BCS – Profilert Investor mener BCS kan gå mange 100X om de lykke

elnomi
BCS 07.10.2021 kl 10:14 205461

Den profilert Investoren Haakon Sæter mener BCS kan gå mange 100X om de lykkes.
En investeringer på 100 000 i BCS gir 20 millioner om kursen går 200X og 50 millioner om kursen går 500X gitt BCS lykkes og Sæter deretter får rett. Det er et stykke vei frem dit, men går kursen en brøkdel av dette ex. 10X-20X så er det fortsatt en gullkantet investering på dagens kursnivå rundt kr 35-36.

Hvis målet er å komme på Kapitals liste over Norges 400 rikeste - hvilken av aksjene skal bringe deg dit?
– Bergen Carbon Solutions. Den aksjen kan gå mange hundre ganger dersom de lykkes, sier Sæter.
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/10/06/7748347/den-aksjen-kan-ga-mange-hundre-ganger

Kanskje ikke så mye galskap som du tenker;
Hvis vi ser veldig grovt på argumentene mot å nedlegge hydrokarbonproduksjonen så raskt som miljøet ønsker, så dreier det seg svært mye om arbeidsplasser.
Her får vi litt i pose og sekk; beholder arbeidsplassene i hydrocarbonindustrien lenger, og vi får mange nye arbeidsplasser ved utbygging av elektrifiseringsfasilitetene.
Begge deler gir dessuten gode skatteinntekter.

Nei, gasskraftverkene vil leve i beste velgående. Men de trenger ikke lenger slippe ut uhumskheter, som trolig var årsaken til at gasskraftverket på Kårstø ble revet og at det aldri ble bygget noe i Trøndelag. Men med dagens teknologi fra BCS, så kunne man kjørt kraftverkene for fullt inntil gassen tar slutt i Nordsjøen, uten at at det ble sluppet ut noe CO2. I tillegg kunne man levert strøm til plattformene og solgt CNF/CNT og oksygen. Mewn dette toget er nok gått. Synd.
nopetter
20.01.2022 kl 14:54 3964

Det er umulig å avkarbonisere sokkelen og samfunnet i det tempoet kun for å oppnå FN sitt klimaløftet som er meningsløst så lenge Asia, Russland USA m.m. fortsetter i den samme tralten. Forsøket på dette så vi nå med en 10 dobling av Energi prisene når deler av Europa kun satset på vindmøller og la ned de andreenergikildene. Dette godtar ikke Ola og Kari kun for å oppnå klimamål som egentlig er ren teori, og da begynner politiske hoder å rulle, derfor ser man nå massive protester her på berget.Da kan SV rope så mye dem vil når regjeringen la ut nye lete lisenser.
Gork
20.01.2022 kl 15:46 3877

Om jeg har fått det med meg riktig, så har regjeringen akkurat sluppet en nu lisensrunde for leting etter olje/gass. Ingenting som tyder på at den industrien står foran en nedstegning. Tvert imot, så er behovet for stabile leveranser til Europa, sterkt stigende. Så arbeidsplasser og sikkerhet for disse er godt ivaretatt. Min strømregning har gått fra 3-4% til 10% av netto lønn, det gjelder vel stort sett for alle i Sør Norge, er det bærekraftig? Spesielt hensyntatt at strøm mafiaen er stort sett er det offentlige.

Hadde de enda brukt alle disse milliardene til å bygge vindkraft kombinert hydrogen produksjon, slik at plattformene var selvforsynt med strøm, så hadde vi i alle fall skapt noe unikt. Trekke kabel fra land er bare trist. Beklager VårDitto, her er jeg helt uenig. Bedre å bruke pengene til å rense alle offentlige forbrenningsanlegg og selge overskudd strømmen til utlandet. Da reduserer vi CO2 utslipp her hjemme og i utlandet. Om gassen brennes på plattform eller i Tyskland, er et nullspill mht globalt CO2 utslipp. Huff her ble jeg litt engasjert.......så unnskyld om jeg ble litt skarp.

