Treasure. Grisebillig bilfraktaksje.


Går helt under radaren. Bilfraktmarkedet forventet å bli knallsterkt. Eier 11 % av Huandai Glovis, med en enorm flåte(se hvilke båter som frakter Tesla til Europa), http://www.glovis.net/Eng/main/index.do. Glovis er mega underpriset på Koreabørsen, Treasure prises 35 % under verdiene av aksjene i markedet! WAWI har gått knallsterkt det siste året, utviklingen til Treasure er elendig.
sveno
14.10.2021 kl 09:19 1504

Glovis fortsetter opp på Koreabørsen, https://www.bloomberg.com/quote/086280:KS. Treasure henger ikke med. Glovis-kursen fikk seg en knekk i begynnelsen av september da de annonserte at de går inn i markedet for VLGC for ammoniafrakt. Dette er et marked som er helt i starten i forbindelse med det grønne skiftet, hvor grønn ammonia er antatt å spille en viktig rolle.
Woody
08.11.2021 kl 10:18 1276

For dem med tålmodigheten i orden virker dette som en bra investering. Utbytter, null gjeld, stor rabatt på underliggende verdier og bilfrakt på vei oppover. Wilhelmsen kan Glovis og vil selge seg ned når timingen er bra og betale ut gevinst i utbytter. Positiv cash-flow fra utbyttene til Glovis.

Merk: Lang sikt, lite vil skje, men man tjener sannsynligvis godt på det hvis man blir sittende i aksjen over tid.

Hei! Noen med mer innblikk i aksjen som kan fortelle litt mer hva dette selskapet er og går ut på? Det finnes såpass lite informasjon på nettet rundt dette selskapet, så tenkte kanskje det var lurt å høre med noen av dere litt mer erfarne, hvorfor/hvorfor ikke burde man eie denne aksjen? Ser veldig positivt på at nesten 75% av aksjene eies av Wilhelm Wilhelmsen Holding AS. Men søker som sagt etter litt mer informasjon om selskapet, på forhånd takk!:)

Aksjesnigen.
Woody
15.11.2021 kl 11:14 968

Treasure sitter på 11% av det sørkoreanske selskapet Hyundai Glovis Co Ltd. Aksjeposten til Treasure er priset til en betydelig rabatt sammenlignet med å kjøpe Hyundai Glovis i aksjemarkedet dirkete fremfor via Treasure.

Wilhelmsen styrer alt som skjer med aksjene Treasure eier i Glovis, men hvem vil man ellers skal ta avgjørelser og følge disse verdiene? Skal man heller satse på å time utgang i Glovis selv fremfor Wilhelmsen? Normalt betaler man for slikt, som f.eks. honorarer i et fond, og da prises faktiske verdier også. Sist Glovis var høyt priset solgte Treasure en andel av Glovis tilnærmet på topp og betalte ut utbytte 4x normalen. Utbytte kommer uansett ettersom Treasure får inn utbytter fra Glovis.

Samtidig er Glovis også å anse som billig sett mot sammenlignbare selskaper. Klipp/lim med fakta om Hyundai Glovis:

Statistics
P/E Ratio8.84
Outstanding37.5M
Price to Book Ratio1.1425
Price to Sales Ratio0.2937
EPS18,546.92
Dividend2.14%

About Hyundai Glovis Co Ltd
Hyundai Glovis Co., Ltd. provides domestic and international logistic services. The Company's services include domestic transportation, storage, packaging, vehicle logistic, and logistic consulting. Hyundai Glovis also runs automobile auction market for used vehicle.

Takk for svar, og for god innføring! Absolutt på radaren min fremover!
GPACTOR
27.11.2021 kl 09:00 689

Hyundai Glovis faller på KSE og teknisk er aksjen BEAR så det holder.
https://www.marketscreener.com/quote/stock/HYUNDAI-GLOVIS-CO-LTD-6498462/charts/

TRE er pussig nok BULL på kort sikt.
https://www.marketscreener.com/quote/stock/TREASURE-ASA-27891174/charts/
Redigert 27.11.2021 kl 09:00 Du må logge inn for å svare