BCS – Profilert Investor mener BCS kan gå mange 100X om de lykke

elnomi
BCS 07.10.2021 kl 10:14 129767

Den profilert Investoren Haakon Sæter mener BCS kan gå mange 100X om de lykkes.
En investeringer på 100 000 i BCS gir 20 millioner om kursen går 200X og 50 millioner om kursen går 500X gitt BCS lykkes og Sæter deretter får rett. Det er et stykke vei frem dit, men går kursen en brøkdel av dette ex. 10X-20X så er det fortsatt en gullkantet investering på dagens kursnivå rundt kr 35-36.

Hvis målet er å komme på Kapitals liste over Norges 400 rikeste - hvilken av aksjene skal bringe deg dit?
– Bergen Carbon Solutions. Den aksjen kan gå mange hundre ganger dersom de lykkes, sier Sæter.
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/10/06/7748347/den-aksjen-kan-ga-mange-hundre-ganger
MacT
14.01.2022 kl 18:32 3770

Frode.B. Svendsen har kjøpt 87.000 aksjer mellom 70-80,- det sier sitt, han veit nok det meste av hva som foregår inne i lokalene til bcs. Når Jean Paul gaultier og gjengen snakker om at byggesøknader og div er et problem, da lukter det trader desperasjon🤦🏻‍♂️😂
nopetter
14.01.2022 kl 18:38 3813

Ser ut til at dem kjøper i bolker på 5000 aksjer i slengen. Det går vel ikke lang tid til at roboten må trekke kursen over kr 80 for å hente inn flere aksher og håpe at flest mulig selger, hvis ikke så går det vel ikke lang tid før saga må fore dem med flere aksjer
al-tei
14.01.2022 kl 19:38 3750

Er det nesten ingen fond som har investeringer i BCS? Kan ikke se hverken danske bank vekst Norge, dnb smb, Storebrand vekst har plasseringer i BCS.

Når konkrete avtaler kommer begynner det å bli trangt å komme inn, når diverse fond også skal begynne å kjøpe.
nopetter
15.01.2022 kl 14:30 3394

Passer som hånd i hanske denne informasjonen om batteri pakken til modell Y som ikke er klar til de første modellene levert om en måneds tid

https://www.tu.no/artikler/tesla-oker-rekkevidden-pa-model-y-men-gjor-den-kortere-pa-model-3/516515
Redigert 15.01.2022 kl 14:31 Du må logge inn for å svare
Dakota
16.01.2022 kl 09:53 3173

Future ENERGY,Abu Dhabi!!!
Bergen GREEENTECH ECO Nano.


Passer ihvertfall ikke sammen med BCS. Dette er batterier som går i fullscale produksjon om noen dager. BCS skal levere CNF i fullskala om et år.
Men Panasonic skal vel begynne å teste en ny generasjon batterier i mars. Det er mer plausibel har en sammenheng.
Redigert 16.01.2022 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
nopetter
16.01.2022 kl 17:46 2843

For det første er ikke dette noe nytt for det andre så er dette lengere fram i tid og for det tredje så er dette stoffet gjenvunnet fra kevlar som i utgangspunktet er et Carbon stoffet. Lik mange andre som graphen som er bearbeidet Carbon fiber

N-doped carbon nanofibers aerogels (NCNAs) using commercial aramid as single precursor was developed. Solvent exchange process of aramid nanofibers (ANFs) … A highly efficient metal-free oxygen reduction electrocatalyst assembled from carbon nanotubes and graphene …
Redigert 16.01.2022 kl 17:49 Du må logge inn for å svare

Granitt er vist en mangelvare. Tesla har tenkt å sikre seg leveranse...

NTB
Tesla kjøper nesten all produksjon i en av verdens største grafittgruver
Bilprodusenten Tesla har inngått en avtale om å kjøpe nesten all produksjon i en av verdens største grafittgruver, som ligger i det afrikanske landet Mosambik.

Gruva, som eies av det australske selskapet Syrah, produserer rundt 350.000 tonn rågrafitt i året. Tesla har inngått en avtale om å kjøpe 80 prosent av dette.

I raffinert form er grafitt en av hovedkomponentene i batterier. Batteriet i en elbil, som Tesla produserer, kan inneholde rundt 50 kilo grafitt.

Avtalen mellom Tesla og Syrah antas å være den første i sitt slag, og den blir sett på som en brikke i puslespillet der elbilindustrien prøver å sikre seg mineraler uten å være avhengig av Kina, som dominerer grafittmarkedet.

