Nå flytter vi fra Australia til Norge og søker på hovedlisten

FkL
PNOR 07.10.2021 kl 10:23 265185

Nå har flyttingen til Norge startet og søknadsprosessen for notering på hovedlisten er i gang.
Begge forventes implementert i desember. Her er det bare å glede seg!!!

Scheme of Arrangement; Financial Calendar Amendment

PetroNor Australia (OSE ticker: “PNOR”), the independent oil and gas exploration
and production company with a focus on Africa, is pleased to announce its
intention to re-domicile from Australia to Norway via a proposed Australian
Scheme of Arrangement (“Scheme”), subject to shareholder, regulatory and court
approvals.

In the event approval to have its securities admitted to the Oslo Børs main list
is not forthcoming, PetroNor Norway will alternatively apply to have its
securities admitted to trading on Euronext Expand, thereby facilitating the
tradability of the New PetroNor Norway Shares on the same securities exchange
that PetroNor Australia is presently listed.

Shareholders will be given the opportunity to vote on the Scheme at the Scheme
meeting, expected to be held in late November 2021 and, subject to the
conditions of the Scheme being satisfied, the Scheme is expected to be
implemented in late December 2021.

Further, the Company advises that it will no longer release an Interim Financial
Report for the quarter ending 30 September 2021. However the Company will in due
course provide a Trading Update announcement covering the same period.

https://live.euronext.com/en/node/6906225
Redigert 06.01.2022 kl 13:00 Du må logge inn for å svare
FkL
10.11.2021 kl 15:15 6560

Jeg har faktisk gitt opp å messe om at jeg mener oljeprisen bør ligge rundt $70. Jeg tror at oljeprisen vil ligge betydelig høyere i lang tid og jeg tror også at USA håper mer en de treffer i sine analyser. OPEC+ deler jo også mitt bilde og det er viktig å huske at det også blir konsekvenser med ekstreme oljepriser. Ikke nødvendigvis negative for PetroNor, men definitivt for den generelle økonomien i verden. Men det blir makroøkonomi, vi får heller lukke øynene il det og kose oss med fantastiske inntekter. Våre budsjetter, for å dekke all planlagt aktivitet, er på $55. Nå ligger vi på $85. Fantastisk for PetroNor.
512tr
10.11.2021 kl 15:16 6558

Biden er 168 år, han begynte i senatet for 120 år siden,,,ifølge han selv...

https://www.youtube.com/watch?v=1XzpQ3xMxDs
polion
10.11.2021 kl 17:22 6414

Synes du kanskje går i meste laget offensivt ut (ref. "ute og kjører igjen"). I mange av dine innlegg er det gjort et såpass stort nummer av emi + repemi, at dette må det være legalt å tolke som noe i retning av "hovedgrunn", og da spesielt siden de andre årsakene er tonet noe mer ned. Jeg kunne gått langt tilbake i tid, men tar herved en forholdsvis fersk der tilfeldigvis også F.F. hadde en bemerkning til nevnte:

Ref. FKL 05.11: "Selvfølgelig har rep emi på påvirket mye der alle kunne kjøpe seg inn til 1,10 og ikke minst forsinkelsene på den. Derimot så er det heller ikke en årsak alene og bildet er sammensatt."

Ref. Fluefiskerens tilsvar 05.11: "En liten rep-emi annonsert for nesten åtte måneder siden skal altså påvirke kursen den dag i dag? Det har jeg vondt for å tro. Det er ikke uvanlig at en emi senker kursen på en aksje, men den pleier jo fort å komme tilbake igjen. Og det har den fått utrolig gid hjelp til å kunne gjøre gjennom oljeprisen".

Jeg presiserer; "PÅVIRKET MYE". Betyr selvsagt lite/intet i den store sammenheng (du er og blir en god skribent), men jeg syntes du kanskje ble i overkant "høy og mørk".

