Slettet bruker
27.10.2018 kl 16:45 1102

De fleste liker Hareide og kan han felle Solberg vil han få venner for alltid i den sosialistiske leiren. Det er på tide å få bort det kapitalistiske styre før det forderver Norge for alltid. I Solbergs regjeringsperiode har de rike blitt rikere og de fattigere fattigere. Alt nøye planlagt og til rettelagt av høyrekreftene. Inger er blitt likere. Et slikt samfunn kan aldri bestå over tid.
ladaen7,30
27.10.2018 kl 16:51 1098

Akkurat som når den andre siden regjerer altså, de rike blir rikere og resten blir fattigere.
Stort sett det samme hvem som sitter med makta, noen forskjellige justeringer underveis men resultatet er alltid det samme.
Slettet bruker
27.10.2018 kl 17:15 1085

Krona

Hvordan ser din drømmepolitikk ut? Er den slik:
Tjener du 800.000,- pr mnd skal du betale 780.000,- i skatt.
Tjener du 21.000,- pr mnd skal du betale 1.000,- i skatt.
Tjener du 5.000,- pr mnd skal du få 15.000,- av staten hver mnd.

Dust.
Oskar2
27.10.2018 kl 17:20 1078

Ser visse likheter med uheldig bistand og NAV at en tilvennes med gratis mat og hvis den uteblir er der nød.
Fjordgubben
27.10.2018 kl 17:28 1073

Krona er kommunist, slike ekstreme personer er det umulig å snakke fornuft med.

Han snakker om at «et slikt samfunn kan aldri bestå over tid».

Snakker han da om Sovjet eller Norge?

Kommunisme har vært forsøkt et utall ganger det site århundre med variabelt resultat, med det mener jeg at variabelen har bestått i at alt var mislykket, men noen forsøk var enda mer mislykket enn andre.
Redigert 27.10.2018 kl 17:30 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
27.10.2018 kl 19:10 1044

Kommunisme er en illusjon som kun fungerer i teorien, ikke i realiteten der mennesket et født egoistisk.
Det har vi sett der kommunismen er forsøkt satt ut i praksis; i Kina levde Mao i luksus, mens folket hans sultet, ble kontrollert og slavet på for eliten. I Sovjet hadde partipampene store privilegier, egne butikker der de kunne handle luksusvarer, hadde egne filer i gatene der de kunne kjører uten å bli hindret av den vanlige mann, og de disponerte store datcher utenfor Moskva. Alt dette mens folket ble holdt på sveltegrensen, innesperret og indoktrinert med falsk propaganda om hvor ille det stod til i vesten. Pussig at kommunistpartiet da måtte sensurere all info som kom fra vesten og hindre folket i å reise ut av Sovjet og oppdage hvordan ledelsen i Sovjet direkte løy og fusket.
Se på dagens Nord Korea, Joda sikkert et idealsamfunn for slike kommunister. Men sorry, det funker ikke.

Stater styrt av kommunister er de eneste som må holde folket fanget og fore dem med desinformasjon for at de ikke skal finne ut at folk på utsiden har det friere og bedre enn dem som er så «heldige» å bli holdt fanget i en kommunistisk stat.

Sosialistene er ikke mye bedre. Se til Venezuela, se til Cuba, fullstendig fiasko hele veien.

I Norge har vi en venstreside som driter i norsk kultur og som bruker penger som tullinger, hindrer flinke elever å få ut potensialet sitt, mens umotiverte tullinger skal presses inn i et utdanningsløp de verken er motivert for, eller har evner til å gjennomføre. Men «alle skal ned!». Sosialistene har jobbet iherdig for å avkristne og demoralisere Norge, fjernet den kristne formålsparagrafen i såvel skole som barnehager. De hyller muslimer og den kultur muslimer bringer med seg. At muslimer diskriminerer kvinner bryr dem fint lite, de er tross alt innvandrere og derved unntatt for kritikk.

Dette er felleskapet som Hareide ønsker å trekke KrF inn i. Snakket senest i dag med et par bekjente. Ene hadde stemt KrF hele sitt voksne liv, men bedyret dyrt og hellig at dersom KrF gikk mot venstre, da ville han melde seg ut av partiet og inn i Høyre. Han er neppe alene.

