REC - Dagens kommentar 29.12.17

AntonBerg
REC 28.12.2017 kl 22:57 10488

Da går 2017 mot slutt og REC-aksjen har hatt en berg- og dalbanetur i det året som har gått. Vi klarte å overbevise selgerne om å gå helt ned til 0,89 NOK per aksje og shorterne maksimerte sine posisjoner på bunnivåer. Mot sluttet av året har aksjen korrigert opp, både fordi det fundamentale igjennom året har vært positivt uten at markedet har reagert tidligere, men også fordi man kunne hamstre billigaksjer og shorterne til slutt mistet troen på at vi skulle vesentlig under krona. Aksjen er derfor i intervallet 1,35-1,50 i påvente av brudd på 1,50. Det høyeste siste året var 1,499.

I markedet peker pilene oppover for polysilikon. Det var på forhånd forventet at 4Q17 skulle vise en nedgang i priser, men det motsatte har skjedd. Det er flere grunner til dette, men primært ble det shortage i Kina etter en rekke stans i silicon-leveranser. I 1H18 kommer også massive wafer-ekspansjoner som øker demand på polysilikon. Poly-kapasitet som var forventet i 2H17 kommer heller i 1H18. Det har dermed vært lavere produksjon av polysilikon enn spekulantene spekulerte i (som vanlig).

Mot slutten av desember hvor analytikerne trodde prisene ville falle kraftig har vi isteden en trend som fortsetter oppover. Markedet vet at TianREC starter opp og dette har ikke presset prisene nedover, samtidig som wafer-kapasiteten som kommer i 1H18 vil dra opp demand.

I Kina er det også satt nyt FIT-regime for 1H18. Subsidene reduseres gradvis men det er fortsatt mye å hente. Det blir et nytt rotterace fra 1. januar til 30. Juni når aktørene skal få med seg denne runden med FIT-ytelser. I 2016 lå disse på om lag 0,80-0,98, mens de i 2017 lå på 0,65-0,85 og i 2018 ligger på 0,55-0,75.

Samtidig faller modulprisene totalt sett hvert år og dette stimulerer til vekst uavhengig av subsidier. Det eneste unntaket er i India hvor 80 % av importen kommer fra Kina som har prioritert mer lukrative markeder. India søker å bli mer selvstendig i sin solarindustri. Man ønsker å utvikle hele verdikjeden fra polysilikon til installasjon med kraftige statlig støtte. Dermed ligger det i kortene at det kan komme en poly-fabrikk i India om 2-3 år. Mest hensiktsmessig er det å bygge en FBR-fabrikk om man skal være konkurransedyktig.

REC startet opp sine FBR-reaktorer i November. I slutten av desember tilsier guidingen at silane-enheten også er under oppstart. Undertiden har REC Silicon overført silane fra Butte til Kina. Det er ikke kommet rapporter om at det er problemer i forbindelse med oppstarten, noe som ville kommet relativt fort om det var vesentlige mekaniske eller teknologiske problemer med reaktorene. Så er da også disse reaktorene noe REC har brukt årevis på å teste ut i forkant. Derfor lykkes REC der GCL og SunEdison feilet.

I januar og februar vil traderne på OSE konkurrere om posisjoner frem mot 4Q17-presentasjonen hvor økt omsetning og kursoppgang i tillegg tvinger shorterne i kne. Synlige short nå ligger i solid minus som bare øker om kursen øker og stadig er det 155 mill aksjer de må dekke inn. 1Q18 ser ut til å bli bedre enn forventet, mens det i 2Q18 har vært forventet en boom for å rekke FIT i Juni. Polyprisene kan være flate eller holde seg jevnt på et relativt høyt nivå i 1H18.

For REC vil også 1H18 handle om mer fokus på TianREC. Med en vellykket oppstart av FBR-reaktorer vil det komme mediadekning internasjonalt om den nye teknologien. I Kina vil det være fokus på semi-grade granules for både semi-industri og solar-industri – en kapasitet som Kina ikke har hatt tidligere. Rent driftsmessig vil Youser-group trolig sikre mesteparten av avsetningen i starten. Materialet blir solgt der det oppnår høyest pris, trolig i semi-industrien før det kommer til solar-industrien. De som rammes negativt er Wacker og OCI som hittil har tjent stort på å eksportere til Kina.