FkL
10.11.2021 kl 18:04 6318

Nei, jeg står for akkurat det jeg har skrevet og har skrevet det jeg har påpekt. Rep emi har definitivt hatt stor påvirkning på vår kurs, men er selvfølgelig ikke årsaken til dagens kurs. Noe jeg heller aldri har hevdet. Ja, det var en økonomisk liten rep emi, men der alle kunne kjøpe til 1,1 pluss ventetid. Det medførte, som også andre har påpekt, selvfølgelig kurstap og stor psykologisk effekt.

Og det er ikke legalt å tolke at jeg har skrevet noe annet enn det jeg har skrevet da jeg har vært tydelig. Det virker som om du blander det jeg har skrevet med det andre har skrevet.
polion
10.11.2021 kl 18:59 6246

Fullt legalt å stå for det man har skrevet, male seg inn i et hjørne og faktisk bli værende der.

Flere faktorer er allerede presisert, men av det du har servert har du poengtert emi/repemi mest og følgelig poengtert som hovedfaktor (i forhold til annet). Mulig du nå har en faktor som teller mer enn nevnte? Ref. for øvrig også det jeg refererte som F.F's (absolutt ingen leamikk her på forumet) reaksjon på ditt tidligere innlegg.

Konklusjon: Synes vel at ditt siste forsøk på komme unna ble av det noe mer krampaktige slaget.
thief
10.11.2021 kl 19:15 6085

Herregud,hva er det med deg da,?morro å kverulere!Du får mene hva du vil om hvorfor kursen er der den er,fornøyd?🙂Så får andre mene noe annet!
FkL
10.11.2021 kl 19:50 6011

Jeg prøver egentlig å forholde meg seriøst til de fleste, men dette blir bare tull. Bruk gjerne tid på å lete gjennom trådene og få med deg det jeg faktisk har skrevet, som selvfølgelig er noe helt annet enn det du har klart å komme frem til selv. Dette blir for dumt og dersom FF har konkludert med at rep emi ikke har påvirket kursen betydelig så tar også han grundig feil, men jeg tenker at han kan snakke for seg selv han også.

Jeg forstår heller ikke hva du driver med, for det eneste bidraget ditt er å syte om hva andre har skrevet med et lite faktabasert grunnlag. Skal vi ta dialogen til dette nivået så tror jeg du taper stort.
onkel_østkant
10.11.2021 kl 20:11 5979

Hvor lang tid tar det før vi får begynt med produksjon i Gambia?
FkL
10.11.2021 kl 20:16 5984

Det er det nok ingen som kan gi et godt svar på, men vi snakker om år. Først må vi finne partner og får gjort boringer på lisensen, produksjon er langt frem.
Fluefiskeren
10.11.2021 kl 20:34 5950

Synes man er litt bastant her.

Vi kan ta en titt på kursutviklingen. 24. sept. var første omsetningsdag. Vi ser at de første dagene etterpå gikk kursen opp til ca. 1,20. Deretter fra 4. okt. begynte kursen å gå yttligere opp. Lå da en tid på 1,22 - 1,29 Dette er altså utviklingen etter at man begynte å kunne handle repemi-aksjene. Derfor synes det for meg rart å hevde at nedgangen vi har hatt etter toppen på 1,29-1,32 skyldes rep-emien. Nedgangen begynte ca. 28. okt. Over en måned etter at aksjene kunne omsettes. For meg virker det derfor feil å tilskrive nedgangen etter dette til rep-emien som jo tvert imot så ut til å heve kursen etter aksjene kom i handel.

Men dette er fortid. Vi er ikke enige her på forumet, og det er vel helt greit.

Utviklingen i PNOR dag for dag:

https://finance.yahoo.com/quote/PNOR.OL/history?p=PNOR.OL


FkL
10.11.2021 kl 21:34 5842

Ja, på akkurat denne er det lett å være bastant. For det første snakker vi om en betydelig periode med venting der alle var kjent med fremtidig kjøpsmulighet. Det sier seg selv at man ventet med kjøp til rep emi ble gjennomført. På selve rep emi kunne alle kjøpe til kurs 1,1. Dette medførte selvfølgelig at det ble satt et kunstig tak på aksjen. Det var til og med flere som var ærlige og oppga at de solgte aksjer for å finansiere kjøp i rep emi. Det var også noen som hadde overkjøpte og solgte da de ikke fikk den umiddelbare oppgang etterpå. Det sier seg selv at dette har betydd mye. Tror også du kan legge til at en stor del av investorene ikke har fått med seg at en emisjon kan bety noe positivt og alltid ser negativt på det. MEN igjen, som jeg har forsøkt å formidle på hva jeg selv anser som meget tydelig så er kursutviklingen sammensatt av mange faktorer. Derimot mest psykologisk og ikke fundamentalt.
Fluefiskeren
10.11.2021 kl 22:05 5770

