BCS – Profilert Investor mener BCS kan gå mange 100X om de lykke

elnomi
BCS 07.10.2021 kl 10:14 26494

Den profilert Investoren Haakon Sæter mener BCS kan gå mange 100X om de lykkes.
En investeringer på 100 000 i BCS gir 20 millioner om kursen går 200X og 50 millioner om kursen går 500X gitt BCS lykkes og Sæter deretter får rett. Det er et stykke vei frem dit, men går kursen en brøkdel av dette ex. 10X-20X så er det fortsatt en gullkantet investering på dagens kursnivå rundt kr 35-36.

Hvis målet er å komme på Kapitals liste over Norges 400 rikeste - hvilken av aksjene skal bringe deg dit?
– Bergen Carbon Solutions. Den aksjen kan gå mange hundre ganger dersom de lykkes, sier Sæter.
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/10/06/7748347/den-aksjen-kan-ga-mange-hundre-ganger
Dakota
13.10.2021 kl 22:59 2842

En milepæl Twittrer J.B.Sagmo.CCU
Fangst,utnytting av CO2 i INDUSTRIELL produksjon.
BERGEN CARBON SOLUTION

Tenker ledelsen i BCS er meget godt fornøyd med endelig å se myndighetene inkludere U i forkortelsen. Pussig hvilke forskjell en liten U kan gjøre. Så får vi se hvilke utslag det gjør på aksjekursen i morgen.
Rule
13.10.2021 kl 23:40 2817

Ja ha huuuiijj - de har ikke brug for støtte som de andre ESG forretninger, så det vil være helt vildt at der er grundlag for subsidering oven i hatten....
LLB
14.10.2021 kl 10:39 2642

Når man ser på mønstret til BCS sin aksjekurs de siste 6 mnd, så kan ikke jeg forstå annet enn at nyheter er nært forestående. Oslo børs lekker ofte og noe vet mer enn andre. Spennende dager foran oss nå. Lurer på om nyheter kan komme allerede i morgen!
HP17
14.10.2021 kl 10:44 2667

Sannsynligheten er stor for at nyheter tikker inn nå i oktober og godt mulig nært forestående. («To the Moon»)

kan vennligst Norsk presse informere Norges befolkning om hva som skjer på La Palma ?

Der kom 40 tallet igjen.
rockpus
14.10.2021 kl 11:30 2546

Takk for en fantastisk viktig link!!

DENNE MÅ DERE ALLE SE!!

De bekymringer som jeg eventuelt måtte hatt, ble nå blåst bort! Her er intet å bekymre seg over og alt går på skinner. Denne halvtimen er vel verdt å sette av!

(Anbefaler spesielt nopetter å legge merke til hva som sies om mulig emisjon)
Redigert 14.10.2021 kl 11:53 Du må logge inn for å svare

Suverent, LLB! Dette intervjuet må sees! Anbefaler på det sterkeste!
https://m.youtube.com/watch?v=yQo3skpVxrM

👍👍😃😃skal vi videre opp idag eller er det pause igjen.

Vi får håpe vi tester motstand på 43,80 snart. Da er 50 neste stopp.
LLB
14.10.2021 kl 12:03 2437

Det kommer snart det!

Fint intervjuv, men å la euforien blomstre vilt etter dette, er vel å ta i.
Det var vel ikke å vente at han skulle legge ut hverken om eventuelle bekymringer, forsinkelser eller gode/dårlige nyheter rett om hjørnet; til det kreves andre fora og formaliteter.
Jeg syntes han gjorde en solid og god figur, kunnskapsrik og trygg, men kanskje aner man en viss begrensning i erfaring fra de store forretningers sfære (forståelig nok). Håper han har noen drevne forhandlere med seg.
Min umiddelbare tolkning er at vi nok fremdeles må forvente en periode uten breaking news; som jeg pleier å si; TTT, og dette uten å være negativt, kun normalt.
utkant
14.10.2021 kl 12:32 2331

Sier han ikke rett ut i det intervjuet der at de driver og forhandler med de interesserte? Noe sier meg at testene i Japan gikk ok, og at de nå forhandler endelig avtale her...
LLB
14.10.2021 kl 12:37 2315

Han sier i klartekst at de forhandler med Japan akkurat nå!
rockpus
14.10.2021 kl 12:51 2265

