5th Planet Games reaching for the Sky(bound)

OTE
5PG 11.10.2021 kl 18:14 242667

5th Planet Games er etter fusjonen med Skybound et helt nytt selskap med ny ledelse, masse tilgjengelig IP, penger i banken og spennede fremtidsutsikter. Vi starter i den forbindelse ny hovedtråd under riktig ticker - 5PG.

Etter korrespondanse med ny CEO Mark Stanger kan jeg oppsummere:

- Skybound er handlekraftige, og kan faget sitt. 5PG får nå en mye større tyngde.
- Både Skybound og Mark sier at de er opptatt av aksjekurs og kommunikasjon, og i større grad enn den gamle ledelsen vil orientere markedet om hva som skjer fremover. Det gjenstår å se.
- 5PG har null gjeld, kostnader under kontroll, og penger på bok. CEO Mark Stanger er opptatt av å bygge en bærekraftig selskap, og Skybound kommer til å spytte inn mer penger ($2m) i 5PG innen 7. mars (tranche 2).
- 5PG har allerede begynt å tjene penger på avtalen.
- 5PG har tilgang til hele Skybounds IP-katalog, og skal både i mye større grad enn tidligere være en publisher. Det skal lansere 2-4 spill i 2022, og 4-6 spill i året fremover. Det skal utelukkende fokuseres på kvalitetsspill. Her kommer det store titler.
- 5PG kommer til å være co-publisher på flere titler sammen med Skybound 8Before Your Eyes, The Walking Dead osv), men også både utvikle og distribuere spill alene der det er naturlig. De beholder derfor noen utviklere.
- Mark Stanger har bekreftet at de ser grundig på muligheter med NFT og Metavers, der NFT spesielt er interessant for styret.
- Before Your Eyes har overgått forventningene, og kommer til mobil høsten 2022 i samarbeid med Netflix. Det forventes en distribusjonsavtale til (sannsynligvis VR).
- 5PG ble paralellnotert som IDGAF på OTCQB i USA 10. februar, 2021 for å være mer tilgjengelig for amerikanske investorer (https://www.otcmarkets.com/stock/IDGAF/quote).

Fremtiden ser lysere ut enn noen gang.
Redigert 01.04.2022 kl 07:46 Du må logge inn for å svare
Piggvar 2
19.01.2022 kl 10:30 6613

Når man leser hva de som kan dette og hvilke muligheter vi står foran så er dette riktig tid å satse på gaming-aksjer.

Gaming er den mest dynamiske og spennende kategorien innen underholdning på tvers av alle plattformer i dag, og vil spille en viktig rolle i utviklingen av metaverse-plattformer, sier Microsoft-sjef Satya Nadella i en pressemelding.

Så selskapet 5TH PLANET GAMES kommer til å bli en suksess. Vi klarer ikke å se hvor stort dette kan bli !

Og kjøpe aksjer her nå er en gave - den største gaven du noensinne du har gitt deg selv !

Det er bare en vei her nå -- oppover.....flere og flere begynner å innse det.

Struts var med tidenes reise i MPCC - han får samme reise her . Så hopp om bord i båten - slitsomt og svømme etter ....
Redigert 19.01.2022 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
forvandler
19.01.2022 kl 11:13 6621