Fremover blir det også mer fokus på mono-Si og da er høyere kvalitet på polysilikon stadig viktigere. FBR-B semi-grade egner seg bra. REC vil raskt kunne ta markedsandeler i Kina – denne ganger kommer REC sterkere inn i Kina-markedet enn noen gang før. Alliansen med Youser-group vil gi uttelling i årene som kommer.

Med FBR-reaktor som fungerer og med Youser-alliansen i bakhånd, er REC også i forhandlinger om JV-finanseringslån i Kina. Det er spesielt at et vestlig selskap som REC har fått tilgang til å diskutere dette med kineserne. Det er relativt høy sannsynlighet for at REC også kan få et positivt tilbud på lån. Det er REC som må avgjøre om vilkårene er gode nok. REC har kun JV-andelen sin å stille som pant, og med FBR-reaktoren i drift bør det bli et mindre problem når verdien av anlegget skyter i været. I starten vil REC betale renteutgifter, men på sikt vil inntektene fra JV finansiere bidraget. Uansett er det verdt å merke seg at REC over årene har mottatt fra JV-selskapet inntekter som gjør at man i netto nå går mot ren gevinst i prosjektet. De pengene vi har manglet til JV-bidraget har vi undertiden brukt på Moses Lake. Dersom REC får en avtale om lån i Kina må det betraktes som goodwill fra Kina for å skape et smutthull og kompensere for Kina-tariffen. REC er tross alt en nær alliansepartner for Kina nå som tilfører landet sårt tiltrengt teknologi. Det er også viktig å huske at muligheten for lån i kina er noe som nylig ble annonsert av TT og var ikke en del av den opprinnelige planen om «deferral».

På OSE vil det nok fortsatt henge litt nervøsitet igjen hos kortsiktige tradere i forbindelse med refinansieringen av gjelden til Butte og Moses Lake. Tore Torvund indikerte på 3Q17 at forfallet i mai 2018 trolig ble betalt med kontanter fra kassa. REC foretar da en vesentlig reduksjon av gjelden i 2018. Samtidig er det ikke en målsetting å bli gjeldsfri i 2018, og dermed er det refinansiering av BOND2018 Convertiblen på 110 MUSD i september som spenningen knytter seg til. Spenningen er ikke om REC betaler eller misligholder obligasjonen, men hvilken metode selskapet bruker og hvilke finanskostnader vi må tolerere for å foreta betalingen. Obligasjonen blir i hovedsak trolig erstattet av en ny obligasjon. REC har da en obligasjon med seg videre mot tidligere tre obligasjoner. Etter september 2018 vil selskapet merke lavere rentekostnader mot tidligere år og dermed få en positiv cash-flow effekt. Samtidig drives både Butte og Moses Lake stadig mer effektivt.

Rent likviditetsmessig skaper også indemnification og skattekrav litt usikkerhet for ledelsen i REC. Begge poster er medregnet i kortsiktig gjeld og kan i teorien forfalle når som helst og da må selskapet har kontanter til dette. Men realistisk sett er det ikke kommet reelle krav ennå og skattekravet er omtvistet og vil med sannsynlighet få utsatt iverksettelse. Trolig vil disse postene drøye utover i 2018 og kanskje over i 2019. Etter min mening bør REC nøytralisere disse postene med dedikerte fullmaktsemisjoner dersom og når beløpene forfaller.

Det burde ikke bli altfor store problemer med å få refinansiert BOND2018 Convertiblen med en ny obligasjon. Spørsmålet er hvilken rente. TT vil kanskje også betale deler i cash, kanskje han selger litt assets for å redusere gjelden ytterligere. Han har antydet sitt fly. Andre har antydet at Butte kan være til salgs. Min anbefaling er å ikke selge noe. Billigste finansieringsform er emisjon. Da betaler aksjonærene kun emisjonskostnader og sparer rentekostander. Og når mange har innganger på 1 NOK så er ikke en emisjon spesielt truende, snarere tvert imot. Med en obligasjon allerede betalt, JV i drift og bedre driftstall i USA vil det være overraskende om man ikke skal kunne videreføre en obligasjon på 110 MUSD. Frem til September 2018 vil REC trolig også ha økt kontanbeholdningen ytterligere, og med dagens høye spotpriser og gode salgstall får REC inn mer cash enn de har budsjettert.

