BCS – Profilert Investor mener BCS kan gå mange 100X om de lykke

elnomi
BCS 07.10.2021 kl 10:14 205506

Den profilert Investoren Haakon Sæter mener BCS kan gå mange 100X om de lykkes.
En investeringer på 100 000 i BCS gir 20 millioner om kursen går 200X og 50 millioner om kursen går 500X gitt BCS lykkes og Sæter deretter får rett. Det er et stykke vei frem dit, men går kursen en brøkdel av dette ex. 10X-20X så er det fortsatt en gullkantet investering på dagens kursnivå rundt kr 35-36.

Hvis målet er å komme på Kapitals liste over Norges 400 rikeste - hvilken av aksjene skal bringe deg dit?
– Bergen Carbon Solutions. Den aksjen kan gå mange hundre ganger dersom de lykkes, sier Sæter.
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/10/06/7748347/den-aksjen-kan-ga-mange-hundre-ganger

Hvis russerene skal finne på sprell så gjør de det med overraskelsesmoment. Dette er nok for å vise sin misnøye ovenfor NATO,og få litt oppmerksomhet. Synd vi ikke kan få Russland inn i NATO.

Spetalen er nok en av Norges mest intelligente personer, han har nok ikke investert i noe som ikke funker. Hanner kanskje kynisk, men han har mer respekt for arbeiderklassen og vanlige folk enn hva politikerne våre har.
rockpus
22.01.2022 kl 10:42 3547

Spetalen vet hvem som skal tekkes til riktig tid. Omtrent som når Røkke meldte seg inn i Arbeiderpartiet..
Begge disse er nok mer opptatt av egen fortjeneste enn av arbeiderklassens ve og vel.
Men de investerer ikke i noe de ikke har tro på.
Redigert 22.01.2022 kl 13:40 Du må logge inn for å svare

Bare å selge seg ut og forlate tråden her det. Faen til sutring om dagen.

Enig. Det virker som om mange her sier de skal sitte long, men når det dipper litt så er det full brannalarm.
rockpus
22.01.2022 kl 12:37 3442

Jeg har ikke skrevet et negativt ord om BCS. Kun at jeg tror at Spetalen er en utspekulert strateg. Jeg har sterk tro på en lysende fremtid for BCS!
nopetter
22.01.2022 kl 12:58 3425

Jeg har skrevet i hele fjor at Spetalen manipulerer denne aksjen, og SAGA og sikkert flere andre som saga har investert i og nå kommer i tillegg en inflasjonsfrykt i USA som har sendt alle segmentene og særlig nasdaq. Nå kan aksjen duppe under kr 60 og dette er ikke baissing, men en frykt manipulering effekt. Dette startet egentlig da aksjen ble trade på kr 85 nivået

Det fundamentale her er en kontrakt. Den vil gi en garanti for inntjening som vil gjøre aksjen nærmest immun mot et slikt psykologisk fall. Når det gjelder kontrakt har JBS hausset ekstremt, men overhodet ikke levert. At de går hen og starter bygging av fabrikk kan tolkes positivt, men fremstår merkelig når de pr definisjon ikke har salg på det de skal produsere.
nopetter
22.01.2022 kl 14:18 3344

Greia er nå at alt ligger hos japanerne lite sagmo kan gjøre med det. Som det er skrevet utallige ganger før så er dette Panasonic som ikke starter testingen før om 2 mnd og dette vil ta resten av året. Da er det kanskje like greit å sitte på sidelinjen inntill videre
rockpus
22.01.2022 kl 15:00 3308

Hva med alle de andre LOI-ene da?
al-tei
22.01.2022 kl 15:19 3285

Å fått inn staten som langsiktige eiere måtte vel vært en drøm🤞 Skulle de få kjøpt ut Saga Pure hadde det jo vært fantastisk🚀

Vestre vil spesielt øke engasjementet i de nye potensielle «grønne industrieventyrene». Han nevner i fleng: Havvind, karbonfangst- og lagring, batteriproduksjon, et potensielt statlig hydrogeninitiativ.