Jeg er så enig med dere andre optimister her på denne tråden. Ikke er jeg analytiker, men jeg har vært med en stund og er rimelig analytisk. Jeg tror 5PG blir årets børsvinner. Hvorfor skal jeg prøve å forklare uten å blir spillmarkedsorientert - for det vet jeg lite om.
På IC sa selskapets ledelse (og hovedeier) at det kommer snarlig to "major distribution agreements". Dvs. vi vet med bakgrunn i dette utsagnet at det i løpet av uker eller måneder (få) blir offentliggjort to vesentlige distribusjonsavtaler. Disse gjelder mest sannsynlig ikke innhold fordi slike avtaler ville vært med Skybound og ferdig innen IC hvor selskapets ønske var å offentligjøre hvilket fremgår av mailutveksling med daglig leder som er gjort tilgjengelig her på denne tråden. Hvis det gjaldt innhold så sitter Skybound på begge sider av bordet og det ville vært kjapt å få an avtale på plass. Da kan vi gå utifra at avtalene gjelder distribusjon (salgskanaler) og disse er omtalt som vesentlig. Dvs. de kommer til å være kursdrivende. Så kommer noteringen i USA. Jeg tror avtalene er på plass før det fordi Skybound vil ønske å bli notert på høyest mulig kurs (logisk ikke sant?). Noteringen åpner opp for et helt annet investormarkedet enn dagens og et marked som ikke er orientert mot fisk og olje, men også mot spill (ref. gårsdagens Microsoft). Det betyr ytterligere kursoppgang. Så hva kan vi forvente av kursutvikling? jeg tror vesentlig og la oss anta at hver av distribusjonsavtalene drar kursen 40 øre. Da er vi før notering på 2,20. Noteringen drar videre til 3 og så starter en ny tidsperiode hvor etterspørselen etter aksjene vil være en helt annen enn dagens. Vi går videre mot 5 og 6. Det betyr at du med inngang på dagens nivåer kan få en 3-400% kursøkning og det innenfor dette året. Er selvfølgelig ikke skrevet i steiner, men absolutt sannsynlig. Selskapets verdi vil selv med kurs 6 være i større sammenhenger svært liten og uten grunnlag for høydeskrekk. Jeg har så langt ikke sett et lignende case - dvs en aksje med så stor mulig oppside og så liten risiko.
Redigert 19.01.2022 kl 11:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.01.2022 kl 11:36 6607

"På IC sa selskapets ledelse (og hovedeier) at det kommer snarlig to "major distribution agreements". Dvs. vi vet med bakgrunn i dette utsagnet at det i løpet av uker eller måneder (få) blir offentliggjort to vesentlige distribusjonsavtaler. "
Det han sa slik jeg forsto det var at de to avtalene var knyttet opp mot before your eyes. Om så stemmer er veien kort og inntektsmulighetene gode.
Struts
19.01.2022 kl 11:51 6645

Eh, takk! Men jeg var nok egentlig litt heldig. MPCC kunne/kan jeg faktisk litt om, mens 5Pg gikk jeg til å begynne litt dumdristig inn pga én ting alene: Lego. Og det er vel ikke så mye igjen av verken Berlin eller Lego-satsningen. Er vel egentlig du, OTE og et par andre ildsjeler som faktisk KAN en del om dette. Minnes min første interesse for selskapet, det var mot slutten av 2020, da Fresh Prince (det var hans nick) ga en oversikt over gaming-selskaper børsnotert i Norden. Og i Norge var det vel bare ett: 5PG (regner ikke med GIG, de har vel en annen vinkling). Lurer egentlig på hva Fresh Prince tenker om saken nå...

Piggvar, du er veldig sikker i din sak - det er prisverdig, men vi VET vel ikke? Vel, det er ikke så altfor lenge til man hører om listing i USA, og eventuelt om Skybound lander noen avtaler. Uansett, håper du (og flere med deg her) får rett!
Redigert 19.01.2022 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Piggvar 2
19.01.2022 kl 12:22 6673

Jeg kan nok ikke så mye om gaming , men aksjemarkedet generelt vet jeg hvordan fungerer etter mye feil i begynnelsen.Er bedre på hvordan man bygger opp en bedrift fra grunn av- viktigste er dyktige mennesker som kan sine saker. Vi hadde litt flaks at Skybound kom inn. Uansett hva de mener om Henrik Nielsen-så er det den mannen vi kan takke at vi er der vi er i dag- det var grunnen hvorfor jeg gikk inn. Jeg har hatt mine nedturer i markedet i begynnelsen - men mest oppturer.
Men det er viktig å ta lærdom av sine feil . Jeg mener nybegynnere bør kjøpe sine første aksjer i gode solide selskaper.