I 3Q17 solgte REC om lag 4,000 MT polysilikon. I 4Q17 vil REC trolig selge omtrent det samme til litt høyere ASP. Inventories som ligger på om lag 2700 MT begynner dermed å bli kritisk lavt om man skal ha slike salgsvolumer fremover. Da er det to ting man kan gjøre (1) kjøre ASP opp og/eller (2) øke produksjonsvolum. Dersom REC øker sin utilization rate er det også ventet at cash-cost vil falle til under 10 $/kg. REC har dermed marginer å hente både på en ASP-oppgang eller en produksjonsøkning dersom de fortsetter å selge 4000 MT i kvartalet. På lengre sikt vil salget trolig øke i takt med at bruken av FBR-granules hos wafer-produsentene i ROW øker. Eneste hindring er langtidskontrakter og timing av volumer i disse kontraktene. Noen kontrakter går også ut på dato og da vil kundene søke mot spotmarkedet hvor REC dominerer. Spotmarkedet øker. Fra USA kan REC maksimalt produsere og selge om lag 5300 MT i kvartalet. Med 4,000 MT i salg ligger vi derfor bare 1300 MT under ønsket target. Dette tror jeg er fullt mulig å oppnå fremover. Samtidig skal vi ikke glemme at REC også sitter med sin andel av TianREC.

Driftsmessig er REC på rett side av streken. REC har hatt positiv EBITDA siden 4Q16. Mitt main-case estimat for 2017 samlet sett er at EBITDA havner på totalt 14-16 MUSD. Jeg har tatt forbehold om ekstraordinære poster som sjelden er enkle å medregne. I 3Q17 ble EBIT påvirket av en slik ekstraordinær post da governmental grants ble strøket. I 4Q17 kan EBIT derfor også bli betydelig bedre med om lag 20 MUSD i nedskrivninger om de ikke tar noe ekstra. I 2018 tror jeg EBITDA vokser videre. Da kan vi også etter hvert se at EBIT kommer i pluss.

For kortsiktige tradere blir det økende problemer med å downtrade. Det starter allerede med 4Q17-presentasjonen der TianREC tar fokus. Så fortsetter det i sommer med at en obligasjon blir betalt og i september når refinansiering har skjedd. Med positive driftstall og et marked i opptur og vekstpotensiale for selskapet blir det å shorte døfødt. Alle argumenter som hittil har blitt brukt omkring RECs død og fordervelse vil fordufte som dugg fra klar himmel. I 2019 har kortsiktige tradere glemt at de får kort tid tilbake tradet på krona. Livet går videre i sin...
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
AntonBerg
28.12.2017 kl 22:59 9853

Del 2 av 2

...Livet går videre i sin vante gang.

REC er i dag en av børsens billigste aksjer. Og etter restrukturering av selskapet er det et vekstcase i årene som kommer. Mange andre selskaper på OSE er dyre og overpriset, sykluser medfører ofte at markedet beveger seg ut av dyre aksjer og inn i billige aksjer som blir de nye rakettene. Med refinansieringen ordnet opp i er det liten grunn til at ikke REC skal reprises og korrigeres i positiv retning slik at markedsverdien i større grad reflekterer selskapets assets og fremtidig inntekt.

Med vellykket bekreftelse om FBR-reaktorer ved 4Q17-presentasjonen og kanskje en bonus om kinalån bør aksjekursen trygt komme seg raskt opp på 2-tallet. Og hvem har da lyst å selge seg ut på 1,38? Det er kun et spørsmål om tid før vi bryter 1,50 og beveger oss lengre opp. Førstemann til mølla! Selv har jeg egen sovekupe på toget.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Fjellaksjen
28.12.2017 kl 23:15 9778

Du har for lågt kursmål. Men meget bra skrevet, som vanlig.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.12.2017 kl 23:26 10160

Bra skrevet og jeg sitter også godt på første klasse og billetten min er IKKE tilsalgs:)
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
jongiv
29.12.2017 kl 00:16 10052