Vestre vil får fart på næringer og teknologier som går for sakte frem, der kapitalen mangler fordi risikoen er stor og lønnsomheten liten i dag.

https://e24.no/naeringsliv/i/y4yX4K/naeringsminister-i-100-dager-dette-er-vestres-planer-fremover
nopetter
22.01.2022 kl 15:35 3258

Dette er det blitt skrevet om utallige ganger før og trenger ingen gjentakelser. Hvis man ikke har fått dette med seg da er man totalt hjelpalaus
Redigert 22.01.2022 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

Den første LOI-en som skulle materialiseres var vel med Kubota.
Det er vel mer usikkert om en av de andre er Panasonic, men uansett er det en batteriprodusent. Det er batteri avtalene som krever fabrikker. Kubota kan man serve med en håndfull moduler på Flesland.
nopetter
22.01.2022 kl 18:06 3163

Det er to batteri produsenter ikke bare en, og en i Kina som ingen vet noe om, den tredje i Japan kan være Kubota eller Mitsubishi pluss en I England
Redigert 22.01.2022 kl 18:07 Du må logge inn for å svare
rockpus
22.01.2022 kl 18:29 3117

Poenget er at flere av de andre LOI-er har mer enn nok potensial til å gjøre oss lykkelige..

https://www.helg.no/det-viktige-er-at-man-makter-a-na-ambisiose-mal-og-at-satsingen-materialiseres-gjennom-bygg-ansatte-og-produksjon/o/5-24-725881

Det viktige er at man makter å nå ambisiøse mål, og at satsingen materialiseres gjennom bygg, ansatte og produksjon.

Ny industri i støypeskjeen

Det planlegges storstilt industriutbygging i Mosjøen. Både Bergen Carbon Solutions og Gen2Energy er kommet langt i realiseringen av produksjon av henholdsvis karbon-nanofiber og grønn hydrogen. Nå tas hele industrisatsingen videre gjennom et nytt selskap som i første omgang skal jobbe med metoder og produkter for å optimalisere bruken av karbon-nanofiber.

Carbon Development Solutions (CDS) er navnet på det nye selskapet som nå skal jobbe aktivt for å utvikle nye bruksområder for karbon-nanofiber. - Vi har jobbet målrettet og har funnet ut at dette er liv laga. Vi ser enorme muligheter. Det er et stort behov for teknologisk utvikling og for materialer, sier Ida Larsen som går inn som leder av det nye selskapet. - Mosjøen skal være det ledende stedet i Norge. Jeg hadde nylig et møte med olje- og energiminister Marte Mjøs Persen og politikerne er veldig positive til dette prosjektet, sier Jan Børge Sagmo som er gründer og administrerende direktør i Bergen Carbon Solutions (BCS).

Lista er med andre ord lagt, og den er lagt høyt. Sammen med produksjon av grønn hydrogen ser vi nå konturene av et nytt industrieventyr. Vi er vel kjent med at det som nå skjer i Mosjøen følges nøye av store norske og internasjonale aktører. Det bidrar også i svært positiv retning at Mosjøen og omegn næringsselskap sammen med BCS er initiativtakere til en konferanse i Bergen der både Nordland fylkeskommune, Vestland fylkeskommune og universitetene i Tromsø og Bergen deltar. Det er nettverksbygging som lett kan vise seg å gi industrisatsingen økt fart. Ikke minst fordi den utviklingen som CDS skal jobbe med krever spisskompetanse på et høyt nivå. Her legges det til rette for forskning og utvikling som vi knapt har sett maken til og som hele lokalsamfunnet og regionen vi kunne høste av.

At både BCS og Gen2Energy har vært tydelige i sin kommunikasjon av både mål og tempo bidrar ytterligere til å forsterke opplevelsen av at dette er aktører som mener alvor. At Vefsn kommune makter å levere bidrar til en fart og en framdrift vi knapt kunne trodd var mulig bare for et par år tilbake. Vi snakker om etablering av industri som går rett inn i det grønne skifte og som vil kunne bidra til både arbeidsplasser, bosetting, nye utdanningsløp og flere nyetableringer. Så er det fortsatt slik at det som skjer i Mosjøen er underkommunisert både ut i lokalsamfunnet og mot politiske myndigheter. Dette er et arbeid som må pågå kontinuerlig, og som må drives fram på ulike måter. Når det er sagt er det grunn til å rose de initiativene som er tatt. Likevel er det viktig å minne om verdien av kontinuitet, også i dette arbeidet.

Industrisatsingen vi nå ser konturene av i Mosjøen applauderes. Bakspilleren Mosjøen og omegn næringsselskap har levert så det holder. Samtidig minner vi om at prosjektene nå går inn i en svært viktig fase. Det alt overskyggende viktige er at man makter å nå ambisiøse mål, og at satsingen materialiseres gjennom bygg, ansatte og produksjon. Så langt har vi ingen grunn til å tro at så ikke skjer. Tvert imot. Industriprosjektene vil bli realisert, og det vil åpne nye muligheter lokalt og for hele regionen.

