APCL & MSGBC BASIN SUMMIT & EXHIBITION i Senegal OCTOBER 24 – 26

Fakevenues
APCL 26.10.2018 kl 21:32 12089

Fant APCL på deltakerlisten til:

MSGBC BASIN SUMMIT & EXHIBITION
OCTOBER 24 – 26, 2018
KING FAHD PALACE HOTEL, DAKAR, SENEGAL
EXPLORING THE OIL AND GAS POTENTIAL OF AFRICA’S MOST EXCITING E&P HOTSPOT

http://info.oilandgascouncil.com/e/126031/sgbc-basin-attending-companies/5lmx7l/306171843

Warom sjekket listen for 10 dager siden 16.10, og da var de ikke oppført

Større sannsynlighet for at de faktisk deltar siden påmelding har skjedd ila de siste 10 dager.

Spørsmål: Kan APCL ha etablert kontakt med sine "uvenner"?
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
thief
26.10.2018 kl 21:48 10723

Hmmm,spennende:)Alle er jo der,senegal/Gambia/alle de store oljeselskapene!Litt rart er det vel at apcl i siste liten oxo skal delta,hvis ikke det var for en grunn!Alle lisensene er jo til behandling i voldgift.Så da har de vel lite å tilby andre.Kan det være samtaler på gang, iallfall stor sjans for det når alle er tilstede.Er jo mye som skjer nå i okt/nov. Interessentene skulle melde seg før nov,og BM skrev vel at Senegal skulle prøve å løse denne sosp i et siste forsøk i løpet av nov:)Skal det løse seg,så er det jo selvfølgelig gjennom forlik,eller går jo saken bare videre i voldgift.Og da er det nok kjørt for Senegal mtp klausulen til total på rop!De vil helt klart bli hindret i sitt arbeid om sosp/rop går hele veien i voldgift!Spennende uker fremover nå!Tipper apcl vil sitte igjen med noe i Senegal og Gambia,kurs da 5kr++:)!
Redigert 20.01.2021 kl 22:00 Du må logge inn for å svare
thief
27.10.2018 kl 13:15 10416

Legger inn et innlegg fra argon som erfra xi,håper det er greit??
syntes det var veldig spennende tanker om både apcl sin deltakelse på konferansen og hvorfor voldgiftmannen til apcl har valgt å trekke seg:)

nick A**** 23:23
Det at selskaper deltar på ulike konferanser er jo ikke uvanlig, men for APCL så har jo de ulike juridiske prosesser resultert i at dette på lang tid ikke har vært prioritert. Om jeg husker korrekt så må vi faktisk helt tilbake til Africa Oil Week (AOW) 2016 sist representanter fra selskapets ledelse deltok.
Ser man nærmere på det som da nå må anses som endelig deltaker liste (da MSGBC Basin Summit er pågående) kan man merke seg at selskaper som T5, Elenilto, AZ og Tender faktisk er fraværende. Vi vet flg. ref. Upstream og Barry Morgan og av tidligere at disse ikke er å finne på EITI sitt kart over lisensholdere.

"All final investment decisions and upstream approvals have been pushed into 2019, allowing time for a new code to emerge and for Energy Minister Mansour Kane to ease out the smaller operators.

Revocation letters were issued and state-owned Petrosen requested licensees to re-apply.

Onshore players T5 Oil & Gas, Romania’s Tender Oil & Gas and Nigeria’s A-Z Petroleum complied but in so doing may have relinquished their rights under administrative law, whereas Elenilto and Oslo-listed African Petroleum Corporation (APC) declined to reapply."

Videre kan kan merke seg at alle aktive selskaper i Senegal er tilstede;

Total
Petronas
Kosmos
Cairn
FAR
Woodside
Africa Fortesa
Trade Atlantic
Oranto
*+/og African Petroleum Corporation*

Som nevnt finner man ikke noen av selskapene som er fjernet tilstede;

Elenilto
Tender
AZ
T5

Selv ENI, som vi vet vil inn i *begge land* (møte med Sall og på shortlist i Gambia) er ikke på listen, dvs. kan tenkes at de er der men dette virker utelukkende å være for aktive selskaper i MSGBC. Faktisk kun med ett eneste unntak Africa Energy Corp, som igjen eies av (blant annet Africa Oil Corp), som igjen også eier en stor andel av Impact.