Ikke bare å følge med som småaksjonær etter dette gode innlegget om REC og veien videre. Blir helt klart å kjøpe noen flere aksjer i morgen å være med på dette eventyret.
Godt nyttår!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
spanjolen
29.12.2017 kl 00:20 10058

Flott oppsummering av AB. Som man ser så underestimerer analytikerne år etter år økningen etter poly. Etterspørselen etter paneler vil øke kraftig fremover så en snøball effekt begynner nå å ta form.
Vi får gjøre klar boble flasken til neste fremleggelse :-). Gleder meg til vi kommer opp i intervallet 1.7 - 2kr
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.12.2017 kl 08:50 9788

Siste børsdag og rec ser sprek ut på per-trade
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
bel68
29.12.2017 kl 09:11 9712

Nei og nei samme driten som i går opp/ned/opp/ned fa...........at noen er villig til å selge her nede selv om volumet har tørket ut
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
AdrianR
29.12.2017 kl 09:26 9682

Synes du ikke det er spennende å se at deigen hever minutt for minutt, direktesendt fra NRK i 4K-oppløsning?

Veldig pussig, men vi gikk fra 41 mill i volum den 18/12, til 55 mill den 19/12, til 80 mill den 20/12, til 107 mill den 21/12.
Siden det har vi hatt et volum på 24 mill, 17 mill, og 11 mill.

Stiger på økt volum, og beveger seg sidelengs på lite volum. Vanligvis har lite volum ført til nedgang, så dette er jo for så vidt positivt.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
nemi's
29.12.2017 kl 09:53 9544

Husk at REC ligger ute for salg. Stykkevis eller helt.
Husk at TT guidet rekordsalg av silangass i 4Q. Nå på 920MT. Siste salgsdag i dag.
Husk at hvis TT for en gangs skyld velger å legge til en bullish setning i 4Q presentasjonen, er toget gått for shorterne.
Og med strålende utsikter for 1H18, kan han velge å vrake hvordan han vil innlede.

Ukesrapporten til Energytrend datert 28/12 er som forventet:

http://pv.energytrend.com/price/20171228-12115.html

Polysilicon
The polysilicon section this week was similar to last week. Under the impact of downstream si-wafer demands and the material inventory strategies from some si-wafer manufacturers, the demand remained strong. Some prices slightly increased, but there was a limitation to their growth.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
29.12.2017 kl 11:26 9366

Mitt største Håp for 2018 er at Store "tunge" Norske Investorer klarer å se mulighetene som ligger i REC Silicon.
Slik at ikke OGSÅ denne muligheten forsvinner fra Norske hender og langsiktig økonomi.
Alt av avkastning må "Innom" Norges grenser pr i dag, og dette kan forsvinne med noen enkle Kinesiske/Amerikanske
Tastetrykk på noen PC.r :(

Vi snakker her om Verdensledende Sil produksjons TEKNOLOGI! ( intet mindre )
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
AntonBerg
29.12.2017 kl 13:25 9220

tikk takk

................................

Om man skal kjøpe aksjer er det en fordel å kjøpe når færrest mulig andre gjør det. Hvis man kjøper når alle andre kjøper så må man bare betale mer. Dager med minimalt volum er et kriterium for en kjøpsdag.

Det er kun et spørsmål om tid før kursen er på 1,499* og forsøker å bryte seg over til 1,50-1,80 intervallet.

*Deilig at vi har færre decimaler
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
AdrianR
29.12.2017 kl 15:32 8992

Oppdatering fra shortsalgsregisteret: https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010112675

19.12.17: 7,16% (183 066 887)
20.12.17: 6,11% (155 953 765)
21.12.17: 5,48% (140 079 092)
22.12.17: 5,43% (138 935 244)
28.12.17: 4,91% (125 646 163)

En videre nedgang i shortaksjer.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Fjellaksjen
29.12.2017 kl 15:38 9006

Nedgang på nesten 60 mill ja...
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.12.2017 kl 15:55 8923

Nice! Ja da kan dere jo tenke dere hva vi har i vente i januar :)
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Ekornesen
29.12.2017 kl 16:13 8920

Frustrerende at markedet bare gir det fra seg så lett. Hvis markedet hadde hold på aksjene burde inndekning på 60 000 000 sendt kursen til himmels.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
29.12.2017 kl 17:00 8787

Noen som har vert innom å snakket med Aker Bryggo,s Store Sønn?
Eventuelt, hva smart kom den med?
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
AntonBerg
29.12.2017 kl 17:18 8772

Shortern er på kraftig vei ned og resten av dere klarer ikke å utnytte den fordelen. Dere som solgte på 1,38 kunne fått 1,88 fra shorterne lett om dere kneip igjen.