Var det ikke da isåfall veldig svakt av Petronor for i det hele tatt å kjøre en rep-emi som var dømt til å ødelegge kursen? Da kunne de spart seg for kostnadene ved å gjennomføre den.

Det finnes ingen sanne regler for hvordan emisjoner og re-emisjoner blir mottatt. Vet ikke om du var aksjonær da Panoro satte sin emisjon og rep-emi ved kjøp av assets fra Tullow. Her var det en helt annen verden når det gjelder hvordan det ble tatt i mot så det er tydelig at det er forskjell på hvordan slike emisjoner og rep-emier bedømmes. Det er slett ikke uvanlig at de blir tatt godt i mot dersom det betyr vekst for selskapet . Her kommer begge selskapene i samme kategori synes jeg. Dette var langtfra en emisjon for å holde hodet over vann.


Nå ønsker jeg å se fremover. Dagens oppdatering for Stena Icemax er at den befinner seg utenfor kysten av Mauritania. Når antakelig Senegal og Dakar tidlig neste natt. Forventet ankomst til Gambia (Banjul) er fortsatt fredag kl. 13:30 UTV. Det vil si 14:30 norsk tid. Så får vi se om den ankrer opp i Banjul eller går direkte til A2. Her kan resultat fra brønnen teoretisk komme helt på slutten av året. Datoen avhenger av om de melder eventuelle funn etterhvert eller om de venter til de er på TD. Håper på bra resultat for PNOR sin skyld og forsåvidt også FAR sin skyld. Vi er jo partnere i Guinea Bissau.

Tenk så spennende det hadde vært dersom det hadde vært vår brønn på A4 i steden! Det blir nok en tid for det også en gang.
FkL
10.11.2021 kl 22:18 5748

Både ja og nei, men de var nødt. De var helt nødt til å tilby daværende aksjonærer å beholde sin andel når Petromal fikk denne muligheten og det er klart at når man setter en emisjon til 1,1 så blir dette en psykologisk verdi. I tillegg tenker jeg langsiktig og på lang sikt så bør både kjøpet i forkant og kapitalen via rep emi slå ut veldig positivt. Så ja, jeg mener det var rett selv om det også var smertefullt. Emisjon er en kamel for mange, men slik er det heldigvis ikke for oss. Det er utelukkende positivt.
polion
10.11.2021 kl 22:22 5782

Dette var vel intet å ta på vei for. Det hele dreide seg om en såre enkel sak, nemlig hovedfaktoren for dagens labre PNOR-kurs, samt hva du tidligere har prediket i forhold til nevnte. Så fikk jeg en særdeles ubehøvlet tilbakemelding om at jeg var "ute og kjøre igjen". Og siden det ikke er helt enkelt å prate seg bort fra det man tidligere har skrevet, og siden du etter eget utsagn aldri skal ha nevnt emi/repemi som noen hovedfaktor (til tross for dine innlegg), stilte jeg det meget relevante spørsmålet om hvilken annen faktor som du i så fall mener overgår emi/repemi-faktoren? Selvsagt intet svar på det.

Og når dine utsagn her på forumet i en grad blir imøtegått (ref: "syte om hva andre har skrevet"), så kommer følgende surmaga tirade; "en som prøver å forholde seg seriøs", "dette blir bare tull", "for dumt", "grundig feil", "hva du driver med", "osv."

Seriøst? Hvem som her allerede har tapt stort, det kan med letthet en annen nyansert forumdeltaker få avgjøre. Du er en framifrå skribent, men her har du dessverre havnet fullstendig ut på glattisen.