Da er altså samtlige aktive selskaper i landet tilstede, men *ingen* av de som er i disputt / har blitt fratatt lisens(er) / har blitt "lurt" til å søke på nytt er tilstede, men *African Petroleum Corporation* er der.










nick A**** 23:49 


Ser at det tidligere ble informert at selskapets voldgiftsmann og Warom oppfordret til spekulasjoner. Velger å supplere der AttOgFram sin spekulasjon tok slutt.

Selv tror jeg også det kan være plausibelt og anta at årsaken kan være rundt "konflikten som måtte oppstå" ved at Emmanuel Gaillard (han) sin partnerkollega Yas Banfatemi (hun) er utnevnt som arbitrator av gambiske myndigheter på A1 og A4. Nå er jo disse sakene "uavhengige" av hverandre men når vi vet hvor nært Senegal og Gambia står hverandre, så kan man iallefall spekulere den veien.

https://www.shearman.com/people/g/gaillard-emmanuel
https://www.shearman.com/en/People/B/Banifatemi-Yas
https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/17/38

Om man videre antar at hun har kommet med en reaksjon i den forbindelse og at det har resultert i at Emmanuel Gaillard har trukket seg, så kan det være et interessant signal.

Der dette blir vanskelig er forståelse av at hvis tribunalet skulle dømme 41(5) i Gambias favør og saken bortfaller, så ville hun ikke hatt noen grunn til å reagere på at han ble sittende i en annen sak (som arbitrator for vår Senegal sak) som skal avgjøres langt frem i tid. I tilfellet hvor tribunalet avviser 41(5), dvs. det går i APCL sin favør så *kan* det oppstå en "interessekonflikt" disse partnerne i mellom om man tar med seg at det *kan* være sammenheng mellom Senegal/Gambia og sakene.

Det tatt i betraktning så legger jeg føringer i at 41(5) blir avvist da dette kun er plausibelt om Gambia saken føres videre "as is" (og det må jo være lov) ?


www.shearman.com

Emmanuel Gaillard

Emmanuel Gaillard is Global Head of Disputes Group and Head of the firm’s International Arbitration practice.





www.shearman.com

Yas Banifatemi

Yas Banifatemi is a partner and Deputy practice leader in Shearman & Sterling’s International Arbitration practice. She also leads the firm’s Public International Law practice, and co-heads the firm’s Energy practice.





icsid.worldbank.org

Case Details








nick A**** 23:56
Da passer det fint med helg etter siste dagers utvikling hvor man kan spekulere i grunner for at vår utnevnte arbitrator trakk seg og hvilke nytte ledelsen ser i deltakelse under konferansen - MSGBC Basin Summit. BM får siste ordet fra meg "Apparently ignoring ministerial overtures that an extension to its Casamance Deep licence might be granted if it backed off on Rufisque, APC doubled down on arbitration, triggering this month’s move by the ministry to tender expressions of interest from fresh suitors in both licences. A last ditch attempt to salvage Casamance is planned in November."

God helg
Redigert 20.01.2021 kl 22:00 Du må logge inn for å svare
Warom
28.10.2018 kl 09:07 9802

Warom skrev Innlegget er slettet
For kort tid siden startet de voldgift mot Senegal(og de gikk ut offentlig mot Petrosen så sent som i oktober). Nå tre uker senere deltar de(veldig sent påmeldt) på en summit, arrangert av nettopp Petrosen, i Dakar.
Kan *motsetningen* bli større?
Hadde *Petrosen* tillat det om situasjonen var slik den fremstår?
Hadde *APCL* villet deltatt om situasjonen er som den fremstår?
Hadde *Betto* sett på det som en god ide med flere dager blant andre aktører med «munnbind og stygge blikk» fra Petrosen?

Jeg kjøper den ikke.

Som juridisk rådgiver er det vel ikke den anbefalingen(tror nå jeg da) man gir når alt annet av kommunikasjon er forhindret av juridiske og kommersielle grunner. Samtidig er det jo en viktig arena å være tilstede på men da *kun om man har en grunn for å være der*.
Med det bakteppet at ledelsen selv ikke kan/vil si noe som helst.
Hvorfor da løpe rundt med «munnbind» i to dager?
Kan man ikke si noe fremstår en jo langt på vei usikker(det er vel normal psykologi?)
Hvordan kan/skal andre selskap forholde seg til dem(mellom barken og veden?)