Ja, Struts det er viktig å kunne litt hva man går i (som du hadde i MPCC) der gjorde du en kule:)

Ja, nå er jeg sikker på denne aksjen vil nå nye høyder- vi er i begynnelsen på noe stort. Jeg klarer ikke å se en nedside her nå . Hvis andre kan se en nedside her så kom med det. Omsetningen i aksjen har tatt seg kraftig opp på stigende kurs - det tyder på flere som begynner å se hva slags muligheter vi står foran oss. (slåss aldri i mot markedet)

Ja, Fresh Prince kan nok dette mere enn de fleste - han har jo vært i denne bransjen. Så han ser sikkert det positive av det som skjer med dette selskapet!

Jeg pleier ikke å gå inn i veldig risiko-aksjer - men litt dumdristige er vi alle igang iblant!!:)

En udyktig ledelse kan rasere den mest solide bedrift - en dyktig ledelse kan snu den mest raserte
Redigert 19.01.2022 kl 12:51 Du må logge inn for å svare
Struts
19.01.2022 kl 13:30 6737

Den er grei - og ja, selv er jeg dummere enn den famøse, eh, Strutsegåsa!
Studenten89
19.01.2022 kl 15:44 6774

Ja mulig, vanskelig å komme seg ut idag så da holder jeg litt til.
OTE
19.01.2022 kl 19:37 6638

MS sa på IC at de skal noteres i USA som IDGAF innen 4-6 uker. Det vil si mellom 9-23 februar.

I mailkorrespondanse med meg bekrefter han at håpet er å annonsere i hvert fall en av de store avtalene i løpet av de neste ukene, og at notering og avtale(r) sannsynlig gjøres samtidig.

BYE er ifølge MS laget i Unity, og portering bare noen uker. Det bør derfor ikke ta lang så lang tid før BYE kommer til mobil.

Fremover skal 5PG som kjent brukes som co-publisher av SB IP, og i noen tilfeller der det er naturlig (europeisk/nordisk utviklere eller IP, stort fokus på mobil), være eneste publisher. SB vil fortsatt jobbe med andre aktører uten 5PG, og 5PG skal også se på egne publishing-muligheter.

Han bekreftet at Metaverse og NFTs har stort fokus i SB, men svarer ikke konkret om, når og evt hvordan 5PG blir involvert i dette. Det er vel uansett ikke urimelig å anta at det vil skje på et tidspunkt gitt SBs uttalte interesse for området.

Kommer flere triggere fremover her. Innen 3-5 uker tror jeg kursen er en helt annen.
Redigert 19.01.2022 kl 23:14 Du må logge inn for å svare
Studenten89
19.01.2022 kl 19:46 6715

Når jeg så det skulle bli notert som IDGAF første gang trodde jeg det var tull å tøys..Men sikkert planlagt og kan dra til seg noe interesse av tickeren alene
OTE
19.01.2022 kl 21:19 6670

Påfallende er det. Prøver de å skape en meme- aksje?
Slettet bruker
20.01.2022 kl 01:54 6523

I et lengre perspektiv er det for 5pg verd å holde et øye med tegneserien Clementine som skal komme i tre deler. Første del 22 juni i år. Det er nylig kommet første titt på denne nye tegneserien, og den er relevant for 5pg da den fortsetter historien til telltale walking dead spillserien som 5pg har co-publiseringsrettigheter til fremtidig spill av. Omkring de første ic'ene fortalte de grundig om strategien om at spill og filmer kan bli tegneserier, og at tegneserier kan bli spill og film osv, og at mediene glir inn i og påvirker hverandre. Med det at de begynte å lage den tegneserien i samme tidsrom som 5pg fikk den avtalen om fremtidig spill, så vil en kvalifisert gjetning være at tegneserien kan bli grunnlaget for et spill 5pg har co-publiseringsrettigheter til lengre ned i veien. Under IC nevnte de også at de har kokt gode alternativer for det neste walking dead spillet ned til to. Slik at selv om de understreker at det er mye som kommer til å skje før det blir noe walking dead spill, så skjer det mye omkring temaet i kulissene.
OTE
20.01.2022 kl 09:27 6466

