Wentworth Resources plc

alph
WEN 26.10.2018 kl 20:55 13753

Da var relokaliseringen fra Alberta til Jersey i boks. Når aksjen åpnes for handel i gjen uti neste uke, så heter selskapet Wenworth Resources plc med ticker "WEN".

Samtidig har det blitt nullet rundt 2,3 millioner aksjer, da aksjonærer som strittet i mot flyttingen til Jersey i følge Alberta-lovverket kunne kreve sine aksjer innløst.

Neste utfordring for selskapet er å få sin søknad om delisting fra OSE godkjent av børsstyret.

5% ned i dag! Det var da voldsomt. Noe god grunn for dette??

Hm, "morsomt" når kjøp av 3 aksjer flytter kursen fra 2,55 til 2,46....

Delisting hengende som en klam genser. Når volum er så lavt så vil nye vente til delisting blir avklart, dvs når klagene til OSE er ferdigbehandlet.. Men etter det så kan man spørre seg hvis den nå labre intressen på AIM vil ta seg opp. Jeg har ikke registrert hold i at noen av argumentene fra Jersing skal øke likviditeten på Aim i fra OSE. At butikken går bedre enn noensinne medfører ikke at volum i handlende øker og derved skaper rom for økt dynamikk. Forutsetningene for det ligger tilrette på OSE, der bruken av individuelle aksjetrader via banker ligger tilrette. På Aim brukes meglere i større grad, hvilket er dyrere. Eskil vil bort fra daytradere og hvis da ikke meglerhus fanger opp i stede for, kan ting ta enda lenger tid.
ken-guru
07.11.2018 kl 17:01 2524

Tror ihvertfall ikke at man skal kjöpe wrl nå med forhåpninger om bedre likviditet. Har ingen tro på at likviditeten blir noe bedre der borte. Tvert imot. Tror heller det motsatte med tanke på hvortungvindt det blir å handle.
kveithau
07.11.2018 kl 21:30 2376

Hilsen klovnen kengeru, som for dager siden var positiv etter påstått kjøp på 1.98, nå har han solgt å er negativ. Jævla kakkerlakker som jeg forakter, samme med denne rischo-typen!, hatet av alle på forumet, ingen ryggrad.

Alle med annet syn er klovner :D
alph
09.06.2019 kl 18:41 867

Gratulerer med å dra opp en 7 måneder gammel tråd om et selskap du ikke har troen på.

Fra mitt mest empatiske: Vær så snill og ta kontakt med fastlegen din. Dette er ikke sunt på noe som helst måte. Normale mennesker gjør seg ferdig med gamle investeringer når de ikke stod til forventningene, enten det gjelder damer eller aksjer.

Å "stalke" en aksje (!!) i 4-5 år etter at det ble "slutt" er verken normalt eller sunt.

Det var nå ikke mindre interessant enn at du har brukt tid på å lese denne tråden, Alp!

Trist historie dette med kompisen din som stakk av med dama, men slik er det når alle andre rundt deg er syk.
alph
09.06.2019 kl 19:32 831

Tråden lå øverst - derfor. Du derimot, har lett ganske grundig for å få kunne få lette deg for en one liner.

At folk som har investert i en aksje og har tro på et selskap, faktisk også diskuterer selskapet er fullstendig normalt og logisk. Akkurat som man er opptatt av dama man ER sammen med...

Det du driver med derimot, og har gjort jevnlig de siste 4-5 årene, er langt fra normalt eller logisk.

Hva som driver deg vil vi aldri få svar på. Det er uansett lite lekfolk kan få gjort med slike diagnoser uansett.

Det er noe rart ved dette ……
Du har nærmest pugget alle innleggene mine, i samme tidsperiode, innlegg som du finner lite interessant. Samme hakket i plata inntreffer. Absolutt alle som ikke er enig med deg (eller kveithaug) trenger legehjelp og det finnes en diagnose.
Det interessant er at det finnes en diagnose på akkurat det også :)