Men faktum er at den prosessen Hareide har satt igang i KrF fører bare til en ting; full splittelse og oppløsning av KrF. KrF holdt seg over sperregrensen ved stortingsvalget i 2017 kun av en ting; de lovte at en stemme på KrF var en stemme på Erna som statsminister. Derved fikk de en del stemmer som skulle sikre at KrF holdt seg over sperregrensen. Hadde de ikke gjort det, ville ikke KrF hatt representanter på Stortinget i dag. Sorry, men slik er det.

Og jeg tror ikke KrF blir å se på Stortinget etter valget i 2021, enten de nå velger høyre eller venstre. Det kan de takke deres leder for, Hareide. Han har kjørt partiet så ettertrykkelig i grøften at der blir det stående, til evig tid.

Eneste grunnen til at KrF oppnår den oppmerksomheten partiet for tiden gjør, er at det nå står om hvilke regjering landet skal ha i fremtiden. Når det valget er gjort vil KrF på ny gå inn i en grå hverdag. Og når vi så nærmer oss valget 2021 vil vi virkelig få se hva Hareide har stelt i stand. Jeg tror det vil bli en gedigen nedtur der partiet revner i to.
Redigert 27.10.2018 kl 21:21 Du må logge inn for å svare
even25
27.10.2018 kl 20:06 1026

Paradoksalt for Sylvi er det Listhaug-effekten som eventuelt fører Støre tilbake til statsministerens kontor.

Underlig å se hvordan en partileder for en miniparti som gjør helomvending, greier å pause hele det politiske Norge.
Ingen vet hvordan regjeringen vil se ut etter nyttår, og ikke minst hva statsbudsjettet for 2019 vil inneholde.
Slettet bruker
27.10.2018 kl 20:38 1013

Sylvi skal ha skryt for å ha fått Hareide ut av skapet, inn med AP m SV.
polemiker
27.10.2018 kl 21:10 1003

Godt innlegg av Londonmannen, atter en gang og er helt enig.

Om Hareide vinner, vil det kanskje være en seier i det korte bildet, men partiet vil ved neste korsvei være utradert fra norsk politikk. Partiet vil, når velgerne får si sin mening, miste minst halvparten av sine velgere. Dermed vil de ligge på rundt 2% i oppslutning og med maks 1 Stortingsrepresentant.

Om det nå blir et blått flertall, vil trolig partiet vokse på det, litt avhengig om de går inn i regjeringen eller ei. De vil definitivt ha mest å tjene på å bli en del av regjeringe og dermes sikre en flertallsregjering. Da vil man virkelig kunne få til noen endringer og utradere sosialistenes innflytelse. Det vil også bli mange andre positive ringvirkninger som følger av det, bl.a. at Hareide, homoprester og sosialistblokken i Krf blir utradert før neste valg. Støre vil nok da heller ikke overleve som partileder i 3 år til.

Støre har garantert lovet Hareide gull og grønne skoger på bakrommet, men i kulissene har man SV. De har neppe vært deltagere i disse diskusjonene. Venstrefløyen i AP og SV er som kjent ikke så glade i jøder eller staten Israel. De er mer i favør av muslimske terrorister og i likhet med Hareide heller vil sleike imamer opp etter ryggen enn å anerkjenne det eneste demokratiske landet i midtøsten sin rett til å forsvare sitt land og folk.
Odeven
27.10.2018 kl 22:59 979

Å dra sammenligninger med kommunisme er helt på jordet.
Norge er et demokratisk samfunn, - ferdig snakka.
At noen ikke liker AP og deres støttepartier er så sin sak, men det er jo bare å gjøre slutt på det ved neste valg. DEMOKRATI!!!!!

Slutt og tull!!!
Legg bort det brune grumset.

O.
Slettet bruker
28.10.2018 kl 00:49 958

Sosialismen har løsninger for landene i vesten og også i USA der vi ser sosialistiske tanker nå brer seg stadig utover i den unge befolkningen som ikke har fri tilgang til utdanning og helse eller juridisk hjelp. Disse stod sterkt i 1970-tallets skandinaviske modeller, men er nå dessverre blitt stadig mer kommersialisert. Noen skal nå tjene penger på menneskenes grunnleggende behov i tidlige faser av deres liv. Så hemmende for all livsutfoldelse og slik fortsetter utnyttingen gjennom et helt alminnelig menneskes livsløp. Menneskene vet ikke sitt eget beste og stemmer f.eks på regjeringer som Solbergs der alle har fått betydelig høyere indirekte skatter, men de rammer selvsagt de med lavest inntekt sterkest. Et helt utrolig usosialt opplegg ingen oppegående kan støtte eller ha sympati med.