Det ville også vært å sette potensielle partnere i en kjip situasjon hvor de vil ha lojalitetsproblemer om hvordan håndtere oss kontra Petrosen(det er jo en grunn til at ikke de skriver rett ut hvem de er i dialog med i en slik situasjon).

Jeg tror rett og slett ikke myndighetene og Petrosen hadde tillat dem «å tusle rundt der nede» om situasjonen er som den nylig fremsto. Hvem inviterer eller slipper inn en aktør(som har saksøkt de) på sin egen konferanse?

Jeg tror de deltok for en grunn og at det var *møtevirksomhet bak lukkede dører*. Hvis ikke Petrosen var involvert tror jeg denne møtevirksomheten ville vært en helt annen plass(langt unna Dakar) :)

The Senegalese National Oil Company, PETROSEN, was created in May 1981 to serve as the implementing tool for the State's petroleum policy.
PETROSEN is under the supervision of the Ministry in charge of the Energy sector, which through its Department of Energy ensures the control and follow-up of petroleum operations based on the Petroleum Code.
PETROSEN, in collaboration with the Department of Energy, prepares and negotiates all petroleum conventions and contracts. Conventions and Production Sharing Contracts (PSC) are signed between the Minister of Energy and the petroleum companies, while PETROSEN signs a Joint Operating Agreement (JOA).
Redigert 20.01.2021 kl 22:00 Du må logge inn for å svare
thief
28.10.2018 kl 12:11 9512

Mye som kan tolkes positivt med de siste dagers "hendelser":)

Ville ikke tro det var av interesse for verken apcl eller Senegal at apcl deltok på denne konferansen,hvis forholdet mellom dem var meget anstrengt(som vi har fått inntrykk av i media).De andre små selskapene som har blitt "hivd ut" av lisensene sine er jo ikke der,hvorfor skal apcl?Og litt mer spennende at de plutselig skulle delta:) Og at i følge BM skulle Senegal prøve å løse denne sosp/rop i nov!Samtidig med at interessenter skulle melde seg i løpet av okt for sosp,og sannsyligvis var alle til stedet på konferansen.Hmmm,syntes jo det lukter litt forhandlinger her!

Og to dager før konferansen trekker voldgiftmannen til apcl seg,i saken mot Senegal.Kanskje de ikke trenger noen:)l!Kan selvfølgelig være en tilfeldighet,og pga at denne mannen har svært nære relasjoner til voldgift"kvinnen" som Gambia har i saken mot apcl.Får nok svar om ikke lenge!

At denne voldgiftmannen trekker seg er jo litt spennende mtp gambiasaken oxo. Som Argon var inne på.Senegal og Gambia er jo to separate saker.Går ikke saken i Gambia videre,så var det vel heller ingen grunn for at denne voldgiftmannen skulle trekke seg,pga relasjoner.Neste steg i prosessen mot Gambia er jo nettopp avgjørelse på rule 41(5),så kan jo kanskje tyde på at denne går i favør apcl:)

Får en bedre og bedre følelse her nå:)!
Redigert 20.01.2021 kl 22:00 Du må logge inn for å svare
FkL
28.10.2018 kl 14:10 10156

Tenker litt i de samme baner. Det er for mange faktorer som ikke lar seg forklare på en fornuftig måte uten å tro at noe er på gang. I og med at tiden går så har nok begge sider myknet opp litt. Jeg tror vi har en del pressmiddel, men det er klart at de andre har også. Et eller annet sted på midten må det jo finnes en løsning.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Andyo
28.10.2018 kl 14:15 10134

FkL


- Compromise
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.10.2018 kl 15:57 9959



It ain't over till the fat lady sings...

More specifically, the phrase is used when a situation is (or appears to be) nearing its conclusion. It cautions against assuming that the current state of an event is irreversible and clearly determines how or when the event will end..

Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.10.2018 kl 16:11 9910

Fluefisker og Attogfrem, hvad tænker i om apcls deltagelse (MSGBC BASIN SUMMIT & EXHIBITION
OCTOBER 24 – 26, 2018) ????!
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
28.10.2018 kl 16:22 9878

MrHifi

Synes det var nesten helt nødvendig å stille her selv om de ikke holdt noe innlegg(og det er jo forståelig). Begrunnelsen er selvsagt at de kan snakke formelt og uformelt med andre selskaper om muligheter og utfordringer. Dessuten kontakt med de rette myndigheter er viktig.

Dessuten synes jeg det er viktig at de viser at de ikke er lite selskap som er i ferd med å gi opp. Pace har vært offensiv hele tiden og det er bra han fortsetter med det. Denne konferansen var jo midt i blinken for APCL. Plassert midt i dette MSGBC- område.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Warom
28.10.2018 kl 16:41 9818

Jeg synes JP har vært veldig klar gjennom denne tiden. Om man ønsker å stole på hva han sier(i børsmeldinger)er jo opp til den enkelte.

Merker meg også at Gambia’s advokater Amie Bensouda og Co deltok i samme summiten.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
thief
28.10.2018 kl 18:17 9640

Artig å se om BM kommer med noe spennende fra denne konferansen,kan jo hende han får snuset opp no:)
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.10.2018 kl 18:26 9600

Tak for svar FF, måske warom har ret i at der måske sker noget i kulisserne!!!! Apcl havde ikke planlagt denne tur til Senegal ifølge deres website!!!

Upcoming events.
30 april 2018 Audited Accounts.
5-9 november 2018 Africa Oil Week.
http://www.africanpetroleum.com.au/?mobile=true
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Taylor
28.10.2018 kl 19:24 9447

Blir en spennende uke. Kanskje noe fra Sg. Drill/drop evt. Ekstention på Torsdag Sl.
Lykke til alle dere tålmodige skjeler.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Andyo
28.10.2018 kl 19:51 9374

Går nok en meget spennende periode i vente opp mot det nye året. Jeg liker utviklingen og i hovedsak budskapet til ledelsen om at de nå bruker ressurser på dialog med interessenter skulle muligheten oppstå. Så har vi de siste Upstream artikler fra en av de mest respekterte journalister - Barry Morgan i dette landskapet som antyder at APCL sitt valg om å gå til ICSID har lagt press på Senegal/Petrosen som på sin side har iverksatt tiltak - EOI som en siste løsning, som jeg leser som mulig forlik. Så er det interessant at APCL deltar på MSBGC konferansen på Senegal sin hjemmebane hvor Petrosen er arrangør. Er ikke akkurat en full selskapskalender vi har og konferansen var ikke planlagt og kom i siste liten.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
29.10.2018 kl 09:00 8851

Tror i stadig at apcl vil være tilfreds med en sosp forlængelse/deal, uden kompensation for rop licensen?? Går vi tilbage i tiden så var Jens Pace og apcl jo klar til at ofre rop for en forlængelse på sosp....er det stadig situationen ???
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
29.10.2018 kl 16:12 8481

Cairn har levert Development and Exploitation plan til myndighetene. De håper på 100 000 fat pr.dag og first oil i 2022

Blir morsomt å se om Gambia vil gjøre SNE til en dverg som Cath sa tidligere iår...?.

http://far.live.irmau.com/irm/PDF/2404_0/DevelopmentandExploitationPlansubmittedforSNEfield
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
FkL
29.10.2018 kl 17:42 8318

Media var også godt representert på summiten. Upstream var bla. til stede. Det kommer nok nyhetssaker om eventen de kommende dagene.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Solux
29.10.2018 kl 18:19 8229

En messe? herregud, dette sier jo ingenting. De driver business der, så å ikke bli med er jo dumhet - Trenger ikke bety noe som helst. Det jeg hadde vært interessert i, er hvorfor de IKKE er med en eventuell partner for Sierra Leone.. For det er drill og dropp der 1 nov (altså torsdag).... Så snakkes til APCL sine lisenser der også nå..
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
FkL
29.10.2018 kl 19:46 8097

Nei, det trenger ikke å bety noe som helst hvis man ser på messen isolert. Ser man derimot dette i lys av andre nyheter og dagens situasjon så er det mye som tyder på annet. Det er ikke naturlig at AP deltar uten lisenser eller noe håp. Du drar heller ikke på en fest der du ikke er velkommen antar jeg. Uansett en glimrende mulighet til å snakke med både involverte og øvrige.