Og Tesla trenger mye grafitt – selskapet produserer rundt én million elbiler i året og åpner snart to nye storfabrikker.

Og Finansavisen melder om krisestemning i kobberutvinningen, et nøkkelmetall i det meste som har med elektrisitet å gjøre. Ingen dårlig timing av BCS!

Kan cnf tilsettes aluminium for å få bedre strømføringsevne enn kobber?

Mange ting som trekker i riktig retning, men vi får ikke noe løft i kursen før det signeres kontrakt. Nå er det det eneste saliggjørende.
At CNF er et fantastisk stoff trenger vi ikke høre mer om. Det vet vi og det er priset inn.

Blydt senior har kjøpt 40.000 til og er oppe i 127.000.stk.
Ser ut som om alt er kjøpt til kurs 70-80,-
Redigert i går kl 09:06 Du må logge inn for å svare

hva er vitsen med det da alu,inium i seg selv er strømførende

Aluminium har jo mye dårligere strømføringsevne enn kobber, fordelen til aluminium er at den er mye lettere og billigere.

det er da soleklart, men jeg forstår ikke sammenlikningen med dette og CNF/CNT?? hvilken hensikt er det i blande dette i disse metallene

forbruket av kopper er himmelhøyt pga denne brukes nesten overalt i det grønne skiftet og kineserne støvsuger markedene for nesten alle typer metaller

Når FBS handler såpass mye hver dag så er det nok en av grunnene til at kursen holder seg sånn noenlunde.
Det er såpass store volum at det helt klart er av betydning.
Spørs om junior har drukket seg overstadig i et julebesøk og plumpet ut med noen bedriftshemmeligheter :))

At han har drukket seg hjelpalaus, mener du? ;-)

Mye av batteriteknologien dreier seg om ledningsevne og vekt, men det virker ikke som om karbonfiber kan brukes i ren form. Derfor må det bakes inn i et annet, ledende materiale. Og dette tar det tid å finne ut av.

det stemmer, jeg leste at de også forsket med å bruke gummi som et av hovedbestandelene. per tid er det panasonic som ikke vil ut med hva de har blandet inni de nye 4680 batteriene, de påstår at de har et totalt nytt konsept på gang når det gjelder konduktivitet og lade hastighet, og at det brukes graphen i anoden på en batteri serie tror det er LG som har denne snart i produksjon. men her kommer det til å skje mye i tiden framover modell 3 satser på LPT batterier i produksjonen i shanghai. uansett vil det ikke komme ut noe fra panasonic før etter sommeren når de er ferdige med test perioden og om tesla vil satse på denne på modell Y serien og truck serien
Redigert i går kl 11:34 Du må logge inn for å svare

Nå er kursen på vei tilbake til 60 tallet i første omgang?
Det er kanskje flere som er bekymret for manglende fremdrift når det gjelder å få signerte avtaler og kanskje flere er blitt skeptiske ettersom Sagmo "ikke har vært presis" i sin guiding i forhold til krav de store aktørene har stilt?

" Noen store kunder krever stabil produksjon" - Når dette er så viktig for de potensielle kundene så må dette ha vært et krav fra start av i forhandlingene med BCS og for å gjøre LOI om til avtaler. Når dette er et krav for en signert avtale, hvordan kan da Sagmo ha hatt forventninger til en signert avtale i fjor sommer og høst når dette kravet tydeligvis har krevd at en fabrikk bygges? Det er merkelig og er det flere slike krav de store har stilt?
Jo lengre det drøyer før BCS melder en signert avtale jo mer vil sannsynligvis kursen falle fremover.
https://newsweb.oslobors.no/message/551273

dette er bare tull og vas fra deg. kursen blir nå krysset ned av roboten fordi det ikke er kjøpe press av særling grad. de som kjøper jamt har garantert lagt merke til dette og de kjøper i bolker på 5-10000 aksjer som roboten må dumpe det samme antallet og litt til for å krysse disse inn igjen til seg selv på lavest mulig nivå og dukker det ikke opp kjøpere så krysser de den ned helt til de blir presset til å snu opp

jeg har fulgt med HRGI noen dager det samme foregår i denne aksjen, og da er det ikke vanskelig å skjønne hvem som står bak
Redigert i går kl 12:22 Du må logge inn for å svare

Er heldt naturligt at dei ikkje har signert noen store avtaler før dei har starta å bygge fabrikken.....kundane vil se at dei kommer i gang og har et produkt før dei skriver avtaler....da først kommer avtalene,men er ganske sikker at dei som venter på BCS får ei god avkasting dei neste åra .