Vi ser i dag utviklinga går i feil retning på mange områder. Miljøet blir plyndret og ødelagt av kapitalkrefter som bare tenker profitt og penger og gir blaffen i mennesker og deres habitat. Det er ingen som trenger 100 par sko, men kapitalismen vil gjerne selge dem. Den ideologien selger glatt mennesker og gjør de til en vare. Små grådige mennesker som ikke forstår sammenhengen mellom miljø og livsvilkår. Kapitalismen synes å bare virke i tidsrom og ikke hele tiden. Det kommer krakk og det kommer reguleringer til fordel for kapitalismen for å få den til å virke igjen. Alltid er det alminnelige folk som betaler for den prosessen. Nå har også miljøet og klimaet begynt å betale for ideologiens herjinger. Det er stadig nye ekstreme rekorder og forskere advarer om ødeleggelser bare fordi børsene skal drives opp til stadig nye høyder.

Alminnelige folk er blitt holdt som slaver opp gjennom all tid ved hjelp av lover og reguleringer som var groteske. Det er ikke mye bedre nå. DE som stemmer borgerlig i Norge er livstidslaver av egen studiegjeld, boliggjeld og forbruksgjeld. De har ikke en gang råd til å gå i tog å demonstrere mot regimet og er for dumme til å innse det har gjort dem til verre slaver enn livegne var. Ja, det virker så lenge boligprisene og børsene stiger. Så til slutt gjør det ikke det. Da må sosialismen rydde opp etter kapitalismens vanstyre som vi ser i dag.
polemiker
28.10.2018 kl 01:40 947

Må gi Krona litt kreditt her for å ha kommet med et velskrevet og begrunnet innlegg på tråden. Det er vi definitivt ikke vant til at kommer fra venstrefløyen. Det normale derfra er avsporinger, drittslenginger, nazifisering, islamofob osv.

Krona går i kveld i mot strømmen og bringer et fullverdig innlegg. Nå skimter jeg vel litt kommunisme i dette, og jeg tror vel at Krona er en stolt kommunist. Han må gjerne selv avkrefte eller bekrefte det. Uansett, det er en blekke kalt Klassekampen som tradisjonelt har støttet hans meninger og som i åresvis har mottatt mest støtte per avis, leser eller hvordan man vil sammenligne det.

Uansett, kudos til Krona her, og jeg er uenig i det meste, men ikke alt. Jeg er for kapitalisme, men den må ha strenge reguleringer. Vi har sett hva som skjer når ting flyter ut.
Slettet bruker
28.10.2018 kl 06:38 915

Krona er en artig skrue og et stort bidrag til mangfoldet på forumet. Uten sånne som ham vil forumet visne hen og dø.
atnorhe
28.10.2018 kl 11:08 893

Han har åpenbart rett i mye av det han skriver, men det betyr ikke at han er er en hardbarket kommunist. At "Folk flest" er både dum og grådig, oppfatter jeg som en helt presis analyse, eller fakta om du vil. Det han ikke har oppdaget er at USA har aldri vært og aldri kommer til å bli en sosialdemokratisk eller sosialistisk stat, og alle forhåpninger om at USA skal bli en sosialdemokratisk stat hvor alle politikere er positiv til asyl-innvandring og full lønn under sykdom gjør ham til en sær drømmer.

California som er en demokratisk styrt delstat, har innført noen sosialliberale lover for å stoppe den føderale migrasjon-loven https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/05/california-sanctuary-state-law-trump Det betyr at politiet ikke har lov til å stoppe noen for å sjekke deres status eller lovlig opphold i landet.

Flommen av spesielt Mexicanere har ført til kaos og konflikter med befolkningen. Rasist-kortet og krav om eierskap i fra migranter som har tatt seg til rette med politikernes støtte,fører til stadige konfrontasjoner. Dette er beskrevet i boka Mexifornia til dr. Victor Davis Hanson

Dette sammen med at de nye IT multimilliardærene har ført husleier og eiendom-prisene rett til værs, så selv middelklasse-befolkningen ikke har råd til å bo. teltleirer blir etablert helt inn mot sentrum av de store byene og San Francisco er i dag mer kjent som "verdens største ute-toalett" Forholdene er totalt uholdbar, og demokratene sin "liberale" åpne politikk betyr at staten nå har mistet den store middelklassen(fundamentet til en sivilisert stat), og nå har enten søkkrike eller lutfattige. Middelklassen flytter ut i første rekke til nærmeste stater, eller der det er muligheter for jobb.

