Elop inngår nye partnerskapElop har inngått et forsknings- og utviklingssamarbeid med Veidekke og Stavangerregionen Havn IKS for å utvikle Elops eiendelsstyringssystem (AMS), ifølge en melding mandag.

Det digitale samarbeidsverktøyet skal samle inn data fra ulike kilder slik at infrastruktureierne kan prioritere de rette tiltakene til rett tid med bruk av AI-drevet teknologi, heter det i meldingen.https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/10/11/7750821/elop-inngar-nye-partnerskap
Redigert 11.10.2021 kl 11:16 Du må logge inn for å svare
Blygen
12.10.2021 kl 11:27 2056

Det knyttes viktige kontakter for fremtiden....lover meget godt:)

Mye spennende som ligger i loopen fremover og med så mange følere ute både lokalt og internasjonalt så vil det ikke være lang tid mellom hver melding. Når kursen så ligger rundt 15% under emien som ble satt for bare kort siden og rundt 40% under IPO'en hvor et hav av positive saker har skjedd etter det så forteller det at et kjøp på dette nivået er å anse som en gavepakke.

Selskapet er nå fullfinansiert i lange tider så ikke noe emi spøkelse som legger noen demper. Det eneste som tynger litt er rep emien, men blir vi liggende rett i underkant av 4 tallet en liten stund til så vil den bli avlyst og da er veien opp og tilbake til både 5 og 6 tallet kort alternativt at den blir gjennomført slik at de som sitter med et høyt snitt får snittet ned og dermed er den ute av verden.

Bestillinger er allerede tikket inn fra bla USA hvor leveransen starter på nyåret så det er en unik mulighet til å kunne få med seg mye av reisen og det på et godt rabattert nivå - men ingenting varer evig så det gjelder å benytte muligheten mens den ennå er der ... ;)
Redigert 12.10.2021 kl 18:13 Du må logge inn for å svare

Nå er det rep emi for de små over børs,how long?

Det er riktig at det nå er rep emi over børs og det med rabatt, men det gir ikke noe ekstra penger i selskapskassa. Varer det en stund til så blir rep emien avlyst, men tikker det inn trigger meldinger i mellomtiden og kursen fyker på oppsiden av 4 tallet så blir rep emien gjennomført - uansett så vil den enkelte være tjent med å hamstre nå som kursen ligger godt under eminivået for det er jo som du sier en rep emi over børs - en rabattert sådan ... ;)

Er dette siste forsøk på å riste ut noen flere små før ferden nordover starter?

Nå begynner de større gutta og insidere å få posisjonert seg ferdig så da er det nok ikke lenge før det skjer noe ... ;)

https://newsweb.oslobors.no/message/544251

Det der er da ikke posisjonering????
De store aksjonærene lånte ut aksjene sine til de som var med på emisjonen, men de store gutta valgte å ikke kjøpe noe selv i denne!!!

Jeg ser neste innlegg her er fra en 400 dager gammel artikkel, så det er kanskje noe oppdatert info etter dette?
Blygen
14.10.2021 kl 08:28 1211

Og i ettertid av artikkelen har det kommet flust av kontrakter ...

Ja, denne kommer som et skudd når den først kommer på den rette meldingen hvor saueflokken kommer løpende fra alle kanter og trigger inndekking av mindre shortposisjoner som skyver kursen videre opp og vipps så har kursen steget noen kroner og historien har igjen gjentatt seg. Så kommer nye analyser og forhøyede kursmål hvor det blir økt volalitet, økt trading og ytterligere økning i aksjekursen, men da har kursen allerede doblet seg og mer til hvor mange river seg i håret og erger seg over at man ikke benyttet anledningen mens den var der og det til godt under eminivået ... ;)


RE - Det der er da ikke posisjonering????
De store aksjonærene lånte ut aksjene sine til de som var med på emisjonen, men de store gutta valgte å ikke kjøpe noe selv i denne!!!

*** Du klarer vel å lese det som blir meldt? OM vi ser bort i fra den kortsiktige supertraderen Tigerstaden som ikke økte i emien og forholder oss til de mer langsiktige og ikke minst innsiderne så har de økt - og det er jo nettopp det som bør vektlegges... ;)

In addition, the below persons have, as further detailed below and on the basis of the new registered share capital of the Company following the completion of the Private Placement, crossed the notifiable holdings thresholds of Section 4-2 of the Norwegian Securities Trading Act identified below:

* Melandsø Invest AS, a close associate of board member Kjetil Skaget, has received redelivery of 12,771,081 shares from the Settlement Agent, and has consequently crossed back above the 10% and 5% notifiable holding thresholds - MAO, de har økt.

* Zono Invest AS, a close associate of board member Kristian Lundkvist, has received redelivery of 4,700,000 shares from the Settlement Agent, and will (on a consolidated basis together with close associates) cross back above the 5% notifiable holding threshold - MAO, de har økt.

https://newsweb.oslobors.no/message/544251
Redigert 14.10.2021 kl 15:08 Du må logge inn for å svare
sveno
14.10.2021 kl 15:27 933

Melandsø kjøpte ikke, som styremedlem måtte dette ha vært meldt. Lundkvist kjøpte gjennom Middelborg. Mht Elop har Skorstad/Tigerstaden faktisk fremstått som langsiktig. Han valgte imidlertid ikke å delta i emisjonen. https://newsweb.oslobors.no/message/543590
Redigert 14.10.2021 kl 15:28 Du må logge inn for å svare

Hvor mange ganger skal det meldes? Det holder vel med denne eller mener du det ikke er riktig?

* Melandsø Invest AS, a close associate of board member Kjetil Skaget, has received redelivery of 12,771,081 shares from the Settlement Agent, and has consequently crossed back above the 10% and 5% notifiable holding thresholds - MAO, de har økt.

https://newsweb.oslobors.no/message/544251

*** Ikke Melandsø som privatperson, men som firma. Som du ser av denne meldingen så har de krysset opp og tilbake over meldegrensen noe som bekrefter at de har tegnet seg i emisjonen for hvis ikke så hadde de jo redusert og ikke økt beholdningen.

Dette er en børsmelding på engelsk. Det er viktig å lese den riktig da. Prøv å kjøre denne setningen i Google Translate:
"has received redelivery"

For å ta det litt enkelt, dette var ikke en positiv kjøpsmelding...

Melandsø hadde over både 5 og 10% av Elop før han lånte ut flere millioner aksjer til emisjonen. Da aksjene var lånt ut så hadde han ikke så veldig mange aksjer igjen, og raste ned under 5%. Etter emisjonen ble det trykket opp 25.000.000 nye aksjer, og disse ble da levert tilbake til alle de snille onklene som hadde lånt bort aksjer til emisjonen.

Disse personene har altså valgt å ikke kjøpe flere aksjer. Ikke engang til 4 kroner!

Men ja, Melandsø er nå tilbake til samme antall som han hadde før, og det samme er de fleste andre som lånte bort aksjer. Disse lot seg utvanne kraftig, enda de fikk anledning til å være med til 25-30% rabatt...
thief
15.10.2021 kl 07:56 634

Ris er ikke akkurat kjent for å skjønne engelske børsmeldinger😂
Blygen
26.10.2021 kl 01:39 276

Forventer noen positive meldinger fra selskapet innen 6 mnd....:) Kall meg gjerne blyg, men jeg har en følelse av at Elop vil ta en plt...opp mot 100+ i løpet av et par år..de har teknologi og produkt som verden trenger sårt...
Redigert 26.10.2021 kl 11:47 Du må logge inn for å svare