Som dere ser er shorten utelukkende et psykologisk spill uten reell substans.


En god del aksjer ser også ut til å bli omsatt i dark pools (utenfor børs). Shorterne leverer aksjene tilbake til eierne noe som kan medføre at topp 20 konsoliderer ytterligere (50.94 %).


Guggenheim oppgir 94,732,900 aksjer per 28.12.17. Dette ligger skjult bak amerikanske banker på topp 20. Det representerer en fjerdeplass.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
29.12.2017 kl 18:00 8630

" dark pools (utenfor børs). "

Suspekte greier....
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.12.2017 kl 20:15 8440

Kan nesten ikke vente til 2018 børsåret. Rec blir ose vinneraksje nr 1!!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
29.12.2017 kl 20:19 8428

Har nok blitt betraktelig trykket ned pga skatteplanlegging for de største også.
Så alt dette er pass Away på Tirsdag 2.1-18 :)

Gjelder for øvrig flere andre opp comming selskap 2018
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.12.2017 kl 20:54 8367

Tror ikke folk helt forstår hva som skjer her. Dette er helt enormt, vi har ETABLERT oss over 1,35, det er ikke salgspress nedover, de som ville selge billig har solgt.
At den ligger stabilt over 1,35 er et enormt styrketegn, gulvet er løftet høyere. Husk at alt dette, hele oppgangen fra rundt 1,15 har skjedd uten fnugg av nyheter, det er bare markedet som sakte men sikkert tar inn over seg realitetene og det enorme potensialet denne aksjen har.

Det er bare å lese Anton Berg sine innlegg og forstå hva som venter.

Og det viser også igjen i den minkende shorten, ingen vil vel sitte short i et selskap som så til de grader står foran en sannsynlig re-prising oppover her.
Og hva skjer OM det kommer en positiv melding i tillegg?

Det vil ta helt av, og det vil være helt fortjent, fordi denne har vært utbombet og tradet ned og herjet i senk med alt for lenge.
Revansjen kommer nå i 2018!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
fahr
29.12.2017 kl 21:21 8317

Jeg har også trua på denna nå,til og med kjøpt litt mere i dag.Men hadde trudd vi skulle avslutta året på 1,5 eller mer.
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
InnerTier
29.12.2017 kl 21:28 8358

Alt henger visa versa......
Nord Kora bare må ha sort gull nok. men...... :

https://e24.no/makro-og-politikk/donald-trump/trump-sier-kina-er-tatt-paa-fersken-med-oljefrakt-til-nord-korea/24219878

Dette, om det utvikler seg, - blir også å prege REC-kursen etc etc i 2018.

Godt Nyttår!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
tommy00
30.12.2017 kl 23:15 7845

Flott å se at synlig short nå går ned. Betyr at de store gutta med muskler for å kjøre pump and dump nå har innsett realitetene og forventer oppgang fremover. Dette er et kraftig kjøpssignal!
Samtidig er prisene i Kina nå så høye at REC kan starte mer massivt salg inn i Kina, selv med avgifter. Stor sjanse for at de vil melde full produksjon i Moses Lake ved Q4 presentasjonen, som igjen betyr lavere produksjonskostnad og dramatisk økning av profitten.
Kjøper aksjer med begge hendene for tiden, og tipper vi ser 2 tallet før sommeren!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.12.2017 kl 00:37 7801

Helt enig, tommy00! Dette ser bare helt kanonbra ut. Som sagt, denne har vært utbombet og herjet med lenge nok nå.
I mine øyne den mest spennende aksjen på hele OSE.

Revansjens år, 2018, nærmer seg!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.12.2017 kl 09:52 7577

Mye bra info og tanker her. Min portefølje består nå ca 75% av REC.