EDIT: Ser at F.F. (20:24) + (22:05) definitivt klarer å svare for seg selv. Ser at du selv (21:34) nok en gang repeterer den store betydningen som repemien har hatt i forbindelse med kurshavariet - noe som da altså var sakens kjerne. NÅ MÅ DU ETTER HVERT BESTEMME DEG FOR HVA DU MENER.
FkL
10.11.2021 kl 23:06 5698

Dette er bare tull fra din side. Jeg har vært dønn tydelig og min mening eller mine innlegg har på ingen måte endret seg. Jeg mener selvfølgelig, og det sier seg selv, at rep emi har hatt stor innvirkning på kursen. MEN, jeg har selvfølgelig også skrevet at bildet er sammensatt av flere faktorer. «Hovedfaktoren» er noe du selv har kommet drassende med og her får du begynne å lese hva jeg faktisk skriver.

Det er ikke veldig vanskelig å forstå hva øvrige faktorer er og det er godt diskutert her i trådene og det har selvfølgelig også endret seg over tid. Nå er det uvitenhet og usikkerhet i markedet og da også rundt Aje og alle aspekter rundt den. Går man tilbake så har det vært store nedsalg, utsettelser, fortsatt tvist osv. At du selv ikke ser ut til å se helheten og fortsetter på en grunnløs diskusjon i noe du selv har konstruert er bare bullshit. Du kan være så uenig du bare vil, men det er fakta.
Redigert 10.11.2021 kl 23:11 Du må logge inn for å svare
polion
11.11.2021 kl 00:29 5588

Ref. "At du har vært dønn tydelig om din mening, dine innlegg har ikke må noen måte endret seg, du mener selvfølgelig (og det sier seg selv) at rep emi har hatt stor innvirkning på kursen. MEN, du har selvfølgelig også skrevet at bildet er sammensatt av flere faktorer".

Etter en sådan betydningsløs retorikk, synes jeg du taper deg. Vi er alle enig om at det er flere faktorer, dog allikevel har både jeg og andre sett hva du har gjort et hovednummer ut av, og den store repemi-betydningen ble for sikkerhets skyld repetert nok en gang i innlegg 21:34. Både jeg (og ikke minst den meget kompetente Fluefiskeren), har vært av den oppfatning at du har vektlagt repemien aldeles i overkant hardt ("hovedfaktor"). Nå forsøker du deg derimot med en latterlig tvilsom twist, med at "hovedfaktoren" er liksom noe jeg har funnet på. Kan knapt bli dårligere enn det.

Les og lær: Du får ta inn over deg hva du i dine tidligere innlegg har vektlagt mest som faktorer. De fleste av oss har her allerede oppfattet din iver etter å nevne repemien i utallige sammenhenger. Hvis du er blitt misopfattet, og at dette ikke er den største faktoren for kurshavariet, så anmoder nok en gang om et svar på faktor som overgår denne. SELVSAGT SVARER DU IKKE PÅ DETTE, DU KAN RETT OG SLETT IKKE, spesielt hvis man gjør et sammendrag av det du tidligere har skrevet. Kommer du med en annen faktor, så blir nevnte bare det klokkeklare beviset på at du har underkommunisert denne i forhold til repemienfaktoren. Og bevisst underkommunisering er pr. definisjon feilinformasjon, ikke mer komplisert enn det. Beklager - du har forsøkt med alle midler og vel så det, men denne kommer du dessverre ikke ut av.

Redigert 11.11.2021 kl 00:31 Du må logge inn for å svare
Patron72
11.11.2021 kl 07:30 5440

Gutter, please legge dette til side nå.
Jeg må først si som ivrig leser her inne, at jeg setter pris på dere alle. Men denne diskusjonen er jeg nå lei av 😀

Om vi ikke hører noe nytt fra selskapet idag, er det hvertfalll en web sending regisert av Teigeland å se frem til.