Fått ytterligere svar fra MS nå. 5PG kommer til å tjene mer penger enn først antatt på BYE nå som det porteres til andre konsoller, og 5PG kommer også til å involveres i prosjekter som involverer Metavers og NFTs. Se svar under:

You previous earning estimates for BYE was up to 7mill DKK. You said the game is more popular than expected and you will now port it to mobile and maybe VR. Will that generate more revenue to 5PG?
"Yes, 5PG will benefit from the royalty income from all new platforms and versions of the game; the porting is linked to 2 very important new distribution agreements that we will now announce soon, and both bring significant additional revenue opportunities."

Will 5PG be involved in anything involving Metavers or NFT in the near future (ref Ultra etc)?
"Yes, NFTs in particlar are a point of focus for the board. We actually know the guys at Ultra very well, but we are looking at (strategically) the best way to enter the NFT world; it’s a very divisive subject in games just now."
Redigert 20.01.2022 kl 20:00 Du må logge inn for å svare
MikroRoland
20.01.2022 kl 09:49 6492

Da er det bare å sitte med aksjene eller kjøpe flere, markedsverdien kan fort 10x eller mer!

Og med usa lansering, vil det gå fort!
Struts
20.01.2022 kl 10:02 6509

Hm, særs interessant det med "we will now announce soon". Det er ganske så forpliktende! Og hvis det stemmer (noe jeg ikke har noen som helst grunn til å betvile), kan det vel umulig bli negativt for oss aksjonærer, særlig når det litt før i setningen blir referert til at avtalene er "very important". Og Stanger er vel ikke akkurat den man anser som en kebabselger på et gatehjørne i Lahore, Pakistan?

Eh, egentlig ganske interessant det hele, samt foregående innlegg.
Redigert 20.01.2022 kl 10:06 Du må logge inn for å svare
Piggvar 2
20.01.2022 kl 10:58 6422

Takker for informasjon - topp jobb OTE

For de som lurer på om Skybound ledelsen ikke duger :)

Meget profesjonelle mennesker - da er det ikke vanskelig valg og sette inn penger i en bedrift som yter det beste for aksjonærerene....

Ja, Struts man skal legge merke til enkelte linjer som er skrevet - betydelige ....

Langt unna en kebab selger :)

Den nye aksjonærlista som kommer i første uka i februar får vi nok større forandringer enn på lenge :)

Skal nok ikke blir for lenge å vente med å bryte 1.5 grensa - blir holdt nede for at noen laster inn for en god pris:)

1.5 grensa brytes så kommer det til å gå radig oppover.....
Redigert 20.01.2022 kl 11:19 Du må logge inn for å svare
forvandler
20.01.2022 kl 11:19 6407

5PG ticker på alle punkt. Dette kommer til å bli heftig.
For så å si det med Turboneger: "I got..."
Piggvar 2
20.01.2022 kl 11:29 6378

År 2024 så ser vi på kursen - så får vi bare ut et ord - "sykt"

Kan hive ut Kjell Inge og ta over hele Aker :)
Struts
20.01.2022 kl 11:39 6427

Haha, significant Kobe-biff på en seng av grønn luft og gratis karbon!

Jaja, det må få være lov å drømme! Og å ha det litt moro, og som Ibsen skriver i "Brand" (som ellers er ganske så dystert): Beste råd mot gråt er fjas!
Slettet bruker
20.01.2022 kl 14:11 6280

Takk for info. Kan nok forventes noen spennende nyheter om ikke altfor lenge da.
Studenten89
20.01.2022 kl 15:18 6252

Ja det er mulig, da kan den gå høyt
InnerTier
20.01.2022 kl 21:27 6105

Uten melding før litt ut i februar, - kan man nok regne med sedvanlige lavere kursutvikling ...., stadig nærmere kr 1,1111 pluss/minus for eksempel.
Albatross
20.01.2022 kl 22:34 6126

Kanskje.
Men når man har fått melding om at det kommer 3 meldinger innen 4 uker, så spørs det om ikke det går andre veien.