Godt Nyttår alle sammen!
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.12.2017 kl 12:14 7453

30% ,Regner med den snart består av 60-70% :) 9/2 Får vi fasit på om denne TT er Topp sjef, eller en mega flopp.
50 mhg
20 North
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.12.2017 kl 12:35 7351

Sunsirs holder seg knallsterk til siste dag i året og hele q4.

http://sunsirs.com/uk/prodetail-463.html

Vil tro, og er spent på om det blir en dupp i det Kinesiske Nyttår, de feirer vel i Februar?

Godt Nyttår Everly One !
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.12.2017 kl 13:28 7299

2018 får vi en grønn bølge og REC rir på toppen av bølgen!

https://www.tu.no/artikler/2017-ble-aret-da-europeiske-energiselskaper-forsto-alvoret/414816
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
02.01.2018 kl 15:01 6671

Investorer verden rundt våkner stadig opp for denne nye teknologien som sparer 80-90 % Energi å produsere pr Kg.


." A new alternative purification method has been developed called fluidized bed reactor. "

http://www.marketreportsonline.com/711580.html#utm_source=whatech&utm_content=whatech.com/422549

https://www.whatech.com/market-research/materials-chemicals/422549-polysilicon-market-analysis-to-2021-scrutinized-in-new-research

https://feedyeti.com/hashtag.php?q=Polysilicon

-
OG Hvem er det som har klart dette i STOR Skala ?? JUST ASK? -:)
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
questi
02.01.2018 kl 15:10 6652

"...However, there are some factors which can hinder the growth of polysilicon market which includes high entry barriers, heavy capital requirement and over capacity..."

Det bygges altså ikke nye fabrikker fordi det er for dyrt og vanskelig og man er redd for fallende priser :)

Verden får nøye seg med de fabrikkene som finnes.. og velge de som produserer best og billigst..
Korrigere meg hvis jeg tar feil, AB, men REC har den ENESTE nye fabrikken i hele verden frem til 2021 (!?)
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
questi
02.01.2018 kl 21:11 5919

Ah takk :) så det er ikke bare REC som skjønner at sol er fremtiden :) betryggende for kloden å vite det er flere enn REC som planlegger fremover :)
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.01.2018 kl 21:18 5864

Alternativ energi og sol er inn, REC kommer til å reprises kraftig i 1Q
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
02.01.2018 kl 21:22 5880

Skal en følge estimatet til Bloomberg med over dobling fra 2020 til 2040, må det mye ny kapasitet til.
Og det finnes betydelig med anlegg som så hvitt klarer å stå oppreiste, de er så utslitt at det kun vil
smeltes om til spiker.
Så er det flere anlegg som ikke klarer å produsere rene nok produkt, eller den kapasiteten som det
er investert for.
Alle disse anleggene bruker opp mot 80 -90 % mer energiforbruk pr KG en det REC Silicon klarer med
sin teknologi.
Nå er vi med i Kina , 80% av solenergimarkedet med Rec teknologien. + At med Tian-Rec sammarbeidet skulle
tenke, og handle Internasjonalt.
Mitt tips er at vi klasker til med en JV avtale med INDIA, det nest største Markedet de neste årene.
INDIA vil beholde arbeidskraften selv, i følge myndighetene, hva er da mest naturlig `enn å stille opp der
sammen med Youser Group å bygge en eller flere Kopier av TIAN-REC ?` :)

Just Ask .....
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Odi.1
02.01.2018 kl 22:12 5713

Ups... http://sunsirs.com/uk/prodetail-463.html

Blir nok ikke enkelt å trykke prisene nedover i 1h18 Heller :)
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.01.2018 kl 23:04 5514

Ja denne linken er glimrende, Odi.1 !. Folkens, se hvem som står nevnt først i ingressen her, jo REC Silicon.

Se videre nedover i artikkelen hva denne rapporten dekker. Og nei, det er ikke meningen dere skal kjøpe selve rapporten til over 3000 dollar, men prøv å forstå hvor langt fremme REC faktisk er i konkurranse med de andre verdensledende selskapene på ALLE disse områdene som overskriftene nedover viser!

Og så tenker du selv om dagens pris er fornuftig...
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2018 kl 07:18 5150

Rec har jo igjen blitt en herlig trading aksje :-) Hvor skal vi dag? videre opp eller rett ned?
Redigert 20.01.2021 kl 20:39 Du må logge inn for å svare