FkL
11.11.2021 kl 07:40 5520

Noen kommer man rett og slett ikke frem til og det du hevder å ha lest er selvfølgelig løgn og det blir rett og slett latterlig hvis du tror at jeg forsøker å komme unna dine egenproduserte anklager. Alle mine kommentarer ligger tilgjengelig for alle i trådene og de er verken endret, bortforklart eller feil. Det er igjen helt tydelig at du ikke evner å skille mine innlegg fra andres og jeg har gjentatt ganske tydelig hva jeg mener. Jeg fjerner deg nå fra tråden og så får du heller opprette din egen med dette tullet. Lykke til.
Bsingh
11.11.2021 kl 08:03 5468

Prøvd å spørre det samme. Han sitter bare på sidelinjen og peker på alle sine innlegg, og kommenterer de. Null bidrag, og alle diskusjonene hans går ut på å avkrefte andre sine "teser". Så går han inn i diskusjoner om hva andre sier, men fortsatt, så ser jeg ingen meninger eller noe annet bidrag fra han selv. Svarer man han, så får man bare jaujaujau og sarkasme tilbake.
thief
11.11.2021 kl 08:18 5426

Jepp,webinar i dag🙂Når ut til mange tusen investorer i flere land,og fantastisk at PNOR da er en av casene som blir fremhevet av Espen Teigland.Burde skape mer oppmerksomhet og interesse for selskapet.Så blir ikke overrasket om aksjen får et skikkelig løft fremover.Spesielt ikke,når vi skraper bunnen.Vi har mye å gå på oppover,før denne er overpriset🙂Bare oljeprisoppgangen fra 40 til over 80,"skylder" oss minst 50% oppgang.Slik de andre selskapene har fått, minimum !Så med et case som er bunnsolid økonomisk, med mye action fremover og er lavt priset,burde flere fatte interesse!
Big Dunc
11.11.2021 kl 09:11 5301

Synes ikke disse personlige angrepene har noe i forumet å gjøre. Ser du noe du reagerer på, så overse det da vel. Btw jeg er også helt overbevist om at det var repemien som trakk dette her ned (I tillegg til noen utsettelser av Aje eks). Jeg følger denne aksjen veldig tett. Enhver må kunne ha sin egen mening og ikke kritisere andre for deres meninger. Blir helt vanvittig kjedelig å lese for oss andre. Aksjen kommer nå fremover. Er overbevist om at flyttingen til Norge vil slå veldig positivt ut!
512tr
11.11.2021 kl 09:40 5240

«Når krybben er tom, bites hestene»
Big Dunc
11.11.2021 kl 09:51 5213

Haha..og den måtte jeg google ja :) Stemmer det!
Dovretro
11.11.2021 kl 10:32 5141

I dag tidlig så jeg at det i førhandelen lå kjøp på 1,2 mill til 1,5, vet noen hva det kunne være ?
Bsingh
11.11.2021 kl 10:43 5109

Artig at caset får mer oppmerksomhet, det kan vi trenge. Men, jeg tror ikke at dette webinaret kommer til å utgjøre noe særlig forskjell i kursen. Håper så klart jeg tar feil, men det er store triggere vi trenger nå. Uansett, så er det god PR, og det skal man ikke legge skjul på. Kan jo være at noen legger til PNOR på watchlisten fremover etter webinar, og får vi da inn noen triggere, så kan det jo være at resultatet er enda flere kjøpere. Men uten trigger, så tror jeg ikke på så mye oppgang. Kommer det oppgang basert på at caset får oppmerksomhet på webinar, så er jeg pessimistisk nok til å mene at det ikke kommer til å holde uten noe som backer det opp skikkelig.
Redigert 11.11.2021 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
tuja
11.11.2021 kl 10:48 5104

Her kan man melde seg på webinaret:

https://www.daytrader.no/besteaksjer
smaa
11.11.2021 kl 11:11 5043

Ser ikke ut til at det er forventninger om noen store nyheter hvis man ser på kursen. Når skal Knut og Gerhard i ilden i Afrika?
thief
11.11.2021 kl 11:39 4988

