk sokkel til karbonfangst og lagring til bruk, og i andre enden få et produkt så unikt som CNF og CNT. Det kan ikke bare fokuseres på lagring i all overskuelig fremtid, det må også brukes, og der vil BCS aldri gå tom for sin hovedingrediens. Fokuset blir nok fokusert direkte på U'en etter en tid.
HP17
13.10.2021 kl 19:01 2274

Glimrende. Bit etter bit faller på plass i dette BCS-puslespillet. Nå er spørsmålet bare hvem som kommer først av Kina, Japan (2 muligheter), Yara, J eller og den dagen kan være rett rundt hjørnet.
Rule
13.10.2021 kl 19:35 2190

mega buill ! ! !

...Det fremkommer at regjeringen vil legge til rette for CO2-fangst og -lagring på alle større forbrenningsanlegg på sikt, og utnytting av CO2 i industriell produksjon gjennom karbonfangst,- utnyttelse og -lagring (CCUS).
nopetter
13.10.2021 kl 19:52 2135

slike begivenheter kalles for game changere, altså fullstendig endrede forutsetninger og spilleregler. noen ingen kan gå forbi uten at man MÅ ta hensyn til dem