Lett for å miste toget for å tjene noen ører i inngang
Allrounder
21.01.2022 kl 08:41 5953

Her gjelder det å være tålmodig. Bare registreringen i USA vil få enorm fart i denne. I dag ligger den rundt 0,15 USD, dette er helt latterlig. Trengs bare en spill-interessert amerikaner til å kjøpe millioner av aksjer. Dette kan bli enormt.
SirJohnny
21.01.2022 kl 08:44 5961

Herlig aksje med godt moment, latterlig mcap, de neste dagene/ukene ventes følgende monster triggere:
-2 signifikante avtaler
-US notering

Med dagens mcap er det veldig lite volum som skal til for å blåse aksjen kraftig oppover, skal vi opp på snitt av warrants, intervall rundt 4kr?
InFusa
21.01.2022 kl 12:49 5824

Trygg investering. Kjøpte flere aksjer i dag.
SirJohnny
21.01.2022 kl 13:05 5835

Er nok ikke mange aksjer med større potensial på kort sikt. Ryker motstand på 1.4kr kan det bli skikkelig gøy.
5thplanet
21.01.2022 kl 13:42 5812

Rolig dag på en meget negativ børs. :)
Struts
21.01.2022 kl 16:51 5826

Egentlig imponerende med litt stigende kurs på forholdsvis lavt volum (og en ellers mistrøstig børs) - god helg!
Redigert 21.01.2022 kl 16:51 Du må logge inn for å svare
SirJohnny
24.01.2022 kl 00:18 5367

Det er ofte ikke negativt for aksjer som 5PG med surt børsklima da det er tre store triggere som vil materialisere seg innen svært kort tid. Skal man tjene penger på børs i disse tider er det selskap som dette med betydelige trigger i aller nærmeste fremtid som bør være investert i - gjerne blir oppgangen enda mer ekstrem da mange gjerne vil hoppe på i fart og mulighetene til avkastning andre steder er minimal. Tror på en super 5PG uke.
SirJohnny
24.01.2022 kl 09:15 5274

Mcap på 160 mener jeg fremstår ekstremt lavt i forhold til potensialet i aksjen og de triggerne som er kommunisert skal komme i løpet av de neste ukene. Skybound er som kjent ikke børsnotert, igjennom noteringen som kommer i US kan amerikanerne eie Skybound igjennom 5PG - dette kan bli morro og jeg tror man raskt kan se kurse opp mot warrants på rundt 4kr - 5pg kan bli årets vinner. Er selv eksponert i selskapet.
InFusa
24.01.2022 kl 13:32 5125

Forstår ikke helt hvorfor det selges ned så mye idag. Bare gode nyheter å vente på fremover og selskapet gjør det bra.

Folk gir bort store verdier til små ører akkuratt nå. Best å holde fast på aksjene, enn å selge så billig pr.d.d
Redigert 24.01.2022 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.01.2022 kl 13:38 5123

Vanlig panikksalg når børsene lyser rødt. Antagelig noen som vil angre etterhvert :)
MikroRoland
24.01.2022 kl 14:10 5095

Blir spennende å se effekten av børslanseringen i USA!
SirJohnny
24.01.2022 kl 15:22 5002

Syns aksjen holder seg ok -6% mens de fleste er ned 10%. Har sett det før, aksjer med betydelige triggere bli en «trygg havn» og når den først stiger på en av flere kommende triggere er det alle som skal inn i den aksjen som stiger for å tjene penger.
InnerTier
25.01.2022 kl 09:08 4812

Akkumulere, realisere ... trade ......???
Struts
25.01.2022 kl 10:09 4739

Hører (nå nettopp på mail) fra MS at mht de "2 very important new distribution agreements" så forteller han at "I will get a further update on their status later this week; again, they are both in the final stages of completion".
Redigert 25.01.2022 kl 10:10 Du må logge inn for å svare
MikroRoland
25.01.2022 kl 10:54 4710

Spennende! Ser vi 5 kroningen snart?
Struts
25.01.2022 kl 11:19 4644

Høhø, neppe.