Ble en markant økning av volum og kurs,sist gang pnor var i media med Espen Teigland . Så kan fort hende endel kjøper seg inn etter webinaret. Caset har jo ikke akkurat blitt dårligere 🙂Sist gang ventet vi også på repemi,så den oppgangen som kom,ble ødelagt av den. Nå er den ute av bildet,så bedre forutsetninger for stødig oppgang. Men enig at noe nyheter fra selskapet virkelig ville gjort susen.Samtidig kan kursen lett gå endel uten triggere også,bare pga at vi er så lavt priset!Men ventetiden er vel over snart,er ganske mye som burde materialisere seg i nyheter🙂
Dovretro
11.11.2021 kl 11:46 4970

Ja det virker som kursen går uten triggere, men det er kanskje feil vei ?
Patron72
11.11.2021 kl 11:47 4986

Jeg ser veldig frem til webinaret. Positivt med litt omtale
Alikevel er det nok hva selskapet fremover presenterer og presterer som er viktigst. Men ja takk til begge deler 👍
tuja
11.11.2021 kl 11:47 4988

Kan helt klart vekke til live interessen til potensielle kjøpere i ett "glemt" oljeselskap. Ett selskap som er akterutseilt iht andre aksjer i samme segmentet. Tror ikke det er så mange andre på børsen som har hatt negativ utvikling korrelatert med utviklingen i energiprisene. Så det burde snart nærme seg take-off i PNOR.
Bsingh
11.11.2021 kl 11:50 4991

Det stemmer (at det ble økning av volum og kurs sist), så er jo så klart positivt. Bare håper vi slipper å gå opp og ned igjen atter en gang. Håper selv at ventetiden snart er over, nå har selskapet jobbet med flere ting i parrallell, og som du sier, så er det ganske mye som burde materialisere seg i tiden som kommer. Tror det lureste for min del ville vært å ikke følge med en stund fremover, men ikke lett det.
512tr
11.11.2021 kl 11:52 4990

Espen Teigland "Slik oppnådde jeg 750 % i avkastning på 18 måneder"

Med en slik avkastning, kan han ikke ha hatt aksjer i PNOR😊
512tr
11.11.2021 kl 13:47 4815

Lav omsetning i PNOR = kursnedgang.

De som står for omsetningen i PNOR er så få at de får plass i baksetet på en gammel folkevogn.
Det er flere som skriver her inne om PNOR enn antallet som handler i aksjen.

Tror mange har gått i fella og blitt ”forelsket” i aksjen og blir med uansett hvordan kursen går. Alle håper på et under og at kursen skal eksplodere, kanskje ikke så rart det er jo 2021 år siden siste store under, så det er vel på tide med et nytt.

Kanskje noen burde bruke 50% av aksjene sine til å trade, dvs. selge og kjøpe…det vil øke omsetningen og flere utenforstående vil bli interessert i aksjen, som igjen vil øke omsetningen ytterligere.
Risikoen er at ”underet” skal komme mens dere er 50% ute, men den sjansen tror jeg er verd å ta.
Dolly
11.11.2021 kl 13:50 4950

Han var med fra emi på 1.1 til den toppet ut på 1.5-1.6 i vinter. Hvor han solgte på veien vet jeg ikke, men han har nok en del gevinst fra pnor også, men selvsagt større gevinster andre steder.
andypandy01
11.11.2021 kl 13:56 4935

Denne aksjen her asså…
Fluefiskeren
11.11.2021 kl 14:31 4896

Det er mange som oppnår enorme aksjegevinster og blir genierklært. Felles for dem er at beundringen varer ikke så lenge. Andre og tyngre dager kommer alltid. Alle kan ha flaks over en periode.

Tror ikke dette vil bli noen trigger for kursen. Det var større tendens til å følge bjellesauer for noen år siden. Nå er det vel snart bare Spetalen tilbake.
FkL
11.11.2021 kl 14:39 4878

Det er vel ikke snakk om å følge noen i utgangspunktet. Det er snakk om å reklamere for og skape interesse rundt PetroNor. Dersom dette oppnås så skal vi absolutt ikke utelukke at det får en effekt. Vi får se.