Jeg finner ikke et eneste lite negativt signal i dette intervjuet.
Det sies indirekte at man forhandler med selskapet i Japan. Det betyr at testen er ferdig og ikke ga et resultat for avslag! Han poengterer at saken i stor grad dreier seg om at BCS ikke vil selge for billig. Det sier litt om selskapets posisjon i disse forhandlinger!
Han gir også oppløftende kommentar til muligheter i Kina.
Han nevner også spesielt Jackon som en mulig partner med enormt potensial.
Han informerer om et enda større potensial for bred anvendelse enn jeg tror de fleste har fått med seg, f.eks. spesielt interessant som tilsetting i betong. Bare der er et ekstremt potensial.
Han bruker Tesla som et eksempel på et selskap som kunne hatt nytte av produktet.
Han forteller at de har hatt mot til å avslå et utspill fra et av verdens største oljeselskap, fordi de ønsket for sterk tilgang til selve teknologien!! Dette vitner da om en proff ledelse!
Han sier de har nok kapital til å komme i mål med nåværende planer, og at en emisjon kun er tiltenkt dersom det kommer en konkret forretningsmessig mulighet som selskapet vil forfølge.
Han bekrefter at politikken med økte co2 avgifter gjenspeiles i enda sterkere interesse i markedet for BCS sin teknologi.
Jeg tolker uansett det hele som at nyheter kan komme når som helst i løpet av de kommende uker.

Så jeg synes jeg har god dekning for min "eufori"!
nopetter
14.10.2021 kl 12:53 2256

det er ting her du ikke skjønner og det synker visst ikke inn, jeg har nå skrevet i to dager at det som har kommet ut av meldinger er en game changer, hvis du overhodet forstår hva dette betyr. at de forhandler med japan og snart med kineserne ligger i kortene. hvis asiatene ikke hadde vært interessert i konseptet så hadde de terminert LOI avtalene for lenge siden

t.o.m sagmo oppfattet at den nye regjeringen endret nordsjøen m.m. fra CCS til CCUS noe som endret hele bildet
Redigert 14.10.2021 kl 13:12 Du må logge inn for å svare

Det er da heller ikke noe i mitt innlegg som antyder noe negativt!
Jeg er bare så lei av disse gjentagne en-linjes innleggene om at "nyheter kommer/kan komme om få dager, osv; slike innlegg har ingen verdi for andre enn skribentens selv, og dekker kanskje vedkommendes behov for å lette på trykket.
Det er fullt lov å være euforisk, og det jeg sier om en-linjede gjentagelser er ikke rettet mot noen spesielle; definitivt ikke deg :-)
Jeg minner om at han selv påpekte at TTT, og av dine godt oppsummerte (potensielle) triggere, så er vel ingen direkte "low hanging fruits" som kommer om få uker, kanskje med unntak av Japan (og selvsagt forhandler de!).
Som jeg tidligere har skrevet, så tror jeg kanskje det nå handler mer om å overbevise japanerne om at BCS kan etterleve en avtale, enn om at produktene holder mål.
Den antagelsen syntes jeg han bekreftet ved å fortelle mye om deres bestrebelser for å øke kapasitet både kompetansemessig og produksjonsmessig.
Det ligger ikke i min natur å være euforisk, men optimist har jeg lov å være :-)

Jeg tror nopetter mener å si at han ikke baisser lenger, men tvertimot er blitt positiv, OG at de siste dagers hendelser er "unnskyldningen" for det.

Jeg er vel en av de mest optimistiske her inne, og med all grunn, men viktig å ikke spre forhåpninger til utålmodige sjeler. TTT i slike store forhandlinger, folk må forstå det, og belage seg på mulig å vente litt. Men igjen, i dette tilfelle, de som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Og ha mark i stumpen i dette tilfelle vil koste deg mye den dagen det blir sluppet en melding.

Nopetter her snudd på femøringen, og er positivt overrasket over hans endring. Han har skjønt det, som de aller fleste av oss her inne. Klapp på skulderen til deg også Nopetter :-)
nopetter
14.10.2021 kl 13:31 2173

jeg tradet aksjen og hvis dere tror at roboten vil stoppe med det den har drevet med i månedsvis så tro om igjen, jeg så bare at det er visse ting man bare bør skjønne hvis man skal være med på dette gamet. dette skjønte roboten og markedet når de har sendt aksjen opp fra 28 til 40
rockpus
14.10.2021 kl 14:16 2051

Du er meg en merkelig skrue! Hva i svarte er det jeg ikke skjønner? Alt det positive som har skjedd er jo nettopp det jeg fokuserer på!