Nå er det mye snakk om roboter og at det er de som styrer, samt at det vil ta tid før en vil få underskrevet kontrakter. Hvis det blir stillstand nå fremover så vil jo kursen droppe betraktelig. Mye info er kommet men det som teller tilslutt, er avtaler og inntekter, her er det ingenting for øyeblikket, det er harde fakta. Positivt at Blydt-Svendsen kjøper, men holder det? Skjønner jo at det trades i denne aksjen, den er opp fra start hver dag for så å falle kraftig tilbake, samtidig benyttes enhver anledning til å få en kraftig stigning på meldinger som egentlig allerede er annonsert, eksempel er kjøp av tomt!
Redigert i går kl 12:31 Du må logge inn for å svare

Dette har jeg skrevet både opp og ned om flere ganger når maset om kontrakter blir for dumt.
Men det sagt, så kan det komme en form av rammeavtaler som vil være en mellomting mellom LOI og det mange oppfatter som kontrakt.
Da vil rammene i senere leveringsavtaler (avrop) ligge fast; typisk jus, ansvarsforhold, mv, og det legges priser, gjerne i form av båndrater (basert på volum) som forhandles periodisk (normalt årlig).
Men, også som sagt tidligere; jeg tror de første triggerne nå vil være inngåelse av avtaler som vedrører utbyggingen(e).

Hvorfor er ting merkelig? Ja kanskje produktet er ubrukelig, eller kanskje ikke markedet er heeelt modent for produksjon av produktene enda, det er i en testfasen.
Topp20 er så og si uendret, at kursen faller på ørlite volum har ingenting å si, skal noen ha 100.000 aksjer fra det frie markedet her går kursen mye!

Gikk vel opp en del % når meldingen kom for så å falle tilbake :-)

Hei. Noen som har en oversikt over potensielle triggere som ligger og lurer i 2022? Takk!

Null interesse fra kjøpere, ser stygt ut dette dessverre! Er jo kommet mange selgere på banen nå og, ser ikke bare ut som om det er robotene!

Det ser ut som investorer nå er enig med meg at kursen er på vei til 60 tallet og det er naturlig at den vil korrigere. BCS må nok levere en signert avtale snart og kan ikke vente med det til fabrikken står klar?

God kjøpslyst under 70 foreløpig.

ta heller og se på volumet som er typisk når roboten har majoriteten av trading volumet, før du har blunket to ganger så er kursen over kr 80 igjen hvis det kommer en melding eller et rykte i markedet

Enig, dette er 85% robot-2022.

Kjipt om den går til 60 blank, og at man ikke tradet og solgte på 80 seff. Men on det hadde kommet kontrakt på 80 hadde man brått sett kursen i 100-110 istedenfor. Sååå det er en risiko med slike aksjer.

Satt med litt tap i Nordic mining Og solgte for å realisere fradrag Ett selskap jeg hadde,og har stor tro på,men der det har tatt årevis med byråkrati for å få til noe. Det jeg tvil frem til er at tålmodigheten lønner seg. Solgte på 2.30 og nå er kursen 4.30.

Det tar ofte opp mot 2 år å kun bygge ett hus, og folk her forventer på 1 år at man skal forbedre teknologi, regulere tomt, bygge lokaler, ansette og lære opp samt bygge moduler på halve tiden av det å sette opp en enebolig.

sikkert en del som trader, men når man skal konkurrere med markedet så er det mange som prøver å skvise noen ekstra kroner med å vente å kjøpe i tilfelle den faller som en del tror til kr 60, de kan gå på en kjempe smell ved å bli for grådige for kursen i denne aksjen snut på sekunder

Tror dere blydt senior hadde køpt aksjer for 10 mill nå hvis det ikke er no på gang iløpet av noen uker?

Topp 20 har 76,8 % av aksjene nå, mot nettopp 74,8 %.

Kun i overkant av 8 mill. aksjer utenfor topp 20 nå.

Litt nytt:

19/01/2022 11:00 AM Bergen Carbon Solutions AS Presents at Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) 2022: World Future Energy Summit, Jan-19-2022 11:00 AM

Hmmm, dette er ikke konferansen for hvermansen.........

Sjekk de som allerede har snakket:

https://abudhabisustainabilityweek.com/ADSW-2022/Previous-Speakers

Huff, huff, de er i godt selskap.