Redigert 22.01.2022 kl 19:39 Du må logge inn for å svare
nopetter
22.01.2022 kl 20:05 2986

Denne engelske artikkelen ble lagt ut for 2 uker siden og da ble den kommentert. LG har en liknende giga fabrikk under oppbygging i Polen. Og det kan være dem fordi de skal bruke graphen i anoden på disse batteriene i batteriseriene til LIB og SIB. Jeg tror sagmo har nevnt dette i en av meldingene

The LG Chem plant in Wrocław is a major step in this direction: with a total investment of €2.8 billion in three stages, when completed in 2022 the factory is expected to reach a production capacity of around 65-70 GWh a year.
Redigert 22.01.2022 kl 20:33 Du må logge inn for å svare

Interessant artikkel! Nok en gang får vi lese at de har god støtte fra statsråder. Vi vet at denne satsingen koster og at selskapet heller ikke utnyttet kursnivivå 80+ til å hente inn penger. Det tyder på at selskapet har fått signaler fra sentrale myndigheter at de vil fåvstøtte til satsingen i Mosjøen. Når kommer den? Melding nært forestående? Blir spennende uker fremover.

CATL er garantert et selskap med LOI. De er verdens største batteriprodusent og har intet valg annet enn å være med på carbonkjøret.

Du virker plutselig ikke så Hjelpalaus lengre, Hjelpalaus. Det skal lite til å vri et menneskesinn. Et par positive kommentarer så er alt bra igjen. Men så fort en enkel, uviten og negativ kommentar stikker pekefingeren frem, er korthuset allerede på stø kurs mot havari... "Også er det på han igjen", som Jan Eggum siterer støtt og stadig på radio. Legg vekk følelser og ustødige, svake reseptorer i hjernen; CNT, CNF og graphen er kommet for å bli, og VIL bli ekstremt viktige brikker videre i den moderne verden vi beveger oss skremmende raskt inn i.
Redigert 23.01.2022 kl 01:23 Du må logge inn for å svare

Vil legge til at jeg skjønner alle som er usikre, ikke på grunn av BCS, men uroen som foregår i verden. Det er et sant sammensurium. All ære til de som har satt seg inn i hele bildet av egen nysgjerrighet, og til gjengjeld forstår hva som foregår. Er du usikker, selg! Jeg karrer til meg alt jeg får av usikre og intetanende sjeler, slik topp 20-50 gjør. 🤔 Ha en fin kveld :-)
nopetter
23.01.2022 kl 10:35 2451

BCS har en LOI avtale i England uvisst hvem dette er. LG er i den samme konkurransen minner dere bare om dette som brukes natrium baserte batterier, nå er det flere produsenter som er i denne konkurransen om å komme først ut med dette produktet

Most companies working on commercializing SIBs are using hard carbon as the anode and Prussian blue analogues or polyanionic materials as the cathode, but prices have yet to reach parity with LIBs.
In addition, SIBs also boast faster charge rates, longer cycle life, and improved safety.

January 5, 2022

The Indian conglomerate Reliance Industries has paid $135 million to purchase Faradion, a UK start-up developing sodium-ion batteries.5. jan. 2022

https://cen.acs.org/materials/energy-storage/Reliance-buys-sodium-ion-battery/100/web/2022/01
Redigert 23.01.2022 kl 11:04 Du må logge inn for å svare
Aras03k
23.01.2022 kl 10:41 2449

LG er det med sikkerhed ikke. Du er med på at LG er en konkurrent til BCS?

https://chargedevs.com/newswire/lg-chem-launches-carbon-nanotube-plant-in-korea/

LG vil producere 1700 tons CNT om året. Om noget burde BCS kigge på en endnu mere aggressiv ekspansion for ikke tabe kapløbet til markedet. 2024 er lang tid!