Det jeg siktet til deg, er dine gjentagelser om at emisjonen kommer rett rundt hjørnet eller sogar antydninger om at den kanskje allerede er gjennomført. Du prøvde til og med å antyde at meldingen om at fullmakten kunne brukes en eller flere ganger, skulle bety at de kunne flerdoble antallet som var nevnt i fullmakten. Selvsagt forsto jo også du at dette betydde at man kunne bruke fullmakten i en engang eller velge å dele den opp i flere mindre emisjoner. Dette er utsagn du har kommet med for å baisse da du selvsagt har fått med deg at emisjonen kun skulle skje ved en forretningsmessig mulighet en eller annen mulig gang mellom nå og neste gen.forsamling. Så jeg har skjønt det meste, til og med din agenda..
rockpus
14.10.2021 kl 14:20 2039

"Jeg minner om at han selv påpekte at TTT, og av dine godt oppsummerte (potensielle) triggere, så er vel ingen direkte "low hanging fruits" som kommer om få uker, kanskje med unntak av Japan (og selvsagt forhandler de!)."

Her mener jeg du tolker litt feil. Når det gjelder mulige kortsiktige triggere, kunne han egentlig ikke ordlagt seg annerledes. Det er jo ganske så sensitivt og kursdrivende. Men så lenge han sier at de forhandler og har nær kontakt, så betyr det etter mitt syn at konklusjoner kan komme ganske så snart. Han forklarer at grunnen til at prosessene har tatt lang tid, skyldes at man grunnet Corona ikke har hatt mulighet til å møtes fysisk men har tatt sakene via mailer og telefoner.
HP17
14.10.2021 kl 14:29 2031

Snart kan vi nok legge bak oss «småkjeklingen» for det virker som BCS nå virkelig er i ferd med å «poppe».

Alle gode nyheter/signaler i statsbudsjett/fra ny regjering kombinert med forhandlinger med internasjonale virksomheter gjør dette til noe som virkelig kan sette spor i denne #100X kandidaten. Blir årets nyttårsrakett sendt opp alt nå i oktober?
Redigert 14.10.2021 kl 14:32 Du må logge inn for å svare

Jeg tror du har rett HP17. Vi elsker jo nyttårsraketter i aksjemarkedet hele året :) BCS kommer til å være en rakett i mange år fremover.
nopetter
14.10.2021 kl 15:59 1877

hvor mye tull og vas du klarer å ri av deg av ting jeg overhodet ikke har skrevet.

dette skrev jeg: Siden emisjonen ikke ennå er gjennomført siden egf ble gjennomført den 28/9 så TROR JEG at de allerede har ordnet dette på bakrommet til eventuelt investorer som spettet og co eller andre haier i havet, men ingen vet ennå noe om dette per tid.

dette r nytt siden den 28/9: hvorfor de ennå ikke har gjennomført denne emisjonen så må man se dette i sammenheng med de forhandlingene de kan sitte med nå sammen med japsen evnt kineserne. før n,te gang så skriver jeg til deg siden du virker å være låst i et spor at ting har endret seg radikalt etter den 28/9, eller i denne uken. vi vet jo ikke en pøkk nå om de sitter i samtaler om oppkjøp av hele selskapet eller at de har måttet legge de påløpenden emisjonen mye høyere. fordi det har kommet inn en U som endret hele blildet.
Redigert 14.10.2021 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
rockpus
14.10.2021 kl 16:22 1900

"nopetter
12.10.2021 kl 10:50
1650
hvis shorter roboten til spetalen og co som ikke slipper kursen over 34,50 kommer med en analyse så skal jeg tro på slike analyser. så kan man lure på hva som egentlig foregår når de ikke klarer å få ut emisjonen. er den allerede gjennomført eller hva
Redigert 12.10.2021 kl 10:51"

"nopetter
12.10.2021 kl 12:04
1559
du får tro hva du vil. men hvorfor har de ikke gjennomført denne, nå har de rotet med dette siden EGF ble avholdt den 28/9 det er to uker siden, de har fått alle fullmaktene
Redigert 12.10.2021 kl 12:05"

"nopetter
12.10.2021 kl 12:31
1491
saueflokken har tatt feil så mange ganger før at dette tar jeg stoisk ro og jeg har blitt kalt for den meste her , jeg lurer bare på hvem som har kjøpt denne emisjonen. spettet"

Du må gjerne kverulere så mye du vil. Heldigvis kan alle som bryr seg lese både hva du har skrevet og hva jeg har skrevet!
Lakshmi
14.10.2021 kl 16:43 1881

Sterk dag, litt gevinstsikring på slutten. Var spennende å høre på CEOi dag, her kommer noen spennende år for oss,!!!!! Gleder meg virkelig til å følge med på teknologi utviklingen deres.