BCS er 100% styrt av mr. 70-robot nå.
Gork
20.01.2022 kl 16:55 3757

Med dagens volum kunne selv Lysbakken styrt.......hehehe.
nopetter
20.01.2022 kl 16:56 3784

Det har den vært fra dag 1 på børsen, og etterpå påfyll fra saga 1 265 mill og 500k aksjer saga, Horisont m.m styres på samme måte som BCS med samme metode
Redigert 20.01.2022 kl 16:57 Du må logge inn for å svare

Tror vi kan være glad for det akkurat nå, for nevrotiske småsparere hadde kjørt den til under 60 denne uka uten roboten til spettet.

Hva er egentlig miljøet? Skal man ødelegge resten av vassdragene i Norge for å elektrifisere sokkelen, pga at man skal ha ett penere CO2 regnskap i Norge?
Det handler ikke om miljø ett eneste sekund. Det handler om penger,makt og kontroll.

Om man ønsker å gjøre noe for miljøet så hadde man brukt 50 milliarder på forbrenningsanlegg i fattige land, for å unngå dumping av søppel rett elverr og havet. Men som sagt, det handler ikke om miljøet.
rockpus
20.01.2022 kl 20:55 3491

Hvor ble det av GemeFattern? Siste innlegg i slutten av des..
nopetter
20.01.2022 kl 21:05 3506

Problemet ligger i at politikerne på Stortinget har funnet ut at satsingen på havvind er for dyrt her i landet resten av verden bygger ut mens vi sitter på gjerdet. Ligner på da plastskiene ble oppfunnet mens vi enda satset på treski. Mens vindmøller på land er helt greit for politikerne men da går folk bananas og lager revolusjonstilstander. Skjønn det den som vil. Alle prognoser viser at landet havner i et kraftunderskudd rundt 2030. Så da må man velge pest eller kolera

Nå stupte USA igjen i rødt. Nasdaq har nå falt ca 11% fra toppen noe som er en større bekymring enn de norske Energi tilstandene
Redigert 20.01.2022 kl 21:47 Du må logge inn for å svare
Gork
20.01.2022 kl 21:46 3430

OK, dette er vel mitt siste innlegg ang. Strøm / CO2 etc. Dette er tross alt en tråd rundt BCS.

Her er vel sannheten:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/fredrik-solvang-f%c3%a5r-ikke-str%c3%b8mst%c3%b8tten-regjeringen-fortalte-om-her-forklarer-han-hvorfor/ar-AASYVai?ocid=mailsignout&li=BBr5KbM

Utdrag fra artikkelen
– Så oppsummert. Vi må fortsatt betale for strømtoppene på morgen, ettermiddagen - og dette er topper som de fleste ikke kommer seg unna. Rabatten som var for desember var ikke 55 prosent, men 33 prosent. Når de har økt støtten i januar, vil ikke rabatten være 80 prosent, men mye mindre, avslutter programlederen med.

Hva jeg har hørt rykte om er at den italienske mafiaen har utnevnt den norske strøm mafiaen som æresmedlem, under gruppen: "Hvordan svindle en hel befolkning".

Jeg foreslår at OSE følger Nordpool børsen sine prinsipper og fastsetter kursene dagen i forveien, slik at vi vet hva vi kan forholde oss til. F.eks BCS imorgen er 68,95.

Hadde ikke det vært bra?

Lurer på om du svarer på en annens innlegg; jeg skrev da ikke et ord om miljø?.
Henviste kun til at et av største argumentet for ikke å bråstoppe oljevirksomheten er å opprettholde arbeidsplassene (samt å ha noe å leve av inntil grønnere alternativer kan overta ;-))

Mitt håp er jo det samme som ditt; i størst mulig grad sørge for at plattformene er selvforsynt v h av vindkraft, mv.
Forøvrig henviser jeg til mitt tilsvar til Silverbutt.

la plattformene beholde gassturbinene sine. landstrømmen trenger vi på land til næringslivet og vanlige folk.

Med negang i USA og nedgang i Asia ligger det nok an til at vi avslutter uken i beste fall på kurs 70, men trolig vil vi nok ende på 60-tallet. Noe som trolig vil skremme enkelte investorer til å selge seg ut/ned.

Ja, uten positive nyheter siger vi sakte men sikkert nedover.
Hvordan gikk det forresten med Sagmo i Dubai eller hvor det nå var han var på utstilling ..