USA er et eksperiment som er bygget på den enkeltes frihet til være sin egen lykkes smed. Derfor hører vi stadig om den amerikanske konstitusjonen som blir trukket frem ved alle anledninger når noen demonstrerer for sin sak(våpensaken).
Slettet bruker
28.10.2018 kl 11:44 882

27 mot 20 for å felle den regjeringen de gikk til valgt på å støtte.

Jeg tror det er til det beste, for JugeJonas er komplett udugelig til å styre landet (han klarte seg som utenriksminister for det er ikke så transparent, men straks han ble synlig helseminister, falt han fullstendig igjennom), bedre å få det bevist i en to-års periode enn å få AP i 4 - 8 år fra neste stortingsvalg.

Det kommer til å bli et helvete når Krf får øynene opp for at JugeJonas ikke er så "varm" allikevel (de 10.000 han inviterte var bare for å ødelegge FRP regjeringen og ingenting annet) og at AP slett ikke deler Krfs kjernesak med familiepolitikken. Hos AP SKAL unga i barnehage og det å være husmor eller trigded som det heter i dag, aksepteres bare for farget og tildekket stemmekveg. Krangelen og den manglende styringsevnen vil ingen ende ha.

Jeg håper Sylvi inviterer 30.000 fra Afrika i én smell (så får vi heller lukke grensene senere og være ferdig med asylinnvandringen for Norges del) så JugeJonas og KnallHardeide får litt å bryne seg på. Da skal jeg glede meg over hver eneste kongoleser jeg ser på Karl Johan!

Best av alt er at Krf desimeres til nesten halvparten ved neste stortingsvalg, idet de 20 delegatene for Erna og deres stemmegivere vil forlate Krf (selv om de i kristelighetens navn sier noe annet nå). Dermed er Krf ute av tinget for godt og en saga blott.

AP bytter navn til Araberpartiet og velferdsstaten går konkurs. NWO-Jonas gjør Norge til et tredjeverdenland, og vi som har penger kommer til å bo i gated communities med væpnede vakter i fremtiden - hvis vi da ikke emigrerer til Trump's USA.
Redigert 28.10.2018 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
atnorhe
28.10.2018 kl 16:04 859

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/nordland-krfs-delegater-til-landsmtet-fire-rde-en-bla-og-en-for-opposisjon/3423552424.htmlt
Hareide seirer på alle fronter ser det ut til. Taperne ved valget får regjeringsmakt ved hjelp av Jesus:)
Sotah
28.10.2018 kl 16:17 851

Han hadde ikke satt igang dette hvis han ikke visste det var muligheter. Forumet har undervurdert fyren fullstendig.
Redigert 28.10.2018 kl 16:22 Du må logge inn for å svare
Fluelort
28.10.2018 kl 16:32 843

Jeg tror ikke at Gud premierer folk som lyver og sviker, og som opptrår som noen fariseiske hyklere, som setter seg og sin verdighet over alle andre. Hvis Hareide i denne prosessen får hjelp av en utenomjordisk kraft, tar jeg det for gitt at vi taler om satan og satans makt!
Redigert 28.10.2018 kl 16:39 Du må logge inn for å svare
Fluelort
28.10.2018 kl 16:37 839

Forumet har neppe undervurdert Hareide, da de fleste her har oppfattet at Hareide er en skruppelløs og kynisk løgner, som sviker sine velgere, i "godhetens" tjeneste. Verre er det med folk innad i partiet, som ser på Hareide som en snill fyr, et lam, på et tidspunkt da KrF-folk burde våkne opp av dvalen og innse at Hareide er en ulv i fåreklær, som holder på å utmanøvrere velgerne med en rigget og særdeles udemokratisk avstemming i partiet.
Redigert 28.10.2018 kl 16:39 Du må logge inn for å svare
convert
28.10.2018 kl 16:43 831

Hareide er en av våre verste svikere. Det er ufattelig at et parti kan holde seg med en leder som åpent styrer partiet mot full splittelse. Han vet selvsagt at dette kommer til å bli jevnt, og han kjenner godt til motsetningene mellom rød og blå side i dette såkalte "sentrumspartiet". Likevel tvinger han partiet til å velge mellom rødt og blått. En ufattelig handling, et svik mot partiet og han står nå som ansvarlig for ødeleggelsen av KrF.