Det er litt fristende å sitere en blødme;
"Takk for at du skrev, skrev mere!"
Tror kanskje pettern har forskrevet seg litt, jeg ;-))
Litt off-topic, men hva er vel verden uten litt humor?

Nå er Espen Barth Eide u Dagsnytt 18 og snakker om CCSU. Han presiserer at den nye regjeringen ikke bare skal lagre CO2, men også omdanne CO2 til bla CNF! Ambisjonen er at hvert industrianlegg med utslipp av CO2 får installert utstyr til å ta hånd om CO2. De skal også produsere hydrogen og deler av dette vil bli produsert av naturgass, også kalt blå hydrogen. Her vil jeg legge til at avfallsstoffer av blå hydrogen er CO2. Men dersom man kombinerer produksjon av blå hydrogen med teknologien til BCS så kan man ta naturgass fra Nordsjøen og produsere blå hydrogen, samt CNF og oksygen. Da slipper man å tilbakeføre og lagre CO2 under havbunnen i Nordsjøen. Samtlige tre produkter kan anvendes.
Gork
14.10.2021 kl 19:22 1727

Ledelsen i BCS og Eide hadde vel et møte i aug/sept, husker ikke eksakt. Tydelig at han husket det. Kan man bygge grønn industri samtidig som man fjerner CO2 og skaper et produkt som enkelt kan eksporteres. Da står det, Hurdal sentrumsblink, og blinker. Går installasjon på BIR greit, er melodien laget og vil bli spilt av på mange plasser i landet.
Redigert 14.10.2021 kl 19:23 Du må logge inn for å svare
nopetter
14.10.2021 kl 19:42 1776

kvervulere, er det ikke roboten som styrer kursen i denne aksjen over tid. eller er det du!!!!! du går vel ennå å tror at det er småaksjonærene som dumper kursen
nettopp det jeg siterte til at emisjonen kunne være overtatt av spettet og co. inntil statsbudsjettet ble lagt fram og ting ble drastisk endret, ergo ble emisjons prisen kanskje også endret. og hele prosessen måtte kanskje restartes alt etter hva som skjer i japan
men egentlig har du ikke skjønt en pøkk av det jeg skrev, noe som ikke overrasker
Redigert 14.10.2021 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
Lakshmi
14.10.2021 kl 21:07 1599

Ser BIR er også på eiersiden, begynner å tegne et bilde av at noe stort er på gang bare i Norge. Så kommer det som skjer ute i den store verden, dette vil bli stort…..
rockpus
14.10.2021 kl 21:19 1625

Det var ikke hvem som styrer kursen som var poenget.

Jeg håper for din del at du ikke er like dum og tett i pappen som du nå gir deg ut for. Du skjemmer deg ut for dine lesere og biter deg selv i halen..

Skal du fortsette å protestere mot meg, bør du først slette alt du tidligere har skrevet om saken.

Jeg har dessuten bedre ting å bruke tiden på, enn slike selverklærte eksperter som deg.
Rule
15.10.2021 kl 01:05 1425

uh bu - det er sammensværgelser og svindel teorier hele tiden. Hurra for statsbudgettet hvis det har kunne blæse alt svindel af banen og omvælte deres onde planer :-)

Og hvilken agenda har "den profilerte Investoren " hvis det ikke er for å få opp kursen (lede sauene)
Og hvorfor skal han på død og liv ha opp prisen ? Vel ,han har vel tenkt å ta en Spetalen da !

Bybonden ( svært skeptisk til sånne meldinger. Minner om Groooove som spådde 2000% opp før han solgte )

Ps. men for all del, det kan jo tenkes han bare er snill og grei ( ironi)
Rule
15.10.2021 kl 01:23 1538

for øvrigt en rigtig fin diskussion i Nordnet interview. Hele sagen om ACC/CCS = ingen positiv business case. BCS/CCU = kjæmpe business case. Var det ikke 1 milliard ACC fik af staten til at drive på CCS...? Så bliver der her et sted hvor pengene er bedre givet ud... huuiijj ! ! !
Rule
15.10.2021 kl 01:29 1530

Netop - det kommer til at fortsætte slag-i-slag som Sagmo siger det har gået frem til nu. Og de har leveret på deres planer...