SL er vi alle spente på selv om det er få som har noe tro på denne. Det er på altfor dypt vann og det har vært liten interesse i SL generelt. Dyrt er det i tillegg. Mye peker vel på at det i beste fall blir forlengelse.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
rischioso
30.10.2018 kl 00:27 7813

Solux,

du er spot on.

Vi som kjenner caset vet jo også det at sist det var oljemesse så var også APCL til stede hvor man spekulerte i det samme men i ettertid så kjenner vi jo til at verken Gambia eller Senegal hadde noe ønske om ha APCL med på laget hvor 2 arbitration saker er blitt etablert.

Men ikke overraskende så er det noen forståsegpåere som mener noe annet og til de så kan vi vel si at APCL ikke bare har møtt opp på fester de ikke er ønsket men også skrytt av innbydelser som aldri har funnet sted og denne gangen er nok ikke annerledes - det er helt vanlig at man møter opp på messer for den bransjen man driver i uten at det skulle bety noe som helst utover akkurat det...
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
30.10.2018 kl 06:38 7669

Solux og rissoto, hvorfor er konferencen ikke annonceret under upcoming events på apcls website ???? Turen til Dakar konferencen/messen har tilsyneladende ikke været planlagt som en del af apcls 2018 program.... anyway, skulle turen til Dakar være på apcls eget initiativ i sidste øjeblik, så er det stadig et kraftigt signal til goverments !!!!
(No surrender) both in law and fact....have No illusions, remember!!!!! Og Senegal har travlt med at få løst denne konflikt hvis total og Petronas skal bore på ROP LICENSEN i 2019!!!!
welcome to Africa TOTAL...season 2.
Mvh Mr.Hifi.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
FkL
30.10.2018 kl 09:00 7441

Like mye uriktig påstand her som noe annet sted. Har ikke tall på hvor mange feilaktige og udokumenterte påstander fra deg som er tilbakevist. At du har din teori er helt OK, men det er ikke fakta og mine egne teorier er like gode. Virker som din agenda langt overlyser din kunnskap om caset.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Turbon
30.10.2018 kl 09:18 7366

Nå har vi ventet lenge nokk! Nå ska den ned mot 0,80 i förste omgang.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
FkL
30.10.2018 kl 09:23 7335

Det er jo et kjøpssignal du legger igjen her. Alle vet at du vil inn og at du baiser for å få kursen ned.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Turbon
30.10.2018 kl 09:33 7309

Selvsagt FkL :). Jeg belyser kun at APCL er i Deep sh*t siden flere år og synsingerne på HO önsker at den stiger på det til flere kroner.
Kan ta en lodd men til rett pris - unner 0,80 og jeg overveger. Det kan og bli verre at den ska ned mot 0,50... Der er jo ikke mye at henge op kursus i.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
30.10.2018 kl 10:20 7216

Virker for meg at at det er liten vilje til å presse kursen særlig mere ned. Akulumerer nå. Skulle det bikke ned mot 80 så er det en større pott som skal inn,
Skal man se på historikk skal aksjen bunne rundt 1-8 desember. Vi får se, nytter ikke stå ute, aksjen dobbles meget fort ved et minste pip om minnelige løsninger i Gambia eller Senegal.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Turbon
30.10.2018 kl 10:26 7180

"aksjen dobbles meget fort ved et minste pip om minnelige løsninger i Gambia eller Senegal."
Sjansen for det er ikke nul men for näre. De er ikke önskede der nede.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
30.10.2018 kl 11:36 7057