Haha, nei nei nei :-) Kaffekoppen er alltid full. Fylte på selv i dag på 68 kr. Ikke solgt en eneste aksje! :-)

Top 20 har økt beholdningen med over 144.000 aksjer siste døgn. De har trua.

Har du oversikt om Senior Blydt Svendsen har karret til seg fler aksjer? For meg er det mer enn nok betryggende i disse urolige tider. Han vet mer enn oss, helt sikkert.
umoe
21.01.2022 kl 10:27 2893

Bra, vi ble litt engstelig :-) Vurderer selv litt påfyll på nivåene vi har nå.

Synes den holder seg godt mtp. andre vekstaksjer.

Men nyheter om kontrakt er det som sender den nordover mot 100 nå.

Har tatt min posisjon og sover godt om natten. Det som skjer her og nå har jeg tatt avstand fra og bryr meg døyten. Fyller på så fort kontoen tillater det, uansett kurs. :-)
Molbre
21.01.2022 kl 10:38 2916

I samme periode som de fleste vekstaksjene har halvert seg og det som verre er, har faktisk BCS nesten doblet seg. Dette er verdt å merke seg når en irriterer seg over at vi faller hver dag, jeg gjør ihvertfall det :-). Ingenting vokser i himmelen før vi får en kontrakt ;-)

Jepp. Og derfor er det risikabelt å sette seg på utsiden og vente på en eventuell billigere inngang. For det kan bli dyrt, svært dyrt å komme seg inn igjen dersom en positiv melding treffer markedet mens du sitter på gjerdet og drømmer.

Nei, her er det bare ignorere kursutviklingen og holde fokus på det fundamentale.

Jeg er ikke av den skvettene, nervøse typen som vi ser mange småsparere er i disse dager. At den går ned noen prosenter på lav omsetning og de store fortsetter å øke på gir meg bare ro i sjela og grunn nok for å øke min posisjon ytterligere :-)
MacT
21.01.2022 kl 11:46 2994

Ikke på listene i dag. Han har 139.000 stk.
Ser at Ormestad kjøpte 7000stk her om dagen. En storaksjonær i AZT.

Og der smalt det inn en ordre på 7-8000 på 68,49.

Bare småposter som selge her nede
Kbb
21.01.2022 kl 16:13 2722

Kjøpt meier i dag ,tørr ikkje vente lenger.....

Avtalen kommer tydeligvis aldri. Begynner å frykte at hele BCS bare er en gigantisk svindel.
Kbb
21.01.2022 kl 16:42 2729

Har aldri vært svindla i noen aksjer eg har kjøpt !!
Rubin
21.01.2022 kl 18:01 2627

Ser ut som QEC er interessert i BCS sin teknologi også:

«January 20, 2022 –Wolinak of Abenaki First Nation and Questerre sign agreement energy development
The Council of the First Nation of the Abenakis of Wolinak in Quebec (the
“Abenakis of Wolinak”) and Questerre Energy Corporation (“Questerre” or the
“Company”) (TSX,OSE:QEC) reported today that they have signed a joint economic
development agreement.

The joint venture will focus on developing a net-zero emissions energy hub in
Quebec. The hub will demonstrate the emerging circular economy through pilot
projects that produce clean energy, including zero-emissions gas, and assess new
carbon recycling technology. These could include the production of methanol,
fertilizer as well as cement additives and other high value products using
captured carbon dioxide. The hub will also evaluate the potential for carbon
dioxide sequestration as well as the production of clean hydrogen using
technology developed by ZEG Power, a Norwegian-based company. Questerre executed
a letter of intent with ZEG Power last year to evaluate their proprietary
leading-edge technology.
trek
21.01.2022 kl 18:04 2647

Kjøpte brodder i dag. Håpløst glatt for tiden
nopetter
21.01.2022 kl 19:53 2520

Hvis ikke de amerikanske børsene snart snur så ser dette svart ut. Nasdaq har nå falt totalt over 12%

Får håpe Putin ikke bytter ut tøflene med mokkasinene, og Biden ikke blander seg mer enn nødvendig. Da er det Great Reset virkelig i gang... And then we can "Build Back Better" :-)