Tape kappløpet? CNF/CNT er ikke en medisin der man kun har en leverandør. Det er mange som produserer disse produktene allerede og flere vil det bli. Jeg tror ikke BCS har som mål å bli enerådende på markedet. Men med sin teknologi vil de i høyeste grad bli konkuransedyktige og vil finne sin plass i markedet.
nopetter
23.01.2022 kl 13:27 2256

Dette er iallefall ikke ECONANO dette blir produsert rett ifra naturgass noe asiateneikke bryrseg noe om bare priseneer de rette, forøvrig har CNF/CNT blitt produsert siden begynnelsen av 1980 tallet

Ja som alle vet er ikke China India og Midtøsten og Afrika med i det grønne skifte.
China har nok med å rappe teknologi fra vesten og produsere billig av chinaman
Redigert 23.01.2022 kl 14:41 Du må logge inn for å svare
Dakota
23.01.2022 kl 22:16 2066

J.B.Sagmo starter uken med møter i hyggelige Oslo!!!
🔋🔋🔋🔋🔋🔋🔋🔋🔋
GREEENTCH ECO NANO
NO DIRT!

Ja, mange interessante personer han kan møte i Oslo. Men det vil ikke forundre meg om han blant annet skal møte nøkkelpersonell i maktapparatet. Nærmer det seg en melding om statsstøtte til BCS, eventuelt at Staten kjøper seg inn i selskapet? Er det noe AP/SP setter pris på så er et etablering av høyteknologiske arbeidsplasser i distriktet som samtidig vil bidra til det grønne skiftet. Da vil det ikke være overraskende at de gir BCS et økonomisk håndslag som kan bidra til fortgang med etablering av fabrikkproduksjon av CNF/CNT.

Blir en spennende uke, dette også. Lykke til!
Redigert 24.01.2022 kl 06:20 Du må logge inn for å svare
Rule
23.01.2022 kl 23:57 1949

Ja. lykke til. Jeg havde ikke troet at man på nuværende tidpunkt vil kunne få til under kurs 80/90 stykker. Det er vel makro forhold der giver chancen og et dyk. Nogen der har erfaringer med dette..? Pludselig springer vi retur fordi det p.t. er en automat reaktioner i fonde m.v. der justerer efter makro forhold uden at tage specifik mål på den enkelte case. Når det kommer går det retur...?

https://www.youtube.com/watch?v=GApwOorI0y4

Jan explains Bergen's leading technology and its importance in C02 reduction. From 2016 his organisation has been involved with carbon capture and utilisation, monetising carbon captured into a product to create sustainable and lasting solutions towards 1.5c targets.

Dersom staten skulle kjøpe seg inn, jeg sier ikke at de vil det, men dersom så skjer, vil det være det verste som kan skje? Det er ikke uvanlig at staten sitter som passiv eier i norske selskap, ja faktisk gjennom en rekke internasjonale selskap gjennom Statens pensjonsfond utlandet også. Men dersom vi holder oss innen Norges grenser. La oss ta Equinor. Det selskapet er 67% statlig eid, har 21000 ansatte i 30 land. Er det så skremmende? Eller hva med DnB hvor staten eier 34%, eller Yara International hvor staten eier 36,2%, eller Norsk Hydro med 34% eller?

Ja, er det noen av disse selskapene som tilsier at BCS ikke skulle interessere seg for penger fra staten, endatil som medeier? Hva vil være best for oss aksjonærer, en flying start der BCS kan fremstå internasjonalt som et solid selskap med den norsk stat som medeier, eller som et selskap med et meget interessant produkt, men uten økonomiske muskler til å vokse raskt nok og uten den soliditeten internasjonale aktører krever for å inngå forpliktende avtaler med BCS? Hmmmmm......

Jeg tror ikke det er nok å bare ha et interessant produkt for å lykkes. Man trenger også finansielle muskler til å bygge opp en organisasjon og produksjon som gjør at internasjonale kunder anser bedriften som en seriøs leverandør. Norske investorer er jo livredde emisjoner, men inntil et selskap er oppe og går med egen produksjon og overskudd på bunnlinjen, så må aksjonærene betale gildet. Man bør ikke undervurdere den norske stat som investor. ;-))
nopetter
24.01.2022 kl 08:59 1604

staten eier nær 50% av alle aksjene på børsen inndirekte eller gjennom direkte eierskap gjennom børsokomotivene

Ja, kanskje man skal hpoe staten bil kjøpe aksjer. Det er ihvertfall ingen andre som er interessert. De vil få en billig inngang. Kanskje Peftaus også kommer seg inn om 2-3 uker.

Ja, kanskje man skal hpoe staten bil kjøpe aksjer. Det er ihvertfall ingen andre som er interessert. De vil få en billig inngang. Kanskje Peftaus også kommer seg inn om 2-3 uker.

Hjelpalus hvor gammal er du ?