Meget nemt at sige apcl ikke er ønsket dernede, det ved enhver!!!! Men hvorfor er de ikke ønsket??? Det har intet med bore forpligtelser at gøre!!!! (2014-15-16-) oliesektoren var i krise og goverments ved selvfølgelig godt at det ville påvirke exploration... også apcls licenser!!!! Nej grunden til at apcl er uønsket naturligvis $$$$$$$ og intet andet!!!! Senegal og Gambia har underskrevet nogle shit kontrakter!!!
Må jeg bare lige minde jer om at apcl har 100% på A1-A4 og 90% på sosp og rop.... Kontrakter mellem goverments og apcl er designet i en tid før goverments fik oliefeber....men nu er det heldigvis Verdensbanken og dygtige advokater som kommer til at være den afgørende faktor i denne konflikt og ikke solux/ris-og-otto/Mr.hifi....sæt dig ind i casen turban...og husk at gå tidligt i seng!!! Så du er frisk når du skal i børnehave....
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
30.10.2018 kl 11:57 6997

Som marve Almar fornuftigt skrev på dette forum i 2017!!!
Det er ikke dagens kurs som er afgørende,
men at vi skal være med til at udforske nogle særdeles spændende felter/licenser i Vestafrika.... citat slut.
Og jeg er med All the way to exploration....keep the change!!!
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.10.2018 kl 12:09 6960

Virker som at investors er blitt mer edruelige.
Tidligere ble markedet ofte "euforisk" basert på avis-artikler og andre rykter.

Liker utviklingen der investors ser utviklingen an, og agerer med mer sindighet på interessante artikler og linker - i det siste fra Warum og flere. Takk.

Det kan være et godt tegn, men er også litt uvanlig ... at det ikke har "lekket" mer om hva som skjer etter konferansen. Meldinger er uansett alltid best.

Vi kan vel anta at advokatene har det travelt og at det diskuteres på bakrommene.

Jeg har kjøpt litt mer. Anbefaler aldri aksjer.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
30.10.2018 kl 16:32 6687

APCL har jo nylig deltatt i Summit, men her er Africa Oil Week 2018. 5-9 november:

http://www.africa-oilweek.com/conference/programme-and-speakers#!#bp_programme

Her er det mye kjentfolk. Nevner i fleng

Cath Norman fra FAr
Eric Hathon og Paul Mayland fra Cairn
Fafa Sanyang
Jerreh Barrow
CNOOC
Impact Oil
Kosmos
Petrosen

http://www.africa-oilweek.com/conference/programme-and-speakers#!#bp_programme

EDIT. Det kan jo hende de deltar uten å holde innlegg eller at jeg har misset dem.


Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Turbon
30.10.2018 kl 16:59 6633

APCL er ikke inbjudne og må nokk kjöpe dagsbiletter. Tenker at de ikke forventes tale.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
31.10.2018 kl 01:12 6319

Turbon slutt å tull. Alle er vel helt klare hvilen risiko det er i aksjeverden. apcl er utbombet ,jeg har trua på noe positivt vil komme i løpet av et par måneder.
Men som noen skriver, anbefaler ikke hverken kjøp til andre,det blir opp til hver enkelt. Nesten som KRF dette ,
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.10.2018 kl 10:00 6027

FAR har presentasjon i dag. Samo-1 brønnen på naboblokken i Gambia ble visstnok spudded den 23.oktober, tar anslagsvis 35 dager å bore. Ex logging.
Her kan man se CEO'ens korte presentasjon som domineres av prat om funnene i Senegal og forventningene til Gambia. https://hotcopper.com.au/threads/asx-ceo-connect-presentation.4512861
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.10.2018 kl 11:01 5908

Takk for link, Lars.
Litt supplerende info. Far sin presentasjon er 43 min ut i videoen, så det er bare å spole litt. Cath er alltid vel verd å høre på. Varer ca 20 min.
Lytt og lær.

Ligger ikke på Far’s hjemmeside, så langt.

Jøss. Egentlig til å få bakover-sveis av! ...Får Apcl beholde noe her blir det fest. Tror jeg.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.10.2018 kl 11:33 5840

Dersom APCL får beholde noe blir det fest av dimensjoner og russiske prosenter, det er det ingen tvil om.

Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.10.2018 kl 11:46 5806

Når en tenker tilbake på alle de gangene kursen har steget/falt, basert på rykter og avisartikler, så er det litt pussig at Far’s oppdaterte presentasjon om ressursene ikke skaper mer interesse også for Apcl.

Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
31.10.2018 kl 11:49 5785

Kvasi

Det er jo gammelt nytt. Kanskje bort ifra boretid.
Redigert 20.01.2021 kl 22:20 Du må logge inn for å svare