Det eneste som kan redde KrF nå er at noen tør å stille mistillitsforslag mot Hareide 2. november og får motsetningene til overflaten. Det må luftes ut. Det lukter dritt av dette partiet nå.
Sotah
28.10.2018 kl 17:16 818

Altså, hvis han går til venstre så er han en løgner, hvis han går inn med FrP og sleiker Lysende Sol oppetter ryggen så han en hederskar og en mann for sitt ord?
convert
28.10.2018 kl 17:25 811

KrF forteller om 40 viktige saker som de har fått gjennomslag for i Solberg-regjeringen siden valget i fjor. Det er det vel ingen som har hørt noe om. Hvem har ansvaret for markedsføringen av partiet? Hareide, selvsagt. Bare dette burde være nok til å fjerne han.

KrF er et borgerlig parti. Det har det alltid vært. Det er mulig at naivistiske glad-kristne ungjenter nå vil flytte partiet over til sosialistene, men det vil selvsagt ende med splittelse. Dette må Hareide selvsagt vite.

Det eneste fornuftige ville vært å fortsette som opposisjonsparti med røtter til høyre, og kjøre en grundig evaluering av hvorfor KrFs seire ikke kommer til folks kunnskap.

Hareide må bort pga: 1) har sendt partiet ut i full splittelse og 2) har fullstendig sviktet i markedsføringen av partiet.
convert
28.10.2018 kl 17:30 808

Vi kan vel også nevne, sånn i anstendighetens navn, at Hareide er et usedvanlig ekkelt menneske. Det er usaklig selvsagt, men påvirker folk. Han er så smalskuldret at man kan trekke han gjennom et nøkkelhull. Han har en svært generende, pastoral stemme som gjør at man må skifte kanal eller han spybøtta klar når han opptrer på tv. Det må da kun være islam-sosialister med fotformsko og attraksjon mot det samme kjønn, som kan synes noe om dette uvesenet.

Han har nå reist land og strand rundt og rakket ned på landsmoder Listhaug, mens partiet hans slites i stumper og stykker. Det gjør ikke saken bedre.
Sotah
28.10.2018 kl 17:34 806

Nå gjelder den karakteristikken andre politikere jeg kunne nevne heller enn Hareide. Men da blir nivået for lavt for min del. Du får ta deg av sånt.
Slettet bruker
28.10.2018 kl 19:00 786

Hareide er ferdig som partileder. Selverklærte hellige Hareide, som demoniserte jenta med gullkorset, har vist seg som en usedvanlig kynisk og manipulerende partileder.

Bråket starter når avstemmingen er over.

Her er det bare å ta fram popkornet og nyte seansen.

atnorhe
28.10.2018 kl 19:16 777

Ja dette kommer ikke til å gå knirkefritt uansett hvilken vei de ender på. En splittelse ligger i kortene...
Slettet bruker
28.10.2018 kl 19:35 767

"De fleste liker Hareide og kan han felle Solberg vil han få venner for alltid i den sosialistiske leiren. Det er på tide å få bort det kapitalistiske styre før det forderver Norge for alltid. I Solbergs regjeringsperiode har de rike blitt rikere og de fattigere fattigere."
Det er bare et aber, hvis ikke de rike blir rikere, får vi ikke flere arbeidsplasser, som er grunnlaget for at ALLE skal bli rikere. Sosialistene kan skrike så mye de vil, men de fattige lager ingen arbeidsplasser.

I det gamle Sovjet, sluttet folk å jobbe på kollektivene, så det oppsto matmangel. I stedet begynte alle med en liten hageflekk å dyrke poteter og grønnsaker, som de solgte. De dannet sin egen arbeidsplass utenom kollektivene. Slik forsvant sosialismen i Sovjet.
Slettet bruker
29.10.2018 kl 18:57 716

Vi må ikke overvurdere sosialistene. Det tar mange år å ødelegge et land som Norge med så mange hardt arbeidende nordmenn og skatter.
Jeg tror neste år blir ok.