CARASENT ASA - IT/helse


Roligere tider, nå blir det hard jobbing…
Redigert 19.02.2022 kl 00:11 Du må logge inn for å svare

Tror ikke du trenger å bruke mer tid på Bloodline, når man argumenterer med rapporten til et helt annet selskap, og sender med en link til din egen PC- det er en helt ny definisjon på mørkt... nok om det..
Trist for de som må tvangsselge på disse nivåene, Cara skal raskt opp igjen... Om det blir om to uker eller to måneder vites ikke..

For min egen del er hans utsagn åpenbare forsøk på å snakke ned selskapet. Det jeg prøver er å synliggjøre feilinformasjon for andre lesere på forumet som ikke nødvendigvis ser på det med kritiske øyner.

Bruker ikke mer tid på slike, men det som er interessant å debattere er hvorfor ikke flere av de større aksjonærene benytter fallet til å øke sin eksponering. De sitter kanskje stille i båten for å se hvor langt ned den kan gå i dagens ekstraordinære marked…. Jeg er ganske sikker på når den først begynner å stige igjen, vil den raskt gjøre et skikkelig byks… men markedet generelt må nok stabilisere seg noe..

Rapporten er fra ABG Sundal Colier og gjelder Cara. Rapporten dokumentere nedgangen både i omsetning og eps. Kursen skal nedover, imorgen ser vi lavt kr 17 kanskje allerede kr16. Ikke rart dere taper penger som ikke klarer lese rapporten:)
https://www.abgsc.com/wp-content/uploads/2022/04/ABGSC-2022-Q1-report.pdf
Q1 revenues of NOK 487m (NOK 738m) in
turbulent markets
2022 Q1 diluted EPS of NOK 0.17 (NOK 0.39)

Rapporten du viser til handler om et annet selskap..men det har sikkert ikke noe å si for deg..
Omsetningen i Cara steg med 59%
APG Sundal Collier er et HELT annet selskap, som holder på med noe HELT annet… akkurat som du burde ha gjort…

Skrev tidligere idag, men den gikk ikke igjennom. Jeg tror at grunnen til at de største aksjonærene kjøper på dette nivået er volumet i aksjen. Er ikke lett å få aksjer. Dvs at de trenger en større aksjonær til å selge på disse nivåer. Tror ikke det kommer til å skje... Det er i alle fall hva jeg tror. Har ikke penger til å kjøpe mer aksjer. utbytte fra gogl må gå til å betale første del av restskatten. Skal selge Komp når den nærmer seg P/B1. Hvis/når det skjer så er Comp, acr og Fro aktuelle aksjer å bruke dem på. Må se hva jeg mener blir best på tidspunktet hvis det skjer. Camp er jeg ikke redd for, selv om jeg nærmer meg 50% ned. Er kun en liten post, for meg. Så kan være derfor. Likevel liker jeg utviklingen i selskapet. Jeg er positiv, selv om den går jevnt nedover for tiden :`)

Tror du har rett, men det hadde vært positivt om selskapet selv kjøpte tilbake aksjer eller om innsidere hadde lastet opp. Å handle aksjen under 20 kr er jo egentlig helt vilt, og en mulighet som ikke vil vare…

17 tallet kom ja, her er det bare å vente på kr 10-12. Fortsatt høyt priset iht ebitda og net res

Orakelet fikk rett igjen, skulle hatt din egen spalte i Finansavisen du! Har du også andre aksjetips du gjerne vil dele?

Mange likhetstrekk… brutalt over hele linja når man ser på vekstselskapet.. heldigvis har Cara 800mill på bok og grønn bunnlinje.. i motsetning til majoriteten av vekstselsskaper…

Kommer til å gjøre byks oppover når markedet har ristet av seg sjokket..

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2022/05/12/7866407/gruender-hamstrer-etter-monsterfall
Redigert 12.05.2022 kl 22:27 Du må logge inn for å svare

som sagt, kursen vil gjøre store byks- når markedet normaliserer seg.. dukker det opp kjøpere er det fort opp mot 26-27 igjen...
fortsatt lav omsetning og få poster til salgs..

Jeg sitter stille i båten, venter på et spennende oppkjøp, og litt aktivitet i Carasent Norway AS…det kan bringe kursen tilbake til 28 i løpet av dette året.
God helg 😊

Kommer tilbake denne Trendline… selskapet bygget sten for sten, og vil vokse på topp og bunn - i et særdeles spennende marked de neste 10 årene. Personlig håper jeg det ikke kommer flere oppkjøp, før de har kommet lengre med «one Carasent». Viktigere å hente ut synergier og løfte margin tilbake mot gamle høyder, før nye selskaper slukes.

Ikke i slekt med Bloodline 😉?
Redigert 18.05.2022 kl 18:28 